banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 11:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2899 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 145  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: iPhone
PostPoslato: 15 Sep 2017, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Znaš kad nemam pojma. Ja koristim dropbox i google drive za sve što radim, tako da ni ne uključujem telefon nikad. iTunes sync mi radi preko wifi-a. Sad sam ga spojio na USB i samo se puni, ništa se ne dešava.
I nemojte biti pičkice, vidi što je skupo, čuj ovo se plaća. Je li neko stvarno očekivao da će X koštati 700$? Ljudi će naplatiti sve što naprave. Nije im hrpa besplatnih dodataka selling point trenutno. Čemu ta prečuđanja?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2017, 09:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2010, 22:09
@Milan
ne moze to tako,procedura je,mora se convertovati i preko itunes-a ubaciti...
zato vecini zvone stock melodije

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2017, 10:57 
Koliko me je to kopiranje zivciralo i kod iPhone-a i kod windows phonea, blagi uzas. Windows phone je to sredio sa cini mi se desetkom.

Citiraj:
Pored ios android je poluproizvod, nije opcija za ozbiljno korištenje. U domenu stabilnosti, pouzdanosti, predvidivosti, jednostavnosti ios je daleko ispred.

Ja u zadnje vrijeme vidjam neke studije da je android stabilniji, iskreno i ne interesuje me to previse, meni su do sada svi telefoni manje-vise ok radili. evo neki link, ali mislim da sam i prije ovog clanka vidjeo tako nesto...uglavnom sve je to u pet deka...ukucaj na google iphone wifi problem, iphone can't pa google neka doda, iphone app crash...izace milion slucajeva, a nista drugacije nije ni kod android telefona...kako rekoh, sve u pet deka...

http://www.techtimes.com/articles/17515 ... t-says.htm

Citiraj:
3) Raznorazne aplikacije za ubijanje programa: Ovo je u dobrom dijelu slučajeva prilična glupost, pogotovo kad iz navike ubijate sve programe. Svaki program koji ubijete i izbacite iz memorije mora opet da se učita. Šta ste dobili ako non-stop brišete (gasite) i učitavate programe?

yep, ko zeli da gasi ima opciju u "developer options"...zove se "don't keep activities"...mislim da je to ista stvar...bas cu provjeriti

Citiraj:
Huawei p9 lite od cure je bolji po svim pitanjima od 5s na papiru, ali kod nje slobodan prostor oko 500mb, kod mene slobodno oko 200. Huawei stopa prilikom prelAska iz aplikacije u aplikaciju, dok otvori galeriju sa puno slika oteli se i sl.

"na papiru"... :D

reci djevojci neka uzme telefon koji zadovoljava njene potrebe, dakle ili da stavi memorijsku od 128 ili vise Gb ili neka uzme telefon sa dosta interne memorije...ljudi pametni pa uzmu model od 16 gb koji nema sd slot i onda se zale kako telefon usporava jer nema mjesta...ali dobro, neka ja prdim u ladnu vodu... :D

Citiraj:
Ovo se odnosi i na ono što je Milan spominjao da nema problema sa svojim top modelom. Zašto? Zato što ima (još uvijek) dovoljno dobar hardver.

i bice dobar jos najmanje par godina jer sam odlucio malo vise pljunuti i dodatno se razumijem u telefone (to uvijek smetnem sa uma da pola njih pojma nema ni najsitnije greske okloniti na telefonu, a kamoli otkljucati bootloader, rootovati, staviti TWRP i custom ROM ili raditi neke izmjene u samom sistemu)...i za kraj...jebiga, svi bi telefon za 200-300 maraka, a da radi kao galaxy s8 ili iphone 8...e ne moze druuuuuze....

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2017, 11:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Qrčeva studija. U drugom kvartalu učestalost kvara se povećala duplo, iako nije bilo novih uređaja. Prije će biti da je problem sa mjerenjem. Nikad čuo za Blancco

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2017, 12:30 
nuvolari je napisao:
Qrčeva studija. U drugom kvartalu učestalost kvara se povećala duplo, iako nije bilo novih uređaja. Prije će biti da je problem sa mjerenjem. Nikad čuo za Blancco

update softvera, lose odradjen update aplikacija itd, itd...ali studije su cuna, nacu jednu da je android bolji i odmah drugu da je ios bolji...to je sve "na papiru"

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2017, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ajde sklonite ga iz teme.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2017, 06:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
richa je napisao:
Razlikuje li se ista od prethodne verzije?
Fino prikazane i objašnjene promjene u odnosu na iOS 10: https://www.youtube.com/watch?v=uUcTdGG7QxU

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2017, 13:06 
obozavam kada izadje neki novi flagship, meme na sve strane, pogotovo ako ima neki bag :D :D

Slika

Citiraj:
Tvrtka Blancco Technology Group objavila je novi State of Mobile Device Performance izvještaj koje otkriva kako se tokom drugog kvartala ove godine u cijelom svijetu pokvario jedan od četiri uređaja bazirana na operativnom sistemu Android. To je više u odnosu na Appleove uređaje, u drugom kvartalu kvarovi su zabilježeni na 12% iPhone uređaja u cijelom svijetu.

