banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
papucari

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 17:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
3:0,nevjerovatno.Da mi je ovo neko pricao....mozda su samo forumasice za papke...aaa.?Interesuje me kakvo je vase misljenje o momcima(papcima) koji sve popustaju djevojkama.kao ono:"kupi mi mobilni",...on zvekan ode kupi..itd.Jeste vi sigurne da su vam drazi takvi ??pitanje je mozda "MALO" smarajuce , ali caskamo... :roll: \:D/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
A zasto ti smatras muskarca papucarom ako on hoce da kupi nesto djevojci?!
Muskarac moze kupovati djevojci poklone, donositi joj cvijece, uciniti nesto za nju... ali ne mora zato biti papucar.
Ili ako covjek pomaze zeni u kuci, radi oko djece... ne mora znaciti da je papucar. To je covjek sa razumjevanjem, osjecajima, srcem... Nisu mu samo 4 tocka, flasa pive i fudbalska lopta u glavi.

A uostalom, sta si mislio sa onim "Grublji tipovi"? Sta su za tebe "grubi tipovi"? U kom smislu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 19:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

naziv "papucar" nisam ja skovao,ja sam to recimo cuo od drugih i ne smatram da je neko papucar ako kupuje cvijece djevojci, ne znam,izvodi u kino jednostavno pazljivko.a grubi tipovi (to su oni zbog kojih zenske polude),recimo ti kad pocnes da mu zvocas on te nasred puta izbaci iz auta i opali po gasu(sigurno ode da kupi mobilni) a ti umjesto da mu sve po spisku,ti ga jos vise volis i luda za njim. :wink:E to me interesuje.Imislim da ne zavisi od slucaja do slucaja.Mislim da je to neki zivotinjski trip koji vazi i za nas ljude.Kao ono, on je muzjak i on je u pravu.aktivna i pasivna uloga.kuzis.sto je veci rat to je ljubav veca.Zanimljivo mi to nesto, ko neki magnetizam(da ne idem sad u fiziku..he,he)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 19:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2004, 21:14
Ove dame što su glasale za papučare,molim obraloženje šta je to po vama papučar ,odnosno da prvo usvojimo standard,a onda prelazimao na izglasavanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka

zipp je napisao:
a grubi tipovi (to su oni zbog kojih zenske polude),recimo ti kad pocnes da mu zvocas on te nasred puta izbaci iz auta i opali po gasu(sigurno ode da kupi mobilni) a ti umjesto da mu sve po spisku,ti ga jos vise volis i luda za njim.

E u tom slucaju su djevojke papucari. Sto se zene znaju obrukati i nisko spustiti.... to ne zna niko. Da ja letim za takvim tipom za kojeg sam ja papuca... neeee... Boze sacuvaj! I mene je majka rodila, koja je zena od krvi i mesa. Nemam ni ja drveno srce.

A ti grubi tipovi su nista drugo nego macho tipovi koji su puni sebe i koji su zaljubljeni sami u sebe. A takve tipove malo koja da voli.
To je isto kao da ja tebe pitam Da li vise volis zgodne i lijepe cure ili one koje nisu zgodne i koje su ruzne?! Mislim.... odgovor je jasan.

Zene vole muskarca koji je razuman. Mislim da je to najvazniji kriterijum. Treba zenu razumjeti. A to je najtezi posao za muskarca. Sem ako je zaista voli, onda ce je i razumjeti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 19:44 
Stara kuka
Stara kuka

hakinen je napisao:
Ove dame što su glasale za papučare,molim obraloženje šta je to po vama papučar ,odnosno da prvo usvojimo standard,a onda prelazimao na izglasavanje.

Gdje sam ja rekla da glasam za papucare??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
prvo cemo to odrediti.
jer odmah je na pocetku rekao, ili jedno ili drugo, nema sredine! a ja sam izabrala.
a sta fali majke ti ako musko cini sve da se njegova djevojka/zena osjeca lijepo??? nije fazon hoce li joj kupiti mobilni od 500 $ ili ruzo od 1$.
i ako vec imamo djecu, pa zajedno se brinemo, nisam ga sama pravila?????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 20:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zene vole muskarca koji je razuman. Mislim da je to najvazniji kriterijum. Treba zenu razumjeti. A to je najtezi posao za muskarca. Sem ako je zaista voli, onda ce je i razumjeti.

