banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 05:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2005, 20:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
ajde malo govorimo o ovom klubu

u nedjelju popularni "Pivari " pobjedili su u Boriku ekipu Leotara iz Trebinja rezultatom 70 - 61 :wink:

u sledecem kolu Banjalucani igraju protiv Sirokog Hercegtiska u gostima !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 12:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
svaka cast momcima koji igraju, ali dok je lopine vukasina bozica i starijeg cubrila koji su pokrali milione, tesko da se moze ocekivati nesto ozbiljnije od ovog kluba.

o ozbiljnosti dovoljno govori podatak da je drago karalic po 43. put na mjestu trenera,a nikad nista nije uradio

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
miki je napisao:
svaka cast momcima koji igraju, ali dok je lopine vukasina bozica i starijeg cubrila koji su pokrali milione, tesko da se moze ocekivati nesto ozbiljnije od ovog kluba.

o ozbiljnosti dovoljno govori podatak da je drago karalic po 43. put na mjestu trenera,a nikad nista nije uradio

Potpisujem !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2005, 16:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Jak je Leotar.Cestitam na uspjehu.Evroligo,spremi se!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 10:31 
Veteran
Veteran

u novoj utakmici košarkaši Banjalučke Pivare poraženi su protiv
Širokog HT u Širokom Brijegu rezultatom 77 - 67

u ovoj utakmici u timu banjalučana nije bilo Palalića a ni Stupara

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 10:32 
Veteran
Veteran

u sledećem kolu Banjalučani se sastaju u Dvorani Borik protiv možda i
najbolje ekipe u bih KK Bosna asa BH Telecom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 11:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
stvarno ne znam ko jos ima volje da prati tu kosarku :-?

lopovi prvo sjebali ekipu,pa onda promjenili ime,pokrali klub,otjerali prave navijace i sada im na tekme dolaze samo debili kao sto ste vi koji ovdje pisete o njima.....

samo Borac volim ja!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 11:56 
Veteran
Veteran

ej vidi pod 1 uopste ne idem na utakmice Banjalucke Pivare :wink:
neko ono pratim ih preko neta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 14:27 
Ja idem na utakmice kada god imam vremena. Tekme u posljednje dvije godine u GL sam redovno pratio.

Da ima kriminala u Borcu - ima, ali nikada na utakmicama još nisam čuo da je neko navijao za upravu nego se uglavnom navijalo za igrače koji igraju u Borcu.

Bles-an govori kako su otjerani navijači. Kakvi navijači? U čitavom gradu nema dva vrijedna lika. Međutim i oni navijaju za Crvenu Zvezdu i Borac ih ne interesuje. Ovi ostali "vulturesi" nisu vrijedni spomena kao navijačke skupine.

Kada je u posljednje dvije godine u BL dolazila CZV svi ti vulturesi su navijali za CZV. Za klub je svakako bolje da nema takve navijače.

Karte za tekme Borca se ne kupuju na šalteru nego od vulturesa koji iako ne podržavaju klub uzimaju navijačke karte i prodaju ih u pola cjene. Kakvi cigani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 15:27 
Veteran
Veteran

sigurno što se tiče sada utakmice protiv Bosne , 100% će dvorana
biti pretežno popunjena i da će se najmanje 10-ak puta čuti "Borac" :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 15:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
nikson je napisao:
Ja idem na utakmice kada god imam vremena. Tekme u posljednje dvije godine u GL sam redovno pratio.

Da ima kriminala u Borcu - ima, ali nikada na utakmicama još nisam čuo da je neko navijao za upravu nego se uglavnom navijalo za igrače koji igraju u Borcu.

Bles-an govori kako su otjerani navijači. Kakvi navijači? U čitavom gradu nema dva vrijedna lika. Međutim i oni navijaju za Crvenu Zvezdu i Borac ih ne interesuje. Ovi ostali "vulturesi" nisu vrijedni spomena kao navijačke skupine.

Kada je u posljednje dvije godine u BL dolazila CZV svi ti vulturesi su navijali za CZV. Za klub je svakako bolje da nema takve navijače.

