banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 01:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Okt 2016, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Прије десетак година је СДС био на власти у свим херцеговачким мјестима. Ово што сам побројао је садашње стање. Вукота је потпредсједник из те изборне јединице и, бар ја тако сматрам, један од криваца за губитак подршке.
Под два, није учествовао на директним изборима, макар за начелника Гацка, а ко год буде предсједник СДС-а требало би да буде и кандидат на предсједничким изборима за двије године. Или ће опет пичкасто истурати друге, што је лоше.
То за рат и наводно дезертерство је умоболна конструкција типова који су шверцовали у том периоду.
Образовање, е јеби га. Јесте Додик неотесани месар, тракториста и шта све није, али ја га ни не волим. Мислим да ни дифовац није сјајно рјешење.
А курца да се напуши овај труст мозгова који га је предложио. То ми дјелује као пичкасто истурање другог.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
jeste li ga gledali u skupstini, da je dopusteno on bi mogao konstruktivno da diskutuje sa 10 vodjinih poslanika i 3 ministra u isto vrijeme

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 14:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Klajv_Biksbi je napisao:
Прије десетак година је СДС био на власти у свим херцеговачким мјестима. Ово што сам побројао је садашње стање. Вукота је потпредсједник из те изборне јединице и, бар ја тако сматрам, један од криваца за губитак подршке.
Под два, није учествовао на директним изборима, макар за начелника Гацка, а ко год буде предсједник СДС-а требало би да буде и кандидат на предсједничким изборима за двије године. Или ће опет пичкасто истурати друге, што је лоше.
То за рат и наводно дезертерство је умоболна конструкција типова који су шверцовали у том периоду.
Образовање, е јеби га. Јесте Додик неотесани месар, тракториста и шта све није, али ја га ни не волим. Мислим да ни дифовац није сјајно рјешење.
А курца да се напуши овај труст мозгова који га је предложио. То ми дјелује као пичкасто истурање другог.

Hvala na odgovoru.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Wikileaks on Govedarica:

Citiraj:
Assembly Speaker Igor Radojicic issued a warning to Dodik for telling
Vukota Govedarica, a deputy of the opposition SDS (Serb Democratic Party),
that he "looked too dumb to be able to find out anything."

...
Govedarica rejoined that "when salaries of workers and budget users were
going down, when veterans' entitlements were dwindling and people were
barely making ends meet in the Serb Republic, Dodik did not deny that he
was paying 19,140 KM for a monthly rate that not even four of his salaries
as prime minister could cover."

Embassy approves this. :lol: :lol: :lol:
Šalu na stranu, kontam da je Klajv u pravu, Vukota je "izgubio Hercegovinu" i osim retoricke agresije spram Dodika nema realnih i opopljivih rezultata za sobom.

Sa druge strane Dr Miličević ima ogromnu podršku, ali u opštini Teslić. Nije dio parlamentarnog života u RS i nije bio u prilici pokazati se u borbi sa "krupnim ribama". Pretpostavljam da njega čuvaju za predsjedničkog kandidata, pa je on zbog toga olako prepustio mjesto nekom drugom.
Da se pita članstvo, mislim da bi ubjedljivo pobijedio Vukotu.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 14:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ima i toga...

Ni meni ovaj teslicki dr nije los,iako sam napisao da ne znam ni njega ni Vukotu...

A jedini razlog sto mi je za nijansu draze sto je Vukota laureat na Skupstini,je to sto mi se ta titula DR opasno ogadila u zadnje dve-tri godine :(

Ne valja generalizovati,ali mislio sam uvijek da su oficiri najgori soj ljudi....dok se nisu pojavili dr Stevandic...dr Dunjic....dr Maksimovic... :( :(

pa jebo te zivot,ako imas doktorsku platu (pa uglavnom i njihove zene).....koverte za medicinsku uslugu..plus toga,odbornicka i poslanicka primanja......pa daj jebi se i ti i preletanje za koju desetinu hiljada evra vise :( :(

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
dr Kalinic :badgrin:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 14:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

bravo Fiki :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja svakako nemam pojma kako su funkcionisale stvari u SDS-u pod Bosicem, ali gledajuci ovako sa strane imam osjecaj da Bosic rukovodi i svojim povlacenjem i izborom novog predsjednika. Hocu reci da vjerujem da je Bosic unapred odabrao Vukotu i ostalima naredio da ga izaberu. Ako sam u pravu, onda je Vukota Bosicev izbor, a ne izbor SDS-a u cjelini.

Teoretski je trebalo ostaviti malo prostora (vremena) za kampanje, za konsultacije unutar lokalnih opstinskih i regionalnih odbora, pa da predlozi dodju iz baze a ne iz odlazeceg vrha stranke. To je mozda nerealno ocekivanje za nasu stvarnost, ali bi svakako uvelo jednu novu paradigmu u politicki i stranacki zivot.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Slazem se sa ovim drugim dijelom, ali je prosto nemoguce jer je u javnosti vec stvorena slika da je SDS u rasulu i raspadu samo zato sto na onom proslom sastanku nisu imenovali novog predsjednika.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, sad je jasno da je ta sjednica odlozena da bi Bosic imao dovoljno vremena odabrati nasljednika po svom izboru.

