banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 15:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2016, 20:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sta je sa ovim autogolovima?! :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2016, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Klajv_Biksbi je napisao:
Умјесто да медији развлаче Додика због скандалозне изјаве, ови специјалци су постигли да опет они буду главна тема. Нема шта, мајсторски.

Па се још мало потруде.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
SDS je SDS-u opozicija...nema dalje...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 09:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Zašto glume demokratičnost kad svaki lokalni sds kabadahija ima svoju viziju šta i kako.Prvo Mićić o nužnosti susreta Govedarice i Dodika,sad Cicko sa ovim.
Postavlja se pitanje,da li je raspuštanje gubitničkih Opšt.odb. ispravan čin ako se zna da su lokalci koji su opstali postali stranka u stranci.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Можеш да глумиш демократичност или признаш да ме можеш Мићићу пера одбити, а да не посијечеш грану на којој сједиш.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 09:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Znam ja odg i na to...ali,što bi Vuk rekao,nije za foruma... :D

Nagovjestiću,kao u onoj igri asocijacija koju smo igrali neki dan 8)

Ako je stranka deset godina u opoziciji na entitetskom nivou (gdje su pare),a članarine male i nedovoljne,kao i ove uplate po Zakonu o finansiranju parlamenternih stranaka...onda te skoro u svakoj stranačkoj aktivnosti,kampanji,plaćanju posmatrača i svemu ostalom-guraju svako malo ti,lokalni šerifi kako si ih nazvao....jedino oni su pri,kakvoj takvoj kasi....i svjesni su te svoje moći,da se jedino uz njihovu pomoć može držati kakav-takav korak sa ovima koji su deset godina na vlasti,i imaju sve što požele i para koliko god treba i za šta god zatreba......i da Govedarica ima tigra od papira a oni pare :( :( :( ...zato se ovako i ponašaju....a biće sve gore i gore,jer do ovih izbora ih je bilo dosta,a sad ih ima svega par i od prvog dana to zloupotrebljavaju...

Teški dani su pred Srpskom Demokratskom Strankom.

Mislim,možda ja i nisam u pravu....al racionalnijeg objašnjenja nemam...pišem ono što vidim svojim očima,ne ulazeći u detalje jer to i nije za javno.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Znači opravdavaš da stranke koriste državne (naše) pare za potrebe stranačkih aktivnosti, promocija, kampanja, to jest očekuješ da će to isto što danas radi SNSD sutra raditi i SDS...?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 10:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Uvijek se to radilo i radiće se...samo što su ovi izgubili svaku mjeru....Istražuj malo,i pogledaj koliko je desetina hiljada radnika danas više u administraciji,elektroprivredi,željeznici...nego u periodu kad je SDS bio na vlasti.....

Ovo ne bi njemačka privreda mogla isfinansirati,ovakav stranački glasački aparat...slijede nam nova zaduživanja i propadanje iz dana u dan,bez ikakve nade u oporavak....Ljudi su postali i svjesni toga,zato i ostaje ovdje samo onaj koji nema kud.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 10:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A ni najveca opoziciona partija nije u stanju da ponudi vlastitio uredjeno dvoriste, a o sredjivanju drzave da ne pricam.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Anti jebe SDS...

Slika

Slika

Koja je ovo kraljina jbt! :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Znam ja odg i na to...ali,što bi Vuk rekao,nije za foruma... :D

Nagovjestiću,kao u onoj igri asocijacija koju smo igrali neki dan 8)

Ako je stranka deset godina u opoziciji na entitetskom nivou (gdje su pare),a članarine male i nedovoljne,kao i ove uplate po Zakonu o finansiranju parlamenternih stranaka...onda te skoro u svakoj stranačkoj aktivnosti,kampanji,plaćanju posmatrača i svemu ostalom-guraju svako malo ti,lokalni šerifi kako si ih nazvao....jedino oni su pri,kakvoj takvoj kasi....i svjesni su te svoje moći,da se jedino uz njihovu pomoć može držati kakav-takav korak sa ovima koji su deset godina na vlasti,i imaju sve što požele i para koliko god treba i za šta god zatreba......i da Govedarica ima tigra od papira a oni pare :( :( :( ...zato se ovako i ponašaju....a biće sve gore i gore,jer do ovih izbora ih je bilo dosta,a sad ih ima svega par i od prvog dana to zloupotrebljavaju...

