banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 11:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jul 2017, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
miki977 je napisao:
papazjanija je napisao:
Pretpostavio sam.

pazi se komentara na forumu o Elti..ovdje uglavnom blate Eltu a hvale Mtel :lol: :lol:

10godina na Elti bio i tri mjeseca na MTEL-u kompetetan sam da pisem o Elti :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 20:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Takodje... Na Elti sam bio jer su bili jeftiniji, a i imali su super internet u Prijedoru, dok im se nesto nije poj.... I od 2009/2010. godine imam mtel(internet, a od skoro i iptv). A u BL od 2012. do 2017. imao eltu, internet katastrofa.... Sada samo mtelov internet.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 20:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
miki977 je napisao:

pazi se komentara na forumu o Elti..ovdje uglavnom blate Eltu a hvale Mtel :lol: :lol:

Ja sam bio korisnik Elte 9,5 godina. I rekao nikada više. Bar dok ne promjene vlasnika i razmišljanje.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 20:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Jul 2017, 18:09
imam eltin trio paket na optici...vidim da sada imaju besplatne razgovore sa fix na njihov mob...Ima li ko kakva iskustva???

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 20:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Sep 2014, 13:01
Vuk Mandusic je napisao:
miki977 je napisao:
papazjanija je napisao:
Pretpostavio sam.

10godina na Elti bio i tri mjeseca na MTEL-u kompetetan sam da pisem o Elti :)

kod mene je obrnuta situacija...vidim da pitaš za kanale pa reko čisto da te upozorim na komentare...za kompetenciju niko nije spomenuo :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2017, 07:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
Ovaj forum je, svaki put kad ga otvorim, totalni deja-vu. Isti ljudi pljuju Eltu zbog nedostataka koje ta firma ima, umjesto da odjave uslugu i pređu tamo gdje im više odgovara, to je valjda normalan način ponašanja.

Ovo izgleda kao da si u vezi sa curom koja te godinama vara, a ti znaš za to i svugdje je nazivaš kurvom, ali si i dalje u vezi sa njom.

Niste vezani pupčanom vrpcom ni za jednog operatera. Ne sviđa ti se, raskineš ugovor kad isteknee i doviđenja. Ali riječnik tipa "smećari", "kriminalci"... veze s vezom ponašanje.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2017, 20:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Jul 2017, 18:09
e ljudi...da li sam ja ovdje jedino žensko ili ne??
da vas naučim jednu stvar...forum je da se razmijene mišljenja i iskustva a ne da neko nečiji izbor blati i ponižava...
ja sam nedavno jedva raskinula sa dugogodišnjim momkom Mtelom i pomirila se ponovo sa Eltom...kako kažu "klin se klinom izbija" :) i ne kajem se ni sec
postavila sam pitanje prije neki dan i niko se nije udostojio da odgovori!!!
svi se nešto nosaju sa glupim komentarima...

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2017, 21:03 
Citiraj:
da li sam ja ovdje jedino žensko ili ne??

Izvinjavam se za offtopic, ali ovo je vrlo vjerovatno...

da ne bude bas sve offtopic...moja tetka ima eltin internet i teski je shit, stalno puca....

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2017, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2015, 08:26
faust79 je napisao:
Elta je sama kriva što je dosta ljudi "pljuje". Ostala je bez Nacionalne geografije. U ponudi nema ni Fox kanala ni HBO. Ovo sa Sport klubom je vrhunac. Jedini razlog što i više ljudi nije prešlo na IPTV je taj što kod telekoma ne možete uzeti samo kablovsku i što dodatno naplaćuju korišćenje kablovske na dva i više televizora.

