banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 16:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2016, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ne bih sada da navodim imena, datume, mjesta sastanaka itd.
Dovoljno je da kazem da je vodja te bombaske grupe rodjeni brat jednog od dugogodisnjih SDS funkcionera u Teslicu. Nema to nikakve veze sa "komsijskim razmiricama" je ti ljudi uopste nisu komsije.
A da se taj bombaski napad desi bas u vrijeme predizborne kampanje . . .
Ili da "sasvim slucajno" ta ista ekipa premlati aktivistu SP-a u toku predizborne tribine . . .

Najmanje desetak slicnih incidenata se desilo prije prvih posleratnih izbora, i svi su nekako sasvim slucajno za zrtve imali aktiviste SP-a.

A taj koji je predlagao da se bomba ubaci u kupatilo je u institucijama SDS-a i RS-a veoma daleko dogurao.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2016, 22:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tih premlacivanja sam se naslusao, kao i obicnih i tezih svadja, potezanja pistolja i pusaka, ganjanja sikirama i nozevima. Akteri su bili clanovi raznoraznih stranaka, raznoraznih politickih uvjerenje, napadani su i aktivisti SDSa, PDPa, SPa, i ko zna jos koje stranke. Tvoj slucaj je samo jedan u moru slucajeva kada ljudi pokazu svoj zlocinacki potencijal, veze to sa strankom nema, ima veze sa tim ljudima. Da je tad bio SNSD aktuelan vjerovatno bi sad ovo pricao za tu stranku.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2016, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Shvatam ja da ti ne zelis vjerovati u sto sto ja pricam, i to je sasvim ok. Ja ipak ne mogu iznositi neke privatne detalje ovdje na forumu, prvenstveno da ne napravim stetu ljudima koji su vec prezivjeli to sto su prezivjeli.

Shvatam i to da hoces reci da je vise do lokalnog mentaliteta nego do stranackih direktiva.
Moguce je da je tako.
Uopste nemam namjeru da bilo koga ubjedjujem da je jedina istina ono sto ja kazem. Samo hocu reci ono sto ja licno mislim, i ono sto osjecam.
Ako se neko uvrijedio zbog mog pisanja, nije mi bila namjera. Samo sam iznio nekoliko cinjenica koje treba imati u vidu kad se kritikuje moj odnos prema SDS-u.

Sa druge strane, drago mi je da je bar sto se tice Teslica Dr Milicevic prijatno iznenadjenje, jer su SDS aktivisti napravili samo jedan jedini incident tokom kampanje. Za to mu se mora odati priznanje, nadam se da ce na sledecim taj broj biti ravan nuli.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2016, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ma vjerujem ti, nisam uopste sporio tvoje iskustvo.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 01:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
pisem natuknice kad vidim slagzija, da prodiskutujemo

-lopovluk bivsih sds kadrova nije zanemarljiv, zasluzili su spomenike i da vise na tim spomenicima

- ogradjujem se od ove tvrdnje, zbog koje je planuo Zoka

- NDP ima oko 10000 glasova, zato sto su se spojili sa strankom Krste Jandrica; na izborima 2012 obe stranke su imale po 5000 glasova

- nisam ni ja izlazio na referendum, ali me jedan trezveni sdsovac, pitao, zar i nasi nisu glasali za referendum

- sa svim ostalim sam saglasan

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 06:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Dakle ako pročitamo onaj manifest dolazimo do zaključka da je za katastrofu SDSa najmanje kriv SDS....
Kriv je narod jer ne voli SDS (ko kad se školarac pravda mami da ima loše ocjene jer ga učiteljica ne voli), kriv je glupi narod što su glasali za nekog iz koalicije SDSa, umjesto da glasaju za SDS. A još su gluplji ovi što su glasali za SNSD, ner šta oni znaju, oni su zasljepljeni referendumom, iako je više ljudi izašlo na izbore nego a referendum.
Krivi su ljudi jer ne pripadaju "oodgovarajućoj demografiji, iako evo ja ne spadam u istu, a 90% ljudi koje znam su u mojoj poziciji, i ne vole SDS i smatraju ih nesposobnim i izdajnicima.
A o hvaljenju Bosića nisam ni mogao čitati, kontam moj nejak organizam ne bi mogao da podnese tu patetiku...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 07:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
i meni je sad krivo sto se zoka prepoznao tamo,iako ga nisam ni pomenuo...volio bih da nije,ali priznajem,i mislio sam na tu epizodu koju je pominjao sa kraja rata i za to optuzivao sds....iziritiralo me je sto sam prvo poceo juce citati od stranice i posta gdje on na temi o gradonacelniku kaze da niko normalan nece glasati za cavica....oca mu i ne znam,niti njegov ratni put,pa nisam trebao to napisati...al znam citav komsiluk sa paprikovca iz prve lake,koji su pjeske otisli sa vitoroga i grmeca za banjaluku,i svaki dan mi za to optuzuju sds!!...svi su borci prve kategorije.....i u familiji mi se blizak clan krio u konjskim kolima da ga arkanovci ne osisaju u prijedoru i ne vrate na liniju..isto borac prve kategorije.....ne bih ni za jugoslava ono pisao da sam znao za njegovu porodicnu tragediju o kojoj sad procitah...
izvinjavati se necu,jer niti bi oni to prihvatili,niti ja volim pljuvati pa lizati...emotivac sam,u sekundu planem,izgovorim sve najgore...dok sam bio mladji,znao sam se tako i potuci bezveze...a vec nakon pola sata samo trazim priliku kako da se pomirim a da ne ispadnem picka....
kazem,da ponovo pisem post,preskocio bih te dvije stvari....bez obzira sto me jedan naziva ubicom,a drugi nenormalnim
iza svega ostalog stojim...

