Citiraj:
Srpska Demokratska Stranka je stvorila sa narodom Republiku Srpsku
Републику Српску је створио српски народ а није ни СДС ни Милорад Додик. За почетак би могли да се по том питању нормализујете, па онда да правите државу. Број чланова за време рата је био мизеран а колико се ја сећам о политици није нико ни причао нити је било времена јер се крв лила на све стране. Народ је болела она ствар за СДС, гледало се да се (пре)живи. Од КПЈ сте преузели махом све локалне функционере који су преко ноћи своје КПЈ књижице, заменили СДС књижицама и наставили да седе по фотељама. Али пошто си споменуо да сте створили РС, ево да се сетим неких СДС кадрова који су створили РС у Прњавору: Немања Васић - ратни профитер, Душанић Перо - ратни профитер, чак је и распали Драго Калабић ваш продукт.
Вас би у ствари требало да буде срамота периода између 91-95 јер док су људи гинули на ратишту, ваш страначки кадар је пљачкао општинску имовину и отимао паре што од народа, што од помоћи која је долазила из иностранства. Тако да сам на твом месту, мање би се хвалио тим "СДС-овским стварањем РС".
То што рат није дозволио да се у току њега створи вишестраначје па сте ви остали практично једина странка која је руководила свима и самим тим скоро па контролисала живот и смрт у РС, не значи да сте ви створили било шта са српским народом, него је српски народ ту РС створио сам. Ви сте само нуспродук једног мучног времена, исто као што је СНСД нуспродук једног другог мучног времена. Ви (и све ваше одвојене фракције) сте у ствари два близанца који се такмиче ко ће бити гори. Предност СНСД-а је што има политички способније кадрове који знају народу да продају причу. Ви то немате и зато губите. И помирите се са тим.