banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 109  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2017, 17:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Ko gleda Skupštinu uživo....mlada nada SNSDa nastupa

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 17:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Talic je najaktivniji gradski odbornik, jedan od najboljih, ulozio je za protekli mandat preko 2000 amandmana i cini mi se da je samo jedan prihvacen...
Shvatio momak da djelujuci u opoziciji ne mozes nista postici za ljude, jednostavno pricas osam godina i nista ne vrijedi...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 17:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Провучено је у том тексту и како паре које су уложили Станивуковићи нису једини разлог гурања малог вундеркинда, него доста помаже и родбинска веза са неким високопозиционираним СНСД-овцем. Мислим да се то уклапа у неку ширу слику у којој би ПДП могао у коалицију са СНСД-ом 2018.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 17:55 
Bič božji
Bič božji

Владимир je napisao:
Провучено је у том тексту и како паре које су уложили Станивуковићи нису једини разлог гурања малог вундеркинда, него доста помаже и родбинска веза са неким високопозиционираним СНСД-овцем. Мислим да се то уклапа у неку ширу слику у којој би ПДП могао у коалицију са СНСД-ом 2018.

Nikola Vukelic, to su rodbinske veze...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 17:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nadam se da je Forum bar u toj mjeri sazrio da ne slusa nicija "objasnjenjenja" zasto je promjenio stranku...da ne razmislja da li je u pravu ili ne...da ga jednostavnim manevrom u mozgu svrsta u kategoriju GOVNO......nebitno,zvao se on Zoran Talic...Stevandic....Banjac.....Schlager....ili kako vec....znaci,nikad ne citati to....niti razmisljati...samo svrstati u pomenutu kategoriju.....

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Nikola Vukelic, to su rodbinske veze...
Тако је.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 18:04 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
nadam se da je Forum bar u toj mjeri sazrio da ne slusa nicija "objasnjenjenja" zasto je promjenio stranku...da ne razmislja da li je u pravu ili ne...da ga jednostavnim manevrom u mozgu svrsta u kategoriju GOVNO......nebitno,zvao se on Zoran Talic...Stevandic....Banjac.....Schlager....ili kako vec....znaci,nikad ne citati to....niti razmisljati...samo svrstati u pomenutu kategoriju.....

Jos neznamo dali ce promijeniti stranku ili ce osnovati svoju ali on je jedan od rijetko sposobnih mladih ljudi...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Како способан? Је ли ради још нешто или је професионални политичар?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 18:11 
Bič božji
Bič božji

Radi, ima privatnu firmu, a napustio je radno mjesto u PIU...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 18:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dok ne promjeni stranku,necu ga ni ja svrstavati u pomenutu kategoriju....tad obavezno prestanem citati objasnjenja,razmisljati da li je u pravu ili ne....kad neko predje u vlast srceparajucom pricom,mnogo mi je jednostavnije da da ga jednostavno " svrstam"....razlog....pa zato sto obrnutih slucajeva NEMA!!!!!....da neko iz Vlasti prelazi u opoziciju

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Radi, ima privatnu firmu, a napustio je radno mjesto u PIU...

То поштујем. Пун ми курац ових што дана једног нису ништа радили, осим што су политичари.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 18:20 
Bič božji
Bič božji

Inace taj mali Drasko je na nekoliko nacina povezan sa politickim vrhom PDP...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Schlager je napisao:

Чекај може пријећи код нас

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 18:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 21:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Jedino ako je pusio bas neke lose droge :lol:

Najbolje da ostaje u pokojnom PDPu koji na njegovu poziciju hoce da stavi Stanivukovica
Jebo ti nasu opoziciju kad je to postala prcija za muzenje i uhljebljavanje sire i uze familije i njima srodnih poslusnika
Sviranje kurcu, klasicno

Tesko da ce osnovati stranku .. nema on te pare, a ni dovoljan broj ljudi
Doduse, sumnjam i da ce u SNSD (makar to zvuci kao najlogicnije)

Slagzi, klasika, emotivno i ostrasceno kad su politicke partije u pitanju
Ljudi citav zivot ne ostaju vezani za djecu i porodicu .. a da ostaju vjerni politickoj partiji (koja, pri tom, vise nista ne radi kako treba - da, ovom prilikom mislim i na SDS)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2017, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Schlager je napisao:
dok ne promjeni stranku,necu ga ni ja svrstavati u pomenutu kategoriju....tad obavezno prestanem citati objasnjenja,razmisljati da li je u pravu ili ne....kad neko predje u vlast srceparajucom pricom,mnogo mi je jednostavnije da da ga jednostavno " svrstam"....razlog....pa zato sto obrnutih slucajeva NEMA!!!!!....da neko iz Vlasti prelazi u opoziciju

А Шукало? :)

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2017, 14:18 
Bič božji
Bič božji

Stvar koju sam pokusao da pojednostavim, momak vec treci mandat zulja odbornicku klupu na mjestu opozicije, ulozio je preko 2000 amandmana i usvojen je samo jedan, da je bio u poziciji, usvojeno bi bilo bar 50% posto njegovih ideja i gradjani bi imali neku korist, ovako ljudi ga tapsu po ramenu i kazu dobar si momak i nek si im rekao, a niko od toga realno nema koristi... Lideri PDP ga pokusavaju marginalizovati.
Schlager, eto tebe su smijenili sa mjesta predsjednika ili cega vec nekog rejonskog odbora, nemoj mi samo reci da ti to nije zasmetalo iako realno nisi mogao uticati na rezultate izbora...
Naravno ti nisi mlada politicka nada :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2017, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nada (ni)je mlada.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2017, 14:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
RBA je napisao......... Schlager, eto tebe su smijenili sa mjesta predsjednika ili cega vec nekog rejonskog odbora, nemoj mi samo reci da ti to nije zasmetalo iako realno nisi mogao uticati na rezultate izbora...
Naravno ti nisi mlada politicka nada :lol:

Naravno da mi je zasmetalo...ajd ti Mjesni,Područni,Rejonski...nebitno...najviše mi je zasmetalo što sam smjenjen iz Resornog Odbora za Sport,na nivou Republike....otprilike da ti dočaram,to je neko tijelo,tipa Vlade u sjenci,gdje je bilo nas desetak i gdje bi nas se koliko toliko pitalo o Sportu kad dođemo na Vlast...ako dođemo :D ...Ono,naravno,ne bi naša bila odlučujuća,al bi se bar saslušala tamo gdje se odlučuje 8)

I još naravnije,naravno da mi nije palo na pamet da se nešto ljutim na Stranku zbog toga,i da prijetim napuštanjem "jer nisam zaslužio takav tretman,i ustvari zaslužujem mnogo više" :D

Nadam se da sam dočarao stav...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2017, 14:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Које су вам мудре главе сада засјеле по тим одборима? Зна ли се то?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 109  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]