banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 14:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Odakle ste?
Srbija 41%  41%  [ 12 ]
Bosna 48%  48%  [ 14 ]
Jugoslavija 10%  10%  [ 3 ]
Hrvatska 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 29
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 11:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
Helena je napisao:
Mr.X - kad procitah ovaj tvoj zadnji post mogu samo da kazem "oprosti mu Boze on ne zna sta prica"... nadam se da si (ne)poznavanjem srpskog - hrvatskog - bosanskog jezika nasao izgovor za gluposti koje si ovde napisao. Nadam se da nikad vise neces izgovoriti ovakve nebuloze i mogu da kazem uvrede, jer ovim si uvrijedio sve koji su zivjeli na prostorima ex-Yu direktno i indirektno pogodjene ratom. A uvrijedio si i umanjio patnju roditelja koja su gledali kako im se djeca gushe....Ma nemoj samo da mi pricas o mirovnoj Evropi i da seresh (oprostite na rijechniku) o tome da Evropa (i Amerika) nisu krive za ono sto se desilo.

Ogranicen si, mnogo si ogranicen....

Hajde zivota ti helena prvo nemoj mi davati neke oprosti mu boze nezna sta radi, isusove fraze koje stavljas u svoja usta i prodajes se bozanstvenom, reci mi kako ti smatras glupostcu sto ja krivim nas a ne druge ljude za ovaj insidenat, kako ti uopste mozes reci nesto ovako nepromisljeno koliko ustvari imas informacija tj.i spravnih informacija o ovom insidentu.Ma nemas pojma ocigledno sve sto se ti sjecas je neka tuzna pjesma koju je medija napravila - nesto kao pale zvjezdice zbog tebe cjenjeni gospodine- i sa prikazivanjem Evropskih drzava , kako su oni krivi za njihovu smrt, cudno je kako vi ljudi vidite stvari pogresno, vi vidite u ovom slucaju" neke ljude u nemogucnosti da doprinesu pomoc, kao prouzrokovaci svega ovoga, a ne vidite zasto nije bile Kiseonika u bolnici na prvom mjestu i ko ustvarno je bio prouzrokovac toga malo bitnijeg djela price" ne , vi samo vidite kako pjesma rekla drugi ljudi krivi za nase postupk,e pateticno.
Kako ja vrjedjam ljudekako ti to vidis, je nesto bi ja zvao govorim im istinu od koje bjeze. Nemozes kriviti druge za nesto u medjuvremenu sto si ti ZAPOCEO.
Izvinjavam se za skretanje za teme al moram reci sto mislim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 11:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nitro je napisao:
Kriv je svako onaj ko nije pomogao, a bio je u mogucnosti. . .

MOlim,......??????? dacu ti ja listu od bilione i bilione takvih ljudi koji su krivi onda, sad -ovaj trenutak umire oko nekoliko hiljada beba negdje u svjetu i sta TI radis po tome pitanju KAKO ti pomazes toj djeci, nema potrebe da krivis takve ljude ( svacija je dobra volja dali ce pomoci ili ne i njihov izbor)vec sta se desiilo sa krivnjom onih zatrovanih rasizmom recimo koji su prouzrokovali ovo umiranje od gladi na prvom mjestu, primjer Sudan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 11:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

OO ljudi ovo je stvarno nenormalno... ova tema se treba zkaljucatis samo se sve vrti u krug ja vas necu ubjediti u nesto sto vi nemozete vidjeti na taj nacin, i vi mene necete ubjediti u nesto cemu ova tema uopste nije.
Vader zakljucavaj ovo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 11:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Mr.X
1. ne prodajem se bozanstvom - ne prodajem se nikako (nisam na prodaju)
2. koliko ti imas ispravih informacija (BBC, CNN) - ma ajde molim te
3. stvarno ne zelim da diskutujem dalje sa tobom o ovim stvarima jer za mene si previse ogranicen i mislim da nisi kompetentna osoba da pricas o stvarima o kojima nemas pojma kako su se desavale.

Niko nije rekao da nismo i sami krivi, ali tvoja "sveta i bezgresna Evropa" je u tome odigrala veliku ulogu. A to sto ti govoris istinu a mi svi corave neznalice nikako da utuvimo u glavu - no comment....elem, procitaj jos jednom ove svoje rijeci
Citiraj:
neke ljude u nemogucnosti da doprinesu pomoc, kao prouzrokovaci svega ovoga, a ne vidite zasto nije bile Kiseonika u bolnici na prvom mjestu i ko ustvarno je bio prouzrokovac toga malo bitnijeg djela price"

Da rezimiramo - rat - neimastina - nije bilo kruha da se jede - kiseonik je mogao da se dostavi i mimo Evropske zabrane letova - ostala Evropa gluha....ma ne bitno...za mene nema opravdanja ni za rat a ni za smrt ni ovih 12 beba ni nekih drugih 100 beba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 11:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Helena je napisao:
Mr.X
1. ne prodajem se bozanstvom - ne prodajem se nikako (nisam na prodaju)
2. koliko ti imas ispravih informacija (BBC, CNN) - ma ajde molim te
3. stvarno ne zelim da diskutujem dalje sa tobom o ovim stvarima jer za mene si previse ogranicen i mislim da nisi kompetentna osoba da pricas o stvarima o kojima nemas pojma kako su se desavale.