Mene bas briga, ali kontam da bi medju vama u SDS-u ipak trebalo biti ljudi koji bi trebali reci nesto protiv tog i takvog nacina rjesavanja problema, koji je evidentan.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 15:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Мислиш да неко увиђа да је то проблем? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Rocker je napisao:
Teoretski je trebalo ostaviti malo prostora (vremena) za kampanje, za konsultacije unutar lokalnih opstinskih i regionalnih odbora, pa da predlozi dodju iz baze a ne iz odlazeceg vrha stranke. To je mozda nerealno ocekivanje za nasu stvarnost, ali bi svakako uvelo jednu novu paradigmu u politicki i stranacki zivot.

Jes', pa da se pojavi neko, pobijedi i pomete Bosićeve kadrove... :lol: sve rade kako bi i dalje ostalo par imena u vrhu. A aa takvim ljudima SDS može slobodno staviti katanac na vrata jer će izgubiti i naredne izbore.
Mada ima dana da se još neko kandiduje.

Pitanje je, ako Govedarica prođe, da li će dobiti stvarnu podršku najjačih u SDS-u. Mićo, Obren i Miličević su osvojili mnogo glasova. Ako neko od njih ode, šta će biti sa SDS-om?

Rocker je napisao:
Citiraj:
Assembly Speaker Igor Radojicic issued a warning to Dodik for telling
Vukota Govedarica, a deputy of the opposition SDS (Serb Democratic Party),
that he "looked too dumb to be able to find out anything."

:lol:

To samo govori koliko je on tada bio "jak" kad mu je Lemi tako rekao. Da je bio jači Lemi bi koristio drugačiji rječnik.

Poslednji put menjao Choban dana 15 Okt 2016, 15:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne zelim previse pisati na temu izbora novog predsjednika, nekako sam se nadao da ce deklarisani clanovi SDS reci dosta vise.
Klajv je rekao svoje, Shlagzi mudruje :D moj zemljak Pfc zadovoljan . . .
Fiki filozofira.
I tako - stvarno sam se nadao unutarstranackoj raspravi, ali nista od toga.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 15:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Choban je napisao:

Pitanje je, ako Govedarica prođe, da li će dobiti stvarnu podršku najjačih u SDS-u. Mićo, Obren i Miličević su osvojili mnogo glasova. Ako neko od njih ode, šta će biti sa SDS-om?

mislis, ako govedaricu izaberu, hoce li imati pravu podrsku ili samo deklarativnu?!
u principu, ko ih je8e, i micu i obrena ako SADA se ne oglasavaju i bore za pozicije u stranci.
taj pic.kasti mentalitet samo kod srba ima. gurni nekoga svoga u vatru, pa ga spali k'o sibicu!

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kontam da Obrena zaboli djoka za ova desavanja, sve dok mu se niko ne mijesa u Doboj :)

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Pfc88 je napisao:
Slazem se sa ovim drugim dijelom, ali je prosto nemoguce jer je u javnosti vec stvorena slika da je SDS u rasulu i raspadu samo zato sto na onom proslom sastanku nisu imenovali novog predsjednika.

SDS je devastiran u skoro svim gradskim i mjesnim odborima.Ključ koliko tolikog povratka na stare staze je u vanrednim unutarstranačkim izborima navedenih odbora.Ako se desi da nakon raspuštanja opštinskih i gradskih odbora povjerenika imenuje isti odbor koji je urušio stanje na lokalu onda se suštinski neće ništa desiti.Povjerenik je taj koji treba da nadgleda izbor novog odbora i on bi po statutu trebao biti imenovan sa vrha centrale.
Prvi ispit je na B.Luci koja mora izbrisati pljuvačku sa lica čovjeku koji je trebao biti na čelu gradskog odbora.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Apsolutno. Na primjeru BL ce se odmah vidjeti da li nastavljamo ovim "ritmom" ili zaista postoji volja da se stvari mijenjaju iz korijena.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2016, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ako se to NE desi nadam se da presednika stranke opet neće podržavati stari dvojac....Dodik i Schlager :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2016, 07:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Da ponovim ono sto tvrdim godinama.
Predsjednik SDS mora biti iz Bl ili bar zapadnoh dijela ako zele da ozbiljnije udju u borbu za vlast.
Vaskovica moraju zamoliti da prestane da pise afirmativno o njima.Ili bar platiti. Najbolje bi bilo da poxne da podrzava Milu. Jednostavno taj ljigavac izaziva kontra efekat.
Sds se moraju prestati desavati gafovi tipa Stevandic pa sad ovaj Krsmanovic iako nije njihov ali je uz njih. Vlast ima glasacko tijelo koje glas daje po automatizmu,zato im se i mogu desiti gafovi tipa Bude Stankovica itd. Sds svaki glas mora zaraditi.
Dalje moraju donijeti platformu kojom ce ici u izbore jer ova sadasnja tipa Mile je lopov daj da sad mi malo vladamo ocigledno nece donijeti rezultat. Mislim to je bilo jasno od pocetka svima osim Bosicu.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2016, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
Како је претходних дана особа за односе са медијима управо Миличевић, пада ми на памет да би странку могли водити заједнички Вукота и он, да ли кроз јачање његове садашње функције или тако што ће постати генсек, шта ли већ. Лично, не би ми се свидјело рјешење у ком су пребацивања одговорности могућа. Добра ствар је што је најавио изборе на свим нивоима, који би требало да буду завршени до прољећа, као и сјечу кадрова по губитничким одборима.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]