banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 17:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 218 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Dec 2016, 21:27 
BOSS66 je napisao:
BeckaSkola je napisao:
Nepokoreni, de mi ovaj reci koliko je ono bilo kraljeva i predsjednika drzava na titovoj sahrani?

Lakse pitaj ko nije bio.

zna becka sigurno dok zaradjuje ostrajh ojre, sta mi budale znamo kako je bilo...

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2016, 21:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
To i jest najveći problem restorana kod nas - oscilacija kveliteta. Navučeš raju dobrim porcijama pa odna kreneš zakidati i fušeriti, i kaže puk'o pos'o za pola godine....naša posla.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2016, 21:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma svi ovi fensi restorani prvih par meseci dovedu dobre kuhare, navuku narod kao ukusnom hranom i onda kurcina, udri pomfri i pilece belo

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2016, 21:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ma neka je i to ali neka je u vinklu, a ne ko Pizza and Pie: krenuli sa odličnim picama, pa onda je smanji i poveća cijenu, pa onda svake sedmice drugi sir po mogućnosti najjeftinija imitacija i salamurine podriguše najgore vrste....i sve to što manje da se stavi na tijesto da se uštedi koja parica još.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2016, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Hertzog je napisao:
BOSS66 je napisao:
Ja cu jesti samo ako bude kucna dostava na donesi.com

A slika na viberu iz integrinog restorana na 14-om

Joj dijaspore sto nam prodaje fore :lol:

Za dijasporu nista bez muzike uzivo,dosta nam je sushijaeto pitaj becku

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2016, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Trea otvoriti još koji my way...

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2016, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Има ли теретног пива?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2016, 22:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Ooo pa morace se ispostovati i ovaj restoran. Javljam dojmove - ako prezivim.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Eto, ja prvi put čujem za ovo... Uostalom, kao i o svemu.

Ko voli, nek izvoli. Šta ima ko da se ljuti ili da proziva, ako koga zanima takva hrana i može da je priušti, zašto da ne?!

Jel bilo komentara kad je otvoren ruski restoran "Дом"? Među najskupljim restoranima kod nas, a toliko je ruski da ni Kvas nemaju. Barem nisu imali (onda su rekli da će ga nabaviti- sve za goste!)

A više i prasića i jagnjetine.... I Žareta i Gocija...i ostale kompanije.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Cek, a sta je sad sa kuglanom? Nema vise? Hebo ih susi da ih hebo...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 00:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Archangel je napisao:
Cek, a sta je sad sa kuglanom? Nema vise? Hebo ih susi da ih hebo...

Pa kuglana je na zadnjem spratu,a ovi su ispod.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 02:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Meni je i dalje nevjerovatno da je ovo postala udarna vijest ovih dana, otvaranje restorana, bez obzira ko je vlasnik i od cijih para.
Vijest kao vijest je na nivou Dronjkove setnje gradom sa djevojkom, po plitkoci informacija. A tek nacin na koji je Bursac htio docarati trenutno stanje drustva mi se smucio. Toliko patetike nema ni u tako popularnim turskim/ spanskim serijama koje su nas svojevremeno preplavile.
Sve nam je otislo kvragu, da se pristojno izrazim, preplavila nas je kvazi elita i kvazi intelektualci. I sto je najgore, misle da su bitni i jedni i drugi i da mogu nesto promijeniti.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 02:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ajoj, Seven je dobro podsjetila na najjacu vijest u istoriji banjaluckog novinarstva :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.nezavisne.com/magazin/poznat ... ine/166519

Ovo se drzi u bukmarku ljudi moji :) Bilo je gomilu komentara na sajtu nezavisnih, steta sto je sve pobrisano.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 02:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
BeckaSkola je napisao:
Jel ovo cuveni susi jebemu zivot i susi ne izbacuje ga narod iz usta kao da je kavijar. :D

Slika

Ovo u Banja Luci ne moze proci. Nebitno sto imamo drustvenu grupu koja se svim silama trudi postati gospoda, prirodni instinkti ce ipak preovladati. A prirodni instinkti kazu, maj vej, orhideja i slicno. Lajt verzija u vidu male stanice i ostalih lokala. Za vecinu muskaraca je tako. I za mene. Tako da, u gradu ima 100 mjesta gdje se moze bolje i vise jesti nego ovo odozgo.

