banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 18:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 22:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
A kad gostuju u Banjaluci? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 23:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
A u Dubrovniku??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 08:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2005, 12:31
Svirace samo u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu i mozda u Ljubljani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 10:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
15.06. Sarajevo
22.06. Zagreb
28.06. Beograd

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
guess who je napisao:
15.06. Sarajevo
22.06. Zagreb
28.06. Beograd

prosvijetli nas sveti čovječe...............daj ljudi ponavljate k'o papagaji..........datume i gradove :roll: :roll: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Poslednji put menjao The Godfather dana 19 Apr 2005, 12:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 11:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2004, 19:50
sarajevo-zagreb, onda beograd pa tek on-da no-vi-sad,ha-ha ja se zovem ivana :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 15:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
The Godfather je napisao:
guess who je napisao:
15.06. Sarajevo
22.06. Zagreb
28.06. Beograd

prosvijetli nas sveti čovječe...............daj ljudi ponavljate k'o papagaji..........datume i gradove :roll: :roll: :lol:
Nijednom nisu bili navedeni tacni datumi i imena gradova. Na onom plakatu su datumi i imena gradova pogresno napisani. Zamijenjeno je Sarajevo sa Zagrebom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 10:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Cijena karata:
Sarajevo - 20KM
Zagreb 20-25 eura
Beograd 1000 dinara

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 11:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
Slika

citav clanak ovdje..

Najzad, i to se dogodilo: nakon punih 15 godina od raspada, a 30 godina nakon osnivanja grupe, juče se u Zagrebu i službeno ponovo okupilo legendarno "Bijelo dugme"! Iako se "istoriski" susret sva tri pevača Željka Bebeka, Mladena Vojičića Tife i Alena Islamovića sa gazdom Goranom Bregovićem već nedeljama iščekivao sa nevericom, vest je postala istina tek kad je, malo posle 19 sati, pred fotostudio Tuna-filma u zagrebačkom Remetincu na "tajni" fotosession generalnog sponzora turneje i zagrebačkog koncerta, Coca-Cole, stigao i sam Bregović.

Naime, tri legendarna pevača Dugmeta, Bebek, Tifa i Islamović, dosad se do juče poslepodne i ručka s poslednjim menadžerom "Dugmeta" Rakom Marićem u hotelu "Arcotel" nikada nigde nisu sreli sva trojica zajedno! Stoga je bilo razumljivo i njihovo uzbuđenje: iako su pred kamerama pokušavali da umire emocije, one su prštale na sve strane...

No, legende su svoj sponzorski zadatak poziranje i snimanje materijala za Colinu promo-kampanju turneje do kasno u noć odradile vrlo "cool" i profesionalno. Njihov sledeći susret biće 19. aprila na press-konferenciji u zagrebačkoj Coca-Coli, kad će i službeno objaviti detalje turneje i datume triju povratničkih koncerata: 15. juna na sarajevskom stadionu Koševo, 22. juna na zagrebačkom Dinamovu stadionu i 28. juna na beogradskom Hipodromu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 11:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2004, 15:02
Joj, kao fol uzbudjeni, a do juce su se takmicili ko ce koga vise ocrniti...stvarno im je bezveze to ispalo, ali eto..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 11:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

blabla je napisao:
Joj, kao fol uzbudjeni, a do juce su se takmicili ko ce koga vise ocrniti...stvarno im je bezveze to ispalo, ali eto..

Slazem se! I jos da dodam: Para vrti tamo gdje burgija ne moze!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 11:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma hajde, takav smo narod, svi mi u*eremo motku nekad, ali drugom rijetko hocemo oprostiti.. ako ikom treba oprostiti, onda legendama i definitivno najboljim rokerima svih prostora bivse Juge.. kako prije 15 godina, tako i sada.. Muzika je ipak samo muzika, mada ih ima koji su svoje "polozaje" iskoristili za razne budalestine... ali to je opet druga tema.. koja me ne svrbi odavno..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
bIjElO dUgMe SUCKS

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
evo samo za digresiju, da ne bi bio tužan, top 5 mojih rock bendova. naravno ex yu. bez potrebe da se otvara nova tema.

azra
ekv
smak
zabranjeno pušenje
parni valjak

nema tu mjesta za bregin seljački rock.... ajd uzdravlje uredniče.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 20:27 
Veteran
Veteran

acrobatico je napisao:
evo samo za digresiju, da ne bi bio tužan, top 5 mojih rock bendova. naravno ex yu. bez potrebe da se otvara nova tema.

azra
ekv
smak
zabranjeno pušenje
parni valjak

nema tu mjesta za bregin seljački rock.... ajd uzdravlje uredniče.
Cemu takav ton diskusije? Da li se osjecas uvrijedjen necim?

