banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Nov 2016, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Битније је ко и како прича, него шта прича. Већ сам то помињао, а опет ћу. Док на челу СДС-а не буде неко допадљив ширим народним масама, мрка капа да ће скинути СНСД.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 15:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne znam koliko ja mogu biti objektivan,ali moje mišljenje je da on priča tako zato što mu je dozvoljeno....i što nikad nekom njegovom ohr ovdje nije uvodio sankcije...

ono....pričaj šta hoćeš,i šta donosi glasove....dok god ovako fino nastaviš zaduživati...slavi i 9 januar,dok god vas svakog sledećeg bude ovako po 18 000 manje nego prošlog....slobodno pričaj,dobićeš i kredit od mmf 15 dana pred izbore,iako si "ruski čovjek" i "mrski neprijatelj zapada"...itd..itd...

možda ja i paranoišem,ali iz moje vizure to tako djeluje...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 15:24 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Rocker je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Potpuno netačno i pogrešno...u toj baruštini nemaju šanse protiv Dodika.Dodik im je oduzeo retoriku ispraznog patriotizma i srbovanja a na tacni ponudio ono čega se odrekao (ekonomija).Nije Dodik kriv što u SDSu nisu u stanju da saberu dva plus dva.Nacionalna retorika je imala smisla početkom devedesetih,danas,ko želi da načini promjene mora promjeniti sebe....odlučiti se da li da fosira pojednica ili kompletno društvo.
Jednstavno.

I sta, samo Dodik moze dobiti izbore na nacionalizam, a niko drugi ?
Đe tu logika ?

Prije neki dan su imali penal u Sarajevu, na dnevnom redu bila inicijativa za smanjenje plata poslanicima u Sarajevu i sta se desilo, svi Srpski delegati bili protiv...
Nisu plate, nego famozne otpremnine, ala Majkic, Radmanovic, Novic...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 16:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Rocker je napisao:

I sta, samo Dodik moze dobiti izbore na nacionalizam, a niko drugi ?
Đe tu logika ?

Čiča iz Rogače je napisao:
u toj baruštini nemaju šanse protiv Dodika
Jednstavno.

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

Prije neki dan su imali penal u Sarajevu, na dnevnom redu bila inicijativa za smanjenje plata poslanicima u Sarajevu i sta se desilo, svi Srpski delegati bili protiv...
Nisu plate, nego famozne otpremnine, ala Majkic, Radmanovic, Novic...

To je ono o čemu pričam ,bitnije im je lično od opšteg.Umislili su da je mandat dobijen i zaslužen njihovim rođenjem....ništa stranka,ništa narod...a narod to prepoznaje,i ne zaboravlja.Jebeš nacionalnu retoriku,to je za budale.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 20:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
"Radovan je živa istorijska ličnost, istorijska slika, koja po mom uvjerenju, poslije Nikole Pašića, nije bila viđena na ovim prostorima. Pašić je posljednji srpski političar koji je bio kadar da razmišlja i dugoročno posmatra stvari, strateški ih postavlja. Radovan je prvi poslije njega dobio jednu važnu bitku za srpski narod", rekao je Govedarica.

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Govedarica-Jos-se-nisam-cuo-sa-Vucicem-Karadzicem-me-ponekad-pozove/398357

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 22:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
borke je napisao:
"Radovan je živa istorijska ličnost, istorijska slika, koja po mom uvjerenju, poslije Nikole Pašića, nije bila viđena na ovim prostorima. Pašić je posljednji srpski političar koji je bio kadar da razmišlja i dugoročno posmatra stvari, strateški ih postavlja. Radovan je prvi poslije njega dobio jednu važnu bitku za srpski narod", rekao je Govedarica.

Više detalja na: http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Govedarica-Jos-se-nisam-cuo-sa-Vucicem-Karadzicem-me-ponekad-pozove/398357

Nisam imao neko definisano mišljenje o Govedarici, al' sad sam svjestan da je to jedan kompletni idiot.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2016, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Idemo dalje:

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Go ... ona/398476

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2016, 17:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Чак и кад Баја није у првом плану ови наши се побрину да га ставе. Јебо вас Баја пустите га више, за почетак сређуј ствари у странци, дај неки програм, план, идеју а у којој главна тачка неће бити Милорад Додик.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2016, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aj sto ga stave, vec sto se propisno izblamiraju.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2016, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Гледа ли ко Апостроф? Бог те јебо.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2016, 20:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mladi gospodin Dronjak baca bombice oko sebe :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2016, 19:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
borke je napisao:
"Radovan je živa istorijska ličnost, istorijska slika, koja po mom uvjerenju, poslije Nikole Pašića, nije bila viđena na ovim prostorima.

