banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 18 Jan 2017, 06:44 
fulas poentu...oni da mogu stavili bi vjerovatno i druge opcije, a ovako ce zbog takvih kao ti vjerovatno samo izbrisati free shipping za bosnu i to je to...nece htjeti da imaju posla sa budalama...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Ne fulam, nego ti ubjedjujes mene da se moj paket treba cimati okolo 2 mjeseca s nekim futrolama za mob koje idu u BIH iz razloga sto je samo dostupno free shipping i dhl i treba da budem sretan sto gradjani BIH dobiju futrolu za dz a sto sam ja tu donji to da ne uzimam kinezu za zlo

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 09:55 
Nije ti palo na pamet da mozda, ali samo mozda postoji neki visi razlog zasto nemaju svi tu opciju?

Naravno da ne, samo rukni negativan fidbek i boli te kita...sigurno je prodavac kriv sto tvoj paket putuje dva mjeseca, nije ni slucajno palo na pamet da je do poste...steta sto se osobe koje narucuju ne mogu ocjenjivati, ne bi ti niko vise iz kine poslao ni gumicu za brisanje...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
veljo1981 je napisao:
Juliette je napisao:
Pa nije Kinez kriv što je kasnilo. Zbog ovakvih BiH ide na crnu listu i sve manje sellera uopšte pristaje da šalje u BiH.
Po meni, ako je seller odmah poslao artikal, nema se njemu šta ostavljati negativan feedback.

Ko je kriv, jesam li ja?
Nek tuzi postu, sta ja imam s tim, kad se nepostuje rok placaju se penali u svemu sto ne bi i u ovom slucaju, ja sam izgubio zbog njihovog kasnjenja
Bas treba sto vise ostavljati negativnih dojmova, neka ne salju ti koji ne mogu rijesiti dostavu i nek dostavljaju oni koji to mogu rijesiti u normalnom roku
Sad, po tebi, uh, moram se smijati, sto je tebi vjerovatno svejedno kad ce ti stici neka krpa ili sto ti se ne isplati platiti postarinu na nju sta bih ja, meni najvise igra ulogu brzina dostave
Ono, izvini, mozda nisam u pravu ali tako mi djelujes, eto izvini jos jednom ako sam pogrijesio

Ti moraš riješiti u svojoj glavi da naručuješ iz Kine koja je hiljade kilometara daleko, i moraš se pomiriti s tim da je dostava takva kakva je i da je spora. Moram se nasmijati, ali stvarno si kreten. Veze ti nemaš s vezom.
Nigdje ti nijedan seller neće reći da će doći u tačno nekom roku. Svugdje u opisu artikla piše da postoji mogućnost kašnjenja.
Vjerujem da kad ostaviš negativan feedback, seller ti ponudi refund da ga promijeniš u pozitivan, što prihvatiš - klasični balkanski mentalitet - i jare i pare. Zato i jesmo tu gdje jesmo i ne možemo dalje. :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
@milan
Upravo iz tog razloga negativan feedback, ne moze onaj ko radi postom koja dodje nakon 2.5 mjeseca imati isti feedback kao onaj koji radi postom koja dostavlja za 15 dana, nije u redu i to treba kupci da znaju
@julija
Mozda za neke krpe od evro-dca hoce dati refund da se povuce feedback ali za ovo nece, probaj jednom kupiti nesto skuplje pa vidi jel moze tako

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

veljo1981 je napisao:
@milan
Upravo iz tog razloga negativan feedback, ne moze onaj ko radi postom koja dodje nakon 2.5 mjeseca imati isti feedback kao onaj koji radi postom koja dostavlja za 15 dana, nije u redu i to treba kupci da znaju
@julija
Mozda za neke krpe od evro-dca hoce dati refund da se povuce feedback ali za ovo nece, probaj jednom kupiti nesto skuplje pa vidi jel moze tako

:roll: :roll: :roll:
to što sam žensko ne znači da kupujem samo nebitne krpe i da ne kupujem ništa bitno i skupo.
ti ne razumiješ, kad naručiš iz kine, treba da budeš spreman na mogućnost dugog čekanja, i pristaješ na to. kupi tu istu stvar od preprodavača, plati 50KM više i mirna bosna. :wink: zato i jeste jeftino iz kine zato što se dugo čeka.
uostalom, kinezi nude više opcija slanja. biraj idući put HK poštu, doplati 10-15$ za shipping, pa će da ti stigne za 10 dana.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

makibruz456 je napisao:
Ja se slazem treba da se zna ko cesto kasni a ko dostavlja na vrijeme.

Sto se tice "BiH nece vise imati free shipping ako tako nastavimo"
Jest brate sigurno nas par cemo napraviti razliku, nije kinez glup da stopira neku drzavu, gube vise novca tako.

