kutak je napisao:
Zato sam malu molila, pa i sina poslije, vrati mu molim te, ma jok.
Ti si malu i sina molila da uzvrati?
Za ime jebenog boga kako ce zensko dijete da uzvrati muskom djetetu?
Kakav si ti roditelj? I sada kada se sjetim sta je moj caca za mene radio...zahvalan sam mu do neba...jebeni smrdljivi direktor me izbacio iz skole na minus jer sam malo zivahniji bio (ne kazem da nisam zasluzio ili slicno), moj caca prolazi pored skole (isao do Jankovica u agromehaniku precicom, zna chils sigurno onu precicu pored skole pored Kenjalovica) i vidi mene kako se smrzavam u skolskom dvoristu na minusu....kaze sine sta radis tu? Ja ne smijem reci, strah me, zna da sam napravio neko sranje...kontam nalupace me stari, na kraju priznam sta je, stari nakon toga poludio kada je cuo zbog cega me je direktor izbacio (neka sitnica je bila u pitanju, ja malo nestasan bio, ali nisam zasluzio da se smrzavam na minusu)...upao direktoru skole u kancelariju tada sa pistoljem u ruci i jebao mu sve milostino po spisku jer nije imao nikakvo pravo da tako nesto uradi...
Sledece...mene pljosko (ko je isao u OS Aleksa Santic zna njega) izbacio sa casa na hodnik jer sam mrljao sladoled, a on matora pijandura otisao do "jure" (lokalna kafana) na alkohol tj rakiju, ja i dalje u hodniku lizem sladoled, u zadnjem redu moj drug jedan (do kojeg sam sjedio na casu biologije), ormar iza njega sa nekim fosilima iznenada pada (svjedok sam toga, prijatelj je sjedio u zadnjem redu i apsolutno nije ni takeo ormar kada je pao, apsolutno nemam pojma kako je pao)...nakon toga on i ja idemo na ispitivanje, on je bio glavni optuzeni, bukvalno kao u logoru stojimo nas dvojica i on nas ispituje...taj pljosko (nadam se da sada gori u paklu govno smrdljivo raspalo) puca pljesku drugu, ja stojim ukipljen, mislio i meni ce, ali kita...to sam tek kasnije skontao da nije smio jer zna sta je bilo kod direktora, ne smije me ni dodirnuti...da nije moj caca na vrijeme pokazao jaja vjerovatno bih i ja najebao tada ni kriv ni duzan i dobio i pljesku i ko zna sta sve...
E zato i vi trebate malo se zauzeti za svoje dijete, a ne da neki smrdljivi mali "dzudista" silji svoj mali kurac od 4 cm na vasoj cerki dok njegov caca priupitkuje "jel je "nabio" na koljeno?", eto...nabijem ja licno i vas i vase "roditeljstvo" na onu stvar...kurac ste od roditelja ako tako nesto dopustate...cerka vam u modricama dolazi kuci, lik vas jebe sa "jel je nabio na koljeno", a vi i dalje kao zadnje picke sutite...cestitam vam oboma na kvalitetnom roditeljstvu...picke jedne...