banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 03:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jun 2017, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Unosi, ne iznosi :-D

Mekticeva "zajebancija":

1. Ima nekoga da mu cuva ledja
2. Ili mu je svejedno da li ce se u buducnosti baviti politikom. Pa udara neka selo gori.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 14:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Unosi naravno,prodao brže bolje nekretnine u Srbijici jer ko zna šta je na umu one lezbejke.....možda da uvede američke sankcije :D

Usput,opcija pod 2 je bliža istini

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ako je tako, onda je njegovo blebetanje drustveno korisno haman kao ovo nase na forumu :-D

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Njegov glas se čuje dalje.Kladim se da naša podrška demobilisanim borcima tzv ARBIH njima ne znači ništa(čak naprotiv).....dok Mektićevo zalaganje za njihova prava u Federaciji znači postrek sa jedne strane a federalnim vlastima šećernu bolest zbog prazne kase :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sad ozbiljno, objasni mi sta znaci pojam "demobilisani borac" dvadeset i sitno godina nakon skidanja uniforme.

Mektic je mozda glasniji od nas, ali bice vec tri godine kako se sve na tome zavrsava.

I Boske je grijao stolicu preko deset godina, isto je bio glasniji od nas, pa?

Tuga.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 16:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zar je to bitno?Dem.borac znači stečeno pravo ne novčanu naknadu.U prevodu,država ili entitet su dužni izmiriti svoje obaveze prema toj grupaciji ljudi.Nije bitno koliko je prošlo od rata. Znamo koliko su oni osjetljivi nate stvari (sjeti se kad su provalili vrata na vijećnici).Znači,Mktić čini pravu stvar bodreći pavijane koji traže svoja prava stečena učešćem u ratu a da ironija bude veća.....što više traže to im je država za koju su se borili na sve klimavijim nogama.Ja im želim da istraju 8)

Možeš li i jedan komentar ostaviti na ovoj temia da ne spomeneš Bosića.....kao,a šta je radio Bosić?? i ti si pobjednik diskusije :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mogu, jer je veoma bitno nezaboraviti da je Boske opstao 10+ godina kao prvi i izabrani svoj toj SDS ekipi o kojoj diskutujemo.

Btw. ta grupacija ljudi nije osjetljiva, vec se radi o politickoj masi. Nesto kao kod Kroasana, a ne kao kod nas.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 16:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa sve su grupe sa političkom pozadinom.I ,naravno kod nas

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro, ova nasa je... Nako, beskorisna....

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naši borački prvaci su savjetnici kod Dodika

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 19:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
The_new_Statesman je napisao:
A sad ozbiljno, objasni mi sta znaci pojam "demobilisani borac" dvadeset i sitno godina nakon skidanja uniforme.

po tebi izgleda ne znaci nista....

znam taj soj,u se,na se,i poda se...

po tebi vjerovatno nije racionalno ni poginuti na koridoru....na sremskom ili solunskom frontu...ili misaru...ceru...ili bilo gdje u srpskoj istoriji.....,ima toliko racionalnijih stvari u zivotu....kao npr zivjeti u ratu u BG,sava centru...dolaziti samo na sjednice skupstine.....svercovati akciznu robu dok drugi ginu i u miru obilaziti sve godisnjice bitaka i pricati o patriotizmu dok se kupas u milijardama.....a druge nazivati izdajnicima,preuzeti rtrs i djeliti narod na izdajnike koji su protiv tebe,i patriote koji su za tebe...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pricamo o parama, nema mjesta idealima. A malo smo i matori za to, priznao ti ili ne.

Nego, hajde ti meni objasni ko bi to sve ove godine trebao zaradjivati plate za stotine hiljade demobilisanih? Ja ne znam, ali mozda neko zna.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

niko od nas nije isao zbog para...ovaj demobilisani sto strajka u sarajevu,dobije bukvalno svaki mjesec onoliko kolko ja za godinu.....znaci,onaj koji je samo bio,a nije ni ranjen ni poginuo..i nije patetika,ni pjesnicka figura,vec je bas tako ....

al to ne boli....jer kazem,nismo isli za pare....niko to i ne pominje...eno ih tamo......boli ovo sto nas covjek napise "koga zanima neko ko se demobilisao prije 20 godina"

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Teška je danguba o domaćoj politici razgovarati sa ovim koji su lafo iznad svega ,prividno neopredjeljeni a u suštini su prododikovski orjentisani.

Nego, hajde ti meni objasni ko bi to sve ove godine trebao zaradjivati plate za stotine hiljade demobilisanih? Ja ne znam, ali mozda neko zna.

Eto,ti i Mektić ste na istom fonu :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Naši borački prvaci su savjetnici kod Dodika

O tome se i radi, niko ih ne shvata ozbiljno. Da bi postojao jak pojam "borac" onda citava organizacija treba biti iznad/izvan politike. Mislim, moze neko da se bavi politikom, ali nema prelaska granice zloupotrebe pozicije ili imena borackih organizacija.

Mada je to sve SF.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager, to sto si ti procitao ja nisam ni pomislio, a kamoli napisao. Prica se o politickom pojmu "demobilisani borac". U ovom slucaju doskorasnji izborni alat SDA. Presudni cak.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

. Presudni cak.

Zar tu ulogu do sad nije imao Dodik

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ne bas, u tom smislu vise SDA sluzi Mili nego obratno.
Po bosanskim zvekama daleko vise utice onih nekoliko stotina maraka. Info sa terena.

Btw. sad sam sjetio da se u mislima vratim u rane devedesete i uporedim Lemija sa drugim narodnim poslanicima.
Hm.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa sta fali mekticu..bio je sa puskom uz svoj narod kad je najteze bilo...nisam ni znao,al pogledacu u ovoj nasoj monografiji,kazu da ima njegova slika...il nek fiki i motozeljo okace..da vidimo kakav je bio 25 godina mladji :D

slazem se da nije elokventan i da natcovjecanskim naporom sastavlja pocetak sa krajem recenice...i da bi sto manje trebao u medije....al bar je posten covjek,i nije se krio kad je trebalo....

a oni koji vole lijepu i elokventnu pricu,da dva sata ne zamucne...eto im nikola spiric....covjek prelijepo prica...ja ga jos nisam cuo da je zamucnuo ili rekao ooooooovajjj

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2017, 20:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mekticev problem je veci od elokvencije. To je teret ekipe od naroda opuzivane za prodaje neprijatelju teritorija, oruzja, municije (granata), nafte, hrane, sistemsko uvodjenje "donatora" i sl.

Spram svega toga Lemijeve cigare zvuce kao amaterizam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]