mislis ako joj popusti onda ce ga ona vise voljeti.malo sjutra sto bi reko crnogorac.
druga stvar ja sam ponekad recimo tvrdoglav i ne mogu da svarim neke zenske tripove, i da se lazno smjeskam na "fazone" uz kaficu ako mi nisu smjesni samo da bih bio pazljiv.jesam ja sad seljak?ako ja necu da razumijem neku glupost, i ne mogu da razumijem znaci li to da ja ne volim zenu???A ponekad stvarno nemam zivaca za neke kompromise, jer ako ne tece sve glat i spontano samo od sebe, sto je slucaj 1 u milion, ja sebe tu ne vidim.jer necu da mi zena bude nuzno zlo...kupicu robota ,usvojicu djecu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
zipp je napisao:
naziv "papucar" nisam ja skovao,ja sam to recimo cuo od drugih i ne smatram da je neko papucar ako kupuje cvijece djevojci, ne znam,izvodi u kino jednostavno pazljivko.a grubi tipovi (to su oni zbog kojih zenske polude),recimo ti kad pocnes da mu zvocas on te nasred puta izbaci iz auta i opali po gasu(sigurno ode da kupi mobilni) a ti umjesto da mu sve po spisku,ti ga jos vise volis i luda za njim. :wink:E to me interesuje.Imislim da ne zavisi od slucaja do slucaja.Mislim da je to neki zivotinjski trip koji vazi i za nas ljude.Kao ono, on je muzjak i on je u pravu.aktivna i pasivna uloga.kuzis.sto je veci rat to je ljubav veca.Zanimljivo mi to nesto, ko neki magnetizam(da ne idem sad u fiziku..he,he)

Bljak... Nikad ne bih bila s takvim kretenom, chak ne bi doshlo do toga da sjednem s njim u kola... Mrzim taj tip mushkaraca koji su kao neshto "znachajni", a ono veze s vezom... Daj, bolan, svakoj curi se svidja normalan momak s kojim moze naci kompromis i zajednichki obavljati sve poslove... Smijeshno je to shto si naveo... Ja, da se kojim sluchajem nadjem u toj situaciji da mi on kaze da izadjem iz auta, sutra bih mu razbila taj "njegov" auto i poslala ga u 3 pm... Mislim, kakva je to zena koja bi se poslije vratila takvom kretenu...?! Biram momke koji su kuleri i nemaju takvih ispada, a i tezim tome da nabavim svoj auto... :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 20:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
termin papucar su izmislili maco tipovi kada su im oni blazi,pazljiviji,ocjecajniji momci poceli otimati ribe.

Primjer maco tipa,svjez od subote...
...u klubu frajer nastosi ribu,razlog-rekla je da nece izaci van,a izasla je.

:drinking: i sada ta ista riba je njkega ganjala da joj OPROSI(!!??)

Zakljicak+ glupe ribe i maco tipovi idu zajedno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 20:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
hakinen je napisao:

Gdje sam ja rekla da glasam za papucare??

Gdje ti vidiš da sam ja tebe spomenuo,možda se ti osjećaš prozvanom,a to je već nešto drugo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 20:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
papucari i grubi tipovi. glupa podjela :-?
neko rece ne postoji sredina. e pa postoji.

mrzim jadnike koji ce na svaku moju slijepo klimati glavom i gledati me kao boginju, koji mi nece zamjeriti kad se pijana u 6 ujutro vratim ko zna odakle, koji nikad nije ljubomoran i slijepo mi vjeruje, koji mi nikad nije nista zamjerio...
isto tako, mrzim likove koji je u stanju udariti ribu, izbaciti je iz auta, praviti joj scene na svakom koraku, braniti joj stvari...

da ne duzim, postoji sredina. pravo musko ce moci pokazati (a ne reci) sta osjeca i koliko mu je stalo ali isto tako pokazati (i to dobro pokazati) zube kad se ja ponasam kao totalni kreten i kad to zasluzim

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 20:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

boa je napisao:
termin papucar su izmislili maco tipovi kada su im oni blazi,pazljiviji,ocjecajniji momci poceli otimati ribe.

Primjer maco tipa,svjez od subote...
...u klubu frajer nastosi ribu,razlog-rekla je da nece izaci van,a izasla je.

:drinking: i sada ta ista riba je njkega ganjala da joj OPROSI(!!??)

Zakljicak+ glupe ribe i maco tipovi idu zajedno

Pa macho tipu netreba doktor fizike da mu pametuje u kolima kakve sile deluju na njih u krivinam ,već pre svega ženska koja izgleda provokativno i žestoko.Naravno on nju pre svega prikazuje svojim pajdašima kao trofej,i sebi diže ugled jer ipak nije bilo kakva riba pored njega.Jebiga ima se može se ribice lože se...

