banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Avg 2017, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
filozof sa vrbasa je napisao:
Ali sad je drugo vrijeme, to su ostaci starog svjetonazora i ja bih svoje savjetovao, nemoj prvi baciti kamen ninakoga, ali definitivno budi posljedni.
Posljednji u smislu da ga dotuče?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Da. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
@kutak
Jeste li vi taj problem pokušali ozbiljnije riješiti?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
:D
Posto je okolina,mediji i svi oblici komunikacije "puna tolerancije, ljubavi, uzajamnog pomaganja i nadasve pacifizma" stvrano sta je ovoj djeci?

Uostalom rekao sam odavno sta bi trebali napravit sa nasom nejaci jos dok smo jaci od njih. :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
papazjanija je napisao:
A ti ocistis govno, pa te pocaste sa 15-30 godina robije.
Izađem poslije 7-8 zbog dobrog vladanja. U međuvremenu, nijednom drugom govancetu ne pada na pamet da uradi što i prvi pošto ode glava, odrobijao se...
Što kaže Vlado gore, boj se ovna boj se govna.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 16:23 
Moj ti Munjo sta ti imas utoku nosati, dovoljno da te neko vidi i odma' pobjegne. :D

Ja sada zamisljam jednu situciju...vecina nas smo procitali krolovu pricu na onoj temi i znamo kroz sta je prosao da dobije dijete...i sada zamisli da njegovo dijete jedinac dodje kuci u modricama jer je neciji sin trebao dzak za udaranje i da caca tog malog dripca pride kaze njegovoj gospodji "jel je navukao na koljeno?"...ne znam krola uzivo niti kakav covjek karakter ima, ali mogu zamisliti sta bi bilo...

ne znam ni tebe kutak, necu reci da lazes, ali takva prica, a da vi kao roditelji nista ne uradite...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Ja sam dok smo bili klinci često bio u situaciji da intervenišem zbog mlađeg brata (tri godine mlađi) ... Iako mi se on nije nikad žalio a pogotovo roditeljima, nije mogao sakriti kad se tako nešto desi... Sjećam se situacije na bazenu, brat je ranije otišao, i ja dolazim kasnije i skontam da njega i njegovog prijatelja gnjuraju i maltretiraju stariji klinci, čak jedan stariji od mene... Joj kad je meni tad prokuvala krv. Kad sam uhvatio tog najstarijeg za gušu, i potopio ga, on je bio prestravljen jer mu izgleda niko nikad nije pokazao zube, brzo je počeo moliti da ga pustim, obećao sam mu da ga sledeći put neću puštati dok ne poplavi, ovi ostali su brže bolje se povukli... Uglavnom tim siledžijama treba pokazati zube, brzo se umire...
Mogu misliti kako bih sad reagovao na tog što pita da li je mali navukao na koljeno...

Sent from my Redmi Note 3

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

" jel je navukao na koljeno"

Mislim da bi razgovor sa njim tekao kao sa Grujom:

https://youtu.be/8HAfXQTuyiU

Obratiti pažnju na odgovor na 1:42

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma u tvom slučaju i kad im se obrati Najgora pustiće malo u gaće :D

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Ne znam što bih lagala, kažem situacija je takva da nalijećemo na tog malog neplanirano, ne prečesto, sad da ne pričam kako. Uglavnom, reakcija njegovih roditelja izostaje, mi smo skontali da ćemo ih izbjegavati maksimalno, a isto tako ne pada mi na pamet da tučem tuđe dijete, jer bih ubila nekog kad bi moje dijete tuklo. Mislim na odrasle. Zato sam malu molila, pa i sina poslije, vrati mu molim te, ma jok. Boje ga se i to ti je.
I evo kako dođemo do toga da će moja djeca postati nasilnici, ako vrate, do toga da ja trebam disciplinovati tuđe dijete. I mislim da tom malom ne bi ništa značile batine od mene, jer sam ja niko u njegovom životu. Roditelji su problem.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vidiš da je otac neki kloc. To samo službeno. Neka neko ko je nadležan iz vrtića razgovara sa njim i kaže mu da to mora prestati. To im je dužnost da urade, valjda.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
kutak je napisao:
Ne znam što bih lagala, kažem situacija je takva da nalijećemo na tog malog neplanirano, ne prečesto, sad da ne pričam kako. Uglavnom, reakcija njegovih roditelja izostaje, mi smo skontali da ćemo ih izbjegavati maksimalno, a isto tako ne pada mi na pamet da tučem tuđe dijete, jer bih ubila nekog kad bi moje dijete tuklo. Mislim na odrasle. Zato sam malu molila, pa i sina poslije, vrati mu molim te, ma jok. Boje ga se i to ti je.
I evo kako dođemo do toga da će moja djeca postati nasilnici, ako vrate, do toga da ja trebam disciplinovati tuđe dijete. I mislim da tom malom ne bi ništa značile batine od mene, jer sam ja niko u njegovom životu. Roditelji su problem.

Чини ми се да нико није мислио да ти или муж требате измлатити малог, него му оца.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne mora se kloc ni mlatiti samo nek osvane go bez ičega preko granice, i to je moguće.
;-)

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 20:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2017, 09:17
http://www.blic.rs/vesti/republika-srps ... ne/93vtxk6

Nije prvi put da se to dogadja sa ovom bebom.

