Digresija je napisao:
Nego, koliko sam ja primijetio iz (ne)iskustva, vecina djevojaka nikad nece direktno priznati da im se svidjaju malo grublji frajeri, tj. macho tipovi, niti ce ikad priznati da im je izgled bitan (a svi znamo da jeste).
Izgled jeste bitan. ima i lijepih momaka koji imaju nesto u glavi. A za mene su grublji frajeri samo za avanturu i nista vise. Sa takvim osobama nema sta da se prica.
Digresija je napisao:
Mnoge djevojke bi zeljele biti pored takvih tipova
Da, ali samo da se njime kiti. Da stoji kraj nje kao trofeja koju je ona osvojila.
Digresija je napisao:
ali zbog svoje nesigurnosti ili nekih drugih nedostataka, moraju da se zadovolje sa normalnim muskarcima, cesto puta (i nepravedno) okarakterisanim kao papucarima, pa ne zeleci da ispadnu manje vrijedne, podsvjesno si namecu misljenje da macho tipovi nisu za njih i da su oni bad guys.
Mi zene znamo koliko smo vrijedne. Tako da se po tome i orijentisemo da nadjemo nekoga nama ravnog.
Digresija je napisao:
Koliko mi je samo djevojaka priznalo da nema sanse da budu sa nekim papucarom dosadnjakovicem...
Vjerovatno su se odnosile na tebe, ali nisu htjele direktno da kazu, nego zaokruzile...
Digresija je napisao:
A vjerujte da ih ne smatram glupima. Radije ce da pate i da trpe negativnosti u vezi sa tim macho tipom, nego da ... ma blah, filozofiram previse

I filozofi su ljudi.
Digresija je napisao:
I da dodam - i ja sam papucar.

Eh, unisti mi mastu. Ja mislila ti gruban, pa reko da ugrabim sansu... kad ono.........papuca!