banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 17:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
stigmata je napisao:
blabla je napisao:
Dear (sto Englezi kazu :D ) Stigmata, pa nemoj tako....
Znam odnosno mogu da pretpostavim tvoju razocaranost i to sve...ali opet nemoj tako...doci ce neko novi, puno bolji od tog starog...

.... onda smo shvatili da smo ustvari jedno drugom i najbolji prijatelj, a uz to jos i momak i cura...
Sada idemo sa nasim prijateljima na kafu, zajedno itd. itd...bukvalno provodimo citav dan zajedno ,jednostavno se slazemo u dosta stvari, nadopunjujemo...
Eto, mozda ludo i neobicno (mozda i previse)...ali istinito, jednostavno ne mogu zamisliti zivot bez njega (kao reklama :lol: )...a mislila sam prije da ustvari nikada necu imati decka...zato Stigmata, nemoj tako please...

Da, samo je fazon sto sam ja sve to imala sa njim...i nisam mogla zamisliti zivot bez njega...
Znas, kako vreme prolazi, shvatam da je to mnogo dublje. Nisam izgubila samo veru u njega, nego i veru u ljubav, savrsenu vezu, vecnu zaljubljenost... sada vidim da je verovanje u to bila samo zabluda...

Citiraj:
A tu frendicu si trebala nokautirati

HAHAHAHAHAHAHA...
ma jok!!!

Sve je to ok, samo ne znam sto iznosis javno, pogotovo s obzirom da vecina nas zna ko je osoba u pitanju. Osim ako vas dvoje, u nedostatku slobodnih aktivnosti, niste smislili neku takvu bolesnu salu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
hahahahahahahahaha....
Zasto iznosim javno???? Pa mozda zato sto je ovo forum, sto diskutujemo o zaljubljenosti i sto svako ima pravo da "javno" napise ono sto misli, bilo da je to licno dozivio ili ne!!! Ili mozda ipak ne??? Ili je zabranjeno pisati licna razocarenja i iskustva samo u slucaju kada je tvoja ex upletena u to???

Evo, recimo, blabla je iznela svoje misljenje i cak napisala ono sto je dozivela i sto se desavalo u njenoj vezi. Zamisli, iznela je to JAVNO!!! Sta mislis, da li je to neka njena bolesna sala ??? Daj, molim te, devojka je htela sa drugima da podeli to, kao i ja; uostalom zar to i nije svrha foruma???
Blabla, nista licno, tvoj primer sam navela jer je bio iskren. :hello2: BTW tnx

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
blabla je napisao:
stigmata je napisao:

Mada... kad nesto razmislim...
I nju i njega???A?
:lol: :lol: :lol:

Uh...ne znam sta bih ti rekla :-? Nju je lako :iconbiggrin: ali za njega...znas kako muskarci shvataju napad na njihovu muskost :lol: smatrao bi te bilderom u tom trenutku, a ne djevojkom :( ...eh, unajmiti nekoga :laughing6: to je vec druga stvar :laughing6:

Mozda bolje pomiriti se sa svim... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 21:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

stigmata je napisao:
hahahahahahahahaha....
Ili je zabranjeno pisati licna razocarenja i iskustva samo u slucaju kada je tvoja ex upletena u to???

MMmmmm.... Moja 'ex'? Pa bilo ih je puno, ne znam na koju mislis? Mada mislim da ni jedna od njih nema posebne veze sa tobom. Istina znam jednu koja studira u Austriji, da nije ta?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Draco_Malfoy je napisao:
Moja 'ex'? Pa bilo ih je puno, ne znam na koju mislis??

hahahahahahahahahaha...
Ne znas??? :roll: :roll: :roll:
ok, ako ti tako kazes, verovatno najbolje znas :wink:

Nego da ne smaramo vise ovim, vratimo se malo temi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 11:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Jesam li ja pogresno shvatio, ili su Draco i stigmata ranije bili par? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

I_am je napisao:
uglavnom, ima nas koje prica zanima....
cekamo nastavak.... :D

Ne zelim da tracam nekog ili njegovu (proslu) vezu. Ako hoce stigmata da ti isprica, posto je ionako vec pola iznjela javno...

