banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 17:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 650, 651, 652, 653, 654, 655, 656 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Crvena Zvezda
PostPoslato: 13 Okt 2016, 22:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Najžalosnije je što tebe niko ne plaća da pišeš te nebuloze

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
5800 gledalaca... toliko je Partizan imao protiv Lukoila.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2016, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
enc0re je napisao:
5800 gledalaca... toliko je Partizan imao protiv Lukoila.

Losa posjeta, vjerovatno "navijaci" nisu dobili svoje besplatne karte. Stvarno sramota.

Radonja o odluci da igra sa niskom petorkom.
Citiraj:
– Митровић је одиграо одличан меч, иако је погрешио на крају. Прилагодили смо се њиховој игри на крају, доста су јасне ствари, врло јасне, нема ту велике филозофије. Кузмић је играо добро, али... Квалитет њихових играча је захтевао другачију поставку.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 09:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Navijaca je sigurno bilo vise od 5800 ali pionir nije bio prepun kao sto zna, i sama atmosfera je bila onako prosjecna ...

O utakmici

Skeva nije tesko napisati da je Radonja kriv za poraz kad jeste kao sto je to bilo sad. Ali takodje ne treba zaboraviti da je on svojim doveo utakmicu u egal.Svojim odlukama je uveo tim u fazu gdje nista nismo mogli da pogodimo i gdje smo igrali onako kako je Blat zelio.. (Na kraju Blat je kvalitetniji trener, ima kvalitetniji igracki kadar ali ne i tim bar ne trenutno)
Medjutim ono sto se meni svidjelo je brzina u nasoj igri non stop su visoki izlazili i pravili prostor. Tu su Laza i Gudura na kraju pogrijesili, jednostavno nisu postovali ono sto se od njih trazilo, moralo je biti vise prostora za Bjelicu i Kuzmica u finisu a Reba je ranije morao na klupu..

Ono sto raduje
Kuzma ne znam kako se na tv vidjelo ali oni su ga tukli i tukli i mijenjali se na njemu ali dzaba . On kad stane u blok kao da si stijenu stavio i to se ne pomjera. u Napadu odlican uvijek na skoku, u odbrani su bukvalno bjezali od njega i pokusavali neke pasove. A kvalitet vise je povratni pas u napadu koji irbes nije imao na primjer
Luka -na stranu promaseni zicer i bacanja a on igra sve bolje. Svidja mi se sto se vise ne izvlaci i pali samo trojke vec ide na post na startu ih je ubio ledjima a nakon toga e imao rjesenja sjajih u napadu
Takodje Danga je osjetno popravio sut mehanika je cudna izbacaj bas brz

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Brigate BL je napisao:
Luka -na stranu promaseni zicer i bacanja a on igra sve bolje. Svidja mi se sto se vise ne izvlaci i pali samo trojke vec ide na post na startu ih je ubio ledjima a nakon toga e imao rjesenja sjajih u napadu

To je bukvalno zaboravljena umjetnost danas, Luka me podsjeti zašto volim košarku. Jueč je imao jedan klasični Olajdžuvon skok šut nakon okreta uz osnovnu liniju, kad je upala podmladio sam se pet godina kako je dobro izgledalo. Inače kod nas ako dobro pamtim je i došao sa izraženom upravo tom vrstom talenta, ali te povreda jedna, druga, te šta li već, razvoj mu je malo stao. Ipak, kako sad igra, pu pu pu, moglo bi od njega konačno biti ono što treba. Četvorka sa okom i mozgom pleja, i to boljeg pleja, uz već pomenutu mohikanac tehniku.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
P.S. Daj ostavite skevu, pa Blat juče na kraju meča rekao da je Radonjić sjajan i potcijenjen trener :) Mislim nisam postao najveći Radonjista preko noći, ali treba čovjeku odati priznanje za sve.
A mislim realno Blat je u pretprošlom finalu NBA odbranom demolirao jednog Stefa Karija do neprepoznatljivosti, da neće nas riješiti.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 10:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Dobro je to sve, moglo je otići i na našu stranu, al jbg...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 10:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma niko i ne skida glavu Radonjicu, samo da je zeznuo jeste ali BOze moj desi se to i puno kvalitetnijim trenerima
Jednostavno tu je razlika izmedju njega i drugih vrhumskih trenera. Radonja ima taj tik da se prilagodjava dopojedini treneri maksimalno koriste prednost kad je ostvare. Lekcija je naucena nadam se
Sto bi rekao pokojni Dragan Nikolic ''Idemo dalje''

