banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 15:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jul 2017, 13:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
Medžament!!!? Misliš menadžment? Ti bi bio idealan agent prodaje za Eltu. Takve oni i traže, polupismene i ne baš sa asfalta. Išlo bi ko halva :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2017, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Dexia alias zvezdice, pošto ovdje tražiš edukaciju vjerovatno si završio medžament i to neki komunikološki.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2017, 14:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ne. Samo sam završio IT akademiju. A za pismenost ne treba ti "medžament". To je stvar elemenatarne kulture. S tim se kreće već u osnovnoj školi.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2017, 14:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Sep 2014, 13:01
da se vratimo na eltu....šaltanje kanala i na dig ili na SD je momentalno da se izrazim pravopisno :) sto je najveća prednost...a svejedno svi mi gledamo 15ak kanala najviše....ko može stići više;)

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2017, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dexia Mons je napisao:
Ne. Samo sam završio IT akademiju. A za pismenost ne treba ti "medžament". To je stvar elemenatarne kulture. S tim se kreće već u osnovnoj školi.

Sa IT akademijom žicas po forumu daleko si dogurao moj potparole.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2017, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ova rasprava o ponudi kanala je vrh. Ne znam da li bih radije gledao TV Kozarska Dubica na Elti ili TV Istočno Sarajevo na mtelu.

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2017, 15:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2017, 18:05
slažem se sa mikijem...eltini kanali su više nego dovoljni...šta će ti više...ne sjedim kući cijeli dan...

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2017, 15:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jun 2011, 18:08
forman je napisao:
slažem se sa mikijem...eltini kanali su više nego dovoljni...šta će ti više...ne sjedim kući cijeli dan...

ma za neradnike i penzionere su one ponude sa 100+kanala
Mada ko voli nek izvoli

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Red bi bio da nam pustite Bit TV televiziju koja se bavi novim tehnologijama a ima masu dobrog sadržaja. Drugar iz Srbije mi je poslao jednu emisiju o retro igrama i pun su pogodak. http://www.bittv.rs/emisije.htm

Citiraj:
Slika
Bit TV je televizija namenjena praćenju i predstavljanju dešavanja iz sveta informacionih tehnologija, elektronskih uređaja i poslovnog i zabavnog softvera. Oblasti koje obrađujemo postale su sastavni deo naših života, s toga se i javila potreba za jednom ovakvom televizijom.
Naš cilj je da kvalitetnim, informativnim, edukativnim i zabavnim sadržajem pokrijemo sve starosne i interesne grupe, ali i da damo pravovremene informacije onima čije poslovanje direktno zavisi od ovog tržišta, kao i da pomognemo svim našim gledaocima da budu rame uz rame sa svetskim tokovima i da bolje razumeju i prilagode se svakodnevnim promenama na ovom turbulentnom tržištu. Uz nezavisnost, nepristrasnost i objektivnost kao osnovu našeg rada, želimo da postanemo sinonim za kvalitet, inovativnost, poverenje i pouzdanost i izdvojimo se kao regionalni lider u informatičkom društvu.
Slika