Ali mogu uopsteno opisati ukratko - cura se zajebala, mada mi se cini da je to bas i htjela :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
to neki mazohisticki nagon u njoj?

Po dijagnozi naseg Dr.drace m. bice da je tako. Tcccc....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nego da se vratimo temi...
blabla je napisao:
....sjecam se kada je prolazila prva godina zabavljanja sa mojim malim...pa on ljubomoran...pa ja ljubomorna (jos vise :dontknow: )...pa ne smijes ici s drugovima na kafu...ti ne smijes sa drugaricama...i sve tako u krug, dok su nam sumnje lebdile iznad glave...i sve je naravno prevrsilo mjeru, kada je on bez razloga na jednoj zabavi, odgurnuo lika kojeg onako poznajem (ali je lik dobrica pravi i nije sposoban ni za sto...) odgurnuo od mene, jer mu nije bilo jasno zasto pri zvuku od ne znam koliko wati on ima meni da prica na uho.. :-? ...pa sam ja nastavila prebijanjem njegove nazovimo drugarice (koja nije ni D od toga, nego tako zenska se kacila na njega stalno, a ja mu rekla da iz nekih drugih razloga ne zelim vise da je vidim u nasem drustvu-ma cura je fuklja prava)...pa je onda neka njegova kao fol bivsa ljubav zvala mjesecima samo da ga cuje...pa je promijenio broj telefona jer sam ga ja kritikovala (nemojte me sad i vi kritikovati) i onda smo skontali i jedno i drugo: DOSTA BOLAN VISE! Eh, kada smo poceli vjerovati jedno drugom, da ja ako kazem idem s tom i tom drugaricom na kafu, nema ispitivanja: A jesi li ti stvarno s njom i ostali pocetnicki ispadi...onda smo shvatili da smo ustvari jedno drugom i najbolji prijatelj, a uz to jos i momak i cura...
Sada idemo sa nasim prijateljima na kafu, zajedno itd. itd...bukvalno provodimo citav dan zajedno (tj. kada nismo na poslu :iconbiggrin: ), jednostavno se slazemo u dosta stvari, nadopunjujemo, mada naravno ja drzim balans u nekim stvarima (on je malo povodljiv, pa ga cuvam :D

A recimo ,da li ponekad nabijate jedno drugom na nos, u svadjicama recimo,sve te stvari koje su se desile??? Meni licno je sva ta posesivnost, proveravanje i te scene sa pocetka vase veze, STVARNO BEZZE!!! Ali svaka vam cast, ako ste uspeli sve to prevazici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 20:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

stigmata je napisao:
Citiraj:
to neki mazohisticki nagon u njoj?

Po dijagnozi naseg Dr.drace m. bice da je tako. Tcccc....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nego da se vratimo temi...
blabla je napisao:
....sjecam se kada je prolazila prva godina zabavljanja sa mojim malim...pa on ljubomoran...pa ja ljubomorna (jos vise :dontknow: )...pa ne smijes ici s drugovima na kafu...ti ne smijes sa drugaricama...i sve tako u krug, dok su nam sumnje lebdile iznad glave...i sve je naravno prevrsilo mjeru, kada je on bez razloga na jednoj zabavi, odgurnuo lika kojeg onako poznajem (ali je lik dobrica pravi i nije sposoban ni za sto...) odgurnuo od mene, jer mu nije bilo jasno zasto pri zvuku od ne znam koliko wati on ima meni da prica na uho.. :-? ...pa sam ja nastavila prebijanjem njegove nazovimo drugarice (koja nije ni D od toga, nego tako zenska se kacila na njega stalno, a ja mu rekla da iz nekih drugih razloga ne zelim vise da je vidim u nasem drustvu-ma cura je fuklja prava)...pa je onda neka njegova kao fol bivsa ljubav zvala mjesecima samo da ga cuje...pa je promijenio broj telefona jer sam ga ja kritikovala (nemojte me sad i vi kritikovati) i onda smo skontali i jedno i drugo: DOSTA BOLAN VISE! Eh, kada smo poceli vjerovati jedno drugom, da ja ako kazem idem s tom i tom drugaricom na kafu, nema ispitivanja: A jesi li ti stvarno s njom i ostali pocetnicki ispadi...onda smo shvatili da smo ustvari jedno drugom i najbolji prijatelj, a uz to jos i momak i cura...
Sada idemo sa nasim prijateljima na kafu, zajedno itd. itd...bukvalno provodimo citav dan zajedno (tj. kada nismo na poslu :iconbiggrin: ), jednostavno se slazemo u dosta stvari, nadopunjujemo, mada naravno ja drzim balans u nekim stvarima (on je malo povodljiv, pa ga cuvam :D

