banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 18:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 313  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2017, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Naravno. Telefon, tablet, televizor, šta god možeš da uzmeš u svom paketu.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2017, 17:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
nemam paket, ovo je samo obican fiksni tel... na elti mi je kablovska i net

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2017, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Dexia Mons je napisao:
BL Boy je napisao:
markonato je napisao:
nepokoreni je napisao:

Koga boli q sta ovaj majmun pise... mtel sada ima najjaci postpaid u drzavi i to je cinjenica 8)

Po cemu je to najbolji postpaid, ja licno ne vidim neku prednost. Istina ubacili su skoro na jacim tarifama 3 puta vise neta i sl. ali na onim najslabijim tarifama na kojim je vecina ljudi su i dalje na istom nivou tipa ukljuceno samo 100 MB i sl.

Poslano sa mog Le X620 koristeći Tapatalk

Imaš sigurnost razgovora u bilo koje doba dana
Jeftinija je tarifa razgovora
Možeš kupiti telefon na rate
Kontrolišeš troškove
Imaš flat internet 24/7 čak i kad potrošiš bonus
Jeftiniji je roming

Sta je tu novo to sve imas i na druga dva operatera, a sto se tice nize cijene roaminga nisi potkrjepio tu tvrdnju podacima. Sto se tice sigurnosti nisam bas najsigurniji da sam razumio sta mislis pod tim stabilnost jacinu veze, sto se tog tice nema problema sa signalom ostalih operatera vise kao nekad. Flat net isto imaju i drugi. Vazno je koliko imas bonus neta u tarifi, a u najnizoj tarifi net ukljucen u pretplatu je smjesan. Upravo zato sto sam kod uvidjeo da drugi nude vise i nisam na mtelu.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2017, 01:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2017, 13:52
Moze 128 kbps za chat, tapatalk, da pokupi neki email, sync, notifikaciju...

Prije imao postpaid stalno net, sad prepaid, i kad skontam i ne nedostaje mi net u pokretu, iako bi bilo ok da se ima Proleti dan i ne okrenes se.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2017, 01:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2012, 14:05
Čudo :)
http://www.mtel.ba/single-article/3968

Obavještenje o izmjeni posebnih uslova pružanja usluge fiksne telefonije
Obavještavamo vas da će se od 11.06.2017. godine primjenjivati novi, izmijenjeni uslovi pružanja usluge fiksne telefonije koji su vezani za korišćenje prepaid usluge.
Smanjena je naknada za korišćenje prepaid usluge fiksne telefonije u petnaestodnevnom periodu važenja prepaid računa, u kojem usluga ima punu funkcionalnost, sa 7,00 KM sa PDV-om na 3,50 KM sa PDV-om.
Pored toga, pored dosadašnjih vaučer ili elektronskih dopuna u iznosima od 10,00, 20,00 i 30,00 KM sa PDV-om, uvodi se nova prepaid vaučer i elektronska dopuna dopuna u iznosu od 5,00 KM sa PDV-om.
Posebne uslove pružanja usluge fiksne telefonije koji će se primjenjivati od 11.06.2017.godine, možete pogledati ovdje.
Opšti uslovi za pružanje telekomunikacionih usluga dostupni su na stranici http://www.mtel.ba/uslovi-koriscenja kao i na m:tel prodajnim mjestima.
Više informacija možete dobiti putem korisničkog servisa 0800 50 000.

Datum objave: 10-05-2017

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2017, 19:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2017, 23:37
http://www.mtel.ba/single-article/3975

Kakve oni glupe ponude prave to je nevjerovatno!!!
Nego, čujem da im uskoro stižu novi modeli telefona među kojima je i Nokia 3310 (2017). Baš me zanima, koliku će cijenu staviti za nju.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2017, 15:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
BL Boy je napisao:
markonato je napisao:
nepokoreni je napisao:

Koga boli q sta ovaj majmun pise... mtel sada ima najjaci postpaid u drzavi i to je cinjenica 8)

Po cemu je to najbolji postpaid, ja licno ne vidim neku prednost. Istina ubacili su skoro na jacim tarifama 3 puta vise neta i sl. ali na onim najslabijim tarifama na kojim je vecina ljudi su i dalje na istom nivou tipa ukljuceno samo 100 MB i sl.

