Schlager je napisao:
Ovim skandiranjem koje traje citavo poluvrijeme,noz zica srebrenica...ubij hrvata da siptar nema brata....itd...navijaci zvezde vjerovatno salju jasnu poruku koliko ce jak otpor biti prema pokretanju iste.......
sve je to lijepo, ali mi je i smijesno jer:
ta skandiranja su davno prezvakana i mi koji smo to bukvalno zivjeli, da ne kazem prvi forsirali i trpili sa druge strane to vise ne koristimo osim u izuzetnim situacijama i to kad se igra protiv sarajlija i sl...
to srbovanje na tribinama, daleko i od "ustasa i od balija" po tviteru, forumima, qrzima palzima mi izgleda tako djecije da mi je smijesno. odmah da kazem, to se ne odnosi samo na ovu utakmicu i delije,vec na sve te srpske grupe sa one strane drine.
i druga stvar, sada delije i vecina hrvata, posebno dinamo, su izriciti protiv te lige! je l' tako?! a sta za 2 godine, kada krene novi format ls i uefa dodje i kaze, nema vise, gotovo! ako hocete da igrate ls, moze, ali samo kroz regionalnu ligu???!!!! STA ONDA???? hoce li u tom momentu svi ti veliki srbi i hrvati nastaviti da seru, ili ce ipak morati da pojedu sva g.ovna sto su nasrali???
zaje.bano je ici u kontru igracu kao sto je uefa. njih realno boli qrz za nasim (ex yu) kompleksima, bolesnim umovima, sujetama razlicitim tumacenjem iste (h)istorije! hocete da igrate sa englezima, zabarima, spancima? moze, ali samo na ovaj nacin!
zar ljudi koji su protiv te lige misle da ce uefa da zali za nama ovakvim? za kim da zale? za srpskim klubovima koij grupnu fazu ls nisu igrali koliko dugo??? za dinamom koji je i zvanicno, statisticki NAJGORA EKIPA u istoriji lige sampiona sa NAJGORIM STADIONOM???
imamo previsoko misljenje o sebi samima, nerealno je koliko su ljudi ufurani u lazne velicine bez ikakvog osnova!
i na kraju, sjecate se ko je najduze bojkotovao jadransku ligu u kosarci a ko sada od iste te lige ima najvise koristi od svih ex yu klubova???