Poslednji put menjao hakinen dana 25 Apr 2005, 20:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 20:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Bas "KULER" ce to da ti uradi zato sto nije zaljubljen i boli njega, a ti ces da se isfuras i da krivis sebe i da ludis.trust me

[quote]termin papucar su izmislili maco tipovi kada su im oni blazi,pazljiviji,ocjecajniji momci poceli otimati ribe.

a zasto su im oteli ribe???sigurno su one protiv svoje volje ostavljale kompromisne momke,pazljivke,papucare...za koje su glasale na forumu :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 20:40 
Stara kuka
Stara kuka

Nisam mislila da razumijes njene viceve ili stojekakve njene namjere! Nekad zene lupaju gluposti. Hoce se to, kao i kod muskaraca. Nego da je razumijes kao zenu. Kao zensko bice!
Npr. , evo oticu sad daleko, mozda i u OT, ali da ti objasnim. Zene su prije bile samo domacice i majke. Radile su kucne poslove, odgajali djecu, gledale da muzu i djeci bude toplo,da su siti, obuceni... I pored svega toga, zenu niko nije "bendo". Zena je bila zena, i to je to. Zena=sluskinja,rob, nesto sto moras imati kod kuce da ti bude ko kod mame nekad.
Danas, zene su domacice, majke i zene sa "karijerom", tj. rade u preduzecima, firmama...itd. Tako da se vise ne mogu stici svi npr. kucni poslovi.
Ti ako si sad onaj "Opasni tip" koji je naucio da mu sve bude udovoljeno, ispeglano, oprano...a koji ni prsta nebi maknuo da i sam nesto uradi - u danasnje vrijeme-neces lako proci. Sam sebe bi unistio,ali nebi ni prsta makao da bi zeni nesto pomogao.
Dok bi onaj "razuman" tip, papucar kako ga vi zovete, pripomogao zeni. Ucinio bi zivot laksim, i sebi i njoj.
Razumijes...

To je sad jedan primjer. Uzela sam taj primjer braka zato sto vecina zena kad se zaljubi odma zamislja kako bi bilo u braku sa tom osobom i da li bi bio idealan muz za nju i idealan otac za njenu djecu.

Ali ajd, ja ode sad predaleko.
Uglavnom, ja nisam rekla da si ti seljak, osim ako ne zivis na selu...
A za mene je papucar covjek koji se boji iskazati svoje misljenje i koji se boji zene, a ne onaj koji razumije zenu.

Poslednji put menjao Leona dana 25 Apr 2005, 20:47, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[quote]mrzim jadnike koji ce na svaku moju slijepo klimati glavom i gledati me kao boginju, koji mi nece zamjeriti kad se pijana u 6 ujutro vratim ko zna odakle, koji nikad nije ljubomoran i slijepo mi vjeruje, koji mi nikad nije nista zamjerio...

a zasto ga pravis ljubomornim,nemas druga posla...ja nisam ljubomoran nikad,zato sto ako neko zeli da me napravi ljubomornim, to znaci da taj/ta pokusava nesto da mi kaze na nacin koji je meni bez veze,prema tome ta je bez veze i ja nemam na sta da budem ljubomoran.analogijom dokazana jedna od zenskih gluposti. ispituje kao nesto.da li je volim,.. ma ne znam. sta ja sad trebam ,da kuliram, da razbijem tipa, da zaboravim, da joj zbarim prijateljicu...ili da kupim robota :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 21:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
zipp, a da popricamo o ovoj temi, za koju godinu, kada malo dozris i izadjes iz faze puberteta ( ili kasnog puberteta :wink: ) ?

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 21:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
zipp, a da popricamo o ovoj temi, za koju godinu, kada malo dozris i izadjes iz faze puberteta ( ili kasnog puberteta Wink ) ?

Ti provaljujes?Bas si djavo..ajd opet.

ja sam nedozrio,bla, bla...to su odgovori na pitanja koja sam postavio,a ja sam kao nedozrio.Nedozrio je onaj koji skrece temu, jer je suvise teska za njegov/njen uzrast/pol.tipicno za skvo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 23:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
zipp ne obracaj paznju na priglupe upadice ;)

Nego, koliko sam ja primijetio iz (ne)iskustva, vecina djevojaka nikad nece direktno priznati da im se svidjaju malo grublji frajeri, tj. macho tipovi, niti ce ikad priznati da im je izgled bitan (a svi znamo da jeste). Mnoge djevojke bi zeljele biti pored takvih tipova, ali zbog svoje nesigurnosti ili nekih drugih nedostataka, moraju da se zadovolje sa normalnim muskarcima, cesto puta (i nepravedno) okarakterisanim kao papucarima, pa ne zeleci da ispadnu manje vrijedne, podsvjesno si namecu misljenje da macho tipovi nisu za njih i da su oni bad guys.

Koliko mi je samo djevojaka priznalo da nema sanse da budu sa nekim papucarom dosadnjakovicem... A vjerujte da ih ne smatram glupima. Radije ce da pate i da trpe negativnosti u vezi sa tim macho tipom, nego da ... ma blah, filozofiram previse :)

I da dodam - i ja sam papucar. ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]