banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 321  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ADSL
PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Zamišljam situaciju ako neki gluhonijemi korisnik pošalje mail na podrska@mtel.ba, a ovi mu odgovore da pozove 0800 50 000. :roll:

Nego, kada je 0800 50 000 dostupan da ne trošim bateriju telefona bezveze?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2017, 00:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 20:33
Znači morate za to prijaviti smetnju, 5 minuta posla jebemu. Kaži da si već na VDSL-u i da nemaš odgovarajuću brzinu interneta, korisničko ime, tvoj telefon i ništa više.
I kad prođe smetnja neće niko dolaziti do tebe, smetnja se riješi preko telefona za 2 minuta - 1 poziv BUKVALNO. SAD prijavi smetnju i sutra do 12 će ti neko to riješiti. Ne razumijem kako vam se da toliko kucati kad poziv 30 sec posla u pm

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2017, 07:03 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Jun 2017, 21:54
pozdrav moze mala pomoc imam mtel internet i dali su mi ZTE ruter ali nisam zadovoljan sa njim da li ima neko predlog koji drugi ruter da uzmem mislio sam mozda huawei hg520i ili hg530 hvala u naprijed

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2017, 07:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Može pojašnjenje čime to nisi zadovoljan kod ZTE da ne bi bio isto i sa Huawei...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2017, 12:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

GTK_Marko je napisao:
Znači morate za to prijaviti smetnju, 5 minuta posla jebemu. Kaži da si već na VDSL-u i da nemaš odgovarajuću brzinu interneta, korisničko ime, tvoj telefon i ništa više.
I kad prođe smetnja neće niko dolaziti do tebe, smetnja se riješi preko telefona za 2 minuta - 1 poziv BUKVALNO. SAD prijavi smetnju i sutra do 12 će ti neko to riješiti. Ne razumijem kako vam se da toliko kucati kad poziv 30 sec posla u pm

30 sekundi posla? Ja sam čekao preko pet minuta oko 10 ujutru da se neko javi i nije se niko javio.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2017, 13:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Da, 30 sekundi posla kada se jave.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 07:41 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Jun 2017, 21:54
zte ima slab wifi signal ponekad ni poruku ne mozes da posaljes imam iptv i programi cesto sjeckaju dok sam imao stari ruter to mi se nije desavalo sad da li drugi ruter tu moze nesta da pomogne cuo sam od mnogih da ovi zte ruteri nisu kvalitetni hvala unaprijed

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 09:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
Zte = huawei = smece
Kupis sebi ruter i zavrsis pricu. Stobse tice sjeckanja iptv, to ne mora da znaci da je do modema. Moze biti dosta faktora. Najbolje da ih pozoves

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 09:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

vojopd je napisao:
Da, 30 sekundi posla kada se jave.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sada više nema ni čekanja. Samo kažu nema slobodnih operatera i prekinu vezu. :roll:

edit
Konačno sam ih dobio.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 18:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Konačno.

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2017, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

As I said. Znači da si taj dan kad si pisao po forumu uzeo telefon i prijavio smetnju, isti dan bi imao tu brzinu :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2017, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

GTK_Marko je napisao:
As I said. Znači da si taj dan kad si pisao po forumu uzeo telefon i prijavio smetnju, isti dan bi imao tu brzinu :D

Taj dan sam zvao, ali nisam mogao dobiti slobodnog oepratera iak osam čekao preko pet minuta, a ne mogu kad hoću visiti na telefonu i zivkati između tokom njihovog radnog vremena. :wink:

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2017, 22:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2009, 12:08
Da se ne zajebavamo, mtel ima najbolju tehnicku podrsku u RS. Ja sam tokom ovih 10godina koristenja adsl-a sve probleme sa rjesavao u najvise 3dana od prijavljivanja kvara a nerijetko i isti dan. Njihovo radno vrijeme call centra je cini mi se i do 10 navece tako da se sigurno moze izdvojiti par minuta u toku dana da se jave. Moje iskustvo je da ako se jave odmah po pozivu pozovem kasnije.

Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2017, 06:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Apr 2017, 06:18
bluvulture je napisao:
Da se ne zajebavamo, mtel ima najbolju tehnicku podrsku u RS. Ja sam tokom ovih 10godina koristenja adsl-a sve probleme sa rjesavao u najvise 3dana od prijavljivanja kvara a nerijetko i isti dan. Njihovo radno vrijeme call centra je cini mi se i do 10 navece tako da se sigurno moze izdvojiti par minuta u toku dana da se jave. Moje iskustvo je da ako se jave odmah po pozivu pozovem kasnije.

Blic ima svojih problema ali ne mogu reci da im je tehnicka podrska losa. Imaju 24/7 podrsku i sve kvarove koje sam imao (ne bas puno jer koriste kvalitetnu opremu) su rijesili u roku 24 sata.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2017, 13:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bluvulture je napisao:

Ne znam šta se dešava, ali operatera je protekle dvije sedmice malo teže bilo dobiti.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2017, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Uskoro ces moci bez zivkanja, dakle udjes na aplikaciju, popunis formu next next provjera i gotovo.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2017, 18:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2016, 17:02
Meni nisu dali novi modem iako koristim ovaj od pre 5 godina od kad sam uveo dasl tad ga dobio i dan danas koristim.
Kazu ne moze novi jedino ako produzim ugovor i to na 2 godine.
Mene zanima koji je najbolji izbor modema da se kupi da zamenim ovaj stari Jet Speed?
Da li trebam obracati paznju na nesto ili odgovara svaki koji nadjem modem-ruter?
Vidjao sam nekih po FIS-u 50-60km ne znam kakvi su mislim da su TP link neki...
Znaci potrebno mi je da ima podrsku za vdsl i opticki internet i wifi naravno jer ovaj moj samo ima adsl2+ nema za vdsl i gpon sta je vec potrebno

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2017, 19:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Pet godina koristiš adsl i nisi produžio ugovor? Svako malo imaju akcije da pretplata bude marku par mjeseci ili da kupiš nešto od tehnike za siću pa poslije prodaš. Do sada si mogao biti bar 200 maraka u plusu kad ionako ostaješ gdje jesi.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2017, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
adslkorisnik je napisao:
Meni nisu dali novi modem iako koristim ovaj od pre 5 godina od kad sam uveo dasl tad ga dobio i dan danas koristim.
Mene zanima koji je najbolji izbor modema da se kupi da zamenim ovaj stari Jet Speed?
Da li trebam obracati paznju na nesto ili odgovara svaki koji nadjem modem-ruter?
Znaci potrebno mi je da ima podrsku za vdsl i opticki internet i wifi naravno jer ovaj moj samo ima adsl2+ nema za vdsl i gpon sta je vec potrebno

To sve što si nabacao nemaš u ponudi nigdje. Jbg bilo bi preskupo. Mogli su se naći adsl modemi da nisu od telekoma po malo jačoj cijeni prije 10ak god, ali generalno to niko ne traži. Obnovi ugovor i traži nov ruter.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2017, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

adslkorisnik je napisao:

Da imaš Vdsl na svojoj liniji već bi dobio vdsl modem, nevezano za trajanje ugovora i produživanje, tako da ti je to čisto bacanje para. Msm super je to što hoćeš da središ sebi internet, ali bacaš pare.
Produži taj ugovor, dobijaš tipa 100KM popusta (zavisno od paketa koji imaš!) i novu opremu. Simple as fuck. Bar meni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 321  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]