banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 02:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2017, 20:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ne znam ja ništa....nisam ja odavle :D

Bajdvej...kod nas je pobjedila "župska" struja koja je sa scene pomela prododikovski orjentisane laktaške sijede glave :D
ali ima tu još nekih začkoljica koje nisu za foruma 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2017, 20:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma nije to vise ni bitno...nema vise one odanosti kod nasih ljudi prema SDS,evo i peti poslanik nas napusta... :(

nakrali su milione ovi na vlasti,preuzeli medije,sindikate,studente,sva javna preduzeca,samim tim i sve kase...nije im problem kupiti koliko god treba ruku kad zatreba za nesto...

to ocito ne smeta nikome...ni nasem rukovodstvu da izadje i izvine se gradjanima i clanstvu sto je biralo takve ljude na poslanicke liste,koje sad izdaju narod i svoje birace...ni narodu.....da je narod drugaciji,i da se uhvati za nos kad prolazi pored stevandica,dunjica,banjca,stevancevica ,i da predje na drugu stranu ulice,kao da smrde...ne bi onda ni ova Zakula uzela ovih par desetina hiljada maraka da za koji dan digne ruku za ljubiju.....ovako,vidi da su pomenute individue jako uvazeni clanovi ovog drustva,da ih se poziva na tv,da im se ljudi ulizuju cak...slusaju i njihove "argumente" za promjenu strane!!! :( :( :(

pa zasto ne bi i ona obezbjedila egzistencijalno svoju guzicu,pogotovo ako ne dozivljava SDS nesto pretjerano....

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2017, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Stevandić izjavio da sa njom nije sramota ni u kafiću sjediti....parenje papkara u najavi.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2017, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Какви се све куртони врзмају ових дана око СДС-а, добро је да и цензус прођу на сљедећим изборима.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2017, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Биће сутра занимљива сједница скупштине.
Без ДНС калифат има 40 људи, треба им још 2 члана, не сумњам да ће набавити папака, можда ова Жакула, а можда и "домовина" гласа за продају.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2017, 20:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma kakvi zanimljivo...

Ili ce imati dovoljno kupljenih ruku,pa ce kulirati i cekati glasanje...

ili ce povuci prijedlog o prodaji Ljubije,ako "Zakulino razocarenje SDS-om" bude premalo i bude falilo jos ruku da prijedlog o prodaji prodje...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2017, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

У колико сати крће фешта на ртрс плус?

Онај Зотов ми се чини као епски преварант...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2017, 20:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

u 10h obicno Skupstina krece...

ma da...taj Zotov je suvlasnik te firme,zajedno sa kcerkom Arie Livnea i onim Susnjarom iz Eko-BEl Laktasi....

Sa metalurgijom imaju veze kao ti,ja i Cica....

Bjelosvjetski sljam,koji se dobro uklapa sa ovim nasim antihristima u otimacinu svega sto imamo...

I ovi iz Mitall rade sa transfernim cijenama i potkradaju nas iz ociju,ali ovo... :roll: :roll:

Poslednji put menjao Schlager dana 09 Maj 2017, 20:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2017, 20:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Јебига, калифату насушно потребни новци, пошто акцизе сад засад неће проћи.

Жакула - пичка издајничка !!!

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2017, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Шлагеру, брзо ће 21. мај, ко су претенденти за чело бањалучког одбора? Знаш ли их? Јављају ли се, врбују ли? Имаш ли каквих надања?

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2017, 16:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sad znam,posto se lobira naveliko :lol: ...pa se cima na sve strane...koliko zasad znam,kandidati su Sasa Lovric (Jug)...(to je onaj momak sto ga je Profa Vulin izbacio iz stranke,a sad ga Vukota vratio).Mladen Kajkut Cesma,stari clan,1990.....Hirurg Slavko Grbic Nova Varos...dr Rakovic Paprikovac,Centar 3..pominju i neke za koje nisam cuo :( ....al eto,oticicu cu veceras do stranke,cisto da vidim o cemu se radi,ko koga gura,itd....zasad nisam ni siguran ko se od ovih vec kandidovao,a ko ispipava da vidi puls clanstva)..Al ne vjerujem da cu pisat javno o tome....I maloprije sam napisao neki post,pa ga odmah pobrisao,jer mi nije zvucao afirmativno za SDS. :D ....ako volis SDS,i ako te zanimaju te stvari,javi se nekad da se upoznamo i popijemo kafu...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2017, 16:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Знам да си писао, па брисао. Прочитао. Зато сам те овако и питао. А јавићу се некад да се трзне која.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2017, 18:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Nisam ni znao da je jedan od (meni) najomrazenijih SDS "kadrova" najuren iz stranke i sad kokodace sa Stevandicem . . .
Teska srca kazem bravo SDS.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2017, 20:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Владимир je napisao:
Шлагеру, брзо ће 21. мај, ко су претенденти за чело бањалучког одбора? Знаш ли их? Јављају ли се, врбују ли? Имаш ли каквих надања?