A recimo ,da li ponekad nabijate jedno drugom na nos, u svadjicama recimo,sve te stvari koje su se desile??? Meni licno je sva ta posesivnost, proveravanje i te scene sa pocetka vase veze, STVARNO BEZZE!!! Ali svaka vam cast, ako ste uspeli sve to prevazici.

Ja rado ne bih nabijao nista nikome na nos, ali izgleda da bas vi djevojke toliko volite nabijati na nos svojim momcima u vezi (vecinom nebitne stvari) da je to za poludjeti ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2005, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Draco_Malfoy je napisao:
Ja rado ne bih nabijao nista nikome na nos, ali izgleda da bas vi djevojke toliko volite nabijati na nos svojim momcima u vezi (vecinom nebitne stvari) da je to za poludjeti ;)

ko ne zna sa tim da zivi u vezi ne treba curu ni imati nikad......to je urodjena mana :lol: :lol: ........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2005, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
blabla je napisao:
ZALJUBLJENI?

Ja: preko usiju....u vezi sam sa svojim slatkim momkom vec cetvrtu godinu, ali bukvalno kao da sam se juce zaljubila u njega....
Vidim svi ste nesto pokrenuli neke seksi teme, a ja bas hocu ovakvu: emotivnu....
Dakle, dragi moji, koga to vi volite?

Priznajem,kriva sam po svim tackama optuznice. :D

Ludo volim moju Zalosnu Sovicu vec skoro 5 godina. :wink:
Nedavno se navrsila prva godina naseg zajednickog zivota. :P
Mada smo i prije toga skoro cijeli dan provodili zajedno.

Naravno,kad su dvije osobe tako dugo zajedno i kada zive skupa,normalno je da ponekad dodje i do razmirica.
Ja sam zivco,planem (uglavnom bez nekog veceg razloga),a onda se smirim i prodje me sve za 5 minuta.Poslije kontam kako sam se nerazumno ponijela.

Ljubav,tolerancija i razumijevanje - to je ono bitno.
On ponekad zna reci da uz mene nikad nije dosadno - ako nista drugo,ja cu vec naci neki razlog da se prepirem. :lol:

No,kako vrijeme odmice i ja se mijenjam,vise ne planem tako cesto na prvu loptu,postala sam razumnija (ko bi rekao :D ).

Voljeti se moze i sa 15 i sa 35 i sa 55 ...
Zivot nam otkriva neke tajne i postajemo mudriji,ali imuni na ljubav nikad.
Svima nama je potreban neko da nas voli,neko koga cemo mi voljeti.
Ponekad,kad si povrijedjen tesko je to priznati,tesko je cak i vjerovati da bi to moglo biti tacno.

Mozda jeste otrcano - ali zaista,ljubav nas 'pogodi' onda kad joj se najmanje nadamo.

------------------- * * * ------------------- * * * ------------------- * * * ------------------- * * * ------------------- * * * ------------------- * * * -------------------

Ova tema me podsjetila na Caroliju.
I ona je otvarala teme o ljubavi (uz slican komentar ovom podebljanom,ako me sjecanje dobro sluzi - jer vec su prosle godine :( ).
Nadam se da ce nam opet svratiti.

