banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 06:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Nov 2016, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ma jok,bavimo se realnim stvarima,napokon.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 20:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Čiča iz Rogače je napisao:
Ne kloni duhom druže.Da bi se rodilo NEŠTO novo ONO mora iz pepela izrasti.Ovaj trenutak je kad tad morao doći.

Znas kako druze....nemoj da ispadne zapinjanje za porodicu,gluvo bilo :( :( :(

al eto,vjerujem da si spreman da se za svoju porodicu boris protiv citavog svijeta!

medjutim,ako osjetis da te minira zena,kcerka,ili sin....tu nekako gubis entuzijazam i prestaje bilo kakva volja za borbu :( :(

ostajes tu do kraja...ali svjestan promasenosti svega...pitas se da nije do tebe

pojasnicu u sledecem postu,nemam sad vremena

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
@schlager
Sacekacu tvoj novi koment .......

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Cini se da Govedarica nema snagu koju je imao Bosic.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 21:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

motozeljo je napisao:
@schlager
Sacekacu tvoj novi koment .......

nesto sam bio napisao,pa pobrisao ne znajuci koliko je pametno to javno pisat i iznositi prljav ves iz svoje kuce...ko je procitao,procitao....nije ni bilo pretjerano zanimljivo...

pricacemo uzivo nekad...pozdrav

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Cini se da Govedarica nema snagu koju je imao Bosic.
Nema snagu da kao Bosić zataška Dodikove igrače u stranci niti ima snage da ih se qrtališe....ne znam zašto se primao funkcije ako nema snagu,zaleđinu,čvrstu odluku??

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Jos jedan razlog zasto ce Dodik, ni kriv ni duzan, vladati dok je ziv.
http://www.kurir.rs/vesti/politika/soka ... ak-2554809

Ovu anketu je pratilo MILION ljudi jbt!

Pitanje je da li igdje u Evropi u 2016 godini izuzimajuci diktatorske zemlje ili pokusaje istih, ima da veci procenat naroda jednostavno VOLI svog politickog predstavnika.

Znaci nebitno sta covjek uradio, kako postupio, postoji poprilican dio naroda u RS koji ga VOLI. I gledajuci moje okruzenje, ne moze se pretjerano svoditi na jednu drustvenu grupu, oni koji ga vole dolaze iz raznoraznih tabora (obrazovani, neobrazovani, grad, selo, bolje stojeci, losije stojeci... nebitno... iz svih tabora on ima dio podrske)

Dodik ce vladati dok je ziv tu nema dvojbe, iako postoje sve predispozicije da se protiv njega digne narodna buna, on je toliko doveo vodu na svoj mlin da ima rezultate kakve neko nema pod zestokom diktaturom.

I onda ono, na drugoj strani, izdaje neke jebene bijele knjige, gura nekog profesora Vulina i hoce u dvoboj sa Dodikom na temu nacionalizma..

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pa uvijek simpatisemo nekog koga konstantno napadaju. Dodika, Trumpa, Gadafija, Putina, crnce, indijance . . . Lista je duga.

Smijem se kladiti da je pljuvacina Dodika imala negativan efekat po SDS, medju neopredjeljenim biracima. Ona budalastina sa BN-a kako Dodik "Trese sljive helikopterom" mi prvo pade na pamet.

Ja rekoh jednom, SDS kad se vrati istinskom patriotizmu i nacionalizmu tada ce imati sanse. Ovako, cak i ako se nekako dokopaju vlasti, bice to pirova pobjeda jer ce im kao i uvijek najvaznije fotelje pokupiti "saveznici". Ne pravi se vlast kupeci sve idiote okolo koji kazu da su opozicija. Ni NDP, ni Sukala ni Mihaljlicu nisu trebali kaciti na svoj voz. NDP zbog Krsmanovica, a za Sukala i Mihaljicu nema potrebe trositi rijeci.
A ni Dronjak iz PDP-a im ne dize rejting.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 07:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Додик је овдје најпопуларнији, потврди он то на редовним изборима, али Србијанци, па још читаоци Курира, се у овдашња дешавања разумију као Мара у крив курац.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 08:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Gasi li se SDS?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
http://mojahercegovina.com/raspusten-gr ... -trebinju/