Sa ovim se slažem. Ne zna se koji nas je više usrao na duže staze!

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2016, 23:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Sds nikakav plan nema za bolje sutra, nego se sve svodi na "hajmo srusiti Dodika on je 'vaki 'naki". Sutra kada dodju na vlast ponasat ce se isto kao Dodik - mmf kredit, partijsko zaposljavanje itd. Jos ako nastave lizanje sa Bakirom eto ti jada.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
The_new_Statesman je napisao:

Sad upratih ovo.
Pa ovaj je veci idiot i od Bosica. A to nije lako.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 15:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
http://www.rtvbn.com/3841971/da-li-je-n ... ci-srpskoj

naslov za njuz.net! a ono, cicko bjelica izgleda kopira micu micica?!

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 15:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nema od sds u dogledno vrijeme ništa :(

ne očekujte više ništa spektakularno...zadnja opipljiva prilika je propuštena 2014,kad su ovi bili u konopcima...

vidim da svaki rog u vreći vuče na svoju stranu,vidim da vukota nema alata da to drži pod kontrolom...oduvijek sam znao da su mile dodik i cicko povezani na neki čudan,samo njima znan način...jedini zajednički nazivnik im je momo mandić,al izgleda da je i to dovoljno...

mladen je te rogove u vreći uspijevao držati pod kontrolom,vukoti to zasad slabo ide....

nadam se da će preuzeti kontrolu nad strankom....ali ovako mrljavim i kilavim izjavama "kako ovaj moj kolega nije mislio ništa loše"..."ovaj je pogriješio,ali se neće ponoviti"...."ovaj je nastupio ishitreno".....bojim se da takvim stilom samo pokazuje slabost,i dok ne napuši nekoga ko misli da je nedodirljiv,i da je iznad srpske demokratske stranke....bojim se da dotad od sds-a ne možete očekivati ništa,osim nekada "velike koalicije u interesu građana RS"..."uhljebljavanja ljubavnica,savjetnika,vozača"... i mog novog odlaska u višegodišnju hibernaciju kao nakon septembra 1993.....naravno,ostaću tu dok ne umrem...ali ipak....

jebo ih i snsd i rtrs.....za šaku vlasti ili koju crkavicu,popišaće se na sve...

ovo nije SDS...ovo nije ništa... :( ...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Schlager je napisao:
nema od sds u dogledno vrijeme ništa :(

ne očekujte više ništa spektakularno...zadnja opipljiva prilika je propuštena 2014,kad su ovi bili u konopcima...

vidim da svaki rog u vreći vuče na svoju stranu,vidim da vukota nema alata da to drži pod kontrolom...oduvijek sam znao da su mile dodik i cicko povezani na neki čudan,samo njima znan način...jedini zajednički nazivnik im je momo mandić,al izgleda da je i to dovoljno...

mladen je te rogove u vreći uspijevao držati pod kontrolom,vukoti to zasad slabo ide....

nadam se da će preuzeti kontrolu nad strankom....ali ovako mrljavim i kilavim izjavama "kako ovaj moj kolega nije mislio ništa loše"..."ovaj je pogriješio,ali se neće ponoviti"...."ovaj je nastupio ishitreno".....bojim se da takvim stilom samo pokazuje slabost,i dok ne napuši nekoga ko misli da je nedodirljiv,i da je iznad srpske demokratske stranke....bojim se da dotad od sds-a ne možete očekivati ništa,osim nekada "velike koalicije u interesu građana RS"..."uhljebljavanja ljubavnica,savjetnika,vozača"... i mog novog odlaska u višegodišnju hibernaciju kao nakon septembra 1993.....naravno,ostaću tu dok ne umrem...ali ipak....

jebo ih i snsd i rtrs.....za šaku vlasti ili koju crkavicu,popišaće se na sve...

ovo nije SDS...ovo nije ništa... :( ...

Poslije dugo,duugggoooo vremena slazem se sa tobom , glede sds-a !!!!
Tacno da ovo nije nista....nula!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
:( :(

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne kloni duhom druže.Da bi se rodilo NEŠTO novo ONO mora iz pepela izrasti.Ovaj trenutak je kad tad morao doći.

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2016, 19:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sada se bavimo alhemijom?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]