Jesi siguran da ne moze samo kablovska? Ne znam sta bi uslovljavalo da bude nesto jos od usluga

lovely je napisao:
da vas naučim jednu stvar...forum je da se razmijene mišljenja i iskustva a ne da neko nečiji izbor blati i ponižava...
ja sam nedavno jedva raskinula sa dugogodišnjim momkom Mtelom i pomirila se ponovo sa Eltom...kako kažu "klin se klinom izbija" :) i ne kajem se ni sec

Ajde navedi dobre odnosno lose stvari o oba operatera. Cisto da vidimo gdje bi i sta bi mi koji nismo mjenjali operatera. Hvala

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2017, 07:00 
Pripravnik
Pripravnik

Neki_to_vole_vruce je napisao:
[
Jesi siguran da ne moze samo kablovska? Ne znam sta bi uslovljavalo da bude nesto jos od usluga

Da siguran sam :D Internet može samostalno, fiksni isto ali ne i kablovska. Dovoljno je otići na njihov sajt i uvjeriti se u to. Iptv samo u paketu sa fiksnom i/ili internetom. http://www.mtel.ba/open-pocetna

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2017, 07:00 
Pripravnik
Pripravnik

Lumber Jack je napisao:
Ovaj forum je, svaki put kad ga otvorim, totalni deja-vu. Isti ljudi pljuju Eltu zbog nedostataka koje ta firma ima, umjesto da odjave uslugu i pređu tamo gdje im više odgovara, to je valjda normalan način ponašanja.

To sam i uradio prvog decembra 2015.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2017, 14:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
I ja decembra 2016 :P

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2017, 18:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2017, 18:05
lovely je napisao:
imam eltin trio paket na optici...vidim da sada imaju besplatne razgovore sa fix na njihov mob...Ima li ko kakva iskustva???

Pozdrav "lovely"....
ja imam sve na Elti....za sada imam samo jedan mob broj....za sina da se čujemo za dž I odlično sve funkcioniše. mi ostali smo svi pod ugovorom pa čekamo da istekne pa da prenesemo broj.
ako želiš prenos broja mob tel a na post paidu si ista ti je procedura prenosa ka za fix, samo se ne plaća prenos....priključiš se za 1,00KM....olakšavajuća okolnost....
mislim da sam ti pomogao!

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2017, 18:53 
Pripravnik
Pripravnik

Neki_to_vole_vruce je napisao:
faust79 je napisao:
Elta je sama kriva što je dosta ljudi "pljuje". Ostala je bez Nacionalne geografije. U ponudi nema ni Fox kanala ni HBO. Ovo sa Sport klubom je vrhunac. Jedini razlog što i više ljudi nije prešlo na IPTV je taj što kod telekoma ne možete uzeti samo kablovsku i što dodatno naplaćuju korišćenje kablovske na dva i više televizora.

lovely je napisao:

Ajde navedi dobre odnosno lose stvari o oba operatera. Cisto da vidimo gdje bi i sta bi mi koji nismo mjenjali operatera. Hvala

Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2017, 19:05 
Pripravnik
Pripravnik

na elti gledam 3 TV za istu cijenu...već sam se izjasnio da me kanali ne interesuju ..biće i taj famozni sk al zbog njega ne bi se maltretirao i plaćao više bezveze...imam net koji leti 30 mbps koji uopšte nije skup...čujem još za fix da imaju bruka besplatnih minuta...to još moram ispitati...u mtelu ovo bas i nisam imao....

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2017, 19:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2017, 09:17
Znaci bot. Sjedi 5, sad ce senvic i pepsi za veceru.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 08:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Jesu boturine obojica xD
Ne farbajte narod, u Elti nije nista kako pisr na ugovoru, to vam je osobina sa kojom se ponosite.
Isporucite 3-4megabita, a u ugovoru 50megabitia optika, kraj price.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 08:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
meni net kod elte sljala sjajno, noj stop brzina koju placam, za ping se slazem da je trocifren ucece, ujutro je ok... kanali losi, mora bolje

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 09:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
Neće biti famozni SK. Za ovo drugo ne znam jer sem TV-a ništa nisam imao ali SK je za njih naučna i stručna fantastika. A i imali su priliku...nekada davno.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2017, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Koga vise boli k za sk. Ako neko hoce ove kanale nek uzme total il mtel.
End.of story

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]