Ovo je maki i kalifornija maki sushi a ono sto se kod nas podrazumijeva pod sushi tj nigiri i sashimi vjerovatno nemaju jer nije jernostavno napraviti higijenski siguran lanac dostave a i ogranicen je rok upotrebe

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 03:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Nepi je ovde napisao dva fantastična posta. I ne, ne brojim onaj gdje je Đ kreten.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 07:08 
nepokoreni je napisao:
ŠveCka nikad nećemo biti, niti se trebamo sa njima porediti. Ali trebamo mijenjati nakaradnu logiku i podanički, što kažu komšije nam sadaka, nakaradni mentalitet.
U je8enoj Norveškoj koja ima nafte i para gradski saobraćaj voze na bio gorivo jer podižu svijet o zaštiti okoline i štednji na energiji, a u Danskoj upravnik klinike ide ujutro na posao biciklom nakoliko kilometara ne zato što nema auto ili šta već nego da bi bio primjer zdravog načina života.

gledam prije neki da...predsjednik cini mi se svice ili danske...na nekom vasaru ljudima reze 'ranu, nigdje nit' obezbjedjena nit' icega...takodje putuje cini mi se s-bahnom na posao...i kada smo vec kod bicikala...holandski mekdonalds...

Slika

Citiraj:

Meni je i dalje nevjerovatno da je ovo postala udarna vijest ovih dana, otvaranje restorana, bez obzira ko je vlasnik i od cijih para.

x2

sushi probao nekoliko puta...ukusno jeste, ali je precijenjena glupost...za te pare bolje umotam hrpu kvalitetnog spanskog prsuta u kru'...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 08:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Milane, meni ova fotografija samo pokazuje da su ljudi iz organizovane nedeljne voznje biciklom svratili da jedu (bilo sta).

Realno, slabe su sanse da ce ovoliko ljudi slucajno skupiti. Naivno je smatrati da drzavnici setaju okolo bez obezbjedjenja. Pa ne pita se njih. Nije to Balkan.

Uostalom kad smo kod Balkana, Cokoladica i Vojvoda su bili na krmokolju, tako i da balkanski politicari vicni druzeju sa narodom :D

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 08:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Ne pitaju se ni na Balkanu...stiti se funkcija a ne licnost....stiti se predsjednik vlade a ne Zeljka Cvijanovic

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
To i kazem, to sto tamo neki predsjednik slajfa bicikl do posla ne znaci da je to jeftinije za poreske obaveznika ili dobro za klimu.

A Lemiju i Aci bi tesko ko iz obezbjedjenja uspio zabraniti da urade nesto ludo i divlje poput krmokolja u selu bez ikakvog obezbjedjenja ako to bas zarko zele. Drugo je sto ne zele :D

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2016, 10:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Milan je napisao:
gledam prije neki da...predsjednik cini mi se svice ili danske...na nekom vasaru ljudima reze 'ranu, nigdje nit' obezbjedjena nit' icega...takodje putuje cini mi se s-bahnom na posao...i kada smo vec kod bicikala...holandski mekdonalds...

.

Pogledaj bilo koju sliku Titovog izlaska među narod, nigdje nećeš vidjeti nikakvo obezbjeđenje. Ne znači zato da ga nije bilo.
Nego, konta li iko da je bečka pokušao da se uvali negdje ko Puhalo il' Bursać pa mu nije uspjelo? Ne vidim drugi razlog zašto ih ne vadi iz usta i pljuje non-stop.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 218 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]