banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 21:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: ZAO MI JE ZAO . . .
PostPoslato: 30 Apr 2005, 21:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Jun 2004, 15:01
zbog odredjenih likova i njihovih strahova otkazan je mass odlazak u sarajevo samim tim je i otkazan turnir u sf sada 7. (subota)

jeb ga pokusali smo da organizujemo nesto ali izgleda je to ostalo samo na pokusaju mozda iduci put bude malo vise srece

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 00:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2002, 13:32
Ja mislim da nema potrebe za tim! Kako mozes odma odustati ako se neki likovi svadjaju i prepiru neovisno u turniru! Umjesto da ulozis dodatne napore i pokusas odrzati tur ti se isfuravas na likove bezveze! Pusti ih nek rade sta hoce, a mi koji hocemo da idemo zajedno u SA moramo se potruditi da to odradimo sto je moguce najbolje Lakse je sad dati 10km pa za mjesec opet 10 za put i svima super! Ako na turniru bude 3 ekipe , pa sta nek bude! Zavrsice se za 2-3h tur i super, prikupice se 150km(ne racunam koliko ce brane uzeti sebi) A ako dodje josh ekipa, josh bolje! Tako Sale, mislim da nisi upravu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 00:38 
Početnik
Početnik

ma isfurao sam se danas kka nece ici sa nama ice oni sami, kak imaju mozda besplatno sto je sasvim ok ali i ako nebudu isli sa tim covom onda ce ici busom standardnim tako da oni neidu sa nama

nije problem tur ali malo ekipa se prijavilo jbg a usput brane nebi uzeo sebi para nista

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 08:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2003, 19:57
saLe mi cemo imati najvjrovatnije besplatan put ... ali nisam ti rekao da necemo doci na tur ... znaci bicemo na turu i ako budemo isli besplatno necu uzeti te pare ... neka onda ide jos jedna ekipa znaci 4+kka ... a ako nebudemo imali besplatan put icemo svama u busu ... samo onda ce ici 4 ekipe ... zato nevidim rezlog zasto se ovaj tur nebi odrzo ... i zasto nebi bilo bar 8 ekipa.

c.team
kka
mobilni :P
zderina ekipa
sedmice :D
tac - ak nedodju duboko su me razocarali
nbk
reflex
i sve ostale ekipe ... ja nevidim rezloga zasto se bar ove ekipe nebi nacrtale 7maja na tur u swordu ... jer postoji mogucnost da pored kka idu jos 4 ekipe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 12:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2004, 23:58
Nemoj kakiti sale :) !! Makar bile 3 ekipe nek se igra !! A mi cemo ici u svakom slucaju u Sarajevo !! Pa bolje da se lakse ide !! Nego da se jedva krpamo ko u Bijeljini ! Po meni jedan turnir nije dovoljan ja bih volio da ih bude svakih 15 dana !! (PREDLOG) :)

Rolling off the stage
Cause only one thing
Really sets me free
Heavy Metal
Loud as it can be !!!

Vrh

Tema posta: :)
PostPoslato: 01 Maj 2005, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
Ja mislim da bi ove ekipe koje je kekec nabrojao sve trebale doci, eto ja obecavam ako bude turnira da cu dovesti "sedmice", bilo u staroj postavi ili u nekoj novoj koju namjeravam napraviti, je ova stara ne funkcionise, 2 igraca su izgubila interes... Nadam se da ce nova ekipa biti aktivnija od dosadasnje... Ajd sale, nemoj odustajat zbog par malo zaostalih ljudi, i onog prepucavanja ko je bio kakav igrac... A nemozes ni kriviti kake ako budi isli drugim busom, ako im bude besplatno... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2005, 13:32 
Početnik
Početnik

nista nisam rekao ako budu isli besplatno to je ok bolje je tako ko ce mi kupovati tamo sokove ( kekec locco i gohan a mozda i elit koji plati :P)
sala a sad ozbiljno bmk ako neko nedodje meni je bosta i 1 ekipa samo nek se kuva :P eto nek bude tur u sub 7 pa ko dodje dodje a ja cu sa branom vidjeti za igraonu mislim da nece biti problema

p.s. bmk = boli me k....

eto pa sad cemo vidjeti ko ce doci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2005, 10:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2003, 19:57
pa jesi juce dobio sok :P ... znaci u sar nemoj trazit sok ... vec neki ovako ... malo ... ma nesto za pojest al tak nest :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Maj 2005, 17:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2004, 14:27
Sto vise ekipa bude islo u sarajevo to bolje...........

:lol: 8) :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]