banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 08:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 15:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Izvinjavam se svim gurmanima, ali MR. X ...

Nekulturni djecace, jer na nacin na koji se izrazavas si vjerovatno jako mlad.

Kaze se i Italijan i Talijan i talijanska i italijanska, ali samo Italija bar po Kljajicu! Dakle, ja ti ne mogu drzati predavanje o pravopisu a ti nama mozes drazati predavanje o bijelom luku kako smrdi i kako je meso nesto grozno.

Postuj druge ako zelis da i drugi postuju tebe. u zdravlje! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 17:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Feb 2005, 14:49
Bebish je napisao:
Izvinjavam se svim gurmanima, ali MR. X ...

Nekulturni djecace, jer na nacin na koji se izrazavas si vjerovatno jako mlad.

Kaze se i Italijan i Talijan i talijanska i italijanska, ali samo Italija bar po Kljajicu! Dakle, ja ti ne mogu drzati predavanje o pravopisu a ti nama mozes drazati predavanje o bijelom luku kako smrdi i kako je meso nesto grozno.

Postuj druge ako zelis da i drugi postuju tebe. u zdravlje! :wink:

Vidish opet se izvaljujes, sama sebe, kakve poentu moje godine imaju sa bilo cim i sa onim sto ja kazem, znaci li da ako sam u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim da ne smijem biti zivahan, otvoren i iskren o onome sto mislim???Djecak, ?Jel to treba kao nesto da me spusti down i da se osjecam kao ponizen il nesto, o Bebish pobogu!.Ti kao neki ekstravagantni pravopisac mogla si bubnuti nesto sa malo viseg stila za tebe.
Nema potrebe da se pravdas o tome kako se kaze Talijanili Italijani, napravila si gresku to je cinjenica, uostalom mene zaboli za tim, znas, kako se pravilno kaze, govori kako hoces, to isto trazim i od tebe , i zato bi bilo prilicno odgovarajuce da se manes ispravljanja drugih ljudi jer kao sto Dove kaze ovo nije pravopisni forum i ja ne pisem fraze i recenice da impresioniram niti tebe niti koga drugog.!
Drzati predavanje o luku da se desava je neistina, neslagati se sa necijim misljenjem je za mene FINE gospodjice jer to je tema i nije nikakvo predavanje vec neciji STAV.
Postovanje je isto kao ljepota,
The beauty is in the eye of the beholder.
I nemoj jse izvinjavati gurmanima vec bloody meni!
ps.Opet da ti kazem nacin na koji se ja izrazavam je problem pravilo li me to djecakom :roll: , idiotom, nepismenim, majmunom ili kakogod hoces da me zoves, to je moj izbor i ti nemas pravo da mi kazes kako to da radim, has that come through to you yet?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 18:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
^ :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 13:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

DeadOne je napisao:

U pravu si. Nista drugo nego :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
gramaticki je neispravno govoriti talijani i talijansko jer ne postoji Talija vec Italija
Bebish napravila si gresku

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 13:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
gramaticki je neispravno govoriti talijani i talijansko jer ne postoji Talija vec Italija

Stari nisam 1000 %. Provjeri po Kljajicevom pravopisu. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kljajic koji ? hrvat ? :)
mene su ucili da je to apsolutna greska, a ako nije nek` se nastavnici, ucitelji i profesori onda naganjaju sa tim Kljajicem

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 15:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Bebish je napisao:
DeadOne je napisao:

Ti nemash pojma u cemu se deadone ustvari smije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 15:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Bebish je napisao:
BSE je napisao:

Stari nisam 1000 %. Provjeri po Kljajicevom pravopisu. :wink:

Ma daj Bebish nemoj se pravdati i zavezi vec jednom , ionako si opet napravila gresku -1000% nepostoji vec samo 100% !!!!!!!
Bar kad ispravljas ljude onda imaj muda i sposobnost da ih ispravljas prvenstveno ne praveci sama gresku i znajuci da se pravilno izrazavas prije nego sto pokusavas ponizavati nekog kod koga si ocigledno gora...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

BSE je napisao:
kljajic koji ? hrvat ? :)
mene su ucili da je to apsolutna greska, a ako nije nek` se nastavnici, ucitelji i profesori onda naganjaju sa tim Kljajicem

Slazem se..
Naravno da TAlija ne postoji , cuj Kljajicev pravopis,,, a ko je Kljajic 'bote tako important da je ispravno samo sto on misli da je ispravno , jel to mozda isti kao Bebish pravopis, neki ljudi koji sebi daju pravo da izumjevaju i izvrcu jezik! I to zovu jos pravopisom.

