banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 08:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 356 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Avg 2017, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Neko mu prjetio iz Skandinavije i možda jeste/ možda nije Doboja, a on pobjegao iz države. Mogvaj.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
ajkula je napisao:
Sta vam dalje za pravo da nekoga tako komentarisete? Ne volite njegove tekstove ili vas je on licno, kao covjek i karakter, prevario ostetio ili sta vec lose vam uradio?

Pa, ono. Pošto sam Srpkinja, ja sam za njega automatski teški genocidaš, a i moja djeca. I za njega i za Puhala i za Šušnicu. Šušnicu pogotovo.
I šta sad? Ja trebam biti tolerantna prema čovjeku koji poziva na toleranciju, a u stvari sere po svima i to na najljigaviji način?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
filozof sa vrbasa je napisao:
Neko mu prjetio iz Skandinavije i možda jeste/ možda nije Doboja, a on pobjegao iz države. Mogvaj.

Може ли помпезнији одлазак на море? На непознату локацију, што би рекао.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

И то са финим парама :) Ол инклузив.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kreten
On mi je cak od ove trojice najgori postao
Susnicu (donekle) mogu da razumijem, mada bez obzira na sve to sto radi nema smisla
Puhalo je jednostavno smarac i troll

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 10:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

И ја Шушницу разумијем, мени је њега у ствари жао, али не могу прећи преко свега што напише.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шта је са Шушницом?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/201 ... jskog.html

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ненад Стевандић=Винстон Волф из Петпарачких прича.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Svi oni imaju neke razloge, kao i ona doktorica Nikolina . . . Na kraju se uvijek ispostavi da je sve samo u parama.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ocito iza svakog stava stoji neka prica/ iskustvo. Mozda su pare u pitanju a mozda je samo gorcina u dusi. Moga oca su osakatili Srbi, nakon rata! Meni dovoljan razlog da mi se povraca na komplet vladajucu strukturu, policiju, zdravstveni sistem! Ako optuzujem sistem zasto se pojedinci pronalaze prozvanim? Cijenim da ce neko reci: Ja sam sistem! Ako si koruptan, krades, varas, gledas gdje ces koga zajebati da bi tebi bilo bolje onda si isti kao svi. Ako nisi takav- onda te nema sta doticati. Nismo svi misljenja da samo zato sto je nesto "Nase" ne smije biti kritikovano.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ako biras koga ces kritikovati i za kritikovanje primas novac ne mozes traziti da budes ozbiljno shvacen. Jos pogotovo ako su tekstovi usiljeni toliko da granice sa imbecilnoscu.

Na stranu sto on takav navodi vodu na Milin mlin. Kako on, tako i citava Malme divizija sa svojim komentarima na Nezavisnim.

Ako ne volis rezim, ne mozes voljeti ni one koji rade za taj rezim. Bilo namjerno ili zbog vlastite gluposti, nenamjerno.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mojim komentarom sam se vise pozivala na Susnicu jer ga poznajem licno i lik je extra!! Ovu dvojicu koju spominjete niti pratim niti me interesuju. Ali mi ruzno vidjeti da se o bilo kome pisu ruzni komentari. Ali i to je odlika nas Srba ( a ni Muslimanima nije mane) da pljujemo po drugima ali nemamo muda da to uradimo licno u facu!

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
ajkula je napisao:
Ocito iza svakog stava stoji neka prica/ iskustvo. Mozda su pare u pitanju a mozda je samo gorcina u dusi. Moga oca su osakatili Srbi, nakon rata! Meni dovoljan razlog da mi se povraca na komplet vladajucu strukturu, policiju, zdravstveni sistem! Ako optuzujem sistem zasto se pojedinci pronalaze prozvanim? Cijenim da ce neko reci: Ja sam sistem! Ako si koruptan, krades, varas, gledas gdje ces koga zajebati da bi tebi bilo bolje onda si isti kao svi. Ako nisi takav- onda te nema sta doticati. Nismo svi misljenja da samo zato sto je nesto "Nase" ne smije biti kritikovano.

Koji Srbi ??? Imaju li ime i prezime ???

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 14:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

On proziva Srbe, koji "ce prodisati kad nestane RS", borce za RS genocidasima, itd. Ne znam koliko da si ogorcen, a ima nas jos ovdje ogorcenih, to mi ne daje za pravo, ni meni ni nikom drugom da mog tatu zove genocidasem, jer je covjek uzeo pusku u ruke, jer je tada mislio da je to ispravna odluka.
Pljuvati po sistemu je jedno, po neukom narodu drugo i zbog toga mi se Susnica na momente gadi. Sve ovo bih mu rekla i u lice, bez obzira na tvoju generalizaciju.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
ajkula je napisao:
Mojim komentarom sam se vise pozivala na Susnicu jer ga poznajem licno i lik je extra!! Ovu dvojicu koju spominjete niti pratim niti me interesuju. Ali mi ruzno vidjeti da se o bilo kome pisu ruzni komentari. Ali i to je odlika nas Srba ( a ni Muslimanima nije mane) da pljujemo po drugima ali nemamo muda da to uradimo licno u facu!

Pa sta ako je extra? Sta meni i bilo kome drugom znaci to sto je neka javna licnost u privatnom zivotu u kafani mozda vrckava i slicno?

Nista. Mi mjerimo javni rad.
Da li imam zelju da ga upoznam? Ne. Zasto? Svojom voljom je javna licnost i samim tim ima da trpi i komentare koji mu se ne doimaju.

Uvijek moze otici na selo, voziti traktor, uzgajati krave, gice i ovce...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
The_new_Statesman je napisao:
ajkula je napisao:

Pa sta ako je extra? Sta meni i bilo kome drugom znaci to sto je neka javna licnost u privatnom zivotu u kafani mozda vrckava i slicno?

Nista. Mi mjerimo javni rad.
Da li imam zelju da ga upoznam? Ne. Zasto? Svojom voljom je javna licnost i samim tim ima da trpi i komentare koji mu se ne doimaju.

Uvijek moze otici na selo, voziti traktor, uzgajati krave, gice i ovce...

:D
TNS ne komentarisem tvoj ili Ajkulin stav ali mi zapade za oko ovo tvoje na kraju: "uzgajati krave, gice ovce ...." . Tako idilicno i lirski zvuci obozavam taj jezik i te mirise ....kao Holandske lale. :lol:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2017, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ajkula tebi je extra lik koji pise onakve bljuvotine protiv naroda medju kojim zivi. :confused2:

nemam nikakvih problema da tu degenarativnu dnk posaljem u materinu kada ga sretnem negdje slucajno, a najvise bih volio da to bude kad ga aljazera bude prenosila

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2017, 00:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, vrlo mi je extra i poznajemo se vrlo dugo! A cijenim da ni on nema problema sa tim sta ti ili bilo ko misli o njemu :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 356 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]