Зна ли се који су још распуштени или је то унутарстраначка тајна?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 16:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nije tajna...kakva tajna :( ....ali u mom slučaju sam to pitanje,onom koji odlučuje i zna, postavio nakon 10-te pive,jednog petka pred ponoć :lol: :lol:

odgovor je bio duži od četiri rečenice,tako da ništa zapamtio nisam :lol: :lol: :lol:

ono što mi je ostalo u podsvijesti (pojma nemam jel tačno,il sam dve informacije pobrkao :lol: :lol: )...ima neka šestočlana,osmočlana komisija....sad kako je formirana ne znam....mislio sam da su u njoj članovi koji su dobro prošli na zadnjim izborima iz čitave Rs,al mi u malom mozgu ostalo da pomenuše da su u njoj i naši,davor šešić...ljubo ninković....sad kako,ne znam...mi smo u BL,svakako prošli,ali ne dobro :lol: :lol: :lol:

e sad...koliko sam ja pohvatao...ta stranačka komisija će odlučivat nekako...konsenzusom....većinski....otkud znam...

o tome ko je zadovoljio i može ostat Predsjednik nekog Gradskog Odbora,a ko ne....

Oni,koji ne dobiju podršku,na proljeće će opet biti neko biranje...da se izaberu novi,pri čemu ni njima neće niko braniti da se i ovi dosadašnji ponovo kandiduju....

nemojte me držat za riječ....samo jednom sam to upitao,i to u dosta kontroverznom stanju,kako objasnih :lol: :lol:

nek me neko demantuje slobodno,ako ima novije.....tačnije....preciznije.....ili bar trijeznije informacije 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam šta se dešava u Laktaškom odboru ali koliko sam načuo vladajuća stranačka garnitura koja je odgovorna za izborni debakl je izbacila iz stranke članove suparničke struje i rade na lobiranju postavljanja svog čovjeka na čelo buduće komisije koja će vršiti reizbor novog OO.
U prevodu....oni koji su direktno odgovorni za izborni debakl će postaviti "svog" čovjeka koji će njih ponovo reizabrati na iste pozicije :lol:
Dokle se došlo sa tom rabotom,nemam pojma.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 16:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Gasi li se SDS?

Za SDS ne znam dal se gasi...al za tvoj TOTAL,znam :lol: :lol: :lol:

lično sam insistirao da ga SAP sistem ne ugasi,generički,automatski...već da ja presječem vrpcu sutra...lično...sa razumjevanjem!!! 8) ...

sutra će biti ono......obadva,obadva...oba su pala :lol: :lol: :lol: :lol:

Čiča....meni se čini da dole kod vas u Lijevču,otkad nema onog što je organizovao napad na mene i moje Časne sestre,i otkad je taj kod Čave....čini mi se da sad nema mačke i miševi kolo vode....iako ni on nije bio bogzna kakva mačka,al sad nema nikakve :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Reko li ja da to sve mora propasti da bi iz pepela nikao takav jedan

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 17:04 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kakav?

kao V.V?

Spoiler:
nije vesna vrljanović,odjebite s teme kad stariji pričaju :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
BeckaSkola je napisao:
Jos jedan razlog zasto ce Dodik, ni kriv ni duzan, vladati dok je ziv.
http://www.kurir.rs/vesti/politika/soka ... ak-2554809

Ovu anketu je pratilo MILION ljudi jbt!

Pitanje je da li igdje u Evropi u 2016 godini izuzimajuci diktatorske zemlje ili pokusaje istih, ima da veci procenat naroda jednostavno VOLI svog politickog predstavnika.

Znaci nebitno sta covjek uradio, kako postupio, postoji poprilican dio naroda u RS koji ga VOLI. I gledajuci moje okruzenje, ne moze se pretjerano svoditi na jednu drustvenu grupu, oni koji ga vole dolaze iz raznoraznih tabora (obrazovani, neobrazovani, grad, selo, bolje stojeci, losije stojeci... nebitno... iz svih tabora on ima dio podrske)

Dodik ce vladati dok je ziv tu nema dvojbe, iako postoje sve predispozicije da se protiv njega digne narodna buna, on je toliko doveo vodu na svoj mlin da ima rezultate kakve neko nema pod zestokom diktaturom.

I onda ono, na drugoj strani, izdaje neke jebene bijele knjige, gura nekog profesora Vulina i hoce u dvoboj sa Dodikom na temu nacionalizma..

Зар је данас тешко бити већи Србин од Вучића?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 21:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Obojica su veliki Srbi...doduse,Mile i bez ankete djeluje kao par cm veci Srbin...al sve je to nista u poredjenju koliki je Srbin Bobi Marjanovic! 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:

Зар је данас тешко бити већи Србин од Вучића?

Qrir ih ovakvim glupostima samo učvršćuje u stolicu.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2016, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager, ajde presjeci vrpcu svima koji ne mirisu SDS :D Spokojno ces spavati znajuci da ne radis nista kontra svojih uvjerenja :D

A i taj Total, uplatim im on line cim dobijem racun i mirna Bosna :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]