banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 17 Jan 2017, 08:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
makibruz456 je napisao:
@ Stefagtx zar ne bi trebalo da naznace da je poklon il nesto tako da prodje bez problema ?
Znam kako oni iz Kine kad salju, oznace da je poklon il preporucena posiljka il sta ja znam koju vec opciju odabiraju.
Pa skoro sve iz Kine je označeno kao poklon, ali carinici nisu toliko glupi da misle da imamo hiljade prijatelja iz Kine koji nam tako često šalju poklone. :D

makibruz456 je napisao:
Sto se tice Kine itd, ja evo cekam pakete od novembra i decembra(pocetak) i nista jos ne dolazi.
Al sta me briga, javim se na EBayu, uzmem pare nazad a ocel doci il nece jbg vidjecemo.
Nadam se da ćeš se pošteno javiti i vratiti pare prodavcu nakon dolaska robe.
A i nisi trebao ništa tražiti jer je uobičajeno kašnjenje u ovom periodu godine, evo i ja strpljivo čekam par pošiljki iz novembra.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 10:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Okt 2013, 18:10
@makibruz456 Proizvod je narucen iz Engleske Royal Mail-om, tj sa stranice handtec. Vidicemo sta bude bude.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 15:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 07 Dec 2016, 01:44
Cekaj ti slobodno pa kad ti ne dodje pa kad kazu ne mozes pare uzeti nazad jer je prosao rok za podnjeti zahtjev, samo ti cekaj ;)
Edit : onda ces popovati o postenju sa kinezima a on ti samo salje automatizovane odgovore "izvini zao mi je sta mogu uciniti da ti bude bolje pusa pusa duvaj cunu"

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

makibruz456 je napisao:
Cekaj ti slobodno pa kad ti ne dodje pa kad kazu ne mozes pare uzeti nazad jer je prosao rok za podnjeti zahtjev
Čekam jer su neke jeftine stvari u pitanju i jer mi dosad od 200 pošiljki samo 2 nisu došle (takođe bezvrijedne).
Dobro, možeš ti tražiti pare nazad ako nećeš da rizikuješ, tražim i ja nekad pare nazad ako puno kasni, ali sam napisao da bi bi bio red da se javiš i opet platiš Kinezima, ako ti roba kasnije ipak dođe.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Evo ja otvorio "slučaj" po isteku predviđenog roka isporuke i poslije 2-3 dana stigla stvar i ja zatvorio slučaj uz obrazloženje da je ipak stiglo. Kad sam dobio refundaciju danas, odmah sam istom prodavcu platio tim parama istu stvar.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
I ja sam odustao od disputa jer je stiglo al sam ostavio los dojam, jbg 2.5 mjeseca sam cekao

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Pa nije Kinez kriv što je kasnilo. Zbog ovakvih BiH ide na crnu listu i sve manje sellera uopšte pristaje da šalje u BiH.
Po meni, ako je seller odmah poslao artikal, nema se njemu šta ostavljati negativan feedback.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Juliette je napisao:
Pa nije Kinez kriv što je kasnilo. Zbog ovakvih BiH ide na crnu listu i sve manje sellera uopšte pristaje da šalje u BiH.
Po meni, ako je seller odmah poslao artikal, nema se njemu šta ostavljati negativan feedback.

+1

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka

Juliette je napisao:

Ko je kriv, jesam li ja?
Nek tuzi postu, sta ja imam s tim, kad se nepostuje rok placaju se penali u svemu sto ne bi i u ovom slucaju, ja sam izgubio zbog njihovog kasnjenja
Bas treba sto vise ostavljati negativnih dojmova, neka ne salju ti koji ne mogu rijesiti dostavu i nek dostavljaju oni koji to mogu rijesiti u normalnom roku
Sad, po tebi, uh, moram se smijati, sto je tebi vjerovatno svejedno kad ce ti stici neka krpa ili sto ti se ne isplati platiti postarinu na nju sta bih ja, meni najvise igra ulogu brzina dostave
Ono, izvini, mozda nisam u pravu ali tako mi djelujes, eto izvini jos jednom ako sam pogrijesio

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veljo1981 je napisao:
ja sam izgubio zbog njihovog kasnjenja

Ako ti je bitna brzina dostave, plati DHL kao čovjek i dobićeš robu ekspresno brzo (i ekspresno skupo).
Zato i imaš više ponuđenih metoda slanja.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2017, 23:59 
Majstor
Majstor

Ma ja sam se isfurao narucim jos u novembru stvari da mi dodju prije nove godine i nista ne dolazi :P
Znam da sam cuo da je guzva za novu godinu i da tad ne treba narucivati pa sam pokusao izbjeci koliko toliko.

