banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 09:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Ko ce pobediti u derbiju?
Glasanje se završava 19 Apr 2004, 16:52
Partizan 33%  33%  [ 4 ]
Crvena Zvezda 33%  33%  [ 4 ]
nereseno 25%  25%  [ 3 ]
prekid utakmice 8%  8%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 12
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2017, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
Oba su gola neregularna, ima na mondu snimak, sve se vidi.
Mozda i najpravednije, po bod. Utakmica nula, jos ovi ludaci na Areni u uvodnoj emisiji, pustali snimke sa derbija prije 15-20 godina dok se jos uvijek igrao fudbal.
Tek onda vidis na sta je ovo danas spalo.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Đurđević zahvatio loptu i glavom i levom rukom.

http://static.mondo.rs/Picture/597574/j ... 5802_b.JPG

Zato i jeste bila čudna putanja.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Једини проблем који имам са нерегуларним головима је што би 0:0 био најприкладнији могући резултат за онакво говно од утакмице.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 12:59 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
musakica je napisao:

U pravilu 12 (prekršaji i nesportska ponašanja) pravila fudbalske igre između ostalog je navedeno da će biti dosuđen direktan slobodan udarac u korist protivničke ekipe ukoliko igrač „namerno dodirne loptu rukom (osim vratara u svom kaznenom prostoru)“.
To drugim rečima znači da svako igranje rukom nije kažnjivo, već će biti kažnjeno samo ono igranje rukom koje u svojoj osnovi ima nameru. Reč namera znači: „smišljeno, s razlogom nešto uraditi“ i upravo takva formulacija ove reči nalaže sudijama da budu krajnje obazrivi prilikom sankcionisanja ovakvog prekršaja bez obzira da li se on učini unutar ili, izvan kaznenog prostora, bez obzira da li se on učini u fazi odbrane ili, pak fazi napada.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ima i ono o prirodnom i neprirodnom polozaju ima i ono da bi onda ovo trebao biti faul u napadu sto svi na zapadu sviraju ...igrac ispred djurdjevica ne moze skociti zbog ruke na ramenu... oba gola neregularna.....tacka....sta veli posteni djurdjevic ...nisam rukom majke mi

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 13:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
_зока je napisao:
musakica je napisao:

U pravilu 12 (prekršaji i nesportska ponašanja) pravila fudbalske igre između ostalog je navedeno da će biti dosuđen direktan slobodan udarac u korist protivničke ekipe ukoliko igrač „namerno dodirne loptu rukom (osim vratara u svom kaznenom prostoru)“.
To drugim rečima znači da svako igranje rukom nije kažnjivo, već će biti kažnjeno samo ono igranje rukom koje u svojoj osnovi ima nameru. Reč namera znači: „smišljeno, s razlogom nešto uraditi“ i upravo takva formulacija ove reči nalaže sudijama da budu krajnje obazrivi prilikom sankcionisanja ovakvog prekršaja bez obzira da li se on učini unutar ili, izvan kaznenog prostora, bez obzira da li se on učini u fazi odbrane ili, pak fazi napada.

I ti mislis da bi neki sudija priznao gol rukom, zato sto eto nije udario namjerno?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 13:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Ako je loptu udario glavom, a ona se odbila o ruku? Na to meni ovo liči. Kontam da bi. Realno, iz pola sata prvog poluvremena koje sam gledao neko ozbiljno oduzimanje bodova zbog bezmudosti obema ekipama bi jedino realno bilo.
Nebitno, ja sam ono gore napisao samo zbog musakice i njegovog pokušaja branjenja vašeg neregularnog gola nekim neregularnostima sa naše strane. To je radio i prije ove priče o golu rukom. Eto, nek mi jedemo govna dok god jedete i vi, to je taj kont.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 13:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sudjenje je bilo katastrofa
105 prekida za 90 minuta igre
ni F od fudbala...
Bilo je i ranije derbija koji su bili na ivici incidenta ali ovaj i jos jedan ne mogu se sjetiti koji kad je bilo 0:0 su dno dna....
nismo vidjeli dva poteza fudbalska
sve napucaj, lopta u vazduhu
guranje , a psovanju sudija (posebno Milijasev buraz na klupi Partizana da se i ne prica)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Ima i ono pravilo da se igra do linije,kad pređe zaustavlja se :-)
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Ako je loptu udario glavom, a ona se odbila o ruku? Na to meni ovo liči. Kontam da bi. Realno, iz pola sata prvog poluvremena koje sam gledao neko ozbiljno oduzimanje bodova zbog bezmudosti obema ekipama bi jedino realno bilo.
Nebitno, ja sam ono gore napisao samo zbog musakice i njegovog pokušaja branjenja vašeg neregularnog gola nekim neregularnostima sa naše strane. To je radio i prije ove priče o golu rukom. Eto, nek mi jedemo govna dok god jedete i vi, to je taj kont.

