Milan je napisao:
ja nemam mamurluk
Pa za mamurluk prvi uslov je da prestaneš piti...
Da, nije loš ovaj Dr Milicevic, i bio bi trenutno najbolji izbor za SDS... sa Govedaricom se ne bi puno toga promjenilo...
Apropo toga da je SDS izgubi samo radi toga što je SNSD vodio politiku "oni vas napadaju, mi vas branimo", "SDS je Bakirov", i zbog referenduma...
Jeste, bilo je i toga, ali nije bilo presudno, barem kad je u pitanju Gradiška...
Definitivno su sami krivi za poraz, to se osjetilo još puno prije ovog "vrelog ljeta" i čitave ujdurme oko referenduma, prijetnji ratom itd...
Ništa od onoga što su obećali prije 4 godine nisu ispunili...šta su uradili?...
Zaustavili sve velike projekte, zaustavili gradnju dvorane, poskupili vodu dva ili tri puta, sad je najskuplja u RS, dali toplanu privatnoj firmi koja sad ubire ekstraprofit, i ako bi cijena grijanja sada barem malo mogla biti niža (doduše grijanje je odlično) , pogasili većinu ulične rasvjete kao zbog štednje, a onda sad desetak dana pred izbore popalili, najavili smanjivanje broja radnika u opštini, da bi onda otpustili petnaestak radnika (neke je stvarno i trebalo otpustiti) napravili čitavu aferu oko toga , i onda poslije zaposlili tridesetak svojih pa ih je sad u opštini više nego prije 4 godine, ulica u kojoj je bio nekakav problem sa podzemnim vodama i gdje je došlo do slijeganja tla je renovirana tako da je sad to makadamska ulica, a u samom centru...itd, itd...to je samo ono što mi sad pade na pamet...a načelnik Latinović, pa ja ne znam da li je iko mogao za ove četiri godine od običnih građana da se najavi na razgovor sa njim... Kragulj jest bio baraba, i ovakav i onakav, ali je svako mogao zakazati termin kod njega za razgovor i svi su bili primljeni...Latinović jednostavno nije imao kontakt sa stanovništvom...a i Adžić nije neki omiljeni lik u gradu, ali dosta ih je ustvari glasalo protiv Latinovića....
Garantovano bi u Gradišci izgubili i da nije bilo referenduma i zapaljive priče ovog ljeta...