banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 06:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 884, 885, 886, 887, 888, 889, 890 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2017, 17:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
Da je samo SK u pitanju davno bih uzeo total. Priznajem da je ovo bio okidac, ali prije svega mi je presudilo to sto osjecam da elta sve ocitije gubi trku sa mtelom - ponajvise svojim nedostatkom ambicije.
Kad je cijena u pitanju - dosadasnji troskovi su mi bili open duo(net + fiksni) + elta tv 63KM, a sada open trio kosta 58KM uz 120KM popusta za prvu godinu.
Nije da prizivam da komsiji crkne krava, ali ko moze da garantuje da elta nece ostati i bez Arena kad im istekne ugovor, po slicnom principu kao i sa SK? Iz perspektive mtela i telemaha bi bio sasvim logican poslovni potez kojim bi pocistili konkurenciju totalno.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 18:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
Bojan10 je napisao:
k,,,bi vi presli na mtel i na fiksnu plus internet da nema Sk

Ja sam prešao na IPTV još prije 2,5 godine. Nikada nisam imao primjedbu na ljubaznost eltinih radnika. Ali... Slika ne valja,kocka se. Malo malo zbog kvara kod nadprovajdera nema slike. Odem u njihovu ispostavu kažu kriva centala. Nazovem centralu obratite se lokalnoj ispostavi. I tako u krug. Naravno dosadi to jednom.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 18:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Apr 2017, 18:26
sve znam sve mi je jasno i ja da nemam total presao bi na mtel cak sam i razmisljao da odjavim total da uzmem mtel ali neke druge stvari su bile u pitanju

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
vojopd je napisao:
Gishas jesi ok ? Imas li na Elti NBA, F1, MotoGP, par fudbalskih liga, itd...? Ne znam kako ti je SD muljav na mtelu, sasvim se solidno moze gledati. Tebi ako je elta dobra, budi na njoj, ali nemoj lupati previse.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pisao sam vec, ako napisem primjedbu na mtel, to ne znaci po automatizmu da podrzavam eltu ili blic. Posto vidim da pratis sport, sv.prvenstvo u fudbalu 2006.g u Njemackoj je radjeno u HD-u. Prosla je decenija i vise, a mi se bahcemo oko toga je l` HD ili SD prenos nekog vrhunskog sportskog dogadjaja. Sky vec radi u 4K, a najbolje kod nas vidis razliku dok gledas LS srijedom, prebacis na OBN pa onda na Arenu ili ZDF, ko tu ne vidi razliku onda mora kod okuliste. Kako neko napomenu mtel brine o korisnicima, vidim satrase se dok mi raspravljamo kako je SD ok, kada vec nemamo mogucnost za HD-om :)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 18:57 
Pripravnik
Pripravnik

ovde narod jedva kupi hd tv a kamoli da izdvoji 1 500 km ili koliko vec za 4K i da sutra startuje gledao bi mizeran broj

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 18:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Kakve veze ima pratim li fudbal?Ti poredis Njemacku i nas, ala brate dragi. Sam si sve rekao. Nije ti slika na SK ista kao na OBN-u, to je poenta price i mog posta. A HD-u se samo budala moze nadati. Aj zivio

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 20:20 
Pripravnik
Pripravnik

kako god nek se mtel zahvali SK sto im napravio biznis

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 20:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
nije njima SK pao sa Marsa pa da se zahvaljuju nego ljudi vidjeli sta im treba za uspjeh i dogovorili - platili.
Niko nije gadljiv na pare - cak ni Kabanicine.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bojan10 je napisao:
ovde narod jedva kupi hd tv a kamoli da izdvoji 1 500 km ili koliko vec za 4K i da sutra startuje gledao bi mizeran broj

Kako sam kazes jedva skupe za HD TV, a onda ti oni za pretplatu koja za godinu kosta kao taj TV, uvale SD kanale i jos trebam biti sretan.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 21:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2017, 13:52
Ako za ove pare koliko uzimaju od korisnika, a nisu male (m:telovci) nisu mogli platiti HD paket...Bas kao da je danas luksuz imati 20+ net i 10 HD kanala.