Inace, o ukusima u muzici je glupo, ali stvarno glupo raspravljati, jer meni se ne svidja EKV i Smak, a tebi se eto ne svidja Bijelo dugme. Ko smo ti i ja da govorimo o kvaliteti doticnih?

Mozda da se zapitas samo par stvari ...
Ko je Emir Kusturica, koji angazuje Bregu da mu pravi muziku za filmove? Ko su silni clanovi medjunarodne muzicke scene, koji Bregu postuju kao autora svoje muzike? Ko su ... blah, pametnom dovoljno. :)

Aj' uzdravlje ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Smijesni su mi na ovoj fotki ...Alen sa ofarbanom kosom...Tifa grob slatke duse...Bebek - dedek...samo Bregi niko nista ne moze ! :D

Ne dirati EKV ! :evil: :cry: :cry: :cry:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
dragi digresija...

bregovic je jedan obican lopov i plagijator, sto je odavno i dokazano. uzme malo ovamo, malo tamo i onda to upakuje, sredi i prodaje glupim zapadnjacima kao neku autenticnu balkansku muziku na koju oni svrsavaju. ajd molim te.
i naravno da se ekv i dugme ne mogu porediti, pa to su razliciti svjetovi. samo neznalica moze ta dva benda da stavi u isti kos. ili da ih, ne daj boze, poredi.

e sad, u cemu je fazon. cikicama ( osimi brege ) je nestalo love... alen, tifa i bebek su nacisto propali i ovo im je idealna sansa da se malo poprave i da ih svijet vidi.
kao sto neko rece... bregi nikada nije bila vazna muzika, kao takva, vec iskljucivo i jedino materijalni interes. mrvice je davao ostalima iz benda, zbog cega su se clanovi grupe smjenjivali brzinom svjetlosti. uglavnom, tuzno.
uzdravlje....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 14:27 
Veteran
Veteran

acrobatico: Je l' ti ne volis Mozartovu muziku? Ne volis Beethovena? Verdija? Ja ne volim slusati tu muziku, ali mi ne pada ni na kraj pameti omalovazavati njihov rad, jer je to ipak samo MOJ UKUS.
Nisam poredio Bijelo dugme i EKV po kvaliteti, nego sam naveo samo da imamo razlicite afinitete prema pojedinim rock grupama - ti prema EKV, ja prema Bijelom dugmetu. O kvaliteti jedne ili druge grupe ne mogu kompetentno da komentarisem, jer nisam zavrsio muzicku skolu, niti sam se ikad bavio aktivno proucavanjem njihovih pjesama i melodija. Ako ti jesi zavrsio muzicku skolu, onda postujem tvoje misljenje o kvaliteti, ali mi ne moras trpati u usta rijeci i smisao, koji nisam naveo. Dakle, razlika je samo u afinitetu prema odredjenoj grupi, a nikako poredjenje po kvaliteti, ok?

Lijep pozdrav :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
ne volim ni ja klasiku,postajem nervozan nakon par minuta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

acrobatico je napisao:
dragi digresija...

bregovic je jedan obican lopov i plagijator, sto je odavno i dokazano. uzme malo ovamo, malo tamo i onda to upakuje, sredi i prodaje glupim zapadnjacima kao neku autenticnu balkansku muziku na koju oni svrsavaju. ajd molim te.
i naravno da se ekv i dugme ne mogu porediti, pa to su razliciti svjetovi. samo neznalica moze ta dva benda da stavi u isti kos. ili da ih, ne daj boze, poredi.

e sad, u cemu je fazon. cikicama ( osimi brege ) je nestalo love... alen, tifa i bebek su nacisto propali i ovo im je idealna sansa da se malo poprave i da ih svijet vidi.
kao sto neko rece... bregi nikada nije bila vazna muzika, kao takva, vec iskljucivo i jedino materijalni interes. mrvice je davao ostalima iz benda, zbog cega su se clanovi grupe smjenjivali brzinom svjetlosti. uglavnom, tuzno.
uzdravlje....

nemas ti pojma kako Tifa i Alen razvaljuju dijasporu, ako iko ima para onda njih dvojica..Bebek i donekle.. sto se Brege tice, jeste plagijator, al' treba covjek i znati sta valja ukrasti.. Gledaj danasnju estradu i reci mi ima li i jedan da je autentican?! Nema :-?
I da ima, NIKAD - a mozda ni tad, nece napraviti boom kao sto je to Brega sa Dugmetom napravio.. NIKAD

Da se ne lazemo, Dugme je zadnji koncert imalo prije 15 godina, koliko vas je IKAD na koncertu Dugmeta bilo? Ili pamti "vrijeme" Dugmeta?

sorry 8)

p.s. Ruzice, gdje si srecice?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]