banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2005, 13:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Madam Lash je napisao:
gor je napisao:
- odlično poznavanje maternjeg jezika (slovenskog/hrvatskog/bosnjackog/srpskog)
- dodatno znanje (tekuće ili bar osnovno) još jednog jezika (slovenskog/hrvatskog/bosnjackog/srpskog)

ljudska glupost je bezgranicna

Slazem se.

Boro je napisao:
Vala, što si rek'o.

Gdje nema Tze-Tze, nema ni mene, pa makar puštali Gorana i OK B'nd 24/7.

Tako je.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2005, 15:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2005, 23:43
АЈДЕ да тражимо МТВ Република Сербска, па да пуштамо 357, Синдикат и остале наше групе. Има више народа који Сербски прича него Хрватску верзију Сербског језика.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2005, 21:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
SRBIJA je napisao:
АЈДЕ да тражимо МТВ Република Сербска, па да пуштамо 357, Синдикат и остале наше групе. Има више народа који Сербски прича него Хрватску верзију Сербског језика.

ma tako je care.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 10:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Žiri MTV Adria izabrao je 122 kandidata. Oni će se od 5. do 7. maja takmiciti za mjesto među približno 18 najboljih. Terens Štader, programski direktor MTV Adria, Domen Smerdel, producent MTV Adria i Mitja Okorn, reditelj, odlučili su da će se ponovo sresti sa 122 od preko 600 kandidata iz prvog kruga audicije. U polufinale za voditelje MTV Adria se tako uvrstilo 20 kandidata koji su se žiriju predstavili u Ljubljani, 42 kandidata koji su došli na audiciju u Zagreb, 18 kandidata koji su se predstavili u Rijeci, 23 kandidata iz audicije u Sarajevu i 19 kandidata iz audicije u Splitu.

Drugi krug audicije odvijaće se od 5. do 7. maja, i to 5. maja u M hotelu u Ljubljani, 6. 5. u baru Piranha u Zagrebu i 7. 5. u The Baru u Sarajevu. Ovom će se prilikom žiriu pridružiti glumac Sebastian Cavazza, glumac, voditelj i fotograf Aljoša Rebolj, glumica Aleksandra Balzamovič, producent Nedžad Haznadar, pjevačica grupe Elemental Mirela Priselac, reditelj Srdjan Vuletić i producentica Amra Bakšić.

122 kandidata trudiće se uvjeriti žiri da su rođeni voditelji MTV Adrie: simpatični su, imaju jak karakter, jasnu viziju i puno humora, a prije svega dobro poznaju pop kulturu. Ekskluzivni pokrovitelj konkursa "em-ti-vi-to-si-ti" je Merkator 5 na dan.
MTV Adria biće 24-satni franšizni muzicki televizijski program koji će odražavati životni stil mladih na području Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore i Makedonije.

Program MTV Adria biće višejezičan, izvodiće ga mladi voditelji i stvatratelji iz svih država u regiji. Time će se stvoriti jedinstvena mješavina međunarodnih i lokalnih muzickih sadržaja koji će dopunjavati MTV-ove evropske i američke emisije.

U početnom periodu u programu MTV Adria, koji će zamijeniti popularni MTV Europe, bit će više međunarodnih emisija poput Jackass, Dismissed, Pimp My Ride i Punk'd, koje su na si na MTV-u izborile status najnaprednijih i najodvažnijih televizijskih sadržaja. U drugoj će fazi razvoja MTV Adria povećati opseg autorskih sadržaja vlastite produkcije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Necu da gledam MeTeVe, tamo slike brzo promicu, ne znas kad sta pocinje a kad zavrsava.Od toga se postaje lud i zivcan,a vec sam dovoljno i jedno i drugo.. :x :x :x :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Mogu zamisliti kad budu u Pimp my ride u nekog starog stojadina stavljali djelove Audia, BMW-a... DVD, zvucnike...
Mogu zamisliti kako ce da leti preko onih nasih lijepih, starih puteva!

Decki, krntije stavite na vidjelo, mozda ce bas neko od vas biti taj sretnik. :) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Maj 2005, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
jedva cekam Dissmised i Room Raiders bice padanja od smijeha kad riba rovari po sobi i nadje 2 kile C4 3 tromblona par nagazinh mina

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
ili kad momci nađu prljave gaće kod nekih seljančura :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2005, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
points je napisao:
ili kad momci nađu prljave gaće kod nekih seljančura :lol: :lol: :lol:

tp je to bato riL shit, samo kip it riL 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2005, 18:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Leona je napisao:
Mogu zamisliti kad budu u Pimp my ride u nekog starog stojadina stavljali djelove Audia, BMW-a... DVD, zvucnike...
Mogu zamisliti kako ce da leti preko onih nasih lijepih, starih puteva!

