banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1611 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 81  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Sep 2017, 09:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
_зока je napisao:
korisnik je napisao:
veljo1981 je napisao:
Bas znas da je isao u shoping? :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

RTRS izvjesti kad se Dodik sastane sa cistacicom na zapadu, a posto nisu nista izvjestavali o susretima u Ljubljani, onda sigurno nije isao poslovno u Ljubljanu.
Slabo onda pratiš RTRS. Izvijestili su da je imao sastanak sa zamjenikom gradonačelnika Beča.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Kakve ima veze Bec sa shopingom u Ljubljani?
Predsjednik jedne republike, ne moze dogurati vise od sastanka sa zamjenikom nekog grada:)
Inace, zamjenik nacelnika je niko i nista. Postoji tu samo da ga zamjeni ako je ovaj fizicki sprijecen ili ovako za sastanke sa nebitnim ljudima.
Koliko vas zna ko je zamjenik nacelnika Banja Luke, Doboja, Prijedora, Ljubljane...? :)

Slika

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Mozda je fizicki sprijecen

Poslednji put menjao veljo1981 dana 26 Sep 2017, 09:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 09:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nebitno, ti reče da je išao u šoping.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 09:49 
Stara kuka
Stara kuka

_зока je napisao:
Nebitno, ti reče da je išao u šoping.

Samo ekstra ti je ovo "slabo onda pratis rtrs", onako kulturno... :)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
korisnik je napisao:
_зока je napisao:
korisnik je napisao:
veljo1981 je napisao:
Bas znas da je isao u shoping? :)

RTRS izvjesti kad se Dodik sastane sa cistacicom na zapadu, a posto nisu nista izvjestavali o susretima u Ljubljani, onda sigurno nije isao poslovno u Ljubljanu.
Slabo onda pratiš RTRS. Izvijestili su da je imao sastanak sa zamjenikom gradonačelnika Beča.

Kakve ima veze Bec sa shopingom u Ljubljani?
Predsjednik jedne republike, ne moze dogurati vise od sastanka sa zamjenikom nekog grada:)
Inace, zamjenik nacelnika je niko i nista. Postoji tu samo da ga zamjeni ako je ovaj fizicki sprijecen ili ovako za sastanke sa nebitnim ljudima.
Koliko vas zna ko je zamjenik nacelnika Banja Luke, Doboja, Prijedora, Ljubljane...? :)

Slika

A RS je kao neki vazan faktor? Poredis zamjenika Beca sa zamjenicima u ovim vukojebinama? :lol: Mani se demagogije i ovih seljackih fazona. Imate iste manire kao i ovi na vlasti i onda cete opet kmecati kad se izgube izbori.
Ova slicica je na intelektualnom nivou jednog balavca Draskica. Idiotarija.

Shvatite da morate promijeniti pristup i nastup a ne isto kao i ovi na vlasti! Ima li iko sa mozgom u opoziciji jbt?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 10:04 
Veteran
Veteran

Simpatizer je napisao:
A RS je kao neki vazan faktor? Poredis zamjenika Beca sa zamjenicima u ovim vukojebinama? :lol: Mani se demagogije i ovih seljackih fazona. Imate iste manire kao i ovi na vlasti i onda cete opet kmecati kad se izgube izbori.

Shvatite da morate promijeniti pristup i nastup a ne isto kao i ovi na vlasti! Ima li iko sa mozgom u opoziciji jbt?

A ja sam opozicija? :)
Opozicija je dno dna i jedino pravo rjesenje je pravna drzava, pa ce onda biti svjedno ko je na vlasti ili ko je gdje direktor.

A Dodik se treba smijeniti ( a nece, dok god je budzetlija), jer je vec 15 godina na vlasti, a postali smo najveca rupa Evrope. Stvorio je atmosferu korupcije, kriminala, bahatosti...da ovi prostori to ne pamte. A treba ga i smijeniti jednostavno i zbog toga da vidi da je smjenjiv.

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka

Sta dobijes ako smjenis predsjednika, on i nema neke ovlasti... :)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 10:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Hohohoho, teoretski je tako.

Kod nas Dodik ima svaku vlast, na kojoj god poziciji bio... :D

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
korisnik je napisao:
Simpatizer je napisao:

Opozicija je dno dna i jedino pravo rjesenje je pravna drzava, pa ce onda biti svjedno ko je na vlasti ili ko je gdje direktor.

