banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 18:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 356 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2017, 06:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Sve stoji ali i naši malo prde, a ima krivice u neorganolizaciji naroda oko Srebrenice u Podrinju. Konkretno od 2400 žrtava, striktno civili su bili njih 400. Što uludo izgibe te 2000 u tih 3.5 god???

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 07:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Zar samo 400? Koliko po tebi treba pobiti Srba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 08:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Masis poentu. Ako s pravom prigovaramo Bosnjacima trpanje nenaoruzanih civila sa svim drugima sa ciljem povecanja broja ubijenih zasto onda to isto i mi radimo?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 08:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

dukicas je napisao:
balkanski špijun je napisao:
Evo ja, kao jedan od onih koji su stvarali i branili Republiku Srpsku, mogu da poručim zavetnicima i sličnim degenericima da se nose u pizdu lijepu materinu!

Ево ја поручујем теби и свим осталим овде издајницима да се носите у три лепе пичке материне из Српске! И да вам све по списку и живо и мртво...

Ozna je vec put Beca, pitaj ga na vrijeme da li ce te primiti na stan.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 08:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
Mada nema dokaza da je Sredoje zapalio kuću ili pucao na ljude, Pretresno veće je, uz protivno mišljenje sudije Robinsona, zaključilo da je on, svojim prisustvom, doprineo ubistvu 59 ljudi.

Molim te Becka da mi objasnis ovu recenicu ako ikako mozes. Hvala.

Jel to znaci da je bilo bitno samo da se Sredoje pojavio na licu mjesta pa da bude kriv.
...

Po meni je Alija Izetbegovic utjerao ljude u tu kucu, a neki Srbi su imali sibicu.

Sto se Srebrenice tice:

https://www.youtube.com/watch?v=r8W7T5cz4rY

Vidi se da su ovi iz Nezuka veoma dobro opremljeni i uhranjeni. Daleko od toga da nisu mogli ni pokusati stvoriti pritisak sa druge strane linije pri borbama za Srebrenicu. Ali nisu.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
nuvolari je napisao:
Zar samo 400? Koliko po tebi treba pobiti Srba?

Tns ti je odgovorio, ali evo spomenuću ti i ja, imaš sve dokumentovano u filmu prikazanom u Palasu prije ove renovacije od strane našeg Centra za istraž.ratnih zločina, možeš dobiti od mene i snimak ako hoćeš.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 09:38 
Veteran
Veteran

Muslimani su znali da su sela slabo branjema, zato su i napadana. Ne mogu žrtve biti krive jer su se slabo organizovale.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 10:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Muslimani su takodje bili gladni sto je posljedica blokade njihovih sela, te nije cudno da su kretali u napade krvavih ociju.

Nije pravdanje zlocina, ali stalno trazenje krivca na drugoj strani bez sagledavanja vlastitih gresaka, promasaja, slabosti, javasluka je jako neozbiljno i debilno prema samom sebi.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 10:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kako oni u Cazinu nisu gladnih krvavih očiju išli u napad na Srbe? Da su bili pametniji, mogli su i ovi naći zajednički jezik. ali ko zna šta se sve tamo kuvalo kod njih, pa da nije to samo do pameti. Toliko se "Sarajevo" i dalje trudi da upire u Srbe, samo da ne okreću pogled prema njima. Svi smo mi izdavani, iskorištavani, ... od vlasti, ali mislim da je taj narod iz Srebrenice daleko na prvom mjestu po tome. Mi smo im barem bili otvoreni neprijatelji.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
The_new_Statesman je napisao:
Muslimani su takodje bili gladni sto je posljedica blokade njihovih sela, te nije cudno da su kretali u napade krvavih ociju.

Nije pravdanje zlocina, ali stalno trazenje krivca na drugoj strani bez sagledavanja vlastitih gresaka, promasaja, slabosti, javasluka je jako neozbiljno i debilno prema samom sebi.

Prva recenica ti zvuci kao pravdanje zlocina.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 11:14 
Veteran
Veteran

Nije bilo gladi, ne znam odakle ti to tns. Bilo je hrane.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajmo jos jednom pogledati snimke njihovog povlacenja iz Srebrenice i uporediti lica ovih sto bjeze sa licima ovih sto ih docekuju. Pa onda reci da nije bilo gladi.