Decki, krntije stavite na vidjelo, mozda ce bas neko od vas biti taj sretnik. :) :D

Preko satelita gledam njemacki MTV, na njemackom MTV-u se ne emituje nikakvo njemacko izdanje od pimp my ride nego se emituje kopija od toga a zove se pimp my fahrrad(biciklo). Tako ne treba ocekivati da ce se ta emisija ogranizovati u balkanskom formatu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2005, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka

Sta znas, mozda balkanski format bude moderniji.

Poslednji put menjao Leona dana 09 Maj 2005, 08:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 08:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

valjda balkanski MTV curo. al čisto sumnjam, naravno da nema ništa od "ušminkaj mi kola" xaxa :P :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 13:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne isplati se za nase puteve uopste uljepsavati automobile
inace po svemu sudeci ova tv ce biti totalni drek
svake godine je mtv sve gori i gori, a crnci okupirali kanal pa mi se sve cini da ce na mtvadria biti samo hr komercijala koju zovu dance

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka

BSE je napisao:
inace po svemu sudeci ova tv ce biti totalni drek
svake godine je mtv sve gori i gori

I ja se slazem s tim.
One emisije kao sto cu Dissmised, JACKASS, PmR, itd... nemaju sta da traze na muzickom kanalu. Cak mi se cini da je sve manje i manje muzike na MTV, a sve vise i vise nekakvih glupih, prostih emisija. Pa cak i crtice pustaju. A najgora mi je ona emisija Roomraiders. :-?

Sve u svemu, MTV je za mene mrtav. A mislim da ga nece ni Balkan ozivjeti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2005, 21:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i meni je to sranje šta su uradili od MTVja. mada Room Raiders i nije tako loš :lol:
Imam osjećaj da će na našem MTVju ipak biti više muzike a manje emisija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

points mislim da si u pravu jer trebace neko da to sve finansira a zna se kako je ovdje frka za lovu a siguran sam da mtvadria sigurno nece imati takve profite da bi to sponzorisala....ugh sad skontah sigurno ce se i na njoj vrtiti one euro tvshop reklame po nekoliko sati da bi imali love jer stranci sigurno nece stalno trositi lovu koja se ne vraca

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zanima me hoće li i na našem MTVju biti reklame svakih petnaest minuta i hoće li se puštati "Klingeltone" reklame... Ili neke primitivne kao što je uobičajeno kod nas?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 13:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hehehe bilo bi super da bude onaj crazy frog sa mtva :))))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 14:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
pa to nije MTV vec klingl-sms-raiders-ass-jack-boxing-tv,s obzirom da ja u zadnjih 10 god. nisam cuo neku stvar koja nakon sto je postala hit ostala klasik,tj. ima neku vrijednost pa se slusa i dan danas.samo se vrte neke pjesmice koje imaju rok trajanja 2-3 mjeseca.Ne znam zasto ali neodoljivo me posjecaju na PINK.99 % ljudi gleda MTV samo zato da bi bili "in",jer frka je ako ti negdje dodjes u drustvo i ne znas neku info o nekoj super popularnoj pjesmi koju repuje super popularni debeljko u super popularnom autu.Jos pogotovo ako ne kontas tu modu ,to oblacenje,taj mega-giga fol,na zalost odnos 99% naprema 1% ima odlucujucu ulogu.ali evo opet,ljudi molim vas,preklinjem vas..NEMOJTE BITI GLUPI...sa zapada ce nam prvo stici ono sto ne valja.Para vrti tamo gdje burgija ne moze.sledeci je McDonald`s,Burgerking-debela djeca koja imaju secer i rak, ima tu jos super fensi folova,Starbucks-sjebace nam kulturu kafenisanja(ja ne pijem kafu zato sto sam zedan)itd.Neko ce pomisliti da sam ja protiv uticaja zapada.Ne.Ja sam protiv sranja.To su stvari izmisljene da na racun ljudske zatupljenost naprave lovu.Danas je samo bitan spektakl.sta ja znam onaj tip iz Jackass, cisti spektakl.Ako je iko podlozan sranju onda je to ovaj nas Balkanski mentalitet i zato ja to vidim kao veliku opasnost da se zatruju mozgovi,da naprave sebi od nas jeftinu reklamu.Ja necu da se oblacim kao oni na MTV necu da budem nekome besplatna reklama.boli me uvo sta ce da misle onih 99 %, ionako su glupi.Jadan je onaj koji misli da ako se obukao kao neki MTV -ijevac da je super fensi, kreativan.Ima covjek kuci tv ekran ko zid,super ozvucenje, i dvije knjige od kojih je jedna tel. imenik a druga kuvar, i misli da je neko..e upisa se ja navalio nektar, pa cujemo se...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2005, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U pravu jesi,ali to je nečiji problem ako mu je tako lako nametnuti neku vrstu muzike i stila,zar ne?
Ja lično nikad nisam i neću da slušam rap i slična sranja.
tačno je da je u zadnje vrijeme sve manje pjesama koje su vrijedne i poslije nekoliko godina, ali ima i takvih. to sigurno nisu 50*urac, eminem i slična sranja.
navešću samo kao pozitivan primjer HIM - Join Me (1999.). Za mene je to vječna pjesma.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]