a iako je jutro pametnije od veceri,za sinipa bih napisao jos gore...

pozdrav

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 08:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Zbog tih svojih stavova ste i kao jedan od razloga izgubili izbore.Opet ista priča od opozicije (poslije izbora) ,glavni zadatak samo kako srušiti Dodika.Na taj način nikada nećete dobiti izbore.
Nisam navijač ni jedne partije ,samo razmišljam svojom glavom.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
krajo je napisao:
Zbog tih svojih stavova ste i kao jedan od razloga izgubili izbore.Opet ista priča od opozicije (poslije izbora) ,glavni zadatak samo kako srušiti Dodika.Na taj način nikada nećete dobiti izbore.
Nisam navijač ni jedne partije ,samo razmišljam svojom glavom.

Istog sam mišljenja. Čaviću su na plakatima visile floskule o lopovima i poštenju što je za mene dovoljno da ne glasam za njega jer to nije politički plan nego jeftino prozivanje i to od strane nekog ko bi zadnji smio da proziva. Isto bih mislio da su na plakatima SNSD-a stajale parole o izdajnicima i slično. Schlagerov post me podsjeća na onog Krsmanovića iz NDP-a, a njemu ne bih dao glas ni da mi plate tako da je ovo samo antireklama SDS-u, Čaviću, NDP-u i ekipi.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 08:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
U pravu je covjek ovo sto se tice sinipa

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 08:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A da, to stoji. Sinip je posebna vrsta psihopate.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 08:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Na koji konkretan lopovluk kod Cavica mislis...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne mislim direktno na Čavića nego na čitavu tu njegovu ekipu. Sad je fora SNSD su lopovi, a mi smo svi pošteni. Siguran sam da bih iskopao afere u koje su umiješani članovi SDS-a i njima bliski. I da je Čavić došao na vlast kurac bi se moj on obračunavao sa SNSD-om i lopovima. Kakve on nadležnosti ima? A još je druga priča što bi sutra bilo "Čava, druže, mi smo te doveli na vlast, sad vraćaj usluge". Da se razumijemo, ovo funkcioniše isto sa svakom partijom i u politici uopšte, a i u životu. Što se mene tiče priča o poštenju radi dolaska na vlast ne pali, samo konkretni prijedlozi i rezultati.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 09:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Cijenim Šlagzijev entuzijazam i zalaganje za poštenje i stranku, ali SDS je sam kriv što je propao ko kauč. Mislim, ljudi u njoj se ne mogu sami sa sobom dogovoriti a kamo li da prave neku vlast :roll: Čavić ne može u svojoj kući da napravi red, a Bosić je pacijent samo takav (od njega je gori jedino onaj buzdovan Mihaljica) a većina kandidata sa liste je od zla oca i gore matere....
Kakvu su kampanju i političke poruke imali radije bi dao glas komšijskom keru da se kandiduje nego njima :evil3:

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
a iako je jutro pametnije od veceri,za sinipa bih napisao jos gore...

А исто тако не знаш за доживљаје моје породице са СДС-ом током тих година. И не мораш/требаш да знаш, неке ствари остају у кругу породице, не каче се на нет...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Panzer je napisao:
A da, to stoji. Sinip je posebna vrsta psihopate.

Јесам факат, зато што мислим да људе који су одговорни за смрт 11 људи треба закључати у ауто и гурнути у ту исту набујалу Босну. Небитно да ли треба да их гурне Рајко Савић или неко пети. Ви би им вјероватно дали плакету.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 11:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ja i dalje nisam pročitao ni jednu tačno navedenu stvar, već samo proizvoljne komentare i paušalne ocjene, koja obećanja su bila u igri, šta je obećao jedan, a šta drugi kandidat...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kakve veze ima Cavic sa SDS-om ako pricamo o njegovim kandidaturama za gradonacelnika?

Osim sto mu je i prvi i drugi put ovaj SDS bio kamen oko vrata.

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Kako nestade ona Antićka sa liste SDS u Banjoj Luci.A onako baš je valjala... :D

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2016, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
U pravu je covjek ovo sto se tice sinipa

Pa sta se ti javljas :lol: , i kod vas su SDS-ovci ginuli od "malih privrednika".
Zar nije onaj Đorđo ubio Slobu ili vec kako se zvao zbog "poslovnih nesuglasica".

Doduse, Đorđo je dobio solidnu robiju, u odnosu na ovog dobojskog . . .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]