Bas SVE je obrnuto u ovom sto si rekla.
Vjerujem da si citala moje postove kako treba razumjela bi i zasto.
Ja nemam namjeru da se prodajem kao ti ( da jesi za prodaju only niko nije zainteresovan u kupovinu :lol: ) i tako da svakom individualcu objasnjavam kako i zasto, svako ima svoj mozak, hajde da zavrsimo sa ovim sa nekom logicnom recenicom kao ta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pazi...nisam na prodaju...da zavrsimo jednom recenicom...ne postavljaj se kao da si pokupio svu pamet svijeta...saplesces se, pasces i tesko ces se dici...

uzivaj u evropskom miru...tought...pardon Mr.X.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 11:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Helena je napisao:
pazi...nisam na prodaju...da zavrsimo jednom recenicom...ne postavljaj se kao da si pokupio svu pamet svijeta...saplesces se, pasces i tesko ces se dici...

uzivaj u evropskom miru...tought...pardon Mr.X.....

U mojim godinama siguran si da ce doci dan kad padnes, al kad padnes vise ne ustajes....Ocigledno je da treba i ti da razmilsis o tome.

Cuj nje pazi ...nisam za prodaju :lol: :lol: Helena oladi zeno nisam ni mislio da jesi nismo u 12 BC vjeku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 11:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
Sto se tice Ezana ja trenutno imam toliko posla da mi Evropa dolazi na noge. Mozda zvuci prepotentno ali zaista je tako. Necu reci sta radim jer to nije ni bitno ali cu samo reci da se radi o porodicnoj firmi koja posluje mnogo bolje nego vecina slicnih po Evropi (ako ih ima uopste). Dakle sasvim solidno zivim. Sto se tice vremena koje je proslo, moze proci i 100 godina ali fukara ostaje fukara.

Dobro si rekao fukara ostaje fukara ....
Fukare nisu samo ljudi bez para ... imaju i fukare u dusi, sto bi se moglo reci za osobe koje daju omalovazavajuce komentare, bez ikakve "zaledjine" i podloge. To su fukare - i to one prave. Takvi se ne mijenjaju, a pare se nekada mozda i "naprave".

Ti to kao kazes nama ... JA DOBRO ZIVIM ... a vi ste socijalni slucajevi.
:lol:

Mislim da nema potrebe da citiram tvoje rijeci iz proslog posta. Tvoj stav i razmisljanja prema bosancima u svijetu, njihovom polozaju, zivotu i navikama, je blago receno smijesan.
Citiraj:
Nece vas gledati kao dio Evrope sve dok se ne pocnete ponasati tako.

Nemas ti pojma.
Mi necemo biti dio Evrope, ne dok se mi ovdje ne podjemo ponasati tako ... VEC DOK SE VI DOLE NE DOZOVETE PAMETI.
Ti ili si slijep ili je nesto drugo u pitanju.
DOK SE TO NE SHVATI - nema VAMA biti dio Evrope, jer mi, doseljenici, smo vec tu.

Citiraj:
ako si skolovan i pjevas posalji mi svoj materijal da oslusnem

Ne pjevam lose ... ali kad to radim, onda "NA UVCE PEVAM"

Sto se beba tice .... katastrofa je i velika sramota da se koriste u politicke svrhe.
Koliko ja znam, tih prvih godina rata Srbi su se hvalili da su "imali" 70% teritorije pod svojom kontrolom, mozda grijesim ali ni letovi nisu bili zabranjeni. Kako je u jednom gradu, Banjaluci kao drugom najvecem gradu u BiH, gdje nije bilo ratnih dejstava moglo zafaliti uopste kisika, za te svrhe. Municija je stizala uvijek - a ni hrana nije manjkala tih godina (bila je skupa, ali je bilo svega), i to nije cudno zar ne.
Kako to da se nista slicno nije desilo u Sarajevu, Bihacu (bar ne u tolikoj mjeri) koje je bilo pod opsadom pune cetiri godine, gdje se i pucalo i granatiralo i sta ti ja sve znam ....
U pocetku, kad sam istom cuo za taj slucaj, moram reci iskreno nisam povjerovao ... mozda upravo zbog gore nabrojanog, mozda sam mislio da je "patka" kojom se pravdaju bestijalna granatiranja, ubistva i protjerivanja koja su desavala tih dana i godina.
I danas mi je tesko da u to povjerujem.

Zalosno je sve to sto se desilo i potpuno se slazem sa godfatherom - ostavimo ih da pocivaju u miru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2005, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zalosno je sve to sto se desilo i potpuno se slazem sa godfatherom - ostavimo ih da pocivaju u miru.

Slazhem se...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sva vremena su u UTC [ DST ]