banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 08:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
dasha je napisao:
E stvarno...Kafici rade do 12, video klubovi pred zatvaranjem...pa kako covjek da se malo opusti i uziva u ovo Banjaluci?!
Bruka... :-?

Pa...imash dve noci u godini...Oskar popularnosti i Zvezde GRAND-a..ah..zaboravio sam Trubache :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Freak_on_a_leasH je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:
A koji ti je posao? :wink:

Radim u video klubu, i mogu sa sigurnoscu da tvrdim da ako zazivi taj antipiraterijski fazon video klubovi nece postojat.
Koliko sam upucen video klubovi u hrvatskoj propadaju, gdje je kud i kamo bolji standard.
Ovde kod nas da bi covjek sebi mogao da obezbijedi oficijalnu rentalnu verziju filma mora da da 30-40 km po filmu.A ako uzmes da je cijena izdavanja jednog dva-a 1.5 km taj lik jedan dvd mora rentat 25-30 puta da bi izbio samo cijenu koju je za njega platio a da ne govorim o zaradi.A pored toga to moze bit samo film koji je prosao kino distribuciju tj. film koji je vec svako ziv pogledao.Sve to protiv piraterije bi bilo ok da smo mi neka zemlja sa nekim standardom al medjutim ova drzava svake godine sve vise i vise propada...

Ovako sad ne mogu vise ni muziku nac.Sta mislite kad bi jedan city records ili neka druga izdavacka kuca distribuirala na ovo trziste npr. apocalypticu, staind, audioslave, incubus ili tako neke bendove za koje gomila ljudi nije ni cula.A skidanje muzike preko neta spada u domen naucne fantastike buduci da vecina ljudi i dalje koristi dial-up vezu.

Sve u svemu cijeli taj fazon protiv piraterije je sranje.Trebalo bi to uvest al definitivno su nasli pogresno vrijeme za tako nesto...

Pa za neke ce to uvijek biti pogresno vrijeme !!!

STOP PIRATERIJI !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 12:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
cuj stop pirateriji
piraterija bi se sama iskorijenila, ili bar smanjila na jako malu razinu da ljudi imaju pristojnu platu
mislim kome bi sa dobro platom smetalo dati 25, 50 ili 100 maraka za neki dobar film ?
uostalom nijedna zemlja, koliko god napredna bila, nije iskorijenila pirateriju pa ne znam cemu bi se mi trebali nadati
zivjela piraterija

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 23:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
BSE je napisao:
cuj stop pirateriji
piraterija bi se sama iskorijenila, ili bar smanjila na jako malu razinu da ljudi imaju pristojnu platu
mislim kome bi sa dobro platom smetalo dati 25, 50 ili 100 maraka za neki dobar film ?
uostalom nijedna zemlja, koliko god napredna bila, nije iskorijenila pirateriju pa ne znam cemu bi se mi trebali nadati
zivjela piraterija

Pa naravno.Kod nas nema covjeka koji ce ti iznajmit film u video klubu i za njega platit 5 km kao sto je u npr hrvatskoj.Nego bi ljudi ovdje htjeli da sve budu originali al da placaju iznajmljivanje filmova (DVD) 1,5 km.Pa gdje je tu zdrava pamet!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]