banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 05:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 899, 900, 901, 902, 903, 904, 905 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2017, 10:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Naravno da znam imena naselja. Imam na 2 lokacije u BL VDSL, a optika se jos radi u boriku, koji je 5min od grada, ali tako je kakp je. Svejedno je mtelov internet stabilniji 300x i kad uvedu optiku u vecini naselja. Onda ce vam samo preostati da kazete da je skuplji za 10 KM i to je to.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 11:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
gishas je napisao:

Ne ljutim se ja ništa, to više govori o tebi i tvojoj kulturi. Ovo za pink, happy i obn se odnosilo na sve operatere, možeš im pustiti i HBO paket, opet džaba, draži su im pjevači, farma, parovi i sl.programski sadržaji.

Šta je u toj mojoj konstataciji nekulturno? Ja nisam rekao ništa ružno o penzionerima ili neobrazovanim ljudima. Neko traži RTV Dugu u ponudi a neko Fox ili Nacionalnu geografiju. Jednostavno moja interesovanja i interesovanje neobrazovanog čovjeka se razlikuju. To ne znači da sam ja bolja ili "nadmoćnija" osoba od njih. Ali zato operater mora da se trudi da ugodi što više i mom ali i ukusu tog penzionera. Elta po mom mišljenju to ne radi. U redu firma se fokusirala da sa što manje ulaganja više zaradi. I očito im taj princip prolazi. Da li su oni i šta muljali ne znam. Ali činjenica jeste da su jedino oni ostali bez Foxa i Nacionalne geografije.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 11:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
Ostali su i bez SK. Svojom greškom. Neoprostivo.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 12:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Vuk Mandusic je napisao:
Kablovska sluzi za informativni,sportski,crtani,muzicki program, a recimo i domace serije(mada toga nema vise, Ubica mog oca zadnje sa nekim kvalitetom), a za film i serije i dokumentarce i sta hoces imas net.
10€ mjesecno, jedino ako si Milin iz vlade prijavi se i nije skup Nefliks.

O kablovskoj nisam govorio, spekulantu.

I sve ovo gore navedeno imaš na netu.

Spomenuo si HBO, koliko znam to je na kablovskoj, a HBO je na Totalu 6 KM, što je manje od dvije kino ulaznice ili dvije kutije cigareta. ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
@Dexia Mons Već sam pisao, odgovorite zašto svi ostali operateri nisu imali SK? Kako kažete, elta laže, vara ok, ali zašto ostali ostadoše uskraćeni za vrhunski sportski sadržaj, 5 godina je veoma dugačak period da te neko levati i vuče za nos.

@faust79 Izjave tipa ja sam obrazovan, vi neobrazovani, penzioneri, neka niža klasa, šta već. Ako imaš mrvicu kulture, kućnog vaspitanja ne bi pisao na taj način i kategorisao ljude, klasično bahaćenje i nekultura. Opet ti ponavljam, Fox gleda manjina i na mtelu, to što ti voliš serije je tvoj lični stav, a realno je nešto drugo. Imate li na mtelu BBC Earth HD?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Daky je napisao:
Vuk Mandusic je napisao:
Kablovska sluzi za informativni,sportski,crtani,muzicki program, a recimo i domace serije(mada toga nema vise, Ubica mog oca zadnje sa nekim kvalitetom), a za film i serije i dokumentarce i sta hoces imas net.
10€ mjesecno, jedino ako si Milin iz vlade prijavi se i nije skup Nefliks.

O kablovskoj nisam govorio, spekulantu.

I sve ovo gore navedeno imaš na netu.

Spomenuo si HBO, koliko znam to je na kablovskoj, a HBO je na Totalu 6 KM, što je manje od dvije kino ulaznice ili dvije kutije cigareta. ;)

I onda uplatiti sve te servise HBO i Nefliks i jos par i miran, to je desetak ulaznica i koja steka, ima se more se.

Meni Mtelcic sa Arenom, SK i ES zadovoljava sportsku stranu, a pokriva ostalo drugim u kuci, svi zadovoljni.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 12:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

[quote="gishas"]@Dexia Mons Već sam pisao, odgovorite zašto svi ostali operateri nisu imali SK? Kako kažete, elta laže, vara ok, ali zašto ostali ostadoše uskraćeni za vrhunski sportski sadržaj, 5 godina je veoma dugačak period da te neko levati i vuče za nos.