Cuj nije najbolji postpaid. Sta nudi eronet za 40-tak KM, a sta BHT? I sta nude za jos vise para? Mtel ih podera u tom segmentu.
Od mog drustva oko 70% ih koristi nneku jacu pretplatu od 40+ KM i ko nije bio na mtel sada ce preci sigurno.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2017, 20:25 
Veteran
Veteran

3000 min u BiH... to nema niko... ugovor s popustom 36.5 km

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2017, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
markonato je napisao:
BL Boy je napisao:
markonato je napisao:
nepokoreni je napisao:

Cuj nije najbolji postpaid. Sta nudi eronet za 40-tak KM, a sta BHT? I sta nude za jos vise para? Mtel ih podera u tom segmentu.
Od mog drustva oko 70% ih koristi nneku jacu pretplatu od 40+ KM i ko nije bio na mtel sada ce preci sigurno.

Pa nema puno ljudi koje poznajem sa preko 40 kermi za telefonski račun, bratac, ti si u nekom bogatijem društvu... mtel više od pola korisnika ima u segmentu mob.telefonije u rasponu od 5 do 25 KM...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2017, 21:11 
Veteran
Veteran

ja vecinu koju znam imaju 35km i vise racun... doduse stariji sam malo

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2017, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
dadotb je napisao:
ja vecinu koju znam imaju 35km i vise racun... doduse stariji sam malo

E jbg i ja čuo od svoje frizerke da nabija mjesečni račun oko stoje, a prihodi joj nisu 4cifreni mjesečno da to priušti bez problema....

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
munja.alex je napisao:
markonato je napisao:
BL Boy je napisao:
markonato je napisao:
nepokoreni je napisao:

Pa nema puno ljudi koje poznajem sa preko 40 kermi za telefonski račun, bratac, ti si u nekom bogatijem društvu... mtel više od pola korisnika ima u segmentu mob.telefonije u rasponu od 5 do 25 KM...

Tacno ciljna populacija svih operatera jeste upravo potrosnja do 30 KM jer je sigurno 70-80% takvih korisnika. Tako da sigurno se ne moze reci da mtel podera na pretplati kad je upravo u tom segmentu najlosiji. Mene tih 3000 minuta ne interesuje, mene interesuje ono koliko ja trosim da vidim sta mi je povoljno. Sta ce mi 3000 minuta, ne visim stalno na telefonu da to mogu potrositi, a garantujem da i vecina tih koji imaju tu tarifu ne potrosi ni pola od toga, tako da je to sve preseravanje isto kao kad ti saju 1000 sms ko jos toliko salje to je samo igra brojki koja nema veze sa realnim potrebama. To je isto kao da je i flat jer nemoguce je to potrositi.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 13:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ja ako pored Vibera, Messengera, Wappa pošaljem mjesečno 15-20 SMS poruka sve ukupno sjeci me.....msm 1000 SMS poruka ko mjesečno napiše zaje8o je jezuitske i benediktanske pisare :roll: Ta besplatne minute i poruke su obična navlakuša da se pređe na jače tarife i da bi ti uzeli više para iz džepa na osnovu pretplate....

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 14:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zato je prepaid zakon. Dopuniti samo kad se mora i da ne istekne racun. Ne bih vise ni na jedan postpaid nema sanse.

Potrosio sam mozda 5KM za 3 mjeseca, a dopunjavam 5KM mjesecno.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 14:55 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Što će tebi telefon onda? Jq kad bi čekao da nađem wifi da obavim šta mi treba na netu bacio bih ga odmah u smeće. Pretplata je luksuz, ne potreba i ako sam ja radi svoje komocije odlučio da je plaćam potpuno mi je nebitno što eronet nudi koji minut više za svoje pare na tarifi koju moram dopunjavati.

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 15:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
Ja dopunjavam sa 11KM svakih 90 dana (10KM aktivira bonuse na tarifi Savršena). Mobilni internet imam besplatno 500MB svaki mjesec godinu dana (gratis za prenos broja u Eronet). :)
Poziv samo kad je nešto hitno, SMS ne pamtim kad sam poslao. Za sve ostalo tu je Viber.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 15:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Upravu si, ne treba mi telefon, nikad ni fiksni nisam imao, ali ovo je smartphone, nije jedina namjena telefon.

Imao postpaid i net stalno, jeste lijepo i komotno ali moze se i bez. Ne radim nista za sta mi treba net non stop.

Bolje im te pare dati za pretplatu internet i tv.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 16:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Može se bez mnogo čega al' je ljepše kad imaš svašta. Meni je postpaid ćeif, tridesetak maraka mjesečno nisu neko opterećenje budžetu, a ne moram razmišljati imam li na računu ili gdje ima u blizini wifi.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 17:15 
pomislio bi covjek da nema interneta na pre paidu...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2017, 17:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Ima ali po kojoj cijeni? I šta kada potrošiš kredit, a nisi u situaciji da dopuniš?

Послато са Lenovo A6020a40 уз помоћ Тапатока

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 313  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]