Zasto bi? Lopta ako zakaci ruku sigurno se promjeniti smjer barem malo i samim tim prevariti golmana. A ne govorim za derbi, nego uopste u tim situacijama. Naravno da ce ponistiti gol ako lopta zakaci ruku (ako vidi sudija to naravno), a derbi je bio uzasan, najgori od kad pratim, pa ne sjecam se ni jednog dobrog poteza na utakmici..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Realno, četnički derbi, 2 gola nergeularna, milion faulova, cirkus i van i unutar stadiona, ne može bolje.
Samo što više cirkusa.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 14:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
musakica je napisao:

Ako je ta fotka, to uopste nije Djurdjevic, broj 23. je "Jordan" Ostojic.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 15:47 
Administrator
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Lopta ako zakaci ruku sigurno se promjeniti smjer barem malo i samim tim prevariti golmana.

Isto tako i ako udari u busen, odbije se od drugog igrača, sudiju...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jesi ti ozbiljan ili zajebavas? Igra rukom nije dozvoljena, kad se odbije od drugog igraca jeste (osim ako se i njemu ne odbije od ruku jelte), da mi je znati kojom logikom to poredis?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 16:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 18:50 
Administrator
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Jesi ti ozbiljan ili zajebavas? Igra rukom nije dozvoljena, kad se odbije od drugog igraca jeste (osim ako se i njemu ne odbije od ruku jelte), da mi je znati kojom logikom to poredis?

Postoji nenamjerna igra rukom koja se ne sankcioniše. Nije da je loptu zahvatio rukom i gurnuo je u gol. Uostalom, oglasiće se i stručnaci slijedećih dana pa ćemo vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Postoji, ali to se nikad ne radi ako nekom rukom da gol, nevazno jel slucajno ili namjerno. Ovdje nije svirao zato sto nije vidio, a mozda i jeste pa je radila kompenzacija za Zvezdin gol.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Znači ispade dobro što ne pogledah derbi. Ovo što mogu da vidim je bruka CZ a i Partizan nije daleko. Što kaže Švabo Pinkiju fudbal je posto kurton. Da se mene pita promjenio bih način bodovanja i neka pravila pa bi mi svi skakali ko svijeće sa rukama uz tijelo a ne granali ko da basket igraju. Isto i za sisice koje onako pređu liniju sa loptom i nastave igrat, automatski karton!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2017, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Владимир je napisao:
Spoiler:
Slika

Zona Vucic, jaca zona od zone Mihajlovic

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2017, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Realno, goreg derbija se ne sjecam. Srecom, nisam navijac ova dva kluba. :D
Drugo poluvrijeme je najveci odron "najboljeg sta srpski fudbal moze da ponudi", a glavna zvijezda je ona budaletina sa pistaljkom.
Katastrofalno sudjenje, oba gola neregularna, s tim da je prvi "propust" linijskog sudije, a pogotovo onog kraj gola.
To se jednostavno moralo vidjeti, neka prica ko sta hoce.
I drugi nije trebao biti priznat, mislim da je kompenzacija za Zvezdin gol. Malo teze bilo za vidjeti i opet dolazimo do sudije kod gola. Djurdjevica kazniti zbog bezobrazluka i price o sudijama...a i sam se sluzi varanjem.

Mazic je morao suditi. I tu bi trebalo skinuti onog ko delegira sudije. Stavi najboljeg i priznatog da sudi derbi. Da barem sudjenje lici na nesto, posto je sve ostalo vezano za derbi najveci moguci primitivizam u sportu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]