24 maj ipak...nisam dobro razumio...gradska skupstina gdje ce se birat novi predsjednik gradskog odbora i ostali organi..,republicka 28-og maja

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2017, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Čitam ko su ovi kandidati što Schlager napisa, i dalje dominiraju ljekari, inače SDS ih ima najviše čini mi se...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2017, 10:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
I to u drugim partijama.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2017, 10:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mislio sam da su oficiri najgori soj ljudi,dok nisam vidio šta ovi doktori rade i kolika je to sujeta :lol: :lol:

Čim malo nije po njegovom,odmah proradi ta prokleta gordost,ponos,ufuranost ko sam,ja sam :(

uostalom,ko i djelimično prati političku scenu,vidite da je,bar što se moje stranke tiče,to najljigaviji soj ljudi...Učini mu sto puta i kandiduj ga,daj mu funkcije,ali 101 put nek ne bude 100% kako je on zamislio,već se predloži za neku funkciju neko drugi,ode doktor i iz stranke i pređe na drugu stranu kao da nikad nije ni bio :( :(

Da ne razbijam glavu previše,ovako na prvu....Dr Kalinić.....Dr Dunjić....Dr Maksimović....Dr Stevandić... :( :(

Možda je u drugim strankama drugačije,pogotovo ovima koje su na vlasti...jer tu i nemaju razloga da preletaju :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2017, 10:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Schlager je napisao:
Mislio sam da su oficiri najgori soj ljudi,dok nisam vidio šta ovi doktori rade i kolika je to sujeta :lol: :lol:

Čim malo nije po njegovom,odmah proradi ta prokleta gordost,ponos,ufuranost ko sam,ja sam :(

uostalom,ko i djelimično prati političku scenu,vidite da je,bar što se moje stranke tiče,to najljigaviji soj ljudi...Učini mu sto puta i kandiduj ga,daj mu funkcije,ali 101 put nek ne bude 100% kako je on zamislio,već se predloži za neku funkciju neko drugi,ode doktor i iz stranke i pređe na drugu stranu kao da nikad nije ni bio :( :(

Da ne razbijam glavu previše,ovako na prvu....Dr Kalinić.....Dr Dunjić....Dr Maksimović....Dr Stevandić... :( :(

Možda je u drugim strankama drugačije,pogotovo ovima koje su na vlasti...jer tu i nemaju razloga da preletaju :D

I nije ti bas neka reklama za stranku :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2017, 10:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Šta nije reklama,što nas doktori napuštaju? :D

Imamo mi još doktora,samo što im ja sa ove političke strane ne vjerujem ništa..čini mi se da ih većina samo sebe gleda...možda su oni dobri stručnjaci i OK za druženje,ali koga mlijeko opeče,i na jogurt duva 8)

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2017, 10:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

despot777 je napisao:
Čitam ko su ovi kandidati što Schlager napisa, i dalje dominiraju ljekari, inače SDS ih ima najviše čini mi se...

A što se tiče izbora budućeg Predsjednika Gradskog Odbora,prilično sam neupućen,ali ne baš u toj mjeri da ne bih znao da će novi Predsjednik Gradskog odbora SDS Banjaluka biti Mladen Kajkut 8)

Mislim da će oba doktora otpasti u prvom krugu,da će Saša Lovrić i Mladen Kajkut u drugi krug,i da će tu Mladen dobiti više glasova.

Citirajte me 24-og,pa da vidimo jesam li promašio čitav fudbal. 8)

prošli put sam pogodio za Vulina,ne samo da će pobjediti Davora koji je bio favorit,nego i kako će se glasanje za Vesnu,Vulina i i Davora odvijat :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]