banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 20:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 24 Jan 2017, 21:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2011, 19:39
veljo1981 je napisao:
Ne slazem se, jer masu drugih prodavaca salje artikle iz Kine i normalnom roku, znaci samo izbijamo one sto salju u nenormalnom. Nek prepisu foru kako kod jednih stize istom postom za 20 dana a kod njih za 80

Ja kada šaljem unutar BiH, preporučenom poštom, u 99% slučajeva stvari stignu za dva dana.

Kada bih ja kupio artikal od tebe i kada bi mi ti poslao preporučenom poštom, znači ja bih ti trebao ostaviti negativan dojam ako taj isti artikal stigne npr. četvrti dan i pored toga što si se ti ogradio isto kao i kinez?

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 21:17 
Kako rekoh, nekom lakse metar u dupe nego cm u glavu...ne moze covjek utuviti u glavu da taj sto salje nema apsolutno nikakve veze sa postom...ograniceno i jebajiga...nista novo za nase podneblje...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Da ako sam ti rekao stize za dva dana ali ja to ne govorim zato sto postoji mogucnost da ne stigne. Samo sto je razlika mene i tebe da ces ti reci stize za dva dana a ja kazem ne znam kad ce stici takva je drzava

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 21:18 
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 21:51 
Pripravnik
Pripravnik

veljo1981 je napisao:
Da ako sam ti rekao stize za dva dana ali ja to ne govorim zato sto postoji mogucnost da ne stigne. Samo sto je razlika mene i tebe da ces ti reci stize za dva dana a ja kazem ne znam kad ce stici takva je drzava

Jel ti u grah prebranac gledaš kada znaš šta ja govorim kada šaljem stvari?

Ako gledaš onda možeš pogledati i da li će ti pošiljka stići za 20 ili za 80 dana jer na Aliexpress-u ne odredjuje kinez koji šalje stvari koliki je delivery time kao ni extended delivery time a isto tako ti sigurno ne kaže ni da će stići za 20 dana.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pretpostavljam kad tako lupas da lupas i kad ce stici posiljka koju posaljes
Ako jednom kinezu pise 25-45 dana i nikad nije bilo da ne stigne u 30 dana a saradjujemo mozda i 5 godina a kod drugog isto 25-45 pa stigne za 80 dana onda je red da moj drug kinez koji na neku foru dostavlja uredno ima bolji feedback od onog sto kasni
Tu nema kompromisa, samo matematika a moja matematika kaze ovako, al eto, mozda sam ja nenormalan za razliku od vas normalnih koji smatrate da treba isti feedback onom koji je redovan i onom sto kasni

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Treba isti feedback jer ljudi nisu krivi sto posiljke za BiH zaglave na pola puta po nekoliko mjeseci.
A ti si debil sa kojim se ne vrijedi raspravljati. Ja sam to davno zakljucio, a sad je valjda jos poneko.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Ja mislim da bi on trebao i samarati ove domace prodavce, kad vec ne moze ove iz Kine zbog daljine.
Jbt zivot lik opaljuje negativne dojmove, zato sto je u citavoj zemlji jebeni snijeg zarokao i ljudi rade koliko mogu i koliko im uslovi dozvoljavaju.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
darko13 je napisao:
Ne mogu da se nacudim ovom liku koji je ostavio negativan feedback jer je posiljka kasnila. Zbog takvih ce nas i staviti na crnu listu. Gospodin neka ubuduce placa DHL Express pa ce dobiti sve za 3 dana, ali ce zbog toga i papreno platiti. Nije bez razloga posta FREE, jer je nepouzdana i to si trebao znati pri narucivanju.

Narucio sam nesto iz Spanije prvi put do sada, koliko im obicno treba do nas ? Kao iz engleske, sedmica-dvije ili vise ?

Meni je stiglo brzo, slično kao iz UK.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka

blaf77 je napisao:
Treba isti feedback jer ljudi nisu krivi sto posiljke za BiH zaglave na pola puta po nekoliko mjeseci.
A ti si debil sa kojim se ne vrijedi raspravljati. Ja sam to davno zakljucio, a sad je valjda jos poneko.