I plus -Namecu se i ispravljaju ljude sa ciljem da dokazu svoju sposobnost ili cu reci nesposobnost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 15:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Mr.X je napisao:
Bebish je napisao:
DeadOne je napisao:

Ti nemash pojma u cemu se deadone ustvari smije.

To kazem jer ja ZNAM.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 15:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

ZNaci da zakljucim, moje misljenje na temu Italijanska jela sadrze mnogo bjelog luka, sto je veoma negativno jer stvarno jelo moze da bude ukusno i sa normalnim kolicinama ovako jako-mirisnih sastojaka, BEST pizza potice iz Italije, i moj drug Massimo Italijanac je lud za kuhanjem( znacilo bi da me je ubjedio da vecina ljudi je opsjednuta hranom).
Al OK, Italijanska hrana napravljena kako treba moze da bude istinski fascinantno ukusna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 16:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mr.X je napisao:
ZNaci da zakljucim, moje misljenje na temu Italijanska jela sadrze mnogo bjelog luka, sto je veoma negativno jer stvarno jelo moze da bude ukusno i sa normalnim kolicinama ovako jako-mirisnih sastojaka, BEST pizza potice iz Italije, i moj drug Massimo Italijanac je lud za kuhanjem( znacilo bi da me je ubjedio da vecina ljudi je opsjednuta hranom).
Al OK, Italijanska hrana napravljena kako treba moze da bude istinski fascinantno ukusna.

Nepismenom, bez i trunke licnog samopouzdanja seljacicu ne mogu objasniti i zato definitivno odustajem.

Posto ti ne mozes doci na moj nivo razgovaranja, ja ne zelim da se spustim na tvoj. Bye. :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 18:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Eto vidish ko si ti ustvari.
Kako je samo providno. Ti OPET nastavljas da kvarish temu, i OPET popujes o mojim rjecima i vrjedjash.
Sve si rekla za sebe ja nema sta da kazem, osim pokusaja da ozbiljno prihvatim tvoje ponasanje i shvatim ga opravdavajuce sa medecinske strane,nemam izlaza.
JER Koliko samo mentalan moras biti da se ovako ponasas - konstantno ja stvarno ne znam, stvarno se moram zaliti adiministratoru.

A nemoj zaboraviti da cu se isto tako pokriti tvojim uvredama kao seljacis, djecacic, nekulturni nepismeni ooo i ,itd i prosljediti ih adiministratoru , kakav fascinantan je nivo tvog "razgovaranja" SVI VIDE a nije ni cudno sto odustajes. Mada ja se pitam se od cega.

Sigurno ja smatram da je ovo VAN svake normale, ovo je gdje se JA ZAUSTAVLJAM definitivno, jer ocigledno none of what I've said has come through to your thick skull.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 19:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2003, 05:18
Cccc, aj' sto njega terapises, ociglendo na njega imas pik, al' gdje mog smajlija pogresno protumaci, zenska glavo...

A i budale, nasla se na Gastronomiji prepucavati o pravopisu...

Ima i mojih gluposti vezanih za pravopis po forumima koje posjecujem, al' to sam davno prestao jer sam shvatio da po prostranstvima WWW-a, email-a, i postalih Internet protokola drugacija pravila vaze nego u zivotu.

Pozz i zbogom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 19:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
DeadOne je napisao:
Cccc, aj' sto njega terapises, ociglendo na njega imas pik, al' gdje mog smajlija pogresno protumaci, zenska glavo...

A i budale, nasla se na Gastronomiji prepucavati o pravopisu...

Ima i mojih gluposti vezanih za pravopis po forumima koje posjecujem, al' to sam davno prestao jer sam shvatio da po prostranstvima WWW-a, email-a, i postalih Internet protokola drugacija pravila vaze nego u zivotu.

Pozz i zbogom.

Bas, ne znam sta se raspravljate ovdje na ovom forumu o pravopisu. A i ne mora se uzimati nekome za zlo ako ne pise nas jezik dobro, neki od nas su sa tih prostora otisli sa 10 god a neki sa 20 i ne moze ocekivati da oboje pisu jednako dobro. Meni je za svaku pohvalu kad neko takav i pise nas jezik pa i sa greskama.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]