Naša misija je da život naših gledalaca učinimo bogatijim za iskustvo koje prevazilazi njihova očekivanja na svakom nivou. Naše emisije će se, uglavnom, sastojati od priloga kratkih video formi, čime želimo da postignemo dinamičnost i održimo pažnju gledalaca, a sistematskom sažetošću i jasnoćom učinimo da program bude lako razumljiv svima.
Naša vizija je da budemo fleksibilna organizacija, sposobna da brzo reaguje i isprati sve nove tehnologije koje nameće ova moderna i dinamična industrija. Bit TV će propratiti sve nove tehnologije proizvođača elektronskih uređaja kao i sve usluge kablovskih, mobilnih, IPTV i satelitskih operatera, tako da ćete naše emisije moći da snimate, gledate na zahtev ili u pokretu.
Posebno smo ponosni na činjenicu da je sav materijal koji prikazujemo u potpunosti snimljen i napravljen u našoj produkciji. Pored visokog tehničkog standarda kvaliteta slike, koji se obrađuje u visokim rezolucija (HD, Full HD, Ultra HD), želimo da kreiramo program koji je po meri naših gledalaca i opravdamo ukazano poverenje.
Posedujemo tehnologiju poslednje generacije, ali naš fokus je na ljudima. Težimo tome da zapošljavamo stručne, kreativne i energične ljude koji će tu tehnologiju maksimalno iskoristiti na zadovoljstvo svih nas.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Okt 2012, 07:25
Ljudi, nije mi ni malo drago (prije će biti da mi je svejedno), al evidentno je da Elta lagano i u mukama umire. Svaki novi nastup prema korisnicima postaje dodatni razlog da ih korisnici napuštaju.
Tužno je to kako se jedan inicijalno odličan biznis nečijom pohlepom i nepoštenjem na kraju ovako uništi. Ne mogu da zamislim scenario po kojem se Elta može izvući iz ove spirale događaja koja je vodi u konačnu propast.
Biviši partneri ih pregaziše, korisnici im ogorčeni i masovno ih napuštaju, usluga im očajna, postupak za postupkom prema korisnicima sve bezobrazniji i bahatiji, a nigdje ni na vidiku nikakve mogućnosti da se taj sunovrat bar nekako zaustavi.
Stvarno surova sudbina.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 14:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Aleluja... Daleko su i mtel i elta od savrsenog... Ali kako se elta ponasa prema vecini korisnika je dno dna. Onima kojima sve radi i koji su zadovoljni, skidam kapu, ali takvih je sve manje i manje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 16:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2017, 18:05
ne znam odakle takvi komentari...moja cijela zgrada je na elti i nikada nismo imali problema, zato sam se i prebacio na njihov paket...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 17:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Sep 2014, 13:01
Rainbow Six je napisao:
Ljudi, nije mi ni malo drago (prije će biti da mi je svejedno), al evidentno je da Elta lagano i u mukama umire. Svaki novi nastup prema korisnicima postaje dodatni razlog da ih korisnici napuštaju.
Tužno je to kako se jedan inicijalno odličan biznis nečijom pohlepom i nepoštenjem na kraju ovako uništi. Ne mogu da zamislim scenario po kojem se Elta može izvući iz ove spirale događaja koja je vodi u konačnu propast.
Biviši partneri ih pregaziše, korisnici im ogorčeni i masovno ih napuštaju, usluga im očajna, postupak za postupkom prema korisnicima sve bezobrazniji i bahatiji, a nigdje ni na vidiku nikakve mogućnosti da se taj sunovrat bar nekako zaustavi.
Stvarno surova sudbina.

ja nisam stekao takav dojam :scratch: s obzirom da su svi moji na elti i koristimo besplatne razgovore....za šta god da sam nazvao zaista su se potrudili max da ispoštuju...ti baš nemaš sreće

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 19:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Elta je i prema meni bila OK, ali brate, godinama uvijek isto, kanal ubaci, kanal izbaci...i to je plafon. Nikakav pomak decenijama. Dosadno do zla boga i previše primitivno. Hvala, ne bih ni džabe da mi nude.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 19:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Reče objektivni Dexia, inače u slobodno vrijeme mtelov radnik, trolanje na ntu. Imaš temu „mtel-imate neprijatelja", slobodno tamo opusti ruku pa napiši ljudima koju za smirenje.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 19:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

I odem tako da odjavim, kad tamo 15 ljudi ispred mene, drže rutere i čekaju red da se riješe strogog prosjeka, a ljubazna devojka pita pa zašto idemo a oni kažu pa eto jer nemate Sportklub na šta će ona nesigurno "imaćemo i mi za koji dan" znajući da laže i sebe i nas. I onda očajnički pokuša da nas šarmira sa optičkim internetom ali već je bilo 16h pa smo se svi požurili da ne zakasnimo na Arsenal v Liverpool, uz Viškov komentar, ostavljajući Eltu u istoriji i djevojku sa brdom papira na kojima piše " A sad adio, i ko zna gdje i ko zna kad...
Amin

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Viško prenosi tenis, tanak je za fudbal, kada smo već kod sporta, danas krenuo najjači teniski turnir Wimbledon, prenose radi Euro Sport u HD, koji korisnici mtela nemaju prilike gledati jer su daleko od centrale, ali eto na elti slucajno ima.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Prenosi ES2, a vamo sve ijedan SK prenosi po cijeli dan. Daleko ste otisli u off momci.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zadovoljava i ES2 samo da je u HD, svakako oni prenose ono sto je bitnije, niko ne može gledati po 10 sati prenosa.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2017, 21:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Ne znam o cemu vi, ES2 HD uredno ide na mtelu... A to sto je neko u cuki pa nema mogucnosti, njegova krivica.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]