Karikiram, ali fakat je da su oni iz enklava u krvave pohode isli vise zbog hrane nego nekog oslobodjenja Bosne i slicnih nebuloza koje sad prodaju.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 11:25 
Veteran
Veteran

Baš previše karikiraš, slučajno sam kao dijete proveo dio rata u muslimanskom gradu koji je bio okupiran. Konvoji sa hranom su dolazili svakodnevno, hrane je bilo.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 11:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... avo/433707

Opaa evo oglasio se i dobavljac govana za nase muve :D

https://www.klix.ba/vijesti/bih/policij ... /170708024

Ja ne znam sta se mi kao ljutimo kad hrvati stavljaju table za ustase u jasenovcu.....

Kako smo u ovoj prici zaboravili spomenuti ove iz istocne alternative pitam se...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

nuvolari je napisao:
Baš previše karikiraš, slučajno sam kao dijete proveo dio rata u muslimanskom gradu koji je bio okupiran. Konvoji sa hranom su dolazili svakodnevno, hrane je bilo.

Poredis grad i zabiti u istocnoj Bosni?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 12:02 
Veteran
Veteran

Zabit je zaštićena zona.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 12:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
I ono, zbog gladi cemo ubijati ljude. Nemoj omalovazavati, svega ti. Jesi upoznao ikog iz tih srpskih opstina oko Srebrenice, od Srba, da cujes njihovu pricu ili furas samo medijske price?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
sam_protiv_svih je napisao:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/policij ... /170708024

Ja ne znam sta se mi kao ljutimo kad hrvati stavljaju table za ustase u jasenovcu.....

Jesam ja nešto propustio ovdje ili si ti upravo u istu ravan doveo ustaški pokret i Rusko predstavništvo u UN-u?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 12:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Nisu u ovoj prici bitni ni ustaski pokret ni rusko predstavnistvo....ne radi se o tome....

Ovde se samo radi o provokacijama koje dolaze u tacno odredjeno vrijeme na tacno odredjenom mjestu da bi se stvorila tacno odredjena atmosfera...

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
To oko tenzija je tačno, međutim nisam primjetio da je naše uzmicanje dovelo do toga da i druga strana popusti sa provokacijama čak štaviše ne reagujući na provokacije one su postajale još jače.
Živio sam dugo dole i ovih dana ta Gebelsovska politika je na vrhuncu, a imao sam tu čast da je osjetim i na svojoj koži. Najbliža usporedba je ona njihova glupost o danu državnosti mada ni to se ne mjeri sa ovim što imamo ovih dana.

Dodao bih još jednu stvar ovdje mada već izlazim iz zadane diskusije ali samo ovo pa neću ništa više dodavati van zadane teme. Naime, Srebrenica kao projekat ima za cilj da pokaže da je dole bio neki genocid, većina Bošnjaka shvata i zna da dole nije bilo genocida, međutim ta tema se koristi iz razloga dehumanizacije Srpskog naroda, politizacije i legitimizacije njihovih budućih zločina to jeste da sutra ako dođe do nekih novih dešavanja na ovim prostorima svaki zločin sa njihove strane se relativizuje kao toboža osveta za Srebrenicu, i zato je i njima i onima van Balkana a koji nisu nama naklonjeni bitno da ta priča uspije. Slična stvar je bila i sa Hrvatima pred dešavanja 40-tih godina gdje smo mi u njihovim glavama dovedeni u rang neke pošasti ili glodara kojih se treba što brže i efikasnije riješiti a tome je predhodila višedecenijska propaganda katoličke "crkve", ta ideja je danas jedan od temelja njihove države, veoma sličnu indokrinaciju imamo i danas kroz ovo pa Prijedor i šta ja znam imaju oni tih lokacija koliko hoćete.

Da li je ovo sa skupom dobro ili ne, to neka drugi diskutuju mada ja vjerujem da je bolje učiniti i grešku nego ne učiniti ništa, posmatrati sa strane bez povratne reakcije bi po mom mišljenju bila jedina 100% greška.

I Čurkinu treba podići spomenik, nemamo mi baš dokazanih saveznika na bacanje, a svaka kalkulacija i kockanje sa saveznicima ne bi li se dodvorili makar na tren onim koji nas ne gledaju ni kao ravnopravne sebi, a kamo li šta drugo je sramota.

Poslednji put menjao apokalipto dana 08 Jul 2017, 13:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 356 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]