banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 16:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Sep 2017, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Znas kako ovdje se interno nije ni dovodila pobjeda u pitanje, jer prosto ljudi nista nisu radili cetiri godine, osim sto su zamjerali na svemu i svacemu, i onda ocekujes da ces kupovinom glasova uspjeti ttlo promjeniti. Tako da je Doktor vise heroj za ljude iz drugih gradova :)
Njegov jedini problem za nesto vise je to sto je Nacelnik "malog" grada, koji nema svoje medije, i koji se mozda jednom u mjesecu pojavi na RTRS ili BN.
Stanje se popravilo kako je ponovo izabran za predsjednik GO, ali mislim da to jos nije dovoljno za sledecu godinu.
Tako da je i dalje Mico NO1 :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 17:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Aman ljudi Mićo je jedva u Bijeljini pobijedio, kakav Mićo Mićić... Ognjen Tadić je izgubio izbore, zato što nije imao muda reći dodiku da je lopov na ATV-u i tačka.Sav se ustresao i krenuo ono baja,baja... Da je osuo paljbu po njemu i njegovom dezerterstvu,kriminalu... dobio bi izbore. Bosic isto na RTRS-u se sav oznojio i zamucao dok je spominjao "Olegovu kilu zlata". Mektić ima muda za razliku od ovih drugih, a to narod voli.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 17:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Tako da je Doktor vise heroj za ljude iz drugih gradova

eto,ako sam ja primjer,za mene je heroj! :D

ako je uz ovakvu propagandnu mašineriju ponizio i željkicu..bogdanića...francuzi kažu- "šapo" (skidam kapu)

je li tačno da je on istovremeno i doktor medicine,a da u slobodno vrijeme
zna radit kao DJ po teslićkim diskotekama? 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 17:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
U ranijem periodu je bio i DJ.
I onda ovi tupoglavci krenu prosle godine da ga prozivaju zbog toga, kao da je bio ubica a ne "pustac muzike", i doktor 'ladno jedno vece napravi BUM u dva Teslicka lokala i posere im se u sve prozivke, od tada to vise ne spominju :)

Edit: http://mondo.ba/a678669/Magazin/Ludi-sv ... ter-X.html

Poslednji put menjao Pfc88 dana 28 Sep 2017, 17:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Opet se vrtimo u krug, pričate o fasadi, a temelj problrm.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 17:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajd munja, na momenat nemoj i ti biti tns da samo pricas sta ne treba,vec u dve tri recenice reci sta treba...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 18:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Нова Варош je napisao:
Можда би народ и гласао за Мектића баш због тог што је такав, неатипичан политичар који каже шта му је на уму, и то рјечником који разумије сва популација, без неких страних, исфорсираних термина које обичан човјек не разумије.

Meni je Mektić jedna obična seljačina. Ništa više...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Миличевић је најбољи да мене ко пита, али, нажалост морам рећи, Мектић и Мићо имају боље шансе. У принципу, Нова Варош је рекао што.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Sargas je napisao:

Meni je Mektić jedna obična seljačina. Ništa više...

И калиф је сељачина па суверено влада, добро не баш због тог што је сељачина, али очигледно шабанизам донекле пролази.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro Šlagzi, evo, treba imati strategiju kako ovo malo što imamo dobro iskoristiti i izaći iz krize. Za početak otpustiti glasače kalifa iz kojekakvih agencija, ministarstava itd. zato što su višak, a te pare prebaciti na privredu. Da budemo realni, ni u privredi nisu pametni i pošteni odreda ali se mora od nekuda krenuti. Donositi zakone da budemo ravnopravni i dati obaveze građanima i sprovoditi slijepo, ni po babu ni...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 19:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

bravo...moj covjek!!!!....brate,vjeruj da sam prije tru godine na jednom stranackom sastanku upravo ovo predlozio!!!...da u preduzbornoj kampanji obecamo narodu da cemo za 50% smanjiti broj zaposlenih u administraciji,javnim preduzecima,agencijama i sl....i to dok sam bio na mjestu gdje uopste migu iznijet takav prijedlog,da ga neko relevantan saslusa..sad vise i ne mogu..,,.moj prijedlog nije naisao na podrsku....tri su struje bile,..ona standardna "ima ko misli o tome"....ona malo blaza da se time smanjuje potrosnja,stvaraju socijalni slucajevi,bla,bla,bla...i treca,ova najradikalnija "nikad ne smijes dirat u stecena prava,to samo odnosi glasove"....samo sam ovim trecim odgovorio "kakve pobogu glasove,pa taj na budzetu i tako nece glasat za nas,kao ni niko iz njegove porodice...ako predlozimo da cemo to prepolovit,ili jos vise,da vratimo na mjeru iz 2005 kad smo mi bili na vlasti,mozda bar animiramo ovih 50% sto uopste ne izlaze na izbore"....nije mi niko nista odgovorio,bilo je ono "prelazimo na sledecu tacku dnevnog reda" :D

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Valjda iz tog svog iskustva možeš shvatiti da se prvo mora promijeniti vlast u SDS-u pa tek onda razmišljati o vlasti u RS! Do tad je sva priča šupljiranje, pogotovo upiranje prsta u trenutnu republičku vlast...
Pravo pitanje je da li je to izvodljivo... Pogotovo sa tvojim poimanjem pripadnosti stranci... Ovi kao Čiča, e to već ima elemenata...

