banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da te ne znam,rekao bih "tona prodje,kilogram nikad" :(

al posto te znam,i da nisi na toj vrsti zezalica,nemam objasnjenje i odustajem

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Danguba,kažem ti ja

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam koji mi bi q :(

dobro je stari indijski pjesnik objasnio onu paralelu o metru u guzicu i centu u glavu :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Lijepa i elokventna priča je potreba toliko da se ideja iza te priče može jasno i glasno prezentovati. Sve više od toga i uvlačimo se u laži, sve manje od toga i ideja se gubi već u ustima govornika...

Zaista nisam politički orjentisan, jednostavno se ne mogu svrstati nigdje. Što se tiče toga ko je gdje bio u ratu, apsolutno mi je svejedno dok god su ljudi radili svoj posao. Neko je morao biti u rovu, neko u bolnici, neko u vodovodu, neko na tržnici, a neko i u vladi. Svima koji su odradili svoj dio posla naklon do poda. Profiterima i sličnim šu*cima želim sve najgore, jer su se bogatili na tuđoj muci i više nam odmogli nego nam pomogli.

E sad nakon što sam napisao ovo iznad, da opet dođu ona zla vremena, zapisao bih se dobro da li bih obukao uniformu ili sklisnuo negdje vani. Jebi ga...

Iskreno mislim da nije problem u Mektiću, Bosiću, Tadiću, Čaviću ili Dodiku. Narod je taj koji bira. Na svim izborima imamo nisku izlaznost, a i ti što izađu biraju one za koje misle da su im najbolji. Dakle, problem je u nama jer smo stoka. Vidimo da (sistem) ne valja i zažmirimo ne na jedno oko već na oba.

Ja sam lično protiv vladavine SNSDa i glasaću za bilo koga drugoga. Ali, sve stranke su suštinski iste kao SNSD. Svi hoće da budu na vlasti da bi punili džepove. Sve stranke imaju neku "istu" ideologiju i niko ne može naći načelnu razliku u idealima između SNSDa, PDPa, SDSa i NDPa...
Tek onda kad se pojavi neko ko ne s*re kao foka, ko ima neku viziju kako ovu učmalu sredinu pogurati naprijed, tek tad ću se svrstati i stati iza njega.

Mislim Šlager, nema šanse da me ubijediš da je SDS na pravom putu, da mu je Srpska na prvom mjestu i da je to za što se borite. Bez obzira koliko imam visoko mišljenje o tebi i koliko mislim da si odličan lik...

Ode ja malo van naslova teme...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 21:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
[quote="Sargas"

Mislim Šlager, nema šanse da me ubijediš da je SDS na pravom putu, da mu je Srpska na prvom mjestu i da je to za što se borite. Bez obzira koliko imam visoko mišljenje o tebi i koliko mislim da si odličan lik...

Ode ja malo van naslova teme...

[/quote]
hvala drugar na lijepim rijecima,ali mene se u sds pita kao i tebe...nisu mi dali da glasam za predsjednika gradskog odbora...skoro sam siguran da ce ovo biti i prvi petrovdan,nasa krsna slava,na koju necu biti pozvan...

al bez obzira na sve,odbijam da budem budala i pusim ovu izdajnicko patriotsku pricu :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 21:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Schlager je napisao:
hvala drugar na lijepim rijecima,ali mene se u sds pita kao i tebe...nisu mi dali da glasam za predsjednika gradskog odbora...skoro sam siguran da ce ovo biti i prvi petrovdan,nasa krsna slava,na koju necu biti pozvan...

al bez obzira na sve,odbijam da budem budala i pusim ovu izdajnicko patriotsku pricu :roll: :roll:

Svi mi koji ne radimo realno ništa protiv ove kompletne budaleštine smo izdajnici. Ti što si ostao u SDSu iako vidiš da je goli kurac i da od demokratije u imenu partije nema ništa. Isto tako i ja što ne radim ništa korisno da poguram stvari malo naprijed, ali i ostatak naroda koji sve ove godine bira jedne te iste budale, veseli se sitnicama i kad komšiji preko linije razgraničenja crkne jedna krava više nego njemu...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ajde da ne bude bas sve ozbiljno, dok ste vi bili na frontu ja sam isao u skolu. I svidjalo mi se sto ponekad Narodna skupstina dodje u Banja Luku. To je bila jedina prilika da se vide novosti u automobilskoj industriji. Recimo, ispred Hotelan Bosnan novi crveni Golf trojka... Cini mi se da svaki drugi bio :-D

Mislim da se i drugi stariji forumasi sjecaju tih voznih parkova :-)

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tad je Dodik vozio Opela

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I onda se ti i Schlager durite kada kazem da je bio amater :-D

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Schlager je napisao:
niko od nas nije isao zbog para...ovaj demobilisani sto strajka u sarajevu,dobije bukvalno svaki mjesec onoliko kolko ja za godinu.....znaci,onaj koji je samo bio,a nije ni ranjen ni poginuo..i nije patetika,ni pjesnicka figura,vec je bas tako ....

al to ne boli....jer kazem,nismo isli za pare....niko to i ne pominje...eno ih tamo......boli ovo sto nas covjek napise "koga zanima neko ko se demobilisao prije 20 godina"

Nikad nisam dobio bilo kakvu naknadu , niti bih je trazio....
A ako bih je i imao odmah bih je se odrekao u korist nekog invalida ili porodice poginulog borca....