Ti si glup pa ne mozes argumentovati svoje onda potezes ovakve izjave, na tvoju srecu internet je bezbolan

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pfc88 je napisao:
Ja mislim da bi on trebao i samarati ove domace prodavce, kad vec ne moze ove iz Kine zbog daljine.
Jbt zivot lik opaljuje negativne dojmove, zato sto je u citavoj zemlji jebeni snijeg zarokao i ljudi rade koliko mogu i koliko im uslovi dozvoljavaju.

Daj malo procitaj kolega, objasni kako je Euroexpress dostavio a A2B nije
4 dana drzim mob u ruci da ne bi slucajno propustio kad me budu zvali pa da slucajno ne odnesu na kucnu adresu
To mora da se kazni, dam ja negativan, da jos neko i prodavac ce promijeniti postu i to je ok

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ti si najpametniji na svakoj temi, strucnjak za windows, android, automobile, za sve zivo, i nista ti ne govori to sto toliko ljudi tvrdi suprotno.
Ja sam samo dovoljno pametan da shvatim da s debilom poput tebe nema rasprave.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka

Nije valjda da te ugrozavam?

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:34 
Pripravnik
Pripravnik

veljo1981 je napisao:
Pretpostavljam kad tako lupas da lupas i kad ce stici posiljka koju posaljes
Ako jednom kinezu pise 25-45 dana i nikad nije bilo da ne stigne u 30 dana a saradjujemo mozda i 5 godina a kod drugog isto 25-45 pa stigne za 80 dana onda je red da moj drug kinez koji na neku foru dostavlja uredno ima bolji feedback od onog sto kasni
Tu nema kompromisa, samo matematika a moja matematika kaze ovako, al eto, mozda sam ja nenormalan za razliku od vas normalnih koji smatrate da treba isti feedback onom koji je redovan i onom sto kasni

Ako jedan kinez pošalje stvar istom poštom, isti dan kao i drugi kinez i obojica ti dostave broj za praćenje, zašto je drugi kinez neodgovorniji ako njegova pošiljka kasni za razliku od pošiljke prvog kineza? Jel čovjek treba sjesti u avion i lično ti uručiti pošiljku da bi sebi osigurao pozitivan feedback?

Iz tvojih postova isijava čista pamet za razliku od mojih gluposti tako da ne moraš ni odgovoriti na ovih par pitanja, dosta si me prosvijetlio.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka

Ama covjek ja tebe sve razumijem, i ne kazem ti lupaj negativne feedbacke al ti mene ne razumijes, meni treba kinez koji moze dostaviti u roku u kojem mi treba artikal. Ako sam ja planirao neki posao za mjesec dana jer obicno tako dogovaram kad me zavali 2 i po mjeseca ja sam tu u gubitku. Mene ne zanima kako jedan kinez dostavi a drugi ne dostavi, mozda je prvom tetka direktor poste pa njegove posiljke gura prve a ovog drugog stopa, zao mi je drugog ali zalije mi je mene. Kad bi svi lupali negativne feedbacke i recenzije bilo bi lakse raditi. I moj feedback je maksimalno kulturan, prodavac ok, cijdna ok, artikal ok, dostava katastrofa, izvinjavam se ali moram ostaviti nrgativan feedback, hvala na razumjevanju. S moje strane maksimalno fer

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:41 
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik

Samo se nadam i da će tvoji kupci biti sa tobom maksimalno fer i odnositi se prema tebi isto kao i ti prema prodavačima. Srećno sa poslovanjem. Živio...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka

Jbg, na njihovu zalost moraju biti maksimalno fer a i moja poslovna strategija je biti bahat i bezobrazan tako te ljudi vise cijene, bolje placaju i ne dosadjuju, provjereno 100% :)
Ajd da ne skrecemo vise, niko nikog nije ubjedio u nista, lijepo smo raspravili i branili ono sto mislimo
Neka admini odluce jel za brisati ovo iz teme jer je otislo bez veze siroko

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Zasluzujes definitivno jednu cjepanicu ili ciglu umjesto telefona :D

Jel posiljka bila iz istog grada, postoji li mogucnost da je nekome kombi ostao u kvaru, pukla guma, sletio sa puta?

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2017, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka

Iz Sarajeva obe, ovo sto je kasnilo ja narucio nesto iz sex shopa za jednu jaranicu, grcevi me uhvatili drzeci mob 4 dana druze, ako se ne javim a na poslu sam on odnese kuci a sta ako zena otvori. Ti si mlad pa ne shvatas ozbiljnost situacije

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]