Sent from my Redmi Note 3 pro

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 19:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam druze,sad me vise niko nista i ne pita...mozda ova nova stranacka garnitura u gradu i na nivou RS razmislja kao i ja...praticemo 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 19:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ma jebla vas nova stranačka garnitura. Ne vidim ja tu nikakvu promjenu, sve neke babasere samo sa drugim imenima.

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
da u preduzbornoj kampanji obecamo narodu da cemo za 50% smanjiti broj zaposlenih u administraciji,javnim preduzecima,agencijama i sl....

Koliko znam kao za nagradu što je izgubio Prnjavor Gatarić je dobio posao u nekakvoj državnoj agenciji....možda početi od njega? :(

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 21:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

skupo ce nas,cica,kostat ovaj ulazak u vlast na nivou bh....ispasce samo da nam je posluzilo da uhljebimo ponekog takvog o kojem pricas....i par stotina savjetnika,ljubavnica,vozaca,ambasadora...

plus smo jos ovima dali slagvort za ovu debilnu pricu o podanistvu,bakirovim srbima,i ostalim idiotarijama...

preuzeli smo sve alate...sipu...ministarsvo bezbjednosti...zalili se da ne mozemo procesuirat nikoga zbog glavnog tuzioca gorana salihovica...sad je i on smjenjen,a mi samo sisamo motku i pricamo suplju pricu....jedino dragan bar prica o bilo cemu,ostali uzivaju u finim platama i ne oglasavaju se i na zamjeraju nikome....

tako da se vise uopste ne ljutim ni na koga ko nece glasat za nas....nicim nismo pokazali da smo drugaciji,iako nam je prica bila drugacija...

na stranu sto je i tako propast preuzet ove ispraznjene fondove i devastiranu drzavu sa rasprodanim resursima.....bolje da oni opet pobjede...pa da nas ili iscupaju iz gabule,sto bi bilo super.....,ili da ga njegovi otjeraju i kazu car je go,spasavajte sta se da spasiti.....bilo kakav prevrat,pogotovo vaninstitucionalni,bi ga u gusle uveo.....izdajnici ga srusili,a za njegovo vrijeme bilo svega,plata,penzija,branio republiku srpsku,zaustavio reformu policije,referendum o 9 januaru raspisao....

jel se imalo slazes?

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja se slažem za ove konstatacije, a vjerovatno i čiča. Nek vladaju još 30 godina pa nek ne seru više da su sposobni, kad bude Nikaragva ovde. Ostavili autoputevd moš mislit. I njih će budzašto prodat a ti stoko otplaćuj.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Tako nekako.
I ja sam štošta predlagao na sastancima...trebamo ovo,trebamo ono,odgovor je bio "to ćemo sve ali kad uzmemo vlast" :cry:
Već sam rekao,trebamo dodirnuti dno da bi se shvatilo da ovako više ne ide.Sve su prilike da su sledeći izbori idealna prilika za to.Nismo u stanju izvesti narod na ulice jer nemamo dovoljno mase niti je možemo stvoriti svojom pričom + što tako nešto košta mnogo novca kojeg nemamo.Imamo teret zvani SZP koji nas uokviruje u sistem koji se vuče od kraja rata na ovamo.
Prvo čega se trebamo odreći je partokratija ,pošasti koja nam je upropastila resurse,uvukla u višemilionske dugove,stvorila kalifate i novu vlastelu.To treba biti u fokusu opozicionog djelovanja,svaki dan o tome govoriti,postaviti za ciljeve.To bi bio trn u oku vlasti i ostalim krpeljima iz SZP koji čekaju da se dokopaju srpskih šuma,rudarstva,voda,zemljišta.
Ovo nije idealizam već sasvim normalna stvar u uređenim zemljama,ako nam je uređeno društvo prioritet.To se MRA desiti kad-tad.
U suprotnom
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2017, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Не треба људе отпуштати из државних служби, ту треба садашње плате резати, или смањити коефицијенте за дужи низ година.

Schlager je napisao:
skupo ce nas,cica,kostat ovaj ulazak u vlast na nivou bh....ispasce samo da nam je posluzilo da uhljebimo ponekog takvog o kojem pricas....i par stotina savjetnika,ljubavnica,vozaca,ambasadora...

Управо ово, утисак је да нема опозиције већ једни другим чувају леђа.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2017, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Не треба људе отпуштати из државних служби, ту треба садашње плате резати, или смањити коефицијенте за дужи низ година.

Plate, treba, u najmanju ruku udvostruciti.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]