A Dodik se treba smijeniti ( a nece, dok god je budzetlija), jer je vec 15 godina na vlasti, a postali smo najveca rupa Evrope. Stvorio je atmosferu korupcije, kriminala, bahatosti...da ovi prostori to ne pamte. A treba ga i smijeniti jednostavno i zbog toga da vidi da je smjenjiv.

A pravnu drzavu ces uspostaviti kako? Rusenjem, paljenjem, prizemnim protestima? Valjda je normalno da se opozicija dovede na neki nivo da moze preuzeti vlast. Drugacije mrka kapa.
I mili moj, ovaj sistem je uspostavljen jos u ratu, ovo dalje je nadogradnja i usavrsavanje istog.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
A opozicija ista kao i on. Mole se bogu da dođu na vlast, ne bi li i oni malo krali... Priča kalif umjesto kalifa...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka

Simpatizer je napisao:
korisnik je napisao:
Simpatizer je napisao:
A RS je kao neki vazan faktor? Poredis zamjenika Beca sa zamjenicima u ovim vukojebinama? Mani se demagogije i ovih seljackih fazona. Imate iste manire kao i ovi na vlasti i onda cete opet kmecati kad se izgube izbori.

A pravnu drzavu ces uspostaviti kako? Rusenjem, paljenjem, prizemnim protestima? Valjda je normalno da se opozicija dovede na neki nivo da moze preuzeti vlast. Drugacije mrka kapa.
I mili moj, ovaj sistem je uspostavljen jos u ratu, ovo dalje je nadogradnja i usavrsavanje istog.
Upravo tako, sve je to sami gnoj al najgori gnoj je prvi gnoj

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Nikola Špirić (kakav je takav je :confused1: ) je rekao jedno savršenu stvar što se tiče opozicije-" čeka se puna demokratska zrelost opozicije"...istina u sasvim drugom kontekstu.
Opozicija će biti zrela kad dotakne dno kao opozicija u Srbiji...kad joj isčezne i poslednji dašak kredita iz prošlosti na kojem egzistiraju,kad spane na statističku grešku i kad njene vođe (ma ko to u tom trenutku bio) shvate da im je misija promjena sistema a ne vlasti.
Sve su prilike da ćemo se načekati jer su u Srbiji su ti procesi uveliko počeli a opoziciji još nije došlo iz guzice u glavu.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka

Ma sve je to u redu, i nek traje ta evolucija vjecno, boli me k, al nemoj mi pricati bajke, s tim me vrijedjas
Ovo je toliki jad, eto dodikovo govno smrdi a ovo ne smrdi, ne prolazi to vise kod raje ali dzaba, uvijek ista prica

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Upravo tako Spijo, svijest o drustvu i drustveni sistem treba promjeniti.

Otuda ona nasa pokazna vjezba na Drasku Strasku. Ne mozes pricati o politickom postenju, a jedes hljeb kupljen novcem zaradjen politickim uticajem.
Pri tome se odrices javne plate, ali ne odrices se toga da trosis lovu koja je dosla i dolazi od politicki protektovanih poslova.

Pa bato, nece da ide... Trosis nam vrijeme.

P.S. Vlast je ovu situaciju iskoristila i iskoristice iz totalno sebicnih pobuda koje nemaju veze sa promjenom svjesti i sistema.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 12:34 
Veteran
Veteran

http://www.capital.ba/mup-istrazuje-pos ... iv-nesica/

MUP istražuje poslovanje „Puteva RS“ – Krivične prijave protiv Nešića

26. sep. 2017. 11:40 Objavljeno u EKSKLUZIVNO, OSTALO
– „Niskogradnja Marjanović“ podnijela dvije krivične prijave protiv direktora „Puteva“

– Tužilaštvo: Od PU Banjaluka zatraženo prikupljanje informacija

– Nešić „štimao“ tender „Prijedorputevima“, pa oštetio „Puteve“ za više od milion KM?

– Nešić: „Putevi“ će podnijeti krivičnu prijavu protiv „Niskogradnje Marjanović“

BANJALUKA, PRIJEDOR – Prijedorska firma „Niskogradnja Marjanović“ podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci krivičnu prijavu protiv direktora „Puteva RS“ Nenada Nešića, kompletne uprave tog preduzeća i drugih nepoznatih lica zbog sumnje da su zloupotrijebili položaj i počinili više krivičnih djela. Sve navode iz krivične prijave, po naredbi tužilaštva, ispituje MUP RS, saznaje poslovni portal CAPITAL.

