ISU
komandir: 6. culo kao prvi definitivno, a drugi kamuflaza. Eventualno ako hoces taj skill za view range, ali njemu je kamuflaza glavna snaga i to treba koristiti.
"gunner": taj skill za +3% sanse da unistis modul ili clana posade je ... ok u najboljem slucaju i to samo na velikim kalibrima topova, ali tek kao 3. ili 4... Ja bih stavio kamuflazu i onaj plavi skill, snap shoot. Smanjuje ti disperziju prilikom okretanja tenka.
vozac: kamuflaza, pa onda moze taj za brze okretanje tenka sto si stavio ili smooth ride, mada generalno sa tim Rusima se ne puca nesto u pokretu... obj704 mozda malo vise, ali ne toliko da je taj skill neophodan. BIA ti je totalno bespotrebna tu, jer ona radi tek kad imas na svim clanovima BIAu.
"loaderi"... Safe stowage, tj sigurno skladiste, kako je vec prevod, je bespotreban na oba clana. Znaci samo na jednom, dzaba ti propada jedno mjesto, a nista ne donosi. Taj za brze punjenje kad si ispod 10% hpa je takodje "ok" ali samo kao cetvrti i vise.
Stavi SS i kamuflazu na jednog, a na drugog kamuflazu i popravke. eventualno taj adrenalinski i kamuflazu na drugog, ako hoces taj "perk".
t37
ubrzaj taj trening posade, cekiraj tu kvacicu

to ja cesto zajebem i ostavim, pa skontam nakon sto partija
komandir ok
deadeye ti je totalno beskorisan na malim kalibrima navodno, pogotov kao t37... Ili kamuflaza ili plavi ovaj, snapshoot
vozac, isto, kamuflaza ili smoothride
Glavna odlika t37 su kamuflaza i pucanje u pokretu. Shodno tome i skillove stavljas
sto se tice loadera, opet BIA koja ti je bespotrebna dok nije 100% na svim.
Pretreniraj i stavi SS ili ako hoces - stavis kamuflazu sad, pa poslije kad dodjes na 40% drugog skilla, pretreniras opet i stavis SS i kamuflazu kao drugi.
Mnogo znace ovakvi skilovi, ja sam imao oba tenka, tj t37 imam i sada, zenetine po 4 skilla i 3 zvjezdice na topu. Fantastican tenk i linija, ali samo to pretreniraj.
To ti je 140k ja mislim, a isplatice ti se na duzi period, i finansijski a pogotovo rezultatski.
srecno