banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 372  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Crna hronika
PostPoslato: 29 Nov 2016, 15:14 
davorr3 je napisao:
Milan je napisao:
Ovi iz policije rekose da u roku od 3 minute mogu zatvoriti i kontrolisati kompletan grad.

Jel' stvarno vjeruješ u ovo? :lol:

samo kazem sta su izjavili...meni je tesko povjerovati da bas 3 minute treba...ajde 5 ili 7 pa i nekako ako se brzo intervenise...

btw jesi ti prekjuce bio u grand prixu sa motorom? r6 cini mi se bila, pored 4 druga motora ...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2016, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Zatvoriti i kontrolisati čitav grad? Hmm... Težak zadatak i za puno sposobnije policije. Ovi mislim da ne mogu ni za 3 sata, a kamoli 3 minute. Ali dobro, to je samo moje mišljenje.
Prekjuče jesam bio, poslijepodne kad je kiša padala, tad su bila samo 2 motora, plavi Kawasaki i žuta Honda. :)

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2016, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zipa ovih gastosa biznismena :D

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bi ... nde/400089

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2016, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
ZVORNIK - Cijelo selo Malešić, nadomak Zvornika, u šoku je zbog ubistva mještanina Nikole Josića (70), za koje je osumnjičena njegova dvije godine starija supruga Radojka, a koja je zločin priznala policiji. Slučaj je prijavljen u subotu oko 21.25, s tim što se brzinom svjetlosti prvo pročulo da je nesrećnog starca ubio bik, da bi se potom zapravo ispostavilo ono što niko nije mogao ni da zamisli. Po riječima mještana, brak supružnika Josić oduvijek je bio skladan, tako da im nije jasno šta se dogodilo kobnih trenutaka. Izvor "Nezavisnih" blizak istrazi kaže da je policiji za ovu tragediju javio sin supružnika Josić, s tim što im je rekao da je riječ o nesrećnom slučaju. "Osumnjičena je sinu rekla da je bik ubio Josića. Tijelo je bilo u kući, gdje ga je starica, po njenoj tvrdnji, donijela iz štale. Međutim, istragom je utvrđeno da se ovdje zapravo ne radi o nesreći", rekao je izvor blizak istrazi, koji nije želio da precizira gdje je ubistvo zaista počinjeno. Sumnja se da je Josićeva svog supruga ubila udarcima drvenom cjepanicom u glavu, ali će detalji biti utvrđeni istragom. Iz policije su saopštili da je osumnjičena tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznala ubistvo. U selu je zbog ove činjenice nastao neopisivi šok. "Poznajem oboje. Nikola je baš bio bolestan, imao je karcinom, operisan je, primao je terapije. Imaju oženjenog sina, koji sa ženom živi u Loznici, te kćerku, koja je udata i živi u Crnoj Gori. Kćerka ima troje muške djece", priča za "Nezavisne" mještanka Malešića, koja nije željela da se predstavi. Druga mještanka navodi da im je cijeli ovaj slučaj veoma čudan. "Nikola je penzioner, a bavio se stočarstvom. Kažu da je 'ranio bikove i čula sam da je nađen u štali, da su ga bikovi ubili. Nisam ni znala da je Radojka uhapšena", priča ta mještanka. I ostali mještani navode da su čuli da su Nikolu ubili bikovi, a u čudu su nakon što su saznali da je uhapšena Radojka. "Oni su u braku fino živjeli, problema nisu imali, a šta je između njih bilo u posljednje vrijeme, ko će znati? Koliko znam, u braku su oko 50 godina", pričaju mještani.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2016, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Maj 2008, 14:32
http://www.mojabanjaluka.info/infograda ... as.-pustis Najjači naslov koji sam pročitao.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Svašta budala
http://www.atvbl.com/bivsi-direktor-pom ... -na-ulici/
Citiraj:
On je pretukao ženu koja je u bliskim rodbinskim vezama sa jednim visokorangiranim funkcionerom SNSD-a, a motiv napada su dugovi za stan.

Čija bi to žena mogla biti :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Nidje veze...ne izgleda covjek kao neki ludak,a opet ponasanje ludjacko...ko zna sta je pozadina citave price da covjeka ovako prebaci

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Човјек изудара жену бејзболком и ти се питаш каква је позадина приче? Шта је то битно, који курац? Да није можда заслужила? И како изгледају лудаци?

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vala bas... Kontam da ne mozes biti grama normalan da nekoga napadnes palicom, a pogotovo ne zenu.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Kao što Nepi reče: Ako želiš da stvoriš monstruma, sruši svijet dobrom čovjeku.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Хоћеш рећи да је овај нека душица и да га је неко дирао? Де, уозбиљите се.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kao sto rekoh i u proslom postu...ponasanje ludjacko 100%

al posto covjek ne izgleda bas kao ludak (jbg,kontam da je ludak,pokazalo bi se to ranije).., interesantna je pozadina price koja moze dovesti do ovakvog prebacaja

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

У принципу, када год се испостави да је неко лудак, можемо се питати како није раније примијећено. Мијења ли то шта? А за овога ни не знаш, него судиш по слици.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2016, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajd nebitno...uzmemo tvoj zakljucak,..covjek lud,jadna zrtva,sranja se desavaju... i zatvorimo slucaj

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2016, 09:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
A zasto se krije ime gospodje,imam osjecaj da je zasluzila te batine,ali opet bejzbolkom zenu tuci.......

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2016, 09:57 
normalno...gdje ces bejzbolkom, zna se kako se to radi u civilizovanim zemljama...

http://www.nezavisne.com/zivot-stil/ziv ... DEO/366573

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2016, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ne opravdavam to batinanje .. al' sumnjam da se bilo ko, a da nije osoba sa klinickom dijagnozom, jedno jutro probudi i kaze sebi "odoh sad iz cista mira nekoga ispendreciti bejzbol balicom"
Strasno je sta se desilo .. al' je jos gora ova medijska frtutma koja se oko toga pravi
(na sve to .. zenu opisuju kao nekoga ko je "u bliskom rodbinskom odnosu sa visokim SNSD funkcionerom" .. jebeni "novinari" :?)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2016, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ne opravdavam to batinanje .. al' sumnjam da se bilo ko, a da nije osoba sa klinickom dijagnozom, jedno jutro probudi i kaze sebi "odoh sad iz cista mira nekoga ispendreciti bejzbol balicom"
Strasno je sta se desilo .. al' je jos gora ova medijska frtutma koja se oko toga pravi
(na sve to .. zenu opisuju kao nekoga ko je "u bliskom rodbinskom odnosu sa visokim SNSD funkcionerom" .. jebeni "novinari" :?)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2016, 11:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
veza sa visokorangiranim partijasem?
mozda bi scenario isao ovako:

izvinite gospodjo niste mi nikad isplatili jos xx000 maraka za stan koji sam vam prodao

nije problem platicu strpite se

ponoviti isti proces 10 puta kroz par mjeseci/godina

11i put:
napuse se kurca,ja sam zena x x civije iz parije mozes nas pvuci za k pare neces dobiti, izvrsna i sudska vlast je nasa,pusi ga

nekako mi zvuci sasvim realno za ovu diktaturu

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2016, 11:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Колики дебил мораш бити да продаш стан на "дођем ти"?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7439 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265 ... 372  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]