banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 22:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2016, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
hocemo magistra

hocemo magistra

hocu magistra

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
_Krol_ je napisao:
Ja nisam nosio potvrdu da upisem vec index i diplomu gdje se vidi ocjena

Ali objektivno, ocjena od chetnickog profesora za komunisticku temu... Ahoj... Aj se ti usudi ici toliko uz dlaku :D

Jadnog profu je pravo strecnulo kad je vidio naslov rada :)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 19:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
_Krol_ je napisao:
Cava obecao kolektor i ciscenje vrbasa...ukidanje fonda za unapredjenje i razvoj sela...radojcic reorganizaciju ...kruzne tokove i holding komunalnih firmi ko u zagrebu....jedu govna obojica

Slabo se i obecavalo, cak pobjednik nije obecavao nista, porazeni je obecavao puno vise, ali opet covjek pobijedi...
Ali eto kakav smo mi narod, pisemo o 1. Martu i o tome kako su ga Srbende suknuli turcima, al niko ne pise da je danas sud u jednoj egzoticnoj drzavi donio odluku da je Banka Srpske duzna da isplati 25 MILIONA na ime odstetnog zahtjeva UKIO grupe...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 19:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To sam vidio :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 19:59 
Bič božji
Bič božji

Dobro i kazes, jebes 25 miliona...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To i nije strasno, ako je to sav dug. A nije :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Dobro i kazes, jebes 25 miliona...

znas da oni zastupaju misljenje da ovdje nikada nece biti bolje, tako da milioni koji se kradu nisu bitni, samo da bakir ne umarsira u rs

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
_Krol_ je napisao:
Cava obecao kolektor i ciscenje vrbasa...ukidanje fonda za unapredjenje i razvoj sela...radojcic reorganizaciju ...kruzne tokove i holding komunalnih firmi ko u zagrebu....jedu govna obojica

Slabo se i obecavalo, cak pobjednik nije obecavao nista, porazeni je obecavao puno vise, ali opet covjek pobijedi...
Ali eto kakav smo mi narod, pisemo o 1. Martu i o tome kako su ga Srbende suknuli turcima, al niko ne pise da je danas sud u jednoj egzoticnoj drzavi donio odluku da je Banka Srpske duzna da isplati 25 MILIONA na ime odstetnog zahtjeva UKIO grupe...

Kreteni oba...cava obecavao da ce se odmah zaduziti 42mil eura...a radojcic vrlo slicno sa toplanom i drvima umjesto da su bili ko sto nisu i rekli prvo obilazim sva sela i dovodim vodu ljudima koji je nemaju...onda asfalt ljudima koji ga nemaju...onda kanalizaciju po gradu ko je nema...a onda drkamo kurac sa svim ostalim....

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:05 
Bič božji
Bič božji

Nece nas Bakir jebati, nece, jebacemo se mi sami...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kome ono od forumaša treba asfalt na selu....
Normalno da će Igor pričati o toplani, jer toplana je direkt vezana za grad, a njemu trebaju glasovi iz grada...jer sela su svakako manje više bila već opredeljena za njega...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:13 
Bič božji
Bič božji

Holding je ok stvar, ali, ali, ali...
Koje firme staviti u holding, Vodovod, Toplana, Akvana, Zibl i Depot, ja nemam pojma da ima jos neka a da je u vlasnistvu grada...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka

Meni treba kilometar asfalta al ja sam ih dogovorio mimo njega....ja govorim o osnovnim zivotnim potrebama....a toplana koju ce loziti ko sporet il preciscavanje kanalizacije za 40 mil e to sigurno nisu

Holding u ljubljani ukinuli...u zagrebu po zatvorima.....propala stvar a on bi da uvodi...i to od sve samih gubitasa da formira...akvana 8 miliona minusa...toplana pitaj boga....zibl i ostalo nula bodova...samo bi nagomilao novu administraciju

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Koje firme staviti u holding, Vodovod, Toplana, Akvana, Zibl i Depot, ja nemam pojma da ima jos neka a da je u vlasnistvu grada...

ubaci naplatu parkinga u holding i eto para :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Al obojica viču toplanu na drva u 21. vijeku, jebo ih kru obojicu...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

naplata parkinga godisnje donese gradu 3 meleon

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:22 
Bič božji
Bič božji

Krol, holding je ok stvar, ali on u zagrebu ima smisla jer sam ja gledao Bandica kada je pricao o njemu, njihov holding ima 24 kompanije cini mi se, od toga je njih 17 ostvarivalo gubitak od 12 milijardi kuna, a ostatak 8 milijardi profita, profit je sumnjivim investicijama preko namjestenih tendera odlazio u privatne dzepove... osnivanjem holdinga, grad je sve prihode i rashode stavio pod jednu kapu i namirivao je upola manje sredstava i sve kompanije su opstale, od hipodroma, skijalista itd itd...
Kod nas holdingu bi trebalo 25 miliona godisnje gradskog budzeta jer pozitvno posluje depot i vodovod, vodovod u prosloj godini oko 1.4 miliona km...
Banjaluka je jedini da kazem ozbiljan grad koji u svom vlasnostvu nema javni prevoz, trebamo li pricati dalje...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Editovano.