Inace onom kvazi glumcu i kretenu treba zabraniti ulazak u dvoranu

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

"poznati glumac" napisaše... ja morao googlati da vidim ko je :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 12:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ma niko i ne skida glavu Radonjicu, samo da je zeznuo jeste ali BOze moj desi se to i puno kvalitetnijim trenerima
Jednostavno tu je razlika izmedju njega i drugih vrhumskih trenera. Radonja ima taj tik da se prilagodjava dopojedini treneri maksimalno koriste prednost kad je ostvare. Lekcija je naucena nadam se
Sto bi rekao pokojni Dragan Nikolic ''Idemo dalje''

Inace onom kvazi glumcu i kretenu treba zabraniti ulazak u dvoranu

Obicaj je kad se ovako lomi da pokusas da promijenis ritam nekim ekstra napadacem, a ako nemas nekog ekstra napadaca (sto Zvezda jos uvijek nema) onda se pokusas prilagoditi i amortizovati razliku. U slucaju da je Kuzma usao njegov igrac bi kampovao van linije za 3 poena, Kuzma bi morao da izadje bas visoko i u tom slucaju mogao bi ga probiti ili sutnuti preko njega dok se njegovo prisustvo na skoku ne bi primjetilo jer bi morao biti van reketa. Meni je logicno da je pokusao ovo jer Radonja rijetko kad eksperimentise, igra mu se zasnima na rutini, ali donijeo je pogresnu odluku jer je izgubio, da je Mitar zicer pogodio bilo bi drugacije, bio bi trenercina i sl. Samo ne volim pukovnike poslije bitke, nervira me to.
Sve u svemu trebaju nam dva pojacanja da bi mogli odrzati onakav ritam citavu utakmicu bez padova u ofanzivi. Nadam se da ce ubrzo dovesti nekoga, pogotovo jer Djenka ode sahraniti babu i nece biti sledece dvije utakmice ovdje.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
zvezdi je trebao jedan jedini poen da zaključa utakmicu i jedino logično je bilo da spušta loptu na centre, cijedi vrijeme i pokuša izvući neki faul. gudurićeve trojke preko ruke su ok kad se stiže rezultat, ali ovdje je bilo 6+ i napad.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 14:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Gudurić može zadnji napad nabiti loptu nogom na vrh dvorane, i opet bi mu mu sve bilo oprošteno :)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma dace kad bude najpotrebnije.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 16:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Radonja je pripremio odgovor na njih small ball koji su igrali protiv Tofasa i to je naravno samo primjer koliko se u klubu posveceno radi detaljima ali je problem sto nije racunao na faktor Kuzmic (koji je doigrao sjajnu utakmicu u oba pravca (i sto se desilo da Laza, Djenka i Simon u odbrani odigraju losije nego inace. Ispadali su kao djeca . Morao je Dangu vratiti na Kleja to je jasno jer ga je jedini mogao ispratiti,
spomenuo si to i meni je drago da je odstupio od sablona ali je jednostavno u drugoj cetvrtini vukao pogresne poteze

Da je Luka dao tesko bi do pobjede . Ne treba praviti kao grobari od Vujosevica nepogresivog. Sport je takav, pogrijesio je i Blat na pocetku ( prvih osam minuta je bilo fantasticno ali kad smo krenuli sa izmjenama pali smo i to dolazi do izrazaja iskustvo i kvalitet. Mi na nasu srecu imamo TIM, rekao sam to i pred start takmicenja osam pobjeda i ja cu biti prezadovoljan jer smo upali u suvi kvalitet.

Da mi je neko ponudio mec na jednu loptu pred utakmicu sigurno bih prihvatio objerucke. Ovako nema glupljeg nacina da zigubis i nadam se da ovo nece uticati psihicki na igrace, posebno Luku, Promasio je i sta idemo dalje, slijedi Krka pa Galata.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel ovo Djenka odustao od puta u SAD da bi ostao sa ekipom?
Joj kad bi uboli sa drugom peticom, bila bi to fantazija. Sad je jos jasnije da nam treba nesto poput Rendolfa. Svi pominju onog bijelog pleja, ja licno ne vjerujem, bilo bi previse dobro da se obistini.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ce vam plej kad imate #PR20 :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2016, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao sto ste ga i vi zeljeli dovesti iako ste imali dva pleja :)
Nema ljeba bez crnca, ili nekog bijelocokoladnog tipa... http://www.youtube.com/watch?v=toxelO86YMs
Svi nesto kenjaju da ga cekamo, ali ko zna.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2016, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Simonu Kapitenu da se vrati ono sto mu rodjenjem pripada...

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2016, 19:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Al' se Tyus razmahao.

A Daye vam radi isto što i Clyburn prošle sedmice.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2016, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma tako je!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 650, 651, 652, 653, 654, 655, 656 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]