banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 738 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Nov 2016, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Silvio Dante je napisao:
По задњој анкети читам данас Трамп води.

Каква је те земља у којој такав лик води... У ствари каква је то земља у којој су оба кандидата крајњи дебили.

Poredis jednog klonova i lajavca sa jednim dokaznim nitkovom iza koga stoji plejada zlotvora i niz zlodjela.

Slikovito docarano razlika izmedju Trampa i Hilari: Kao kad nagazis na govono ili kad nagazis na nagaznu minu(pastetu)!!
Prva smrdi i tjera na povracanje druga kida i ubija!! :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 19:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
meni je dovoljno vidjet spomenik clintonu u prishtini u prirodnoj velicini,pored spomenika zenski butik hillari,njegove ulice i trgove u svim gradovima kosova i metohije,pa da ni gram dileme nemam da mi je trump simpaticniji sledeci utorak....

mada,ne pratim uopste...pitao sam prekjuce jednog kolegu,intelektualca,svjetskog covjeka sa foruma za stav (pa da kasnije mogu ispast pametan u drustvu 8) )....kaze ovako,parafraziram :D ..."jedina moja dilema je ko je gori....jedan kandidat je gori za srbe,a drugi za planetu zemlju" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Poenta je što se narod prima i loži na ovaj show a u američkoj politici se ništa sigurno neće promijeniti jer oni imaju straške ciljeve i planiraju do 30 godina unaprijed i državna politika se ne mijenja sa predsjednikom.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 19:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
vjerovatno...al u nasem slucaju se bas drasticno mijenjalo...dok je bio stariji bush,negdje do 1992,1993,niko bombardovanje nije pominjao...cak i to priznanje hr i bih je doslo nekoliko mjeseci nakon vatikana,austrije,hrvatske...cim je clinton preuzeo,odmah su krenule prijetnje,bombardovanja prvo nas ovdje..pa srbije...kad je konacno sjasio nakon 8 godina i dosao mladji bush,opet je sve stalo...mozda je slucajno,al tako je bilo

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Iskreno...jebo im ja mater oboma...ni jedno ni drugo nam nece donijeti dobro

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slazem se sa Krolom nista dobro nam ovi nece donjet.

Nemoj se zavaravat i mislit da nas nece dokacit i da necemo osjeti posledice u oba slucaja ko bude izabran i da nece imat puno veze kako cemo zivjeti mi ovdje.

I nije toliko problem kako covjek zivi vec je zalosno kad i umrijet na moze na miru ili onako kako bi htio i to nam hoce diktirat i nametnut.

Mislim da su prosla ta vremena kad nas nije interesovalo sta se desava tamo negdje u Americi, Africi ili Juznoj Americi, Bliskom Istoku!!!
Sve sto se desava u svijetu je jako povezano i reflektuje se na sve zemlje i narode pa i u najgoroj i najdaljoj zabiti.

Nadati se da tvoje dijete,unuce nece plakat ili biti raznoseno a tamo neka druga djeca stradaju i ginu je jako umno i dalekovidno (ne mislim ovdje licno na nekog konkretno vec na misljenja i gledanja na zbivanja po svijetu od nekih likova).

Zivjeti u iskljucivosti i semi : "Don’t warry be happy" ili ono : To je za nas dobro a za druge jbg. sta ja tu mogu i oni su ovako onako kad je nama bilo ovo ili ono. Taj narativi je luksuz kojeg samo bezpamet moze da prihvati.

Stari Bush je aminovo rasturanje ex Juge. Kako cinicno zvuce njegovi govori 91, 92 kad se sad poslusaju kako on podrzava jedinstvenu Jugoslaviju i mirno resavanje problema a iza zavjese je cijela operacija rasuranja zemlje vec bila u punom pogonu nekoliko godina prije.

