All 2 Human je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
Kad je Draco imao nekoliko video soloa mike portnoy-a ti si mozda tek bio izasao iz g'n'r faze sa teznjom ka nekoj madjariji...
Ja necu da pricam nista za sebe, ali ako neko u ovom gradu stagnira to je Smaja, sa svojim beskonacnim tezgama koje su od njega stvorile cisto tezgaroskog bubnjara koji vec 5-6god. nije napredovao...
Inace ako si ti iz BG-a, otkud ti uopste znas Smaju, pogotovo mene?
Hahahaha. Nastavljas da se provaljujes. Zato sam ti rekao da je bolje na PP. To sto stoji BG ne znaci da zivim tamo, ali sam tamo cesto. Zivim u BL, a znamo se, napisao sam ti to vec.
O tvom poznavanju metala mogao bi film da se snimi, ali zanr komedija. Verovatno ne znas ni nabrojati sve Dream albume, niti ih imas. U svakom slucaju, ti si svirao Nirvanu po gimnaziji dok sam ja slusao DT izmedju mora ostalih bendova slicne skole.
Haha, smesno mi ovo, bas zato ne zelim ni da ti kazem ko sam.
Ti nisi napredovao od zadnjeg perioda Korbacha, osim ako napredak ne vidis kroz sviranje u Scarletu, ili sviranje u Recallu, sa jedva tri prelaza i mozda tri ritma. Znam da si dobar bubnjar, ali kako vreme prolazi, sve si gori i gori, po onome sto uzivo moze da se vidi. Naravno, postavlja se pitanje i koliko ti u stvari zelis da sviras u Recallu.
\
E stvarno ovo je provokacija - mislim da si Laki (najbolji metal bubnjar u banjaluci

), i jedini bubnjar koji ne napreduje si ti. Sjetimo se casova iz 2001-e iz Dubrovnika, ja sam bar prosao kroz 80% vjezbi i rudimenata i za razliku od tebe pored toga sto znam za pojmove tipa 5-stroke-roll, te varijacija sa paradidlovima (sto je zaista samo osnova). Mogu ih odsvirati - sto ce za tebe biti neodsanjan san, a inace da ja sviram vec 5 godina na 2 basa bar bih mogao postici nesto vise od ravnih osmina - Bobi ce te stici na 2 basa za koji mjesec. Cak i ako nisi Laki, dovoljno je da si bubnjar, a svi bubnjari ovde imaju pomenute vjezbe pa ne rade na njima, samo rijetki slucajevi, a ti nisi jedan od njih (osim ako nisi Trki, koji jedini radi od ovih 'mladjih' bubnjara).
U pravu si, nemam vise DT albume jer je bend madjarija, i kao sto neko pomenu - otimanje para od napaljenih metalaca. Madjarski vokal je stvar proslosti, a ako se vi lozite na to, onda se samo jos vise uklapate u nazadnost muzickih opredjeljenja vecine danasnjih BL muzicara.
Ja bar sviram sa dinamikom, sto je pojam za neke ne samo bubnjare, nego i muzicare ovde...
Na kraju, muzika mi nije opsesija, nego jaci hobi, a daleko da je jedini kao sto je to nekima ovde.
Uostalom, kad si vec otkrio ko sam, rado cu onda dodati i Revolt kao moj bend - a Revolt je inace (i prije nego sam ponovo poceo raditi s njima) trn u oku iskompleksiranih BL muzicara koji ne postizu nikakve rezultate, a koji ne mogu podnijeti da u isto vrijeme u BL postoji takav bend...