banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 20:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 306 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Leg0las je napisao:
Ajd squall vidicu ja da ti prebacim bar jedan orig. CD key pa da igras na battle.net-u ko covjek. Trenutno nagovaram buraza iz Svedske da mi posalje par originala, pa ako ih bude vise od jednog jedan je tvoj. :D

Ako mi prebacis ,zahvalan sam ti do kraja zivota :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 10:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2002, 18:50
Imal jos tih orginal CD key-eva??? :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 14:51 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
ThuG je napisao:
che sad si me malo zbunio!!!!!! Kolika ce biti uplata???? :-?

za vrijeme koje ćemo provesti tamo, potrebno je da izdvojimo 6 KM (1km/h).

uplata će biti 10KM - bez pića, hrane i ostaloh shita, od toga 6 KM ide za igraonicu, a 4 KM ide za kupovinu nagrada. Iako nikad nisam razmishljao o ovome, mogli bi smo da za tih 4*16=64 KM kupimo fine nagrade za prva tri mjesta. Ili ste radije da se za te pare kupi sokić, hrana? Ili da vam vratimo kad dođete na turnir?

Aj samo to da riješimo, uglavnom, zbog mnogih primjedbi, upad je spušten na 10 KM definitvno.

U vezi plaćanja - kako to da obavimo?
- oni koji su u Banjoj Luci, neka me kontaktiraju na email freecraft@gmail.com pa da se "primopredaja" novca izvrši u igraonici swordfish gdje će turnir i biti
- oni koji su iz Doboja, neka se obrate svom jaranu Miroslavu i njemu "prebače" 10 KM
- oni koji su iz Dervente, neka prvo sami skupe pare, pa onda ili neka pošalju preko nekog, ili neka pošalju poštom na moju kućnu adresu, opet kažem, dogovorimo se preko emaila

bilo bi fenomenalno da skupimo pare bar do 25. maja
što znači da biste u organizovanje skupljanja para trebali početi što prije jer vrijeme brzo prolazi, tu je škola koja pravi probleme na kraju godine etc,etc,etc ... dakle, na pos'o!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 17:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 11:43
2_good_2_b_true je napisao:
Imal jos tih orginal CD key-eva??? :D :D :D

Pa naravno samo sve ima svoju cijenu, a squall je moj dobar drug tako da ce on mozda dobiti besplatno, a vi ostali imate PM pa cemo se dogovoriti :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
naravno 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 18:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
evo i ja cu igrati na turniru, iako nisam neki igrac :D al vazno je ucestvovati...

poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 18:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Mar 2005, 19:22
r00t je napisao:
evo i ja cu igrati na turniru, iako nisam neki igrac :D al vazno je ucestvovati...

to je takmicarski duh :D :D :D :D
sto vise to bolje :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 10:16 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2004, 18:57
pa evo prijavljujem se i ja :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 12:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 27 Mar 2005, 19:22
maideen je napisao:
pa evo prijavljujem se i ja :D

reko si da ces mi dati free win... :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 21:21 
Urednik
Urednik

panda prestani sa tim kratkim postovima !
ozbiljno, zašto moderator ne izbriše ove debilne poruke!

svaki tvoj post je jedna rečenica ... mislim, offtopic i šta već ... ako ti je on obećao freewin, podsjeti ga privatnom porukom, ne mora cijeli svijet da zna ... samo zatrpavaš temu ;) normalno, ostajemo prijatelji :D

PLANIRANA MJESTA ZA TURNIR SU POPUNJENA
Dakle, šesnaest igrača se prijavilo što usmeno što preko drugova što preko emaila. To je važno da znate da će biti ljudi. However, pošto je vjerovatnoća da će neko zaista doći 50%, primamo prijave !!! I da, oni koji su se prvi prijavili nisu u nikakvoj prednosti u odnosu na one koji se tek sad prijave već su u prednosti oni koji prvi uplate 10 KM.

PLAN TURNIRA
Razradio sam tri sistema po kojem možemo da odigramo turnir.
1) na fazon kola (ligaški) - kvalifikacije - grupe - finalna grupa po principu svako sa svakim iz grupe, na 2 dobijene
2) jednostavan turnir sa losser grupom - omogućava svakom ko je ispao iz turnira (onog klasičnog) da se probojem kroz luzer grupu dokopa drugog mjesta - dakle, onaj ko je prvi nesmije da napravi grešku - logično :)
3)kvalifikacije po grupama pa onda turnir sa najboljima uz malo mixsanja :I

O ovome ćemo se dogovoriti na turniru.
Ja predlažem da igramo po prvom metodu i to :
- sve igrače ćemo podijeliti u 4 reda gdje ćemo kao kriterijum koristiti battlenet level , tako npr,
prvi red igrača činimo Ziri, Sepi, Bootdog i ja
drugi : budo(debilolo), jubash, pangla, blackhand
treći: miroslav, piroman, lucifer, thug
četvrti: ostali - trna, legolas, shnja (ko je ovaj lik?) i maiden (oh, djevac :D )

I onda pomoću papirića ili programa na računaru napravimo slučajne grupe u kojima se nalazi po jedan igrač iz svakog ranga - reda.

Na ovaj način ćemo osigurati da recimo, ziri ne ispadne u prvom krugu od mene i sepija iako čovjek zaslužuje treće mjesto ;)

Dalje, mislim da su nagrade loša stvar, jer većina igrača dolazi na turnir radi igranja i zeze i rijetko ko se nada da će nešto osvojiti pored pro igrača (vladoica dolazi na turnir!!!), tako da nagrada najvjerovatnije neće biti ...