„Niskogradnja Marjanović“ podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dvije krivične prijave protiv JP „Putevi RS“ i direktora ovog preduzeća Nenada Nešića, potvrdili su za CAPITAL u tužilaštvu. Prva prijava podnesena je 26. januara ove godine, a druga 30. maja.

„U ovom predmetu postupajući tužilac je stavio zahtjev PU Banjaluka za prikupljanjem potrebnih obavještenja“, kazala je portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović.

Nešiću prihvatljivija 12 miliona KM skuplja ponuda

Firma „Niskogradnja Marjanović“, u vlasništvu Gorana Marjanovića, nedavno je uputila dopis Nadzornom odboru „Puteva RS“ u kojem je navela da je podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je uprava ovog javnog preduzeća, na čelu sa Nešićem, izvršila više krivičnih dijela u sticaju i produženih krivičnih djela zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja, nezakonitog davanja pogodnosti privrednim subjektima, te zloupotrebe u postupku javne nabavke.

U dopisu koji je u posjedu CAPITAL-a, navodi se da direktor Nenad Nešić na sve načine pokušava milionski vrijedan posao održavanja puteva dati firmama „Kozaraputevi“ i „Prijedorputevi“.

S obzirom na to je da firmama „Kozaraputevi“ i „Prijedorputevi“ 30. juna prošle godine isticao četvorogodišnji ugovor o održavanju regionalnih i magistralnih puteva u Oblasti 1., koja obuhvata opštine prijedorske regije, „Putevi“ su u maju iste godine raspisali tender za izbog novog izvođača.

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 12:35 
Veteran
Veteran

Pošte Srpske isplatile Milutinu Pejiću 349 743 maraka

26. sep. 2017. 11:33 Objavljeno u FINANSIJE

Slika

BANJA LUKA, Pošte Srpske morale su da isplate bivšem direktoru Milutinu Pejiću 349 743 maraka zbog nezakonite smjene prije 12 godina.

Pravosnažna presuda došla je na naplatu početkom ove godine pa su Pejiću isplaćene sve zaostale plate sa porezima i doprinosima. Osim njega još oko 70 000 maraka Pošte su koštali nezakoniti otkazi trojici bivših članova nadzornog odbora. Na sve su plaćeni i vrtoglavi iznosi sudskih troškova pa su Pošte zapale u ozbiljne finansijske probleme i u prvom polugodištu imale gubitak od 1,2 miliona maraka, što se dugo vremena nije dešavalo.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka

Sad Milutin ima za shoping, moze s Dodikom u air force one :)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 14:56 
Veteran
Veteran

26.09.2017. Penzioner Mirjanić i osudjeni (uslovno) kriminalac Djokic cesnom otisli u Poljsku .

Slika Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
Promjeni nik u kontrolor leta.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2017, 17:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
korisnik je napisao:
Firma „Niskogradnja Marjanović“, u vlasništvu Gorana Marjanovića, nedavno je uputila dopis Nadzornom odboru „Puteva RS“ u kojem je navela da je podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je uprava ovog javnog preduzeća, na čelu sa Nešićem, izvršila više krivičnih dijela u sticaju i produženih krivičnih djela zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja, nezakonitog davanja pogodnosti privrednim subjektima, te zloupotrebe u postupku javne nabavke.

U dopisu koji je u posjedu CAPITAL-a, navodi se da direktor Nenad Nešić na sve načine pokušava milionski vrijedan posao održavanja puteva dati firmama „Kozaraputevi“ i „Prijedorputevi“.

S obzirom na to je da firmama „Kozaraputevi“ i „Prijedorputevi“ 30. juna prošle godine isticao četvorogodišnji ugovor o održavanju regionalnih i magistralnih puteva u Oblasti 1., koja obuhvata opštine prijedorske regije, „Putevi“ su u maju iste godine raspisali tender za izbog novog izvođača.

Mućak (Niskogradnja Marjanovic), Pavićev prijatelj i stranački finansijer, je podnjeo tužbu protiv Nešića koji je Pavićev direktor, jer je ovaj namještao poslove Čorokalu (Prijedorputevi/Kozaraputevi)koji je isto Pavićev prijatelj i stranački finansijer :confused2: :confused2: :confused2: Koja je sekta ovaj DNS :roll: Samo ih treba pustiti, pobiće se oni svi između sebe, zbog para...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1611 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 81  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]