Nisi u pravu. Naše tržište je njima toliko maleno i nebitno da se uopšte ne žele zajebavati sa nama i slanjem nama.
Nije mi se jednom desilo da nakon što nešto ne stigne (stvarno ne stigne), taj seller prestane slati u BiH. Pogledaj na raznim online store-ovima kakvi su uslovi slanja za BiH, pa uporedi recimo sa HR koja nam je najbliža ili nekom evropskom državom. Kao prvo, često je shipping skuplji, kao drugo, u opisu vremena čekanja uvijek piše duže vrijeme nego za druge države, i kao treće, često ni ne šalju.
:lol: :lol: :lol: Neka država, baš je BiH bitna država, ono strava nam je tržište. :lol: :lol:

Nadalje, paypal ima opciju otvaranja dispute unutar 180 dana od dana naručivanja, tako da... bez para može ostati samo glup. I ovdje uopšte nije priča o ostajanju bez para, nego o ostavljanju negativnog feedbacka iako je artikal stigao u ispravnom stanju.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 13:14 
nekome lakse metar u guzicu nego cm u glavu....

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Meni ne stiže ništa iz novembra, a navodno krenulo je ? Dobi li još neko nešto ?

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
gavranpero je napisao:
Meni ne stiže ništa iz novembra, a navodno krenulo je ? Dobi li još neko nešto ?

Meni je juče stigao paket naručen u krajem novembra...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Meni juče stigao paket naručen 31.10. :D ...već i zaboravio na njega...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Meni stigao paket iz decembra koji sam zadnji narucio, a cekam nekih stvari pre toga, i dva iz novembra.
Mozda sad prvo stize ono zadnje naruceno, jer se ono staro zatrpalo pa dok se dodje do njega

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Meni stigao paket prvi put na vrijeme.Obicno kasni par dana.Ja obicno iznabijam kineza,on vrati lovu paket stigne za par dana i ja mu platim ponovo i napisem da ne salje jer mu vracam pare.Oni se zahvaljuju po dva dana zbog postenja :) Sad cekam desetak dana pa refund.Toliko sam skontao da je maksimum.Sve poslije toga nikada i ne dodje.Po nekom mom iskustvu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
makibruz456 je napisao:
kad ti kinez jednom odradi fazon i ostanes praznih ruku onda se cujemo.
Još jednom da ti ponovim, pošto nekako preskačeš moje postove.
U redu je da tražiš refund ako roba kasni, ali ako naknadno dođe onda se javi prodavcu i ponovo mu plati i svi su kvit.

Inače, evo i meni su došle pošiljke sa početka/sredine novembra.
Definitivno je pročepilo.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2017, 00:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Okt 2013, 18:10
Jel stiglo ovo do bih ili je jos u Engleskoj?? Artikal narucen Preko Asos stranice.
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2017, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Preko čega su ti poslali?
Neka brza pošta ili? Jer mi se tako čini... TNT ili nešto.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2017, 13:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Okt 2013, 18:10
Stiglo danas sa jos 2 posilje iz Kine narucene pocetkom Novembra dakle Odcepilo

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2017, 13:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Niste ovo upratili?

Citiraj:
- Pošiljke smo zaprimili posredstvom Međunarodnog aerodroma Sarajevo. Nakon otvaranja poštanskih vreća utvrdili smo da je riječ o velikom broju pošiljaka sa otisnutim poštanskim žigom iz oktobra i novembra prošle godine. Procjenjujemo da je 90 odsto ukupne količine prispjelih pošiljaka sa kašnjenjem u prispjeću u BiH - naveli su u "BH Poštama".

http://www.glassrpske.com/drustvo/bizni ... 27325.html

Očito je negdje prioritet pošiljki za BiH na zadnjem mjestu :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2017, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Postar ce poluditi, u pm...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2017, 03:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 07 Dec 2016, 01:44
Jest ovaj eBay jede govna majke mi.
Poslali mi neku poruku kao fazon "Vidjeli smo da vas nalog ima naviku da uzima pare nazad za predmete koje ste dobili, ako to nastavite raditi bicete kaznjeni".

Koji kurac ?

Ja ni p od posiljke jos nisam vidio, sta jedu govna.
Narucio 4-5 stvari jos prije mjesec ipo, nisu dosle, uzmem pare za svaki slucaj, ako dodje vraticu pare jebo 2-3 dolara.

Vec sam par puta vratio pare i oni jedu govna opet, al boli njih kara, vide kad uzmes refund al ne vide kad vratis pare prodavcu za to ih boli kara.

Nez kako drugcije da postupim kad ne dobijem posiljku ?
Jednom sam vjerovao prodavcu da sacekam, i ostao sam praznih ruku, sta jedu govna ovi, hoce da pustim da mi svaki uzme pare a ja nista da dobijem ?
Koja blamaza covjece

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]