Isto kao kad je Obama govorio o Ukrajini da treba hladno i mirno rijesavat i na demokratski nacin. A na drugoj strani CIA u zamahu i proces mjenjanja rezima , puc i instaliranja fasista u punom jeku.
Bagra!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 21:13 
_Krol_ je napisao:
Iskreno...jebo im ja mater oboma...ni jedno ni drugo nam nece donijeti dobro

x2

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Nama dobro ne može biti al može biti "gadno" i "gadno u pizdu materinu".
Od Hilari bih očekivao drugu mogućnost, od Trampa... ko zna...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Nadati se samo da je neki srbin dooooobro guzio onu slovenku i ostao u dobrim odnosima ili bar sjecanju

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2016, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Ne znam zašto se plašimo dolaska Klintonove na vlast, pa eno se mentalni bolesnik Vučko mazio prije samo mjesec dana sa njenim mužem, Srbadijo nema da brinemo za budućnost :wink:

Šalu na stranu, ovo su do sad najprljaviji izbori u Americi, uticaj medija je nikad jači, sa svih strana se poseravaju po Trampu, sve medijske ličnosti su protiv njega, nešto inteligentniji ljudi će shvatiti kakva se propaganda vrši i možda u inat dati glas Trampu međutim demokratija je takav sistem da omogućuje svakom debilu da glasa a nažalost situacija u svim zemljama je ista, ljudi koji gutaju sve što im se servira je u mnogo većem broju nego ovih drugih tako da Klintonova uzima skoro pa sigurno, čak ni te tzv. swing states mislim da ne mogu da odnesu tu prevagu u korist Trampa.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2016, 07:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
Schlager je napisao:
meni je dovoljno vidjet spomenik clintonu u prishtini u prirodnoj velicini,pored spomenika zenski butik hillari,njegove ulice i trgove u svim gradovima kosova i metohije,pa da ni gram dileme nemam da mi je trump simpaticniji sledeci utorak....

uvjek se sjetim :lol: :lol:
Bush’s Watch Theft: Debunked

http://thelede.blogs.nytimes.com/2007/0 ... ania/?_r=0

If Albania Took George W. Bush's Watch, It Also Gave Him a Statue
http://www.theatlantic.com/internationa ... ed/352593/

skeva je napisao:
Jel to sutra? Koji su nasi?

Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2016, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
_Krol_ je napisao:
Nadati se samo da je neki srbin dooooobro guzio onu slovenku i ostao u dobrim odnosima ili bar sjecanju

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2016, 08:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
_Krol_ je napisao:

Meni je Marinko Bema "sumljiv" sa onim cipelicama... možda je ustvari podbacio :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2016, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
https://worldwide.vote/hillary-vs-trump/#/results/total

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2016, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2015, 17:40
:lol: :lol: :lol: :lol:
Трамп Доналд Њујоршки воивода

ОЈ ДОНАЛДЕ ШТА БИ ХТЕО ВИШЕ
ПОЛА ИЛИНОИСА ЋИРИЛИЦОМ ПИШЕ
ОЈ ДОНАЛДЕ БИЛО БИ НАМ ДРАГО, КАД БИ ДОШО НАМА У ЧИКАГО. У ПОДПИСУ ДИНАРСКА ЧЕТНИЧКА ДИВИЗИЈА.

https://www.facebook.com/events/1067150 ... 5273537443

Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2016, 15:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
https://www.youtube.com/watch?v=J5erWO-cbf8

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 11:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
Koliko zapravo ima kandidata za no1 i no2 ?? Ja vidim 5
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 13:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Da, to su svi kandidati. Inače stara koka glatko uzima.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 15:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Pustiće nek jastrijeba da ščepa koku.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2016, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tesko je vjerovat da vladajuci i dominirajuci "Neo" dvojac (neokonzervatizam u spoljnjoj politici i neoliberalizam - ekonomija tj. globalizma) duboko usanceni iza Hilari moze da izgubi.
Tako da novi ratovi(Iran), daljnja zaostravanja Rusija, Kina, nove smjene rezima i nista dobrog je zasigurno pred nama pobjedi li Hilari.

Tramp kao predstavnik struje tj. pokusaja da se nadje zajednicki jezik sa Rusijom i Kinom umjesto zaostravanja kako sad stvari stoje tesko da moze da prodje i da pobjedi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 738 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]