Da se zadovoljavam SD-om...pa jbt jedva se i slova citko vide ispod logo-a SK. Da ne govorim o 'pixelizaciji' objekata, igraca, publike u pozadini.

Mora ovo ici u HD paket, sta su se stisli, milione okrecu.

Ovde na forumu kazu nista od HD, kontam ih kontaktirati na vidim na cemu smo...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednji put menjao nemanja066 dana 24 Maj 2017, 21:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 21:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
u Srbiji svi SK HD u osnovnoj ponudi kod PTT kablovske od januara

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nemanja066 je napisao:
Ako za ove pare koliko uzimaju od korisnika, a nisu male (m:telovci) nisu mogli platiti HD paket...Bas kao da je danas luksuz imati 20+ net i 10 HD kanala.

Da se zadovoljavam SD-om...pa jbt jedva se i slova citko vide ispod logo-a SK. Da ne govorim o 'pixelizaciji' objekata, igraca, publike u pozadini.

Tako je jedan moj komsija prije par godina uz ugovor na mtelu uzeo TV Sony 50", kada je upalio TV razocarao se, kaze bolje su bile slike na CRT-u. Zvao podrsku, oni mu rekli bice u junu te neke godine HD i dobicete novi STB sa HDMI, dan danas ceka, ostaje mu jedino da pomakne malo kucu pa da bude blize toj "centrali".

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2017, 21:29 
Veteran
Veteran

hahahahah

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2017, 10:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
gishas je napisao:
nemanja066 je napisao:

Tako je jedan moj komsija prije par godina uz ugovor na mtelu uzeo TV Sony 50", kada je upalio TV razocarao se, kaze bolje su bile slike na CRT-u. Zvao podrsku, oni mu rekli bice u junu te neke godine HD i dobicete novi STB sa HDMI, dan danas ceka, ostaje mu jedino da pomakne malo kucu pa da bude blize toj "centrali".[/quote

Tebe je sevap zaposliti u m:tel-u. Da ih prosvijetliš...oni očito bez tebe ne mogu uvesti HD.
Goli stručnjak a nije dobacio dalje od jebenih foruma. Deset dana unazad samo sereš kako nema HD. U qratz krasni i ti i HD.
I reci tupadžiji komšiji, a i ti da znaš - u mtelu ako nisi zadovoljan tehničkim nivoom usluge imaš pravo da raskineš ugovor.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2017, 10:38 
Veteran
Veteran

zasto tako ostro, stoji sve sto je rekao.. elem, cini li se vama da su SD kanali malo ostriji na mtel iptv od eltinih?? ili umisljam?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2017, 10:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
Šta stoji što je rekao? Da su mu obećali i da on čeka godinama? Nije istina. Možeš raskinuti saradnju kad god ti nije nešto kako je predviđeno ugovorom čak i kad slika nije dovoljno dobra. Najbolji su mi ti što nemaju pojma o uslovima kupovine a po svaku cijenu hoće da se popiša na uslugu.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2017, 11:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
Ne kontam zasto ljudi placaju kablovsku kad imaju satelit free.pa skystar2 kartica nije ni 20 evra.Cak i ako je nesto zakljucano ima na internetu stream svih kanala koje ionako placate.iptv je cista prodaja internet stream.a nema to veze sa televizijom

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2017, 11:28 
Veteran
Veteran

zato sto necu tanjir na balkonu ni blizu.. imao i nikad vise

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2017, 11:38 
Pripravnik
Pripravnik

a sta smeta na balkonu ? kad mogu ljudi na Londonske zgrade kaciti Sky uk mozemo i mi u ovoj kvazi drzavi

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2017, 11:44 
Veteran
Veteran

meni smeta zbog vjetra, dakle imao sam, toliko vjetar duva u nas da ga je zguzvao.. radio pola god i bacio

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 884, 885, 886, 887, 888, 889, 890 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]