Citiraj:
Postotak rušenja aplikacija u drugom kvartalu godine bio je veći na iPhone uređajima i to 54% u odnosu na 44% rušenja aplikacija na Android uređajima. Na iOS-u najviše su se rušili Instagram i Facebookov Messenger, a na Android uređajima Facebook aplikacija, adresar i aplikacija Google Play.

https://balkanandroid.com/prema-istrazi ... od-iphone/

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2017, 13:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Septembar je uvijek težak za android fappere.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2017, 13:52 
nuvolari je napisao:
Septembar je uvijek težak za android fappere.

Mislis samsung fappere?

Citiraj:
Što se tiče samih proizvođača Android uređaja, najviše kvarova prijavljeno je na Samsungovim uređajima (61% svih prijavljenih kvarova na Android uređajima)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2017, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milan je napisao:
obozavam kada izadje neki novi flagship, meme na sve strane :D

https://www.youtube.com/watch?v=sjlHnJvXdQs :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2017, 08:46 
Rider on the storm je napisao:
Milan je napisao:
obozavam kada izadje neki novi flagship, meme na sve strane :D

https://www.youtube.com/watch?v=sjlHnJvXdQs :D

to, ima jos hrpa toga na netu, ne samo iphone vec i samsung i ostali kada nesto zeznu u proizvodnji

btw..evo navodno koliko kosta prozivodnja iphone-a 7, ne znam je li ovo istina, vjerujem i da drugi telefoni (flagshipovi, tj njihovi dijelovi) kostaju otprilike isto...

[video]https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aL8eNbP_460sv.mp4[/video]

Vrh

PostPoslato: 19 Sep 2017, 18:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2010, 22:09
Slika

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 08:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
Ja već prethodnih nekoliko updatea bilo iOSa bilo Mac OSa ne vidim praktično ni jednu korisnu opciju. OK, šminkastije je, pokoja sitnica, ali jebote, major update i šta? Ništa.

Još mi je jače kad pogledam neki YouTube video u fazonu 300 novih stvari u iOS 11 i odgledaš video i niti jedna jedina uzbudljiva nova stvar.

Updateovao sam, nije da nisam, ali gledam telefon i ne kontam ništa konkretno bolje, osim što vidim da su izbacili opciju za 3D touch pritisak na lijevoj strani ekrana čime se otvarao preglednik aktivnih aplikacija, što je bila zgodna opcija da se gase aktivne aplikacije, svakako zgodnija neko konstantno dr*anje home dugmeta. :roll:

Ipak, posebno me nervira retardirani iCloud Drive, u kojem kad baciš fotke, ne možeš da ih pregledaš kao što može u bilo kom drugom cloud servisu, nego moraš jednu po jednu da otvoriš... sve ih tretira kao pojedinačne, nepovezane fajlove... OK, imaš Photo app za fotke, ali ima fotki koje logično ne želiš u glavnoj photo aplikaciji. Ali ne, Apple ima svoje neko viđenje kako to treba da izgleda.

Sve u svemu, ništa posebno, lažan hype kao i 100 puta prije ovoga. :)

Vrh

Tema posta: iPhone
PostPoslato: 20 Sep 2017, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ja se vracam na 10.3.2
Telefon je vidno usporio,vjerovatno je 5s slabasan za 11ku. Ili je moguce da je uzrok to sto sam samo update uradio a ne clean instal?

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 14:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

iPhone 5S najviše pokazuje znakove slabosti kod iOS 11 jer je zastario i nakon njega će izgubiti podršku i neće imati više apdejta.
Pogledaj ovaj klip i vidi je li tako i kod tebe: https://www.youtube.com/watch?v=6ZwQr8M69xk
Ovaj lik jako pedantno ispituje razlike u brzini, čak i između najmanjih iOS verzija.
Ako je tvoj 5S drastično sporiji u odnosu na ovaj iz klipa sa iOS 11, onda bi ti clean install pomogao.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 14:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Zar moze 11 na 5S?
Ja citao compatiblitiy listu, ne spominju da moze.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Moze ja stavio. Al vracam na 10. Ovaj 11 em usporio tel em prazni bateriju em gadan bas prAvo.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Ugasite one animacije i ta sranja. Kod mene radi fino na 6 plus, mada ne mogu reći da mi se sviđaju ovi ogromni fontovi i dugmići.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2017, 17:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2009, 16:44
Kako mogu pogasiti animacije? Recimo one kad ulazim i izlazim iz aplikacije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2899 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 145  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]