panda prestani sa tim kratkim postovima !
ozbiljno, zašto moderator ne izbriše ove debilne poruke!
svaki tvoj post je jedna rečenica ... mislim, offtopic i šta već ... ako ti je on obećao freewin, podsjeti ga privatnom porukom, ne mora cijeli svijet da zna ... samo zatrpavaš temu

normalno, ostajemo prijatelji
PLANIRANA MJESTA ZA TURNIR SU POPUNJENA
Dakle, šesnaest igrača se prijavilo što usmeno što preko drugova što preko emaila. To je važno da znate da će biti ljudi. However, pošto je vjerovatnoća da će neko zaista doći 50%, primamo prijave !!! I da, oni koji su se prvi prijavili
nisu u nikakvoj prednosti u odnosu na one koji se tek sad prijave
već su u prednosti oni koji prvi uplate 10 KM.
PLAN TURNIRA
Razradio sam tri sistema po kojem možemo da odigramo turnir.
1) na fazon kola (ligaški) - kvalifikacije - grupe - finalna grupa po principu svako sa svakim iz grupe, na 2 dobijene
2) jednostavan turnir sa losser grupom - omogućava svakom ko je ispao iz turnira (onog klasičnog) da se probojem kroz luzer grupu dokopa
drugog mjesta - dakle, onaj ko je prvi nesmije da napravi grešku - logično
3)kvalifikacije po grupama pa onda turnir sa najboljima uz malo mixsanja :I
O ovome ćemo se dogovoriti na turniru.
Ja predlažem da igramo po prvom metodu i to :
- sve igrače ćemo podijeliti u 4 reda gdje ćemo kao kriterijum koristiti battlenet level , tako npr,
prvi red igrača činimo Ziri, Sepi, Bootdog i ja
drugi : budo(debilolo), jubash, pangla, blackhand
treći: miroslav, piroman, lucifer, thug
četvrti: ostali - trna, legolas, shnja (ko je ovaj lik?) i maiden (oh, djevac

)
I onda pomoću papirića ili programa na računaru napravimo slučajne grupe u kojima se nalazi po jedan igrač iz svakog ranga - reda.
Na ovaj način ćemo osigurati da recimo, ziri ne ispadne u prvom krugu od mene i sepija iako čovjek zaslužuje treće mjesto
Dalje, mislim da su nagrade loša stvar, jer većina igrača dolazi na turnir radi igranja i zeze i rijetko ko se nada da će nešto osvojiti pored pro igrača (vladoica dolazi na turnir!!!), tako da nagrada najvjerovatnije neće biti ...
Dakle, vi koji mislite da igrate, prijavite se po opisanoj proceduri bilo u swordu pismeno, emailom ili sms-om ako znate moj broj.
JOŠJEDNOM ko da pare, taj je 'upo' ! dakle, nemojte da čekate sa plaćanjem da ne ispadnete u rezerve
e da, o rezervama... planiram da na turnir pozovemo još 4 igrača kao rezerve, pa ako neko ne može da dođe, da ga zamijene da se vrijednost turnira ne smanji
Igrač koji igra kao zamijena plaća pola cijene
tako da vam se isplati doći gledati dobre partije i usput ako imate sreće za samo 3KM učestvovati na turniru!
Igraču koji je zamijenjen vraća se 7 KM
POZDRAV !!!
Pošto se škola završava kasno, turnir je
U NEDELJU 12. JUNA 2005 GODINE