---
Sad da prokomentarisem nekoliko misljenja koja su iznesena.
Prvo, ne slazem se da SDS nema najznacajnije zasluge u stvaranju RS-a. U vrijeme kad je trebalo stati ispred naroda, donijeti dosta (prakticno ilegalnih) odluka, ljudi iz SDS-a su slozno istupili napred.
Da, istina je da je medju njima bilo svega, i lopova i bandita i ubica, ali bilo je i heroja. U kontekstu donosenja politickih odluka i cvrstine u pregovaranju, Karadzic je bio nenadmasan. Svi se dobro sjecamo njegovog manevra sa slanjem "ruzicaste koverte", kad je trebalo otupiti u to vrijeme strasnu kampanju zapada da nas bombarduju ukoliko ne pristanemo na neki od silnih planova.
Koliko god mi mislili da su vojne pobjede i "vojnicka cizma" odlucujuci faktor, to ipak nije tacno. Politicke odluke su te koje su krojile sudbinu Republike Srpske i svakako da je VRS tu dala doprinos, ali taj doprinos i trud i zrtve su se lako mogle obrisati nekom politickom odlukom da nije bilo cvrstine u stavovima.
Cak i onda kad im je otvoreno zaprijeceno sudom za ratne zlocine, Karadzic i Krajisnik i Buha su ipak na kraju istrajali.

Dakle, da zakljucim, SDS u svakom slucaju ima ogromne zasluge u stvaranju RS. Sigurno je da je moglo bolje, prvenstveno uz manje pljacke i bez masovnih ubistava, ali ako pogledamo tadasnju geopoliticku situaciju oni su se izborili za skoro nevjerovatan rezultat.

SDS se nije snasao u miru. Nakon sto se Karadzic povukao, stvari su krenule lose i na povrsinu su isplivali najgori.
Nisu se libili napadati druge partije, pocevsi od Doboja i dizanja u vazduh sjedista SP-a te redakcije Alternative.

Pokusavali su na sve nacine sabotirati provodjenje svih aneksa mirovnog sporazuma, organizovali su (uz podrsku radikala) premlacivanje i zastrasivanje povratnika, bez uzimanja u obzir cinjenice da je u BiH bilo 70.000 SFOR vojnika i ko zna koliko IPTF policajaca sa infrastrukturom i resursima koji su im omogucavali da svaki incident istraze do kraja. Tokom tog perioda su desetkovani, ogroman broj inace vaznih funkcionera je je jednostavno obrisan od strane SFOR-a i OHR-a, i u politickom smislu su napravili vakuum koji su vjesto iskoristili baba sa balkona, debil Radisic i na kraju Dodik.

Na neki volseban nacin su kandidovali nereprezentativne likove tipa Paravac, ili su za predsjednika birali clanove drugih stranaka (Poplasen).
Ta cudna praksa se nastavila i sa Bosicem pa je SDS zavrsio kratkih rukava u konacnoj raspodjeli funkcija na drzavnom nivou. Ivanica su prakticno pogurali na mjesto clana Predsjednistva, a dali su njegovoj stranci ministarstvo vanjskih poslova uprkos tome sto PDP uopste nije parlamentarna stranka na BiH nivou.
Izabrali su Mektica za ministra bezbjednosti, covjeka koji svakim svojim medijskim istupom izaziva salve smijeha, covjeka koji je u najmanju ruku slucaj za logopeda i djeluje retardirano.

Sledece, cijelo vrijeme su se bavili negativnom kampanjom, pljujuci poziciju i izmisljajuci razne afere. Placali odstete po sudovima. Bojkotovali RTRS i samoiskljucili se iz medijskog prostora. Placali i finansirali Vaskovica koji je svoj integrited u RS-u potpuno izgubio dok je radio za 60 minuta.

Dozvolili su tasna strankama da koriste njihovu infrastrukturu i da se kace na njihove tribine koje je SDS placao i organizovao, jednostavno - napravili su toliko gresaka da je pravo cudo da jos uvijek postoje.

Sad se konacno vidi da mora doci do promjena unutar stranke, ali licno mislim da ce doci samo do jos podjela. Bosicevi uhljebi nece tako lako okrenuti ledja ni Bosicu ni uhljebljenjima, a da ne pominjem uticaj jedne strane ambasade na unutarstranacku kadrovsku politiku.

Po meni, stranku trebaju preuzeti Dr Milicevic i Mico Micic kao kljucni ljudi, jer su od cijele te gomile SDS kadrova ljudi sa najvecim i najcvrscim izbornim legitimitetom.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:25 
Bič božji
Bič božji

vlakanje je napisao:

ubaci naplatu parkinga u holding i eto para :D

Parking posluje u sklopu grada tj kao dio gradske uprave tacnije kao odjeljenje za upravljanje i gazdovanje parking prostorom i garazama Grada Banjaluke... funkcionisu u sklopu odjeljena za stambeno komunalne poslove i poslove saobracaja...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:27 
Stara kuka
Stara kuka

Caca...da...oba bi mi turila dimnjak na drva pod prozor majku im jebem obojici....a vidim da je sprijecio ponovno imenovanje Mice srbina za direktora toplane..znaci ode i on pod led...al to su vjerovatno neka snsd unutrasnja pokazivanja ko ima vecu kitu

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 20:28 
Bič božji
Bič božji

_Krol_ je napisao:
Caca...da...oba bi mi turila dimnjak na drva pod prozor majku im jebem obojici....a vidim da je sprijecio ponovno imenovanje Mice srbina za direktora toplane..znaci ode i on pod led...al to su vjerovatno neka snsd unutrasnja pokazivanja ko ima vecu kitu

Mora se na drva, dok ne stigne juzni tok...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]