Evo, da ti odgovorim: ja znam da je mtel toliko pokušavao da dobije SK. Svih tih pet godina koje pominješ. Ali SK tj kuća koja je vlasnik SK-a je otezala sa dogovorom koji je s mtel strane bio fer. Te ne valjalu teh uslovi, te enkripcija, te ovo, te ono...Održano je 20 sastanaka sa SK i uvijek oni nisu htjeli da se ide dalje.
Elta je izgubila zbog fingiranja pretplatnika. Ne govorim ovo zbog Elte, jer glupan si onoliko koliko želiš to da budeš, nego zbog nas koji volimo sport. Da su igrali fer, danas bi oni imali SK i hrpu korisnika a mi SK čitavo ovo vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 12:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
Tačno priča oko SK je mnogo komplikovanija. I tu ne krivim Eltu. Mada vidjevši šta se dešava na kraju će svi dobiti SK sem Elte. E sad što se tiče moje izjave otkada je to nekulturno reći istinu? Gdje sam ja rekao da su penzioneri ili neobrazovani ljudi manje vrijedni? Kažem da se moje i njihove sklonosti i potrebe ne poklapaju. I to je logično. Isto će biti ako ja dođem do penzije. Nekakve klase nisam pominjao. Kakvo bahaćenje? Ja recimo izuzetno poštujem rad ljudi koji odnose smeće . I je li sad bahatost ako kažem da oni rade izuzetno prljav i bitan posao za male pare ali da nisu obrazovani? Divim se ljudima koji na ovom vremenu rade na asfaltiranju ulice. Ali opet je li bahaćenje ako kažem da su uglavnom neobrazovani? Ti i takvi ljudi su jednako bitni korisnici kao ja. Problem je što Elta ugađa samo njima. Isto kao što bi bio problem da ugađaju meni a njih zanemare. Da Fox nije gledan ne bi ga svi imali u ponudi. Isto važi i za Nacionalnu geografiju. Jedino je Elta bez njih. Što govori samo o ozbiljnosti Elte.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk Mandusic je napisao:
I onda uplatiti sve te servise HBO i Nefliks i jos par i miran, to je desetak ulaznica i koja steka, ima se more se.

Naravno, najbolje da nekom brojim kako troši sopstvene pare.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 13:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Elta je sama sebi kriva što su izgubili SK. Niko drugi.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Možemo li se mi nadati da preko Elte ikad vidimo akciju npr za kupovinu PS4 na par rata umjesto ovih silnih telefona i televizora?
https://www.hrvatskitelekom.hr/magenta1 ... st#uredaji

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
gishas je napisao:
vojopd je napisao:
Dajte ljudi pustite ga neka uziva u tom internetu od 100 MB i svojim pinkovima 15 kilometara od grada... Njemu je mtel ocajan, nama elta i sve 5.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pošto si iz PD, vjerovatno ti ništa ne znači ime naselja u BL, ako hoćeš udaljenost mogu „urbano" da ti odgovorim, ne 15km, nego na 15 min. od krivog sata :D
Ja za 15 min od krivog sata stignem do trna.

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Da je samo to. Eto što Elta kad već ne može sa SK ne uvede Arena Sport 5 i 6 nije da je i tu saradnja nemoguća?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Arena 6 ne postoji za naše tržište.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

faust79 je napisao:
Tačno priča oko SK je mnogo komplikovanija. I tu ne krivim Eltu. Mada vidjevši šta se dešava na kraju će svi dobiti SK sem Elte. E sad što se tiče moje izjave otkada je to nekulturno reći istinu? Gdje sam ja rekao da su penzioneri ili neobrazovani ljudi manje vrijedni? Kažem da se moje i njihove sklonosti i potrebe ne poklapaju. I to je logično. Isto će biti ako ja dođem do penzije. Nekakve klase nisam pominjao. Kakvo bahaćenje? Ja recimo izuzetno poštujem rad ljudi koji odnose smeće . I je li sad bahatost ako kažem da oni rade izuzetno prljav i bitan posao za male pare ali da nisu obrazovani? Divim se ljudima koji na ovom vremenu rade na asfaltiranju ulice. Ali opet je li bahaćenje ako kažem da su uglavnom neobrazovani? Ti i takvi ljudi su jednako bitni korisnici kao ja. Problem je što Elta ugađa samo njima. Isto kao što bi bio problem da ugađaju meni a njih zanemare. Da Fox nije gledan ne bi ga svi imali u ponudi. Isto važi i za Nacionalnu geografiju. Jedino je Elta bez njih. Što govori samo o ozbiljnosti Elte.

Toliko si se zapetljao da ni sam ne znaš sta pišeš, ako je neko penzioner, je l' on glup za NG? Šta ti je Fox crime, neki obrazovni program pa ga ovi neobrazovani ne mogu gledati, vesela si sveska :D :D :D
Preskočio si pitanje za BBC Earth HD?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neki_to_vole_vruce je napisao:
Ja za 15 min od krivog sata stignem do trna.

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Ja sam mislio na Mahovljane, helikopterom dok uzletim i sletim ispred boske, tacno 15 min.

Poslednji put menjao gishas dana 26 Jul 2017, 14:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 14:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dexia Mons je napisao:
Elta je sama sebi kriva što su izgubili SK. Niko drugi.

Nije samo Elta bez SK, vidio si spisak operatera kada su otkupljivali Teniske Masterse (1000), podugačak spisak. Mene da tako neko vuče 5 godina za nos i kako sam kažeš da je mtel ispunjavao sve uslove, ne bi mu poletio u zagrljaj, a kako vidim sada još ljubav cvijeta, bilbordi i reklame na sve strane.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 14:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ali Elta je jedina imala i izgubila ga
Ne bih ni ja poletio u zagrljaj ali nema tu mjesta za inat i emocije. Profit je jedini cilj. Svima.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zato nam i jeste ovako, ne zna se koji je provajder gori.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2017, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Daky je napisao:
Vuk Mandusic je napisao:

Naravno, najbolje da nekom brojim kako troši sopstvene pare.

Palamudis, i pravis se pametan.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 899, 900, 901, 902, 903, 904, 905 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]