Bebish je napisao:
Izvinjavam se svim gurmanima, ali MR. X ...
Nekulturni djecace, jer na nacin na koji se izrazavas si vjerovatno jako mlad.
Kaze se i Italijan i Talijan i talijanska i italijanska, ali samo Italija bar po Kljajicu! Dakle, ja ti ne mogu drzati predavanje o pravopisu a ti nama mozes drazati predavanje o bijelom luku kako smrdi i kako je meso nesto grozno.
Postuj druge ako zelis da i drugi postuju tebe. u zdravlje!

Vidish opet se izvaljujes, sama sebe, kakve poentu moje godine imaju sa bilo cim i sa onim sto ja kazem, znaci li da ako sam u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim da ne smijem biti zivahan, otvoren i iskren o onome sto mislim???Djecak, ?Jel to treba kao nesto da me spusti down i da se osjecam kao ponizen il nesto, o Bebish pobogu!.Ti kao neki ekstravagantni pravopisac mogla si bubnuti nesto sa malo viseg stila za tebe.
Nema potrebe da se pravdas o tome kako se kaze Talijanili Italijani, napravila si gresku to je cinjenica, uostalom mene zaboli za tim, znas, kako se pravilno kaze, govori kako hoces, to isto trazim i od tebe , i zato bi bilo prilicno odgovarajuce da se manes ispravljanja drugih ljudi jer kao sto Dove kaze ovo nije pravopisni forum i ja ne pisem fraze i recenice da impresioniram niti tebe niti koga drugog.!
Drzati predavanje o luku da se desava je neistina, neslagati se sa necijim misljenjem je za mene FINE gospodjice jer to je tema i nije nikakvo predavanje vec neciji STAV.
Postovanje je isto kao ljepota,
The beauty is in the eye of the beholder.
I nemoj jse izvinjavati gurmanima vec bloody meni!
ps.Opet da ti kazem nacin na koji se ja izrazavam je problem pravilo li me to djecakom

, idiotom, nepismenim, majmunom ili kakogod hoces da me zoves, to je moj izbor i ti nemas pravo da mi kazes kako to da radim, has that come through to you yet?