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 21:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Tad je Dodik vozio Opela

joj cica,kad pominjes ta auta,moram ti jednu anegdotu ispricat iz moje cete vojne policije...to je jedna od onih koje si siguran da su laz,ali lijepo ih cuti :lol: :lol: ...pogotovo sto generacijski i geografski poznajes sigurno jednog od dva glavna aktera,laktasi :lol: :lol:

svidio nam se dule dedic,onaj sto je bio muzicki urednik na big radiju,sad radi u kalderi valjda....i dovedemo ga u nasu cetu.....i prica nam on anegdotu,iz titinog vremena...kao u onom filmu tri karte za holivud :lol: :lol:

doveli djecu na trg u laktase 10 sati prije jozinog dolaska,rekli im kad naidje mercedes,vi bacite sve cvjece koje imate...i naidje skenderija,zaboravio sam ime,koji je imao mercedes u to vrijeme,a oni pobacaju sve cvjece na njega,na opste zgrazanje ucitelja i nastavnika :lol: :lol: :lol:

uvijek sam volio ove lazne price,ispricane na smekerski nacin :D

Poslednji put menjao Schlager dana 27 Jun 2017, 21:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Schlager je napisao:
pa sta fali mekticu..bio je sa puskom uz svoj narod kad je najteze bilo...nisam ni znao,al pogledacu u ovoj nasoj monografiji,kazu da ima njegova slika...il nek fiki i motozeljo okace..da vidimo kakav je bio 25 godina mladji :D

slazem se da nije elokventan i da natcovjecanskim naporom sastavlja pocetak sa krajem recenice...i da bi sto manje trebao u medije....al bar je posten covjek,i nije se krio kad je trebalo....

a oni koji vole lijepu i elokventnu pricu,da dva sata ne zamucne...eto im nikola spiric....covjek prelijepo prica...ja ga jos nisam cuo da je zamucnuo ili rekao ooooooovajjj

Ima Mekticeva slika u monografiji , slikano izmedju Prnjavora i Dervente prije samog pokusaja oslobadjanja Dervente u maju 1992.godine.
Okacice je Fiki prvom prilikom .....

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 21:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

hvala vam obojici...prelistacu i ja monografiju da ga pokusam prepoznat :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2017, 06:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I ovi da budu alternativa bilo cemu?

http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... sci/432339

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2017, 07:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma jebeš lokalna previranja i borbu za većinu u nekom OO....toga je uvjek bilo i biće.
Nego,oglaso se jedan od mnogih Dodikovih jedača govana
http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... ima/432180

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2017, 08:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Eto to je to, tako se radi spin, kaze, ne treba Mektic da brino o borcima ARBIH kad za to imaju ministarstva u vladi FBIH, pa i u RS imaju ista ministarstva ali za borcima im svira desno jaje... Nazalost, tacno pocinjem da vjerujem da im svima intervjue pise jedna te ista osoba...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2017, 08:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Ma jebeš lokalna previranja i borbu za većinu u nekom OO....toga je uvjek bilo i biće.
Nego,oglaso se jedan od mnogih Dodikovih jedača govana
http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... ima/432180

Pa sinoc dok smo pisali sam znao za tu izjavu. Zato i dalje sve stoji.

Btw. nije da se hvalim, ali bolje ja trolam :-D

Sto se tice SDS( Gradiska), primjecujem da se sve i jedno ovakvo desavanje objasnjava kao normalno i demokratsko. Sa druge strane ta ista lokalna previranja u SNSD.u (Prnjavor) se prikazuju kao teski raskol i raspad sistema.

RBA, mislis na bata Vasketa? :-D

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2017, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
The_new_Statesman je napisao:

Sto se tice SDS( Gradiska), primjecujem da se sve i jedno ovakvo desavanje objasnjava kao normalno i demokratsko. Sa druge strane ta ista lokalna previranja u SNSD.u (Prnjavor) se prikazuju kao teski raskol i raspad sistema.

Јеби га, кад су сви медији под контролом СДС-а.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2017, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ili to, ili je SDS pod kontrolom medija. Bar jednog :-D

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2017, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo govno ne odustaje na opštu radost SNSDa
Pa jebo mater,koliko je puta ponovio da je Vukota dezerter kao da je Ognjen iz rata izašao sa šarcem u rukama...
http://www.atvbl.com/novo-otvoreno-pism ... -dezerter/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]