Teški dani su pred Srpskom Demokratskom Strankom.

Mislim,možda ja i nisam u pravu....al racionalnijeg objašnjenja nemam...pišem ono što vidim svojim očima,ne ulazeći u detalje jer to i nije za javno.

Zar se ne može donijeti nekakav ukaz,zakon ili nešto treće na nivou stranke da se 10% od plate ili poslaničke naknade odvaja u zajednički fond koji će služiti u svrhe koje si naveo?Napominjem,od samog vrha,od poslanika u Sarajevu preko svih uhljebljenih u NSRS do izabranih u opštinske skupštine...svi da odvoje po 10% i eto novca kojim bi se anulirale i otklonile pojave o kojim pričaš.Neko ko ima vremena bi mogao doći i do okvirne cifre o kojoj se količini novca radi.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нису ту само паре у питању, шта мислиш колико гласова донесу Мићо и Обрен?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 12:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ko podrzava lokalne kauboje? I na koji nacin oni opstaju na vlasti? Da li bi taj isti nacin na koji vladaju na lokalu poslije bio samo preslikan na republicki nivo?

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 12:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zar se ne može donijeti nekakav ukaz,zakon ili nešto treće na nivou stranke da se 10% od plate ili poslaničke naknade odvaja u zajednički fond koji će služiti u svrhe koje si naveo?

Imamo mi to..samo nije 10 % nego 5%....al sve je to premalo...to je možda opipljivo kad je u pitanju Direktor u IDEE-a,ili Banci BiH....al takvih je malo....od ovih opštinskih odbornika je to baš malo...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Nije sve u parama. Pogledajte US izbore i kolicinu novca i resursa kojim su raspolagale demokrate. Kampanja je vodjena cak i u nasim medijima, a ogromna vecina lokalnih medija je dobijala novac da pise narucene clanke.
U US je samo Fox News bio na rep strani, pa su demokrate ipak izgubili.
Dakle, ima nesto i do same politike, retorike i stavova.

SDS se mora vratiti patriotizmu i nacionalizmu ako zeli ponovo osvojiti vecinu. To je vrlo jednostavno - a da bi se vratila toj populistickoj prici, neprijatelj No1 ne moze biti Dodik nego Bakir.

To je najvazniji princip na kojem funkcionise politika u RS-u, a ne prica kako smo sirotinja i kako nas kradu.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 12:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jer niko ne vjeruje da ni SDS nece krasti :D

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 13:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Jer niko ne vjeruje da ni SDS nece krasti :D

Naravno, jer niko od njih nije "previse posten". Moze biti samo "previse smotan". :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:

SDS se mora vratiti patriotizmu i nacionalizmu ako zeli ponovo osvojiti vecinu. To je vrlo jednostavno - a da bi se vratila toj populistickoj prici, neprijatelj No1 ne moze biti Dodik nego Bakir.

To je najvazniji princip na kojem funkcionise politika u RS-u, a ne prica kako smo sirotinja i kako nas kradu.

Potpuno netačno i pogrešno...u toj baruštini nemaju šanse protiv Dodika.Dodik im je oduzeo retoriku ispraznog patriotizma i srbovanja a na tacni ponudio ono čega se odrekao (ekonomija).Nije Dodik kriv što u SDSu nisu u stanju da saberu dva plus dva.Nacionalna retorika je imala smisla početkom devedesetih,danas,ko želi da načini promjene mora promjeniti sebe....odlučiti se da li da fosira pojednica ili kompletno društvo.
Jednstavno.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fora je da su sve prilike da od SDS.a nemamo sta dobro ocekivati.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2016, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Potpuno netačno i pogrešno...u toj baruštini nemaju šanse protiv Dodika.Dodik im je oduzeo retoriku ispraznog patriotizma i srbovanja a na tacni ponudio ono čega se odrekao (ekonomija).Nije Dodik kriv što u SDSu nisu u stanju da saberu dva plus dva.Nacionalna retorika je imala smisla početkom devedesetih,danas,ko želi da načini promjene mora promjeniti sebe....odlučiti se da li da fosira pojednica ili kompletno društvo.
Jednstavno.

I sta, samo Dodik moze dobiti izbore na nacionalizam, a niko drugi ?
Đe tu logika ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]