On ti kaze "poslao sam" al ustvari nije.
Valjda znate da kinezi salju u kontenjeru sve odjednom, jeftinije ih izadje.
Dok se ne napuni taj neki kontenjer nista ustvari nije poslano, samo je izaslo iz njihovog skladista.

Evo sad cekam neke bezvezne stvari da mi dodju, nije bitno kad ce doci i nisam otvorio zahtjev da dobijem refund, nisam ni ja saban da ih varam, aj eto dobri su trude se al me isfuralo, jeftini smradovi.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dobro, samo kažem da je red javiti se i vratiti pare ako stvari dođu nakon njihovog refunda.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 00:02 
Stara kuka
Stara kuka

Daj uozbilji se, jel mozes ti da platis dhl i da te bude?
Moze paket biti u BIH i za 10-15 dana bez DHL-a
Nije ovo fora nece seller da salje, nego sve vise sellera naplacuje shipping e sad kako nekom ne pase tako isto meni pase, subjektivno je jbg, sta god probije mjesec dana od mene negativan feedback

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veljo1981 je napisao:
Daj uozbilji se, jel mozes ti da platis dhl i da te bude?
Ne mogu odnosno neću, ali ako ti se žuri onda se ne smiješ osloniti na free shipping i kriviti prodavca.
Jednostavno nema nikakvog pravila koliko će trajati dostava, ja sam par pošiljki dobio za manje od 10 dana, većinom treba oko 20 dana, a u periodu novembar-februar treba i do mjesec-dva.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 00:16 
Majstor
Majstor

Meni sve sto je do sad doslo na vrjeme je doslo za dve, u vrh glave uslo u trecu sedmicu i to u utorak uvjek dodje.
Ostalo necu ni da se zajebavam, uzmem pare nazad cim istekne rok.

Zar oni ne mogu da stave neki veci rok ?
Uvjek stave recimo mjesec dana i kusur, sto ne stave 2 mjeseca ?

Nije meni problem sacekati ako pise da trebam, ako je proso rok, nemoj me zajebavat sa automatskim odgovorima, bar to ebem ga.
Svaki put automatski "Hey friend how are you" sta te briga kako sam gdje moj paket

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka

Ne treba svima, vrati malo pa ces vidjeti ono sto sam kacio i za koliko stigne a 3-4 evra shipping. Al nemaju svi tu opciju, nego ili free ili dhl, samo udarati negativno ne bi li odbacili free i uveli nesto sto se placa ovako sitno a da ide kako treba

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 00:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Okt 2013, 18:10
Naruci iz Englske i problem rijesen, Royal Mail-om stize za 7-10 dana...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 04:20 
veljo1981 je napisao:
Ne treba svima, vrati malo pa ces vidjeti ono sto sam kacio i za koliko stigne a 3-4 evra shipping. Al nemaju svi tu opciju, nego ili free ili dhl, samo udarati negativno ne bi li odbacili free i uveli nesto sto se placa ovako sitno a da ide kako treba

udaraj negativno pa kad BiH ne bude vise u opciji za free shiping nemoj se cuditi...najlakse nekome puci minus nemajuci pojma nista o istome...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 06:36 
Stara kuka
Stara kuka

Stefagtx je napisao:
Naruci iz Englske i problem rijesen, Royal Mail-om stize za 7-10 dana...

Narucujem sa sportsdirecta, oni imaju onaj Barlin za 10ak evra stize bas brzo
Problem je sto englezi nemaju ono sto mi cimamo iz cajne

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2017, 06:41 
Stara kuka
Stara kuka

Milan je napisao:
veljo1981 je napisao:

udaraj negativno pa kad BiH ne bude vise u opciji za free shiping nemoj se cuditi...najlakse nekome puci minus nemajuci pojma nista o istome...

O tome i pricamo, jel nije bolje neki normalan shipping nego da ti paket prodje cijelu aziju i evropu pa ga onda dobijes

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]