banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 21:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 109  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Nov 2016, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ima tu istine...svugdje u svijetu je tako.Političare finansiraju kapitalisti a pošto mi takvih nemamo onda se ovi naši političari se dovijaju na sve načine.

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 27 Nov 2016, 22:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2016, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
The_new_Statesman je napisao:
Poslanicke?

Btw. znaci vracamo se na pricu da se politikom mogu baviti samo oni koji su bogati. A politikom se bave samo zato sto su filantropi. Vjerovatno su i bogati zato sto su filantropi.

Ali ok, prihvatljiv marketinski potez.

Идеално би било када би се политиком бавили професионално остварени људи. У нормалном друштву то значи и да су финансијски обезбјеђени. Овако код нас гоље крену са лијепљењем плаката, олижу милион шупака на путу ка горе и онда када се дочепа прилике, то не зна да крадуцка, него краде лопатом.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2016, 23:12 
Treba nam tramp...hebe se liku za pare...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 00:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Pa ja bih i mogla pohvaliti ovakav potez. Naravno da decko ima vise ciljeve i da je proracunat. Ali i svi ostali su, a opet su im pare najbitnije i nikome nije palo na pamet da ih se odrekne.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 01:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ta njihova primanja treba regulisati na dnevnoj bazi, znači u dan kada je sjednica primi dnevnicu i vozdra.

Čitam neki dan u novinama skupština RS se nije sastala tri mjeseca.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
seven je napisao:
Pa ja bih i mogla pohvaliti ovakav potez. Naravno da decko ima vise ciljeve i da je proracunat. Ali i svi ostali su, a opet su im pare najbitnije i nikome nije palo na pamet da ih se odrekne.

Nema problema. I što se mene tiče potez je za pohvalu. Ima i drugih koji su bogati kao on pa to nisu uradili ali očigledno se svi slažemo da nije dao iz čiste dobrote nego iz interesa. Što se mene tiče nije pozitivan nego proračunat lik.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 08:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Klajv_Biksbi je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Poslanicke?

Btw. znaci vracamo se na pricu da se politikom mogu baviti samo oni koji su bogati. A politikom se bave samo zato sto su filantropi. Vjerovatno su i bogati zato sto su filantropi.

Ali ok, prihvatljiv marketinski potez.

Идеално би било када би се политиком бавили професионално остварени људи. У нормалном друштву то значи и да су финансијски обезбјеђени. Овако код нас гоље крену са лијепљењем плаката, олижу милион шупака на путу ка горе и онда када се дочепа прилике, то не зна да крадуцка, него краде лопатом.

Slazem se da bi idealno bilo da se vodjenjem drustva bavi neko ko ima nesto iza sebe. Sam upad ovakvog lika (a takvih ima sigurno gomila) u krugove vlasti gdje se nesto odlucuje samo pokazuje da smo glup narod.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 09:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Он и Душанка су двије стране исте медаље, ту нема спора.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Normalno da jesu, oboje su tu iz licnih interesa, samo je baba na zalasku karijere pa pokusava da ugrabi sto vise moze, a on na pocetku, pa pokusava da ugrabi sto vise glasova... Zasto se ne bi odrekao 40.000 kad zna da ce od njih napraviti mnogo vise za sebe.

Poenta je da su i drugi ulazili u politiku pa se nisu odricali ni marke

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 09:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i ova diskusija je školski pokazatelj da se na političare uopšte ne treba ljutiti :D

znači,diskusija pokazuje da je potpuno isto uzeti 28 500 maraka iz budzeta za jedan dan penzije ili dati svojih 40 000...jer Bože moj,lako je...imaš...svako bi dao....

čak je možda i gore dati svoje,jer imaš plan da na tome parazitiraš i poentiraš...

zato ja stalno i ponavljam,ne ljutim se na političare uopšte...naprotiv....samo se ljutim na sudove i tužilaštva koji su basnoslovno plaćeni od ovog naroda da bi radili svoj posao....a ne rade ga uopšte,iako su moćniji od političara...
zaista bih bio glup kad bih se ljutio na političare...prilika čini lopova,i pitanje je i kako bi se ko od nas ponašao, da vidi da krade 20 godina,da je obezbjedio i svoje treće koljeno,da ga niko ne progoni krivično,a da i narod uživa u tome i nagrađuje to stalnim davanjem povjerenja iznova i iznova :D ...

a tako se zdušno pljuje ovog malog koji još ,dinara od politike nije ukrao....već upravo naprotiv....

Superhik rules!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lako je tebi da se ne ljutis na politicare. Navikao si da tvoji idu iz greske u gresku i protiv svog naroda. :)

Uz to, nije u redu ni jedno ni drugo, ali lakse prihvatim da neko vrati nego da uzme bez obzira da li je zasluzio ili ne

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager, ako njemu tih 40.000 otvara mogucnost da losim odlukama mazne ili neznanjem/neiskustvom upropasti nekoliko puta toliko novca a na stetu gradjana onda mu hvala na tome. Bolje da ih zabije sebi u guzicu.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager, ako njemu tih 40.000 otvara mogucnost da losim odlukama mazne ili neznanjem/neiskustvom upropasti nekoliko puta toliko novca a na stetu gradjana onda mu hvala na tome. Bolje da ih zabije sebi u guzicu.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Не изједначавамо ми њихове конкретне поступке, него смо свјесни да им је циљ сличан. А потез малог је добар, то кажем и ја, који не вјерујем Данајцима.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa normalno da mu otvara mogucnost. Sumnjam da on u svojim godinama ima neke pravicne ideje. Radi sta mu se kaze

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Draško bi iz stranke koja je u koaliciji sa SDS-om?

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 10:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Veze ja nemam koja je stranka. Rekao bih da je kod ivanica al nisam siguran. Nit znam koja je ivanic stranka :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 10:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Panzer je napisao:
Draško bi iz stranke koja je u koaliciji sa SDS-om?

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

PDP. Stranka čijem lideru PURS zatvara lokal jer ne izdaje fiskalne račune.
Schlager je napisao:

znači,diskusija pokazuje da je potpuno isto uzeti 28 500 maraka iz budzeta za jedan dan penzije ili dati svojih 40 000...jer Bože moj,lako je...imaš...svako bi dao....
Što neko reče, ovo je investicija.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Pametna investicija pod uslovom da mu se stvarno ostvari sve sto mu je Tns prorekao par postova prije...da postane neko i nesto na politickoj sceni. Ali zestoka mu je konkurencija i ko zna hoce li biti ista od toga. Ne daju se ni stari lako.

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2016, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sve pogresno Seven. Nakon ove Dodikove generacije ide jaz, nema bas mnogo istaknutih licnosti u politici kod nas koje su rodjene krajem 60tih i 70tih.

Tako da Draskova, Miodragova, Romiceva generacija ce imati priliku da zasjedne u fotelje mnogo prije svojih prethodnika.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2167 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 109  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]