Dakle, vi koji mislite da igrate, prijavite se po opisanoj proceduri bilo u swordu pismeno, emailom ili sms-om ako znate moj broj.

JOŠJEDNOM ko da pare, taj je 'upo' ! dakle, nemojte da čekate sa plaćanjem da ne ispadnete u rezerve

e da, o rezervama... planiram da na turnir pozovemo još 4 igrača kao rezerve, pa ako neko ne može da dođe, da ga zamijene da se vrijednost turnira ne smanji :)

Igrač koji igra kao zamijena plaća pola cijene
tako da vam se isplati doći gledati dobre partije i usput ako imate sreće za samo 3KM učestvovati na turniru!
Igraču koji je zamijenjen vraća se 7 KM :)

POZDRAV !!!

Pošto se škola završava kasno, turnir je

U NEDELJU 12. JUNA 2005 GODINE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 21:49 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

jesam li ja uracunat u tih 16 ili da pocnem razbijati po kuci ?
:evil: :evil: :evil: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 22:19 
Urednik
Urednik

Jesi čudan. Pročitaj cijeli post pa onda uradi 100 sklekova ... Sve sam fino napisao ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 22:28 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

ako budemo gledali po lvl-u ja sam 22 da znas :) pando care avat rulz ,.....djevac hahahahaahhaaa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Maj 2005, 23:45 
Urednik
Urednik

Svi ste vi dole u 3. i 4. grupi tu negdje.

Ali blackhand ima prednost jer je dobar igrac iako mozda nema dobar acc, boki je noob tako da te mozda zamijenimo sa njim, ali to josh nije vazno jer josh uvijek ne znamo sigurno ko ce igrati.

Uplate primam do 29. maja
Prvih 13 (+ziri, ja i miroslav) koji uplate 10 km upadaju u turnir. Oni koji se kasnije jave, pare ne uzimam vech ih samo pozivam kao rezerve. Pravilo o 3 KM josh uvijek vazi. Cisto da smanjimo i troshak onom ko nece doci a i da osiguramo da se turnir nece raspasti! Dvije muve jednim udarcem! Ojhaaa Mala! :) Laku noc , aaagah ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 15:40 
Urednik
Urednik

Primio sam nekoliko neukusnih uvreda od nekih igrača na gore napisanu tabelu ...

Iako sam fino napisao da je to samo primjer - dakle bez nekog detaljnog sortiranja opet su se požalili neki likovi, među njima i ovaj maiden ...

Kao prvo, svi znamo ko je ovdje noob a ko nešto zna. Leveli su sa različitih servera, Bootdog je 30+x lvl na Azerothu, Maiden je 20 na lorderanu možda ko će ga znati, boli me qrac, jer ko što rekoh, ovo nije finalna, ma ni preliminarna tabela, i odakle vam ideja da sam ja išta preračunao, osakatio nekoga ili šta već ... Zerocool mi se odmah javio i počeo je da mi lupa neke nebuloze, zatim je rekao da blackhand neće da igra!? Koji vam je qrac, pa još ni ne znam ko će igrati, tek onda mogu da napravim pravu tabelu.

A šta više i ova koju sam napisao (za igrače koji su se trenutno prijavili - napominjem, tabela je ipak pisana na brzaka) , nije toliko loša - jedino, mogli bismo da zamjenimo blackhanda i bootdoga, jer blackhand ima odličan score 31. lvl na Evropi stim da mu je level decay-ovo u zadnje vrijeme (dakle bio je viši). Ok, ko kaže da to nije tačno!? Pa i biće tako, ali ne razumijem zašto se i on i ziri debil bune ... Pa ja i ne znam nikog od vas ko koji level ima, znam da sepi ne igra za ladder baš toliko, a opet može sve da nas uzme, znam da bootdog ima high level i znam da ziri ima skoro pa 39. level. I to je sve :)

Hah, debilčine jedne, pa to je samo onako nabacano, primjer ko što rekoh ... Koji ste vi debili, bože, kao da je toliko važno da to bude 100% precizno. Poslije turnira će se pokazati ko zaslužuje koje mjesto. A konačna tabela će biti kvalitetna i ozbiljna ...

Do tad, ziri FU, blackhand - ne znam, ali i ti si me iznervirao ... Predrasude, predrasude ...

IRC:
zerocool: pa napisi sledeci put nesto sto ima imalo logike
...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 16:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Kako to da vladoica dolazi na tur gdje nema nagrade ;) ?
]e mene mozete racunati kao rezervu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Ja znam da nishta ne znam!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 18:30 
Urednik
Urednik

Bleki, naći ćemo se u školi, sve je uredu, igraš i nema tu šta. Samo spremi 10 KM! I nemoj da mi praviš probleme o_O :)

Verty, pa ako hoćeš prijavi se, ranije sam opisao i kako.

Vladoica ne dolazi, to je samo jedan marketinški trik ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 18:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2005, 20:13
che na nas trojicu iz DERVENTE rachunaj!!!!!!!! Samo je roblem kako cemo za pare?? Ajd ostavi svoju adresu, a mozda neko od nas dodje do BL i ostavi ti pare!!!!!!! OSTAVI ADRESUUU!!!!!! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
haha jesi tele cege ali bas :) a ako ces raditi te "sesire" barem uradi kako treba.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 306 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]