Sigurno je ludo zaljubljena pa nas se i ne sjeti. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 08:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2004, 15:02
stigmata je napisao:

Pozdrav,

pa vidi...ja sam nekako zivjela u sasvim drugom svijetu, on u drugom...ja odlicna ucenica vazda bila, on haman dijete s ulice (ne klasicno, ali skoro), upoznali smo se u jednom veoma ruznom periodu za nas dvoje i sve je prilicno naglo pocelo...ja sam definitvno stabilnija osoba nego on...znam kada je dosta nekih stvari, znam kada ne treba nesto nikako....a on je...hm, recimo povodljiv... lako ga je nagovoriti...
Eh, sad....nabijanje na nos nam se desava kroz zafrkanciju...npr. aj, sjecas se kad je bilo to i to....hahahahahahahahaha...i tako.
U pocetku su sve te silne provjere naravno smetale..imala sam dojam kao on meni ne vjeruje nista, a podrazumijeva se da ja njemu vjerujem :-?
No, onda su se desile odredjene situacije i zaista smo shvatili da nam je stalo do nase veze...pa smo zivjeli skupa godinu dana da vidimo kako ce ici...pa je islo super, ali poslije nismo mogli finansijski izdrzati iznajmljivati stan...uglavnom, ja sada zavrsavam fakultet i onda bismo se trebali vjencati...ali njega nesto hvata prpa, kao nisam ja za tebe, blablabla...tvoj tata nece htjeti mene za zeta..blablabla... i tako neke gluposti...

Sada se vrlo, vrlo (ali vrlo) rijetko posvadjamo...i naravno da se sjetimo scena, kada sam ja npr. pretukla tu curu, pa padamo od smijeha, ili kontamo kako je izgledalo lose kada je on tog dobricu isfurao, pa nas momak nece da pozdravi danas nego nas zaobilazi u sirokom luku...
Ali sta ces, svasta se moralo proci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 15:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 12:25
Ljubav cini da prolazi vreme, vreme cini da prolazi ljubav...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
Ljubav cini da prolazi vreme, vreme cini da prolazi ljubav...

A "Pantha Rei", rece Heraklit... :roll:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 03:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Mislish "Panta rei"? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Lisa, da mi je znati kako se slazu ovaj "Joint-gitarist" sa malom "kupacicom" sa tvog avatara?! :-?
Nista lose... samo pitam :smilebox: :iconbiggrin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Aaa... i ne moram znati ...:toothy7:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 19:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
ma nema prava je "suzana u kupelji" by tintoretto :D

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 19:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
blabla je napisao:
stigmata je napisao:

Mada... kad nesto razmislim...
I nju i njega???A?
:lol: :lol: :lol:

Uh...ne znam sta bih ti rekla :-? Nju je lako :iconbiggrin: ali za njega...znas kako muskarci shvataju napad na njihovu muskost :lol: smatrao bi te bilderom u tom trenutku, a ne djevojkom :( ...eh, unajmiti nekoga :laughing6: to je vec druga stvar :laughing6:

Mozda bolje pomiriti se sa svim... :roll:

hahahahahahahahaha.... ( ili ha ha ha ha ...ako ti se vise dopada)
Frka,a?
Zanimljivo ko se nasao da komentarise! Ali ...jako dobra taktika!

Poslednji put menjao stigmata dana 11 Maj 2005, 11:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Lisa_Simpson je napisao:
Mislish "Panta rei"? :wink:

Ne - mislim onako kako sam napisala. ( sa h ) :)

1 primjer : Monika Shafi - Joint Ventures: Identity Politics and Travel in ...
... facial expressions, body movement as well as to clothing and physique, ...
all human experience links them to Heraklit's pantha rhei [everything flows]. ...

Jedno h sam propustila - soji. :angel:

blabla... Sve tece, zelim da tebi i ostalim parovima ljubav tece i mijenja se u uvijek vecu i ljepsu. :wink:

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]