Ovo je fantasticna prilika da se nasilju pristupi sistemski.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papazjanija je napisao:
http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/roditelji-povredene-devojcice-ogorceni-pre-mesec-dana-desilo-se-ovako-nesto-samo-ne/93vtxk6

Nije prvi put da se to dogadja sa ovom bebom.

Ovo je fantasticna prilika da se nasilju pristupi sistemski.

Jako naivno, neprimjerno i neozbiljno, pa ne generisem ja ili ti takvo stanje vec sistem.
:) Da si malo okreno svoje zadnje tri rijeci gore daleko vise bi imalo smisla.

Cuj nasilju pristupiti sistemski!!

Znaci po tebi je pristup problem a ne izvor. Samo naprijed :)

Poslednji put menjao Brale001 dana 24 Avg 2017, 21:34, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 21:30 
kutak je napisao:
Zato sam malu molila, pa i sina poslije, vrati mu molim te, ma jok.

Ti si malu i sina molila da uzvrati?

Za ime jebenog boga kako ce zensko dijete da uzvrati muskom djetetu?

Kakav si ti roditelj? I sada kada se sjetim sta je moj caca za mene radio...zahvalan sam mu do neba...jebeni smrdljivi direktor me izbacio iz skole na minus jer sam malo zivahniji bio (ne kazem da nisam zasluzio ili slicno), moj caca prolazi pored skole (isao do Jankovica u agromehaniku precicom, zna chils sigurno onu precicu pored skole pored Kenjalovica) i vidi mene kako se smrzavam u skolskom dvoristu na minusu....kaze sine sta radis tu? Ja ne smijem reci, strah me, zna da sam napravio neko sranje...kontam nalupace me stari, na kraju priznam sta je, stari nakon toga poludio kada je cuo zbog cega me je direktor izbacio (neka sitnica je bila u pitanju, ja malo nestasan bio, ali nisam zasluzio da se smrzavam na minusu)...upao direktoru skole u kancelariju tada sa pistoljem u ruci i jebao mu sve milostino po spisku jer nije imao nikakvo pravo da tako nesto uradi...

Sledece...mene pljosko (ko je isao u OS Aleksa Santic zna njega) izbacio sa casa na hodnik jer sam mrljao sladoled, a on matora pijandura otisao do "jure" (lokalna kafana) na alkohol tj rakiju, ja i dalje u hodniku lizem sladoled, u zadnjem redu moj drug jedan (do kojeg sam sjedio na casu biologije), ormar iza njega sa nekim fosilima iznenada pada (svjedok sam toga, prijatelj je sjedio u zadnjem redu i apsolutno nije ni takeo ormar kada je pao, apsolutno nemam pojma kako je pao)...nakon toga on i ja idemo na ispitivanje, on je bio glavni optuzeni, bukvalno kao u logoru stojimo nas dvojica i on nas ispituje...taj pljosko (nadam se da sada gori u paklu govno smrdljivo raspalo) puca pljesku drugu, ja stojim ukipljen, mislio i meni ce, ali kita...to sam tek kasnije skontao da nije smio jer zna sta je bilo kod direktora, ne smije me ni dodirnuti...da nije moj caca na vrijeme pokazao jaja vjerovatno bih i ja najebao tada ni kriv ni duzan i dobio i pljesku i ko zna sta sve...

E zato i vi trebate malo se zauzeti za svoje dijete, a ne da neki smrdljivi mali "dzudista" silji svoj mali kurac od 4 cm na vasoj cerki dok njegov caca priupitkuje "jel je "nabio" na koljeno?", eto...nabijem ja licno i vas i vase "roditeljstvo" na onu stvar...kurac ste od roditelja ako tako nesto dopustate...cerka vam u modricama dolazi kuci, lik vas jebe sa "jel je nabio na koljeno", a vi i dalje kao zadnje picke sutite...cestitam vam oboma na kvalitetnom roditeljstvu...picke jedne...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 21:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2017, 09:17
Brale,

Aj ne seri. Uvijek je pojedinac problem, i sistem koji je neuredjen, haotican. Nigdje nicije odgovornosti nema, koalicije, partijski podobni kadrovi i dobija se haos.

Ova beba je po drugi put izujedana!

Poslednji put menjao papazjanija dana 24 Avg 2017, 21:48, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Milane brate rođeni, malo te prebacilo. Nemoj tako prosto.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 21:51 
Munjo, mene nervira sto oni nista ne poduzimaju.

Ti imas dijete, sta bi ti uradio u takvoj situaciji da neki klinjo udara tvoje dijete?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2017, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

papazjanija je napisao:
Brale,

aj ne seri.

Hvala za savjet, naravno imas pravo na svoje misljenje kao ja na svoje.

Okreni se malo u kome okruzenju zivis covjece. Mislis da su to pojedinacni slucajevi i pojave.
Dilaj i dalje sa posledicama pojedinacno i konkretno a ne sa stvarnim uzrocima nasilja.
Znam da je licna reakcija neminovna i potrebna i ne osudjujem to. Naravno svoje dijete treba zastiti prvo roditelj ali tu ne treba stati ko ce zstititi ono dijete koje nikog nema?

Poslednji put menjao Brale001 dana 24 Avg 2017, 22:00, izmenjena 3 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]