nemanja066 je napisao:
Oni tehnicari nisu progovorili, tuzne face slozili. Jbg dosta ljudi otkazuje, moze i posao danas sutra se dovesti u pitanje.
Svjesni su da ne mogu dobiti bitku protiv mtela i tuzakati se. Mtel je krupna riba za njih, ima pare i moc.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Brate, ti kao da si od mtela dobio godinu dana besplatno koriscenja usluga u zamjenu da postanes internet bot i da ih hvalis na sav glas.
Mislim, sve ok, ali ovakve recenice su poprilicno providne, i osim ako ne dobijas novac od mtela, besmisleno je da ih besplatno hvalis, posebno sa ovim depresivnim pricama o "tuznim" Eltinim monterima. Ima Elta korisnika toliko i imace da nema sta da brinu narednih 50 godina. Uvijek ce ih biti kojima je dovoljno to kanala sto nude, kojima je dovoljno da je ponuda najjeftinija i da moze na nekoliko televizora sve da se uvede, plus taj net, kakav je takav je, sve vise je i optike, radice to u svakom slucaju.
A i 100% sam ubijedjen da Sport klub nece rezulitarati nikakvim masovnim egzodusom korisnika, bice ljudi koji ce otici, naravno, ali ima i onih kojima se nece dati cimati, kao i onih koje sport uopste u zivotu ne interesuje, od sebe polazim

Edit: ne bih sad tu nešto da obrćem priču u korist Elte, ali evo, ko je na mtelovim paketima, neka mi kaže koja je opcija jača od ovog aktuelnog Eltinog paketa:

Ja sam deceniju na mtel internetu, na expert paketu, i placam 40 KM SAMO internet, i to 15/manje od 1mbit upload. OK, ne moze optika, ali jebiga, moze valjda bar duplo brze u 2017. godini za 40 KM, ako vec moze Elta za ove pare sve ovo... Da ne poredim sad sa regionom.