Karte za tekme Borca se ne kupuju na šalteru nego od vulturesa koji iako ne podržavaju klub uzimaju navijačke karte i prodaju ih u pola cjene. Kakvi cigani.

word..chini mi se da sam i ja chuo za to navijanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
pivari su jedna opsta prdekana. nista tu ne valja, dok god su na parketu cubrilo i kompanija, a u foteljama oni kriminalci. navijaci su jos veca zalost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 15:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

nikson je napisao:

...nikson nisi dobar s glavom nikako...

ti pricas o grupi veterani :lol: koja trenutno prati kosu i sta oni rade to svi znaju nemoras nam sad ti o tom pricat....

pravi vultures bojkotuje skoro 5 godina kosarku a ti spominjes tekmu sa cz...
da niko od prve ekipe vulturesa ne navija za cz il pfc,imas dokaz fudbal borac-cz il pfc,imas fajt sa njima,prijateljske kosarka...i niko od njih nije ni bio na toj tekmi sa cz,a kamol navijao sa delijama.... :roll: :roll:

Poslednji put menjao bles dana 19 Maj 2005, 16:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 15:53 
Veteran
Veteran

sve je to tacno i nemorate 20 puta govoriti za Cubrila ,bozica i ostalu bandu

promjenili su ime (KK Borac Nektar) sad Banjalucka Pivara
otislo 10 igraca (neznam vise ko nije otisao nemoze se nabrojati)
doveli samo 2 igraca :roll: Stupara i Mijovica koji nisu dovoljni da se suprostave nekim igracima recimo kao sto su Bajramovic iz Bosne ili recimo Williams iz Bosne tu su jos Perkovic iz Sirokog , Newton , Vanjak sve dobri igraci koji se igraju na parketu protiv nasih igraca

stara publika vatrena je otisla ...Vulturesa nema nista obicni debili

UPRAVA NAPOLJE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2005, 16:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

kad bi smjenili upravu,vratili ime,bilo bi opet ludilo u dvorani...do tad puca mi rac za njima,nek gube svaku tekmu... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Maj 2005, 08:43 
I ja sam apsolutno protiv uprave jer su zaista kriminalci. Kada se god utakmica lomi, trener uvodi čubrila koji naravno više pomaže protivniku. Imam utisak da se i naši igrači izgube kada vide da on ulazi u prelomnim momentima.

No sve to nije bitno. Onih ostalih 10-tak momaka se bore svim svojim srcem da ostvare pobjedu i ja to cjenim. Evo ove godine u ligi 6 iako su po procjenama kvaliteta bili među zadnjim niti jednu tekmu nisu razvaljeni ili da su se osramotili.

Karalić nije najbolji mogući trener ali je bolji od ćere ili onog taušana.

Ovoj trenutnoj ekipi je potreban jedan odličan plej i jedan pravi centar i to bi bila ekipa za respekt koja bi se mogla boriti za titulu u bih.

Vrh

Tema posta: ...nije mi jasno....
PostPoslato: 24 Maj 2005, 14:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2003, 19:51
[quote]pivari su jedna opsta prdekana. nista tu ne valja, dok god su na parketu cubrilo i kompanija, a u foteljama oni kriminalci. navijaci su jos veca zalost.[/quote]

nije mi jasno kako neko moze ovako da govori...slazem se sa cinjenicom da je katastrofa to sto je promijenjeno ime i sto su kriminalci iz uprave ostali na svojim pozicijama, ali ima jedna bitna razlika u odnosu na prethodne sezone...
1. Ova ekipa SKK B.pivare kosta 5-10 puta manje od Bosna a oba puta su se dobro nosili protiv bosne, kao i protiv sirokog i ostalih ekipa. Pa ova ekipa je bila druga u Ligi 10, a svi su govorili da ce ispasti iz lige.
2. S obzirom na ukupnu starost igraca ovo je izuzetno mlada i perspektivna ekipa.
3.Ko god je bio na i jednoj utakmici mogao je da vidi da ovi momci ginu na terenu (ovde pogotovo mislim na jojica, jocovica itd.) sto prethodnih godina nije bio slucaj dok su igrali ti neki igraci za kojima vi zalite...
4. U ovoj sezoni priliku su dobili i mladji igraci koji su vec duzi niz godina u prvom timu i s obzirom na ukazano povjerenje, oni su ga opravdali.

Mislim da ukoliko B.pivara ove godine definitivno prestane biti sponzor kluba, i ukoliko klub vrati pravo ime. Onda ovi momci koji ostanu da igraju zasluzuju da ih Banja Luka bodri.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 15:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Avg 2002, 16:27
Bez pravih poteza kao sto ih je napravila Bosna i Siroki nema napretka. Moraju se naci pravi ljudi i treneri koji vole klub i zele da nesto postignu. Bosna je zaposlila menadjera za marketing koji je odradio odlican posao privukao sponzore i napredak se vidi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2005, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
sta se desava s njima??

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]