banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jul 2017, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Nije njegova nego m:telova.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Momak je iz PD, tako da očigledno nije upoznat sa situacijom u BL, a možda je moja krivica što nisam na čuki gdje neko klizište, za godinu bi stigao do centrale.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 21:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2014, 17:38
Bit TV vjerovatno jednog dana samo u mtel-u.

CopyLeft je napisao:
Red bi bio da nam pustite Bit TV televiziju koja se bavi novim tehnologijama a ima masu dobrog sadržaja. Drugar iz Srbije mi je poslao jednu emisiju o retro igrama i pun su pogodak. http://www.bittv.rs/emisije.htm

Citiraj:
Slika
Bit TV je televizija namenjena praćenju i predstavljanju dešavanja iz sveta informacionih tehnologija, elektronskih uređaja i poslovnog i zabavnog softvera. Oblasti koje obrađujemo postale su sastavni deo naših života, s toga se i javila potreba za jednom ovakvom televizijom.
Naš cilj je da kvalitetnim, informativnim, edukativnim i zabavnim sadržajem pokrijemo sve starosne i interesne grupe, ali i da damo pravovremene informacije onima čije poslovanje direktno zavisi od ovog tržišta, kao i da pomognemo svim našim gledaocima da budu rame uz rame sa svetskim tokovima i da bolje razumeju i prilagode se svakodnevnim promenama na ovom turbulentnom tržištu. Uz nezavisnost, nepristrasnost i objektivnost kao osnovu našeg rada, želimo da postanemo sinonim za kvalitet, inovativnost, poverenje i pouzdanost i izdvojimo se kao regionalni lider u informatičkom društvu.
Slika

Naša misija je da život naših gledalaca učinimo bogatijim za iskustvo koje prevazilazi njihova očekivanja na svakom nivou. Naše emisije će se, uglavnom, sastojati od priloga kratkih video formi, čime želimo da postignemo dinamičnost i održimo pažnju gledalaca, a sistematskom sažetošću i jasnoćom učinimo da program bude lako razumljiv svima.
Naša vizija je da budemo fleksibilna organizacija, sposobna da brzo reaguje i isprati sve nove tehnologije koje nameće ova moderna i dinamična industrija. Bit TV će propratiti sve nove tehnologije proizvođača elektronskih uređaja kao i sve usluge kablovskih, mobilnih, IPTV i satelitskih operatera, tako da ćete naše emisije moći da snimate, gledate na zahtev ili u pokretu.
Posebno smo ponosni na činjenicu da je sav materijal koji prikazujemo u potpunosti snimljen i napravljen u našoj produkciji. Pored visokog tehničkog standarda kvaliteta slike, koji se obrađuje u visokim rezolucija (HD, Full HD, Ultra HD), želimo da kreiramo program koji je po meri naših gledalaca i opravdamo ukazano poverenje.
Posedujemo tehnologiju poslednje generacije, ali naš fokus je na ljudima. Težimo tome da zapošljavamo stručne, kreativne i energične ljude koji će tu tehnologiju maksimalno iskoristiti na zadovoljstvo svih nas.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
@Dexia Mons

Ako nekad neko bude htio da radi kontra marketing i da djeluje kontraproduktivno po Mtel, registrovace se na forum i ponasati bas kao ti.

Ozbiljnija je to firma da bi je branio neko kao ti sa svojim agresivnim i fanaticnim nastupom. Opusti se.

Ako radis za neku trecu kucu koja nije mtel ili elta, onda radis dobar posao.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2017, 07:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
Neka se registruje. Šta je problem?
I ne branim nikoga. Čudno, svi su manje više agresivni i kritički nastojeni, ali jedini ja dobijam prijateljske savjete :D

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2017, 08:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
vojopd je napisao:
Ne znam o cemu vi, ES2 HD uredno ide na mtelu... A to sto je neko u cuki pa nema mogucnosti, njegova krivica.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Onda je i Borik čuka jer nema optike u cijelom naselju?

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2017, 08:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Sep 2014, 13:01
vojopd je napisao:
Ne znam o cemu vi, ES2 HD uredno ide na mtelu... A to sto je neko u cuki pa nema mogucnosti, njegova krivica.

ja živim u gradu, pa mi nisu mogli spojiti 2 tv, jer nisu imali signala! jedva sam ih se riješio! sad kod elte imam 3 tv i mir u kući....

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2017, 09:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Drago mi je zbog tebe

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2017, 09:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Daky je napisao:
vojopd je napisao:

Jesam li ja spomenuo optiku ili tv??????? Borik je medju prvima dobio VDSL, tako da sumnjam da ce optiku raditi u skorije vrijeme, a sto je tako, to samo oni znaju.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2017, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
A sto nebi radili optiku kad je i VDSL kratkog dometa, preko 500 metara lose, i to je mnogo udaljeno.
Ja sam na oko 950m i ne ide preko 27000 stabilno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2017, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Daky je napisao:
vojopd je napisao:

Ima optiku,al Elta. Kolega sa posla živi u neboderu prekoputa 4life gdje ona knjižarica u prizemlju i ima njihovu optiku.

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2017, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Mislio sam na m:tel.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 06:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
Elta je sama kriva što je dosta ljudi "pljuje". Ostala je bez Nacionalne geografije. U ponudi nema ni Fox kanala ni HBO. Ovo sa Sport klubom je vrhunac. Jedini razlog što i više ljudi nije prešlo na IPTV je taj što kod telekoma ne možete uzeti samo kablovsku i što dodatno naplaćuju korišćenje kablovske na dva i više televizora.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 13:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2017, 09:17
Moze li neko napisati koje crtane kanale Elta ima u ponudi?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
U odnosu na MTEL imaju 0!

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 14:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pretpostavio sam.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
papazjanija je napisao:
Moze li neko napisati koje crtane kanale Elta ima u ponudi?

Minimax, RTL Kockica, Pink Kids i Pink Super Kids što se tiče sinhronizovanih na naše jezike. Od stranih imaju bumerang, carton network i super rtl. Uglavnom mislim da je mnogo lošija ponuda od ostalih operatera.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 16:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ok. Hvala

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 17:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Sep 2014, 13:01
papazjanija je napisao:
Pretpostavio sam.

pazi se komentara na forumu o Elti..ovdje uglavnom blate Eltu a hvale Mtel :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2017, 17:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
faust79 je napisao:
Elta je sama kriva što je dosta ljudi "pljuje". Ostala je bez Nacionalne geografije. U ponudi nema ni Fox kanala ni HBO. Ovo sa Sport klubom je vrhunac. Jedini razlog što i više ljudi nije prešlo na IPTV je taj što kod telekoma ne možete uzeti samo kablovsku i što dodatno naplaćuju korišćenje kablovske na dva i više televizora.

Plaća se samo drugi, ne i treći.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]