banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Odakle ste?
Srbija 41%  41%  [ 12 ]
Bosna 48%  48%  [ 14 ]
Jugoslavija 10%  10%  [ 3 ]
Hrvatska 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 29
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
НЕЗАВИСНОСТ УЈЕДИЊЕЊЕ, СРПСКА СРБИЈА ЗАЈЕДНИЧКА ДРЖАВА !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 18:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
Ustvari smo odlutali od teme tako da molim clanove da nastave sa diskusijom o subjektu.Thank you

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 21:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Flavoure-Flave je napisao:
ne znam da li si primijetio da 98% ljudi je u konfliktu sa tobom :roll:

Heh, to sam i ja primjetio. U istom trenutku cini mi se da vecina ucesnika na ovom forumu nema pojma o cemu pricaju. Izvinjavam se ako sam nego uvrijedio, al' to je moje relativno skromno misljenje. Vrlo sam svjestan da ce vise od pola ljudi koji procitaju ovaj moj post misliti da sam ja uobrazeni idiot. E da znas da mi je svejedno. Vecina ljudi na ovom forumu nemaju sta pametnije da rade nego provode sate i sate svadjajuci se sa drugima, cak i poslije Ludih Krava.
Prema tome, radije bih za Mr.X-om da razgovaram, znajuci da on barem stoji iza svojih stavova sa razlozima koji meni mozda izgledaju pogresno al' barem su vrijedni postovanja. A i zanimljiviji je od vecine.

Mr.X je napisao:
ima ovdje civilizivanih ljudi kao Dove Alqumista, deadone i drugi.. koji znaju o cemu govorim

Hvala, takodje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Bosanka - nikada me niko nije doveo ni u kakvu vezu niti sa Irakom, ni sa Palestinom. ( protiv ljudi nemam nista ).

Ljude iz bivse Jugoslavije jednostavno prepoznam na ulici jer imaju slicne fizionomije.

Iz nekog nedokucivog razloga ( za neke ).

Nitro, ako se protivis sovinisticko-nacionalistickim postovima, onda obrati paznju na sve - bez selekcije na "nase" i "njihove".

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 11 Maj 2005, 21:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Rasprava je odavno skrenula sa teme tako da ni ja nisam bas nalazio za shodno da jos nesto dodajem pogotovo sto sam vec sve rekao, ali . . . Uvijek postoji ali. . .

Prije svega mislim da ste krajnje netolerantni jedni prema drugima. U redu je da svako ima pravo na misljenje, ali nije u redu da se nekome otkida glava zbog njegovog razlicitog misljenja. . . "Misljenje je kao supak, jer ga svi imaju." Evo, ovo je jedno neumjesno poredjenje, ali mislim da ce biti skroz na mjestu, pogotovo sto je rasprava odavno izasla iz okvira civilizovane i postala poligon koji vecina vas koristi da ispljuje drugog. . .

Mr.X. . . uz duzno postovanje mislim da si ipak malo pretjerao. . . Ne spori tebi niko pravo na tvoj izbor i tvoje pravo kako ces se deklarisati, kao Englez, Srbin, Bosanac ili nesto trece, ali mislim da, opet uz duzno postovanje, nemas ni pravo da kritikujes nekog drugog ko ima malo izrazeniju nacionalnu svijest i kome je mozda vise stalo do toga nego tebi... Dalje mogu reci da si u svojim postovima zauzeo krajnje samouvjeren stav tipa "ja sve znam, zivim u civilizovanom svijetu", sto je krajnje neumjesno, jer na taj nacin demistifikujes sve one ljude koji zive na ovim po tebi "necivilizovanim" prostorima, a koji ipak imaju dovoljno razuma da mogu da govore objektivno o stvarima oko sebe. . .

Mr.X je napisao:
Kako bezpoentno je pricati sa nekim ljudima zaostalim natucanim seljacinama

Ovo je takoreci banalan primjer koji odrazava tvoj stav. . . Aposolutno nemas pravo da nekog nazivas zatucanim, zaostalim, a jos manje selajcinom jer te to ne odvaja iz onih okvira, iz kojih pokusavas da se izdignes svojim postovima. Nije mudar covjek onaj koji zna kad nesto treba reci. Mudar je onaj koji zna kad nesto treba precutati. . . Emancipovan covjek, kakvim se ti ovdje predstavljas, a ja vjerujem i da to jesi, ne bi trebao sebi da dopusa da vrijedja druge. . .

Mr.X je napisao:
Ja se nikad ne bi ponosio takvim narodom , meni su takvi ljudi smece ko god da su i odakle god da dolaze.

Vidis ovo je ono o cemu ti govorim. Ne znam po kakvim kriterijumima sudis, ali ovo je najneukusniji komentar, a iskreno me iznenadjuje da si i sebi dopustio lukzuz da pljujes po jednom narodu. Mozes li ti i za mene reci da sam smece, posto ne znas nista o meni, a ja sam pripadnik tog naroda. Ja ne vrijedjam nikoga na osnovu pripadnosti nekom narodu, zasto ti mislis da ti imas pravo na to. . . To te ne cini civilizovanim, naprotiv. . .

EZAN je napisao:
Citat:
biti srbin je vrijednost i cast ...

Ovo je biser foruma .... svih vremena.

Ovo je jos jedna ilustracija neumjesnog komentara. Ako ti EZANE mislis da je to biser, onda ja moram reci da si ti dao najbjedniji komentar koji neko moze da da. . . Pripadati bilo kojem narodu je vrijednost i cast. . . To sto ti sa podmjehom govoris o pripadnicima drugih naroda govori o tebi kao o covjeku, bez obzira na nacionalnu pripadnost. . .

Za P-I-M-P i Flavoure-Flave. . .
I za vas vrijedi kao i za gore navedene. . . Imate svoje misljenje, ali niko vam ne daje za pravo da nekog vrijedjate zbog njegovog misljenja ili izbora u zivotu. Ako je Mr.X izabrao da se odrekne srpske nacionalnosti, to je njegov izbor. . . Kao sto vi trazite da neko postuje vas kao pripadnike jednog naroda i vi teba da postujete njegov izbor. . .

Japanese_rose je napisao:
Nitro, ako se protivis sovinisticko-nacionalistickim postovima, onda obrati paznju na sve - bez selekcije na "nase" i "njihove".

Nikada nisam dijelio ljude na "nase" i "njihove". . . Trudio sam se da budem realna i objektivan maksimalno, a ako i nisam uspio sta mogu. . . Savrseno objektivan nije niko na ovom svijetu. . . Smetaju mi svakakva prozivanja na nacionalnosj osnovi. . . A spomenuo sam sovinisticko - fasisticke metode, kad je jedan od diskutanata na ovom forumu rekao da treba protjerati sve one koji srbuju. . . To je za mene krajnje fasisticki. Ja nikog ne tjeram, niti kome prebacujem i ne zelim da mene neko satanizuje zato sto sam pripadnik srpskog naroda. . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 13:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
-Odakle si?
+Bosna
(pri tom vidim da ne kontaju pa dodajem-Jugo

-muslim?
+ortodoks.

- ?
+hriscanin
( osjecam kako im je krivo sto su me uopste ista pitali-
ne dajem dalja objasnjenja jer ja znam ko sam! )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 13:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
Ako ti EZANE mislis da je to biser, onda ja moram reci da si ti dao najbjedniji komentar koji neko moze da da. . . Pripadati bilo kojem narodu je vrijednost i cast. . .

nitro ...
biti COVJEK je vrijednost i cast, a pripadnikom nekog naroda se radjas.
Razlika je ogromna.
Svi su pripadnici "nekog naroda" i tu nema nista vrijednije ni casnije od pripadnika nekog "drugog naroda", inace ... hajde se druzi sa onim nacistom WHITE_...

Citiraj:
To sto ti sa podmjehom govoris o pripadnicima drugih naroda govori o tebi kao o covjeku, bez obzira na nacionalnu pripadnost. . .

To nista ne govori o meni kao covjeku ....
ZASTO ....
Pa zato sto se sa pojedinim (vidim da citas svacije postove - pa prosudi sam) ne moze drugacije .... (mislim da nema potrebe da dalje objasnjavam)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 17:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Nitro razumijem u potpunosti o cemu govoris, ja NIKADA nisam pomenuo SVE ljude i sviju stavio pod taj moj malouman opis, vec sam uvjek naveo paznju da postoji ljudi kao ti koji razumiju o cemu govorim, meni se ne dopada sta je moj narod uradio drugim narodima i to je sve, zato i osjecam ovoliku mucinu prema svom sopstvenom narodu, tj bivsem svom srpskom narodu, reci cu.
Slazem se da sam pretjerao svjestan sam toga,mozda sam se izrazio pogresno nikada nisam rekao da su ljudi na tim prostorima necivilizovani, to je bila necija izmisljotina al nema veze, medjutim moj gubitak strpljenja desio se kad ti se neko obrati na nacin na koji se meni nacionaliste obrate jednostavan i jedini nacin da doprjes do njih je ako im prezentiras visoko uske i jednostavne recenice kazes sta u sustini mislis o svemu tome. Bez komplikacija kao ove. Ja mrzim nacionaliste i uvjek sam mrzio kad ljudi djele nekog na osnovu nekih vjerovanja ,ideala i sl. stoga ocigledno kad sam rekao da( citiram sebe-da se ja ne bi ponosio takvim narodom ko god da su i odakle god dolaze jer su smece) nisam samo mislio na cjelu srpsku populaciju :lol: sigurno vec i ostale vrste ljudi i nacionalnosti, nebitno ko su oni koji su spremni uraditi sto u poredjenju -srbi poznato je- su uradili za komadic zemlje samo u cilju da se zove srpskom i td, meni jedan neciji zivot (bilo ciji ustvari)znaci mnogo vise od srpstva, a kamoli da ulazim u vece komplikovane teze.Znaci nepostoji razlog zasto bi ja bio nacionalista prema srbima, samo baziram svoj stav na osnovu dokaza i istine.Od toga nemozes pobjeci.
PA da sumiram, nemoj da preokreces moje rjeci u nesto sto nisam rekao ali ipak hvala na veoma interesantnom stavu vezano za sve ovo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 17:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

EZAN je napisao:
biti COVJEK je vrijednost i cast, a pripadnikom nekog naroda se radjas.
Razlika je ogromna.

Odlicno receno!!! I da dodam da ako si pripadnik jednog naroda ne znaci da moras da radis sve sto ostatak tih naroda radi i misli, tvoji izbori su tvoji izbori.>TI SI ONAJ KO TI ZELIS DA BUDES<

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 19:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Mr.X je napisao:
Nitro razumijem u potpunosti o cemu govoris, ja NIKADA nisam pomenuo SVE ljude i sviju stavio pod taj moj malouman opis, vec sam uvjek naveo paznju da postoji ljudi kao ti koji razumiju o cemu govorim, meni se ne dopada sta je moj narod uradio drugim narodima i to je sve, zato i osjecam ovoliku mucinu prema svom sopstvenom narodu, tj bivsem svom srpskom narodu, reci cu.
Slazem se da sam pretjerao svjestan sam toga,mozda sam se izrazio pogresno nikada nisam rekao da su ljudi na tim prostorima necivilizovani, to je bila necija izmisljotina al nema veze, medjutim moj gubitak strpljenja desio se kad ti se neko obrati na nacin na koji se meni nacionaliste obrate jednostavan i jedini nacin da doprjes do njih je ako im prezentiras visoko uske i jednostavne recenice kazes sta u sustini mislis o svemu tome. Bez komplikacija kao ove. Ja mrzim nacionaliste i uvjek sam mrzio kad ljudi djele nekog na osnovu nekih vjerovanja ,ideala i sl. stoga ocigledno kad sam rekao da( citiram sebe-da se ja ne bi ponosio takvim narodom ko god da su i odakle god dolaze jer su smece) nisam samo mislio na cjelu srpsku populaciju :lol: sigurno vec i ostale vrste ljudi i nacionalnosti, nebitno ko su oni koji su spremni uraditi sto u poredjenju -srbi poznato je- su uradili za komadic zemlje samo u cilju da se zove srpskom i td, meni jedan neciji zivot (bilo ciji ustvari)znaci mnogo vise od srpstva, a kamoli da ulazim u vece komplikovane teze.Znaci nepostoji razlog zasto bi ja bio nacionalista prema srbima, samo baziram svoj stav na osnovu dokaza i istine.Od toga nemozes pobjeci.
PA da sumiram, nemoj da preokreces moje rjeci u nesto sto nisam rekao ali ipak hvala na veoma interesantnom stavu vezano za sve ovo.

e moj englezu.
" na osnovu dokaza i istine..." jel to ono sto si gledao na cnn- u i bbc-u??? jel mislis na tu istinu i dokaze????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
boa je napisao:
-Odakle si?
+Bosna
(pri tom vidim da ne kontaju pa dodajem-Jugo

-muslim?
+ortodoks.

- ?
+hriscanin
( osjecam kako im je krivo sto su me uopste ista pitali-
ne dajem dalja objasnjenja jer ja znam ko sam! )

Upravo tako. Mislim da je to najbolji nacin da se kaze odakle si. Bez uvrede...
To moze biti samo uvreda za onoga ko pita. Kao prvo, sto ne zna gdje je Bosna, kao drugo, sto ne zna sta znaci orthodox.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka

Mr.X je napisao:
meni se ne dopada sta je moj narod uradio drugim narodima i to je sve,

A da li ti se dopada sta je DRUGI narod, uradio TVOM narodu?!
Sta je ta tvoja mirna, lijepa, pravedna engleska radila "tvom" narodu 1999 god.?! Sjecas li se?! Ili mozda BBC nije prenosio detalje.

Izvini Mr.X, nemoj da se ljutis. Ne znam zasto svi Srbe stavljaju u crnu knjigu. Pobogu, pa i Srbi su ginuli.

Zar je toliko tesko pogledati neke stvari i sa druge perspektive?! Zar se za sve moraju davaati dokazi.

Srbi su "crni narod", zato sto ne reklamiraju svoje zrtve, samo da bi se neko sazalio na njih. Srbi znaju sta je bilo, i to drze u sebi, nose na dusi, u mislima.... Ne dijele to sa citavim svijetom.

Jel ti stvarno mislis da su Englezi cist, miran, pravedan narod?!
E pa ja mislim da u svakom narodu ima takozvanih uljeza, tj. ubica, siledzija, nasilinka, ovisnika, terorista...itd...
I znam da zasigruno ne postoji nijedna, ama bas NIJEDNA nacionalnost u kojoj se te stvari ne nalaze.
Zato ne bi nikako mijenjala ono sto sam i sto jesam, samo da bi bila "cistija" u ocima svijeta!
Znam da zasigurno necu naci bolje... mogu samo naci gore.

A uopste, ko smo mi da biramo svoje vjere i nacionalnost! Plod smo onoga sto je zasijano. Kakvi smo nikli, takvi cemo i uvenuti!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 19:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Leona je napisao:

Sta je ta tvoja mirna, lijepa, pravedna engleska radila "tvom" narodu 1999 god.?! Sjecas li se?! Ili mozda BBC nije prenosio detalje.

Pa nisu Srbi bombardovali Engleze nego Englezi Srbe (ti malo pobrkala loncice).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka

Dove je napisao:
Leona je napisao:

Pa nisu Srbi bombardovali Engleze nego Englezi Srbe (ti malo pobrkala loncice).

Pa to sam i napisala Dove. Procitaj malo bolje sta sam napisala.
Mr.X je napisao da se njemu ne dopada sta je njegov narod (SRBI) uradio drugim narodima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 20:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Sorry, moja greska. Nekako mi je nelogicno bilo da je Mr.X rekao da su Srbi njegov narod (a 'vamo nam se prodaje za Engleza :)) ali fino pise 'moj narod'.

Vader, ako ti nije problem izbrisi ova 2 zadnja moja posta, merci!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 20:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Leona je napisao:

Objasni mi sta je Engleska uradila narodu Bosne i Hercegovine osim hranila djecu koju smo sami mi ucinuli sirotinjama, mi srbi hrvati i muslimani, mi Bosanci! Objasni mi sta je Engleska uradila ?!

Leona je napisao:
Izvini Mr.X, nemoj da se ljutis. Ne znam zasto svi Srbe stavljaju u crnu knjigu. Pobogu, pa i Srbi su ginuli.

Zar je toliko tesko pogledati neke stvari i sa druge perspektive?! Zar se za sve moraju davaati dokazi.

Nasmijala si me ovdje nisam ni rekao da srbi nisu ginuli ali sigurno nisu bili najjadniji narod u tom ratu kao sto sami sebe smatraju.Pogotovo banja lucani, nije li Banja luka bila netaknuta.???Znaci i ti pricas nesto o cemu nemas ispravne informacije, kako ti znas da su srbi ginuli, tu negdje pored tvog ramena, jesi li ih vidjela kako ginu, ne aaa cudno.

Zar se za sve moraju dati dokazi\ Kazes, ?Djevojko, kad policija uhapsi serijalnog ubicu nemoze mu ucinuti nista bez dokaza, cak i ako je svojim ocima gledao to ubistvo, a ti mi kazes da ne moras imati za sve dokaze , zao mi je al u ovom smislu moras, ovo je samo primjer naravno.

Leona je napisao:
Srbi su "crni narod", zato sto ne reklamiraju svoje zrtve, samo da bi se neko sazalio na njih. Srbi znaju sta je bilo, i to drze u sebi, nose na dusi, u mislima.... Ne dijele to sa citavim svijetom.

, Ili zato sto ih je tako malo u poredjenju sa drugim zrtvama, mozda je i to razlog, ja neznam nisam vidovit al vidim ti izgleda znas razlog. :lol: ma pateticno kako mozes ovo reci.

Leona je napisao:
Jel ti stvarno mislis da su Englezi cist, miran, pravedan narod?!

Nisam ni rekao da jesu al sto ti izvrces...

Leona je napisao:
E pa ja mislim da u svakom narodu ima takozvanih uljeza, tj. ubica, siledzija, nasilinka, ovisnika, terorista...itd...
I znam da zasigruno ne postoji nijedna, ama bas NIJEDNA nacionalnost u kojoj se te stvari ne nalaze.

Jesam li ja rekao drugacije, ne nisam, ti uopste ne citas sto trebas citati vec samo ti upadne u oci kad neko kaze nesto sto ti se ne dopada pap makar to bila i istina, nisi mozda procitala da sam i ja isto to rekao...zasto me to ne iznenadjuje???
Leona je napisao:
Zato ne bi nikako mijenjala ono sto sam i sto jesam, samo da bi bila "cistija" u ocima svijeta!
Znam da zasigurno necu naci bolje... mogu samo naci gore.

Draga Leona nije pitanje o tome sta svjet misli o tebi , to je glupa izjava, svaki covjek ima razlicito misljenje o tebi ne samo bazirano na nacionalnosti, o tome je sva ova tema bila i o tome sam pokusavao da dokucim neku poentu, ali ako ti mozes zivjeti cio zivot u nepriznanju i sljepo vjerovati u ono sto ti mislis da je ispravno i se desilo cak i ako nije, onda svjet kaze OK go ahead..i ja ti isto to kazem, ,,,,

Leona je napisao:
A uopste, ko smo mi da biramo svoje vjere i nacionalnost! Plod smo onoga sto je zasijano. Kakvi smo nikli, takvi cemo i uvenuti!

Pardon, say that again//?? ko si ti onda da biras i svoju buducnost ko si ti da biras svoj zivot, dozvoli drugima da to odaberu za tebe is that better now..????

Poslednji put menjao Mr.X dana 11 Maj 2005, 21:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 20:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

I_am je napisao:

e moj englezu.
" na osnovu dokaza i istine..." jel to ono sto si gledao na cnn- u i bbc-u??? jel mislis na tu istinu i dokaze????

Ne, vec mislim na dokaze koje sam vidjeo svojim sopstvenim ocima, dok sam radio sa UN, kao volonter ratna zona koordinator, i crveni krst pomoc bebama bez roditelja.

ps.bas se sjetih jedne bebe koja je bila ubijena snajperom skoro pred mojim ocima!NAMJERNO!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka

Mr.X je napisao:
kako ti znas da su srbi ginuli, tu negdje pored tvog ramena, jesi li ih vidjela kako ginu, ne aaa cudno.

Mozda nisam gledala dirketno, ali sam gledala granate i sijevanje municije na nebu, slusala jauke majki koje su jaukale za svojom djecom, bila na sahranama familiji i kolegama koji su dali svoj zivot za tu prokletu zemlju.
I gle cuda.... nisam se odrekla svoje vjere. Moja vjera nema nista stim. Opet vjerujem u istoga Boga, molim se opet istome Bogu, idem i danas dan u istu crkvu,slavim i danas dan Krsnu slavu, i opet palim svjecu za Bozic...
Nisam ja sama promjenila ono sto je rat i politika htjela da promjeni.
Ipak, vjera je jaca. Ali samo za one koji je imaju i koji je zasluzuju.

Toliko od mene.
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 20:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Naravno Leona stvarno razumijem,,,meni kao i uvjek izgleda da je taj prokleti rat afektirao sve i jednog covjek do kraja zivota, ono sto ja pokusavam je da razumno dovedem neku soluciju ka ovom,.I nazalost manjina nas priznaje cinjenice a ne samo brani nesto samo zato sto je njegovo, recimo kao kad majka kaze da je njen sin fantasticna osoba a svi znaju da nije. Majka tako misli i gotovo....al to ne znaci da je to istina.
Ja se nebojim svog priznanja, jer sam bio izmedju sve tri snage u jednom danu u tim ratnim godinama i zato znam da su u sustini svi strahovi bili isti.Jedini strah koji sam ja imao je da cu zaboraviti istinu samo zato sto sam dio neceg sto tad i u to vrjeme je bilo nemilosrdno i lose,,,strah da cu to ignorisati jednog dana, srecom nikad to nisam zaboravio, i svaki put kad se sjetim toga i svoje brace hrvata i muslimana, osjecam istinsku zelju da kazem SORRY za sve one koji to nece da kazu a trebali bi, jedno sto moje Sorry bi se razlikovalo jer ja bi to zaista rekao-i zaista mislio...
Jer stvarno rat je poceo zbog srba.Svako ko iole istrazi pravu proslost i politicke sukobe i pregovore ce doci do ove informacije, znam- malo je pregrubo reci tek tako da je jedna nacija pocela rat, al bicu njezniji i reci - srpske snage zbog nesloge na politckom polju su odlucili da napadnu i najave rat, posjedovajuci mnogo oruzja da ostvare zelju rata ta ideja im je neizmjerno posla za rukom....definitivno.'biga al to je istina...ja samo zalim sto se ikad desilo...Ne bjezim od tog.

Zato nepitaj me koje sam nacinalnosti kao sto neko od vas kaze u Engleskoj nisam Englez u Bosni nisam Bosanac -ne vise...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka

Ali ajd dobro... to je tvoje misljenje, i znam da nemam pravo da ga spustam i omalozavam